PDA

View Full Version : .::: Size göre en iyi 3 modifiye sitesi hangileri? ™ ::::.

Ertan Ömür
12-11-2004, 12:05 PM
Arkadaşlar modifiye dergileri gibi modifiye siteleride artar oldu.Sizin favori ilk 3 siteniz hangileri?.Lütfen duygusal davranmayalım.Ben site yöneticisi olduğum için çekimser kalıyorum.Saygılar... :confused:

KLC
12-11-2004, 12:18 PM
Abi Sadece Yonetici Oldugum Siteleri Yazsam 5 - 6 Tane Olucak O Yüzden Biraz Düşünmem Lazım..

H100
12-11-2004, 06:57 PM
Ertan Abİ Benİm İcİn Tek Oda Tunİng Turkey Gerİsİ İlgİlendİrmez

Power
12-11-2004, 08:46 PM
ben forum olarak ağırlıklı buraya takılıyorum.
resim vb. sitelere ise arama yaparak

fafatara53
12-11-2004, 11:50 PM
gerçeği söylemek gerekirse daha düne kadar 2 tane site vardı girdiğim daha hiç birine girmiyorum artık tek adresim tuningturkey başka yok....

^^CaRiSMa^^
12-11-2004, 11:58 PM
en cok girdiklerim olarak yazıyorum....şimdilik...

-tuningturkey
-autoclubturkey
-hondam
-trtuning
-clubjapon

Erhan
12-12-2004, 11:08 AM
benimed su an girdigim siteler...
-tuningturkey
-izmirtuning
-auto-7.com
-trtuninge giriorum (forum atm1orum oraya)...bunlar... :)

siena_16V
12-12-2004, 04:36 PM
Ben ağırlıklı olarak buraya takılıyorum...

nitrous1988
12-12-2004, 07:30 PM
1-tuningturkey
2-act
3-modifiyem

nitrO_Oxide
12-12-2004, 10:38 PM
arkadaslar autoclubturkey modifiye sitesi değil

Astra_eseR
12-13-2004, 12:14 AM
trtuning ve tuningturkey.. hernekadar act modifiye sitesi olmasada orayada takılıom.. :)

Ertan Ömür
12-13-2004, 12:10 PM
arkadaslar autoclubturkey modifiye sitesi değil
Adamlar biz modifiye sitesi değiliz diyorlar ama sitedeki arabalar ve ortam hiçte öyle gözükmüyor? :confused:

Astra_eseR
12-13-2004, 12:40 PM
Adamlar biz modifiye sitesi değiliz diyorlar ama sitedeki arabalar ve ortam hiçte öyle gözükmüyor? :confused:
hakllısın... ama ortam öle be abi... arabasını yapmayanda var yapanda var yapamayanda var... yani hertürden var.. önemli olan tek bir düşünce... hoşlandığımız olan arabalar sayesinde dostluk kazanma...

KLC
12-14-2004, 11:22 PM
tuningturkey
clubjapon.com
auto-7.com
HondaTURK.net
trtuning.com.tr
RSXFansWeb.Com
Vs.Vs.Vs..

en iyi bilemem.. hepsinin kendine gore tarafi var..

Ertan Ömür
12-15-2004, 11:13 AM
tuningturkey
clubjapon.com
auto-7.com
HondaTURK.net
trtuning.com.tr
RSXFansWeb.Com
Vs.Vs.Vs..

en iyi bilemem.. hepsinin kendine gore tarafi var..
Hay maaşllahhhh :)

nitrO_Oxide
12-15-2004, 01:51 PM

evet haklısın ertan abi

SeRSeRi_aFaCaN
12-15-2004, 02:36 PM
şimdi benım anlamadıgım bısey var burası modıfıye sıtesımı yoksa modıfıye forumumu? su anda sadece forumdan ıbaretız ve pısayadakı saydıgınız cogu sıtede oyle sadece forum, forumda bılgıler paylasılıyo yanı dogru oldugunu klesın olarak bılmedıgımız, cogu zaman kulaktan dolma olan bılgıer...

bence sadece forum...

Ertan Ömür
12-15-2004, 04:04 PM
şimdi benım anlamadıgım bısey var burası modıfıye sıtesımı yoksa modıfıye forumumu? su anda sadece forumdan ıbaretız ve pısayadakı saydıgınız cogu sıtede oyle sadece forum, forumda bılgıler paylasılıyo yanı dogru oldugunu klesın olarak bılmedıgımız, cogu zaman kulaktan dolma olan bılgıer...

bence sadece forum...
Burası şu anda tabiki FORUM.Ama ileride MODİFİYE SİTESİ olacak.Gerçi ben senin MODİFİYE SİTESİ kriterini bilmiyorum.Açıklarsan memnun olurum... :confused:

ŞeRiTcHİ
12-15-2004, 04:43 PM
TRTUNİNG.COM.TR
TUNİNGTURKEY.COM
:cool:

SeRSeRi_aFaCaN
12-15-2004, 07:09 PM
Burası şu anda tabiki FORUM.Ama ileride MODİFİYE SİTESİ olacak.Gerçi ben senin MODİFİYE SİTESİ kriterini bilmiyorum.Açıklarsan memnun olurum... :confused:

abı bana gore modıfıye sıtesı demek: mesela ben arabama bıseyler yaptırcam bu sıteye bakarak bazı fırmalarlı falan bulmalıyım modıfıye hakkında sabıt bılgıler yapılmıs ornekler olmalı, yanı sadece fıkır alısverısı degıl anlatabılıyomuyum?

DaYkO
12-15-2004, 09:24 PM
ikinci ve üçüncü hangi site bilmiyorum ama tek favorim tuningturkey

thekillingroad
12-18-2004, 06:42 PM
modifiyem.com

Yöneticiyim ama.. Olmadan önce de görüşüm buydu.. Hala da bu...

En büyük,nitelikli içerik modifiyem.com da...

MODIFIYE sitesi dersek.. Turbo için..
garageturbo.net

Ertan Ömür
12-21-2004, 11:48 AM
modifiyem.com

Yöneticiyim ama.. Olmadan önce de görüşüm buydu.. Hala da bu...

En büyük,nitelikli içerik modifiyem.com da...

MODIFIYE sitesi dersek.. Turbo için..
garageturbo.net
OZAN,Modifiyem son günlerde bir düşüşte.Bu olay beni üzüyor haberin olsun.Çünkü benim üye olduğum ilk site.Açık söyleyeyim bu siteden sonra en aktif olduğum site de aynı zamanda(hernekadar en çok orada hırpalansamda).. :confused:

ЅENA
12-21-2004, 12:21 PM
Bi siteyi iyi yapan bir nevi üyeleridir.Diğer iyi yapanları saymaz isek

Ertan Ömür
12-21-2004, 12:31 PM
Bi siteyi iyi yapan bir nevi üyeleridir.Diğer iyi yapanları saymaz isek
Sena biraz daha açarmısın? :confused:

ЅENA
12-21-2004, 12:32 PM
Sena biraz daha açarmısın? :confused:

Diğer iyi yanlarını yazacaktım yanlışlıkla elim sürçmüş pardon :p

KLC
12-21-2004, 07:17 PM
Oyle Ama Abii Hepsinin Ayrı Yeri Var.. RSXFans.. RSX Uzerine Sadece.. TuningTurkey de aile ortamı var.. her konudan bahsedebiliyoruz.. genel markalara hitab ediyor.. HondaTURK Sadece hondaya ozel.. ( yani bana :) ) uzerine.. ( su an kapali.. ) trtuning ilk uye oldugum site.. vs. vs. vs. diye gidiyor...

thekillingroad
12-21-2004, 10:05 PM
Ben düşüş olarak görmüyorum bunu NEWTEAM...

Gereğinden çok fazla büyüdü modifiyem... Siteded bununla ilgili bir konu açıldı, sebepleri de oraya yazdım uzun uzun. Sebepler derken, büyümenin neden olumsuz olduğunun sebepleri.. Keşke F&F serisi gelmesydi diyorum hep...

Ama hala, en büyük otomobil ve modifiye sitesi. En çok bilgiye ulaşılacak site.. Hala Türkiye'nin otomobil ansiklopedisi...

fafatara53
12-22-2004, 09:45 AM
bencede modifiyem şu anda Türkiye'nin en büyük otomobil sitesi...ama az kaldı tuning turkey geliyo..... bu kadar kısa zamanda bu kadar üye büyük başarı....

Ertan Ömür
12-22-2004, 02:31 PM
Ben düşüş olarak görmüyorum bunu NEWTEAM...

Gereğinden çok fazla büyüdü modifiyem... Siteded bununla ilgili bir konu açıldı, sebepleri de oraya yazdım uzun uzun. Sebepler derken, büyümenin neden olumsuz olduğunun sebepleri.. Keşke F&F serisi gelmesydi diyorum hep...

Ama hala, en büyük otomobil ve modifiye sitesi. En çok bilgiye ulaşılacak site.. Hala Türkiye'nin otomobil ansiklopedisi...
Bu arada MODİFİYEM grubuna girişim engellenmiş.Hayırlı uğurlu olsun.Sebebini bilmiyorum ama RETURN olarak göründüğüm halde hiçbir konuyu okuyamıyorum.Üye olamnız gerekiyor diye bir yazı çıkıyor.. :confused:

ЅENA
12-22-2004, 02:32 PM
Bu arada MODİFİYEM grubuna girişim engellenmiş.Hayırlı uğurlu olsun.Sebebini bilmiyorum ama RETURN olarak göründüğüm halde hiçbir konuyu okuyamıyorum.Üye olamnız gerekiyor diye bir yazı çıkıyor.. :confused:
Hayırlı olsun... :mad:

34 GS 1905
12-22-2004, 03:17 PM
Bu işin ilki her nekadar düşüştede olsa www.modifiyem.com içlerinde çekişme bir bitse onları kimse tutamaz.O kadar üyeyi harekete geçirmeliler.

Ondan sonra www.autoclubturkey.com Garageturk bu camia için bir devrimdir.Ayrıca benim burada sert çıkış yaptığım bayanlar konusunda çok hassaslar[ikinci el fuarında tanıştık kurucuları ile (Hatta safak bir Ultraslanmış.)]

TT yani bura içinsi ertanın abi rolu ile bağlayıcı ama.Yol çok uzun.

thekillingroad
03-22-2005, 02:32 PM
ACT modifiye sitesi değil dedikleri doğru. Adının aynen anlamı gibi Otomobil Klubü. Oradaki araçların modifi yeli araçlar olması ile ilgili değil bu.

WarsteineR
03-24-2005, 03:51 AM
izmirtuning.com

tuningturkey.com

ben nete bağlandığım an 10 sn içinde bu sayfalarımı açıorum direk..ondan sora neye rastlarsam bakıorum..

DEVIL
03-24-2005, 09:45 AM
Vallahi en büyük site modifiyem , kesinlikle act 1.liğe oynuyor.Senelerin siteleri var hondam gibi .Yeni trendler baş gösteriyor . Zaten artık modifiye sitesi ve otomobil sitesi diye bir ayrım yok , zaten sadece modifiye ile büyüyebilecek sitede yok ..arabaya en dandik marka birşeyler taktım ben de modifiyeciğim diyenlere ben sadece özenti derim. Tabi benim göz ağrım clubjapon ama daha önünde çok yol var .... (Kılıç kızma hondatürk ve drifttürkte var : ) )

Ertan Ömür
03-24-2005, 11:15 AM
Burada birşeyi dile getirmek istiyorum.Dünyada her konuda 3 ler vardır.Aynı bizde futbolda 3 büyükler olduğu gibi.Bizim hedefimiz hep bu üçler grubunda olmak.1. yada 2. olmak herzaman mümkün olamaz.Bunu hepimiz biliyoruz.Eğer bir site ilk 3 arasında telaffuz ediliyorsa iş bitmiş demektir.
Ben MODİFİYE dendiğinde 3 site telaffuz ediyorum.
1.)MODİFİYEM
2.)HONDAM
3.)TUNING TURKEY
Tabiki bazı arkadaşlar TUNING TURKEY ilk 3 içinde olamaz diye bana kızacaklardır.Varsın kızsınlar.Dün bir üyemizle konuşurken bana ACT olayından bahsetti.Ben herşeyden önce ACT&TUNINGTURKEY karşılaştırmasına kesinlikle karşıyım.Eğer ACT biz modifiye sitesi değiliz diyorsa biz ayrı kulvarlarda koşuyoruz demektir.Açıkcası biz ACT ile pek ilgilenmiyoruz.
Biz 1 seneden beri şu savaşı verdik.Açıkcası vermeye de devam ediyoruz.TUNING TURKEY CHAT SİTESİYMİŞ.Bunu söyleyen insanların şapkalarını önlerine koymalarını tavsiye ediyorum.Ne zannediliyor?Modifiyeciler birer robot mu?Hayatın içinde olan herşey bu sitede olmuştur.Olmaya da devam edecektir.Evet bu sitede alışılageldik bir yapı yoktur.Ama zaten amacımız aktif eğlenceli bir modifiye sitesi yaratmaktı.Bilgileri insanların kafalarına kazıyıp bırakmak kolay iş.Çoğu modifiye sitesine girin online rakamları 7-8 civarıdır.Bu çok vahim bir durumdur.Ama nedense hiç dile getirilmez.Ama ben bu sitede 14 üye olunca canım sıkılıyor.Üye sayısı az geliyor.Bilmem anlatabildim mi? :!:

ЅENA
03-24-2005, 11:18 AM
Mesaj alınmıştır Ertan Abi :icon_idea

DEVIL
03-24-2005, 11:38 AM
Sadece online sayısına bakarak sitenin iyi modifiye sitesi olduğu anlamına gelmez. Tabi bu benim düşüncem..Ben sıralamamı yaparken yapılan organizasyonlara vs. de baktım .. Burada sadece tuningturkey bu işte ilk üçtedir demek için toplandıysak , tabi ben bozmayayım :) ACT bence modifiye ve otomobil sitesidir , yaptığı organizasyonlar ve üye profili bunu gösterir (kaldı ki bizim rakibimiz bir site olmasına rağmen ben bunu söylerim , neden? çünkü objektifim ) .

Ertan Ömür
03-24-2005, 12:05 PM
Sadece online sayısına bakarak sitenin iyi modifiye sitesi olduğu anlamına gelmez.
Bana dün ACT'nin online rakamını postalayıp MSN de gönderen sendin.Ozaman mesajın neydi?Çünkü bu senin için bir göstergeydi.Zaten yazılarından o anlaşılmıştı.Hatta bende sana karşılık online rakamı 1203 olan bir siteyi kopyaladım ve gönderdim. :)

DEVIL
03-24-2005, 12:20 PM
Tabiki bir gösterge ama sadece tek kriter değil. Ben ne desem sen kabul etmezsin ? Tuningturkey gerçekten de en iyi modifiye sitelerinden 3. olan, oldu mu şimdi? Bazen bakmak yeterli değil, görmek lazım . Ben istemez miyim burası çok iyi olsun, clubjapon da bir numara olsun :) ; ama dediğim gibi objektif olmalı .

Ertan Ömür
03-24-2005, 12:24 PM
Tabiki bir gösterge ama sadece tek kriter değil. Ben ne desem sen kabul etmezsin ? Tuningturkey gerçekten de en iyi modifiye sitelerinden 3. olan, oldu mu şimdi? Bazen bakmak yeterli değil, görmek lazım . Ben istemez miyim burası çok iyi olsun, clubjapon da bir numara olsun :) ; ama dediğim gibi objektif olmalı .
Ben zaten bazı arkadaşlar TUNING TURKEY i 3. sırada görünce bana kızarlar demiştim.Ama ben yine 3. sıraya koymuşum.Bazı arkadaşlarımız 1. sıraya koymuş. :1newwink: Ha bu arada ben online tek kriter falanda demedim onuda belirteyim.:all2:

DEVIL
03-24-2005, 12:27 PM
Dün senle msn den de konuştuk bu konuyu zaten . Eğer biri bu siteyi 1. sıraya koyuyorsa duygusal davranıyordur , bunu anlayabilirim :)

Ertan Ömür
03-24-2005, 12:33 PM
Dün senle msn den de konuştuk bu konuyu zaten . Eğer biri bu siteyi 1. sıraya koyuyorsa duygusal davranıyordur , bunu anlayabilirim :)
Yo bence o kişinin kriteri ne ona bakmak lazım.Mesela ben VWTURK&HONDAM da çok sıkılıyorum.Ama sıralamamda HONDAM 2. sırada.Ama bir başkası kendini sıkan siteyi sıralamaya koymaya bilir.Kendisini çok mutlu eden siteyi ise 1. seçebilir.Tamamen tercih meselesi. :)

enjoy-yk
03-25-2005, 01:37 AM
genel olarak bütün siteler aynı diye düşünüyorum bir sıralama yapmak yersiz sonuctaher sitenin (+ -) vardır.......buda benim düşüncem..

nitrO_Oxide
03-25-2005, 01:45 AM
genel olarak bütün siteler aynı diye düşünüyorum bir sıralama yapmak yersiz sonuctaher sitenin (+ -) vardır.......buda benim düşüncem..

bencede :)

WarsteineR
03-25-2005, 02:02 AM
ya ben modifiye sitesi denilince aklıma ilk olarak izmirtuning.com gelir..neden derseniz uzun bi süredir ordayım..ve ii kötü bi yerim var..çoğunu öz abim olarak görüyorum..

diğer yandan ertan abininde dediği gibi..ilk geldiğimde chat ağırlıklı gördüm siteyi..ama eğlenceli bi biçimde modifiyeyi anlatmak daha mantıklı..

1-izmirtuning
2-tuningturkey
3-hondam

Ertan Ömür
03-25-2005, 10:33 AM
ya ben modifiye sitesi denilince aklıma ilk olarak izmirtuning.com gelir..neden derseniz uzun bi süredir ordayım..ve ii kötü bi yerim var..çoğunu öz abim olarak görüyorum..

diğer yandan ertan abininde dediği gibi..ilk geldiğimde chat ağırlıklı gördüm siteyi..ama eğlenceli bi biçimde modifiyeyi anlatmak daha mantıklı..

1-izmirtuning
2-tuningturkey
3-hondam
Sen bizim siteye gelirken benim imzamı görerek gelmiştin yanlış hatırlamıyorsam.Benim imzamı İZMİR TUNİNG demi görmüştün?:all2:

Ertan Ömür
03-25-2005, 10:34 AM
Bence kesinlikle aynı değil.Bu şekilde genelleme yapmak politik davranmak olur bence..confused:

KLC
03-25-2005, 12:00 PM
Yıkıcam Bu Sıralamaları Cok Yakında.. :)

Ertan Ömür
03-25-2005, 12:22 PM
Yıkıcam Bu Sıralamaları Cok Yakında.. :)
Hadi bakalım... :)

Power
03-25-2005, 06:23 PM
modifiye olarak 1. modifiyem

WarsteineR
03-25-2005, 08:59 PM
Sen bizim siteye gelirken benim imzamı görerek gelmiştin yanlış hatırlamıyorsam.Benim imzamı İZMİR TUNİNG demi görmüştün?:all2:

yok abi..trtuning de görmüştüm..ama oraya çok takılmıodum..

Ertan Ömür
03-26-2005, 10:05 AM
modifiye olarak 1. modifiyem
Peki GENEL olarak?:all2:

Ertan Ömür
03-26-2005, 10:07 AM
yok abi..trtuning de görmüştüm..ama oraya çok takılmıodum..
Teşekkürler.Nereden geldiğinden çok nerede olduğun önemli.Çok kısa sürede siteyle kucaklaştın ve kaynaştın.Bunun için teşekkürler.Bu arada avatarına koyduğun resimin hayat dolu ve süper bir resim olduğunu dile getirmeden edemeyeceğim.İyiki bizlerlesin. :icon_idea

Power
03-26-2005, 07:51 PM
Peki GENEL olarak?:all2:

genel olarak buraya takıldığım için;

TuningTurkey Forever!

KLC
03-27-2005, 06:40 AM
Bence Bu Tarz Bir Sıralamaya Girecek Sekilde Bir Modifiye Sitesi ( Gercek Anlamda ) Yok Malesef..

jamall
04-07-2005, 11:45 AM
Üye sayısı sayfaların açılma ratingi üye arabaları bi yana siteleri site yapan üyeler olduğu inancındayım ben asıl olan üyeler arasındaki sıcak bağlardır ve bu bağlardan ben 4 sitede görüyorum...
1.Clubjapon
2.modifiyem
3.tuningturkey
4.trtuning
Modifiyem düşüşte olabilir üyelerinin çoğu dağıldı bildiğim kadarıyla yeni yeni siteler açtılar bugün var olan sitelerin çoğunlığu ya hondam kaynaklı ya da modifiyem.Modifiyemin TR deki modifiyeye katkısı göz ardı edilemez.Bende bildiğim şeylerrin yarısını orada öğrendim diğer yarısınıda CJP de...
ACT modifiye sitesi değil bu bir gerçek ayrıca TR de site yöneticilerinin gazlama videolarının nette dolaştığı tek site act dir bildiğim kadarıyla.Modifiyem modifiyecilerin üstündeki serseri imajını kaldırmak için çok uğraştı ve büyük oranda başarılıda oldu.Şimdi millet yeniden kurmaya çalışıyor o imajı....

Ertan Ömür
04-07-2005, 12:01 PM
Üye sayısı sayfaların açılma ratingi üye arabaları bi yana siteleri site yapan üyeler olduğu inancındayım ben asıl olan üyeler arasındaki sıcak bağlardır ve bu bağlardan ben 4 sitede görüyorum...
1.Clubjapon
2.modifiyem
3.tuningturkey
4.trtuning
Modifiyem düşüşte olabilir üyelerinin çoğu dağıldı bildiğim kadarıyla yeni yeni siteler açtılar bugün var olan sitelerin çoğunlığu ya hondam kaynaklı ya da modifiyem.Modifiyemin TR deki modifiyeye katkısı göz ardı edilemez.Bende bildiğim şeylerrin yarısını orada öğrendim diğer yarısınıda CJP de...
ACT modifiye sitesi değil bu bir gerçek ayrıca TR de site yöneticilerinin gazlama videolarının nette dolaştığı tek site act dir bildiğim kadarıyla.Modifiyem modifiyecilerin üstündeki serseri imajını kaldırmak için çok uğraştı ve büyük oranda başarılıda oldu.Şimdi millet yeniden kurmaya çalışıyor o imajı....
Negüzel bir yazı teşekkürler. :icon_idea

fafatara53
04-07-2005, 12:21 PM
aradabir gaza geliyo böyle....

DEVIL
04-07-2005, 12:38 PM
Aferin böyle clubjaponu 1. sıraya koy :) Şimdi çağıracam bizim elemanları cjp bir numara olacak ankette ( hain planlar)

jamall
04-07-2005, 12:41 PM
Orda aklıma geldiğince sıraladım:)Yoksa tuning turkeyi modifiyemden daha çok seviyorum mesela :)

Ertan Ömür
04-07-2005, 12:48 PM
Aferin böyle clubjaponu 1. sıraya koy :) Şimdi çağıracam bizim elemanları cjp bir numara olacak ankette ( hain planlar)
Bence orada biraz duygusal davranmış.Yoksa 1. sırada TUNING TURKEY olmalıydı. :)

DEVIL
04-07-2005, 12:53 PM
Bence orada biraz duygusal davranmış.Yoksa 1. sırada TUNING TURKEY olmalıydı. :)
Bence de duygusal :laugh: TT varken, zaten bizim birinci olmamız imkansız :laugh: En büyük rakibimiz.... :laugh:

jamall
04-07-2005, 12:55 PM
Ya abilerim ablalarım ben öle sıralamak istedim öle koydum neden polemiğini yapıyonuz:D

fafatara53
04-07-2005, 12:57 PM
cemal geçen gün dediki clubjaponu bırakıcam dedi olmuyo böyle falan filan dedi bilmiyorum yani...:D:D:D

DEVIL
04-07-2005, 01:04 PM
cemal geçen gün dediki clubjaponu bırakıcam dedi olmuyo böyle falan filan dedi bilmiyorum yani...:D:D:D
Dün diyordun , size geleyim diye :laugh: şimdi laf atıyon .

jamall
Sende Tt yi satıp act ye geçicem hoca ben diyodun:D

Ertan Ömür
Bence de duygusal :laugh: TT varken, zaten bizim birinci olmamız imkansız :laugh: En büyük rakibimiz.... :laugh:
Yok yok ben biraz haksızlık yaptım farkındayım.Aslında eşitiz.En iyisi yazı tura atalım :)

fafatara53
04-07-2005, 01:05 PM
Ertan abi üstüme üstüme geliyolar koru beni...:D:D

jamall
04-07-2005, 01:07 PM
Seni belediye korusun karantinalıksın sen:D

fafatara53
04-07-2005, 01:12 PM
olm ben ölürsem beni mumyalayın beni eşim bulunmaz çünkü...:D:D:D

jamall
04-07-2005, 01:12 PM
Ok görürsem sölerim:D

thekillingroad
04-07-2005, 03:43 PM
....

:( :mecry: :(

t n c r
04-07-2005, 03:51 PM
t t den once gırdıgım bı sıte yoktu t t den sonrada gırdıgım bı sıte yok

SNOWMAN
04-07-2005, 04:43 PM
Nedir, ne değildir, kriteri nedir bilemiyorum ama google ait bir linkte forumlara ait sıralama var.

http://directory.google.com/Top/World/T%C3%BCrk%C3%A7e/E%C4%9Flence_ve_Ya%C5%9Fam/Otomobil/Forumlar/

DEVIL
04-07-2005, 05:54 PM
Yanlış bu, büyük sitelerin hiçbiri yok ; çünkü onlar forumlar kısmında değil , otomobil kısmında sıralı

SNOWMAN
04-07-2005, 06:06 PM
Yanlış bu, büyük sitelerin hiçbiri yok ; çünkü onlar forumlar kısmında değil , otomobil kısmında sıralı

Nedir, ne değildir, kriteri nedir bilemiyorum ama google ait bir linkte forumlara ait sıralama var.

Ben forumlara ait sıralama olduğunu belirtmişim zaten.
Yanlış olup olmaması konusunda hiçbir yorumum yok.

DEVIL
04-07-2005, 06:13 PM
Ben forumlara ait sıralama olduğunu belirtmişim zaten.
Yanlış olup olmaması konusunda hiçbir yorumum yok.
Yok hayır , ben yanlış kategoriler oluyor diye düzelttim , genelde oraya bakanlar var ama aslında kategoriler de hatalar var . Toplu olduğu bir alan yok .

SNOWMAN
04-07-2005, 06:15 PM
Ben de bir an yanlış anlaşıldığımı düşünmüştüm. Teşekkürler açıklamanız için.

Yeri değil ama bu gün bir görüşmeniz vardı umarım iyi geçmiştir.

DEVIL
04-07-2005, 06:21 PM
Ben de bir an yanlış anlaşıldığımı düşünmüştüm. Teşekkürler açıklamanız için.

Yeri değil ama bu gün bir görüşmeniz vardı umarım iyi geçmiştir.
Teşekkür ederim, ben de bir an yanlış anladınız dedim :) Google'a siteleri kaydederken bir kısım "forum"lara , bir kısmı da "otomobil" kısmına kaydetiyor :) Devamlı bunun muhabbetleri dönüyor :laugh: İy görüşmeydi ama ben firmayı beğenmedim , hayırlısı

SNOWMAN
04-07-2005, 06:34 PM
Hayırlısı olsun. :)

ekremkarakurt
04-08-2005, 07:55 PM
1.)act
2.)tuningpeugeot
3.)tuningturkey

mdfymanyagı
04-22-2007, 07:07 PM
walla bundan önce evde int yoktu hiç bi siteye gitmiyodum sonra google ye tuning yazdım bi baktım bu site yani t.t. bi girdim bi daha çıkamadım ondan sonra bizim arkadaşlara önerdim :003:

Ertan Ömür
04-23-2007, 11:28 AM
walla bundan önce evde int yoktu hiç bi siteye gitmiyodum sonra google ye tuning yazdım bi baktım bu site yani t.t. bi girdim bi daha çıkamadım ondan sonra bizim arkadaşlara önerdim :003:
GOOGLE'da tuning yazmış olsan bizim site yukarılarda çıkmazdı :no: .Bir yanlışlık olmasın :all2: ?

cAn™
04-23-2007, 11:35 AM
benim tek yazıştığım forum Tuningturkey...
program ihtiyacı, müzik vs. için girip çıkıorm sadece :)

cAn™
04-23-2007, 11:37 AM
pardon bazen teampalio.com ' a takılıyorum ama tuning değil buda...

semsas
04-23-2007, 11:40 AM
benimde takıldıgım tam bir forum yoktu resim ararken hatırlamıyorum tuningturkey e uye oldum ve basit bir forum zannetmistim ama zamanla boyle olmadıgını ogrendim ve agırlıklı olarak tuningturkey

clb tuning55
05-04-2007, 11:04 PM
tuningturkey
tuningtrakya

TUNING31
05-05-2007, 05:25 AM
tuningturkey
modifiyem
turkmod

Ertan Ömür
05-05-2007, 11:44 AM
tuningturkey
modifiyem
turkmod
Bu turkmod'da yeni türedi haaaaaaaaa :blink: :huh: :all2: :D :D :D

justin
05-05-2007, 12:23 PM
techturkey
tuneturk
tuningturkey
clubjapon

Yiğit
05-05-2007, 12:33 PM
tuningpeugeot
tuningturkey
egetuning

Bence ama şuan yazdığım tek site burası ;)

wberk
07-05-2007, 10:38 PM
1.) www.tuningturkey.com
2.) :confused:
3.) :confused:

Guclu
07-06-2007, 11:35 AM
Walla sadece TT'ye takiliyorum... :)

imhotep
07-06-2007, 11:40 AM
1-tuningturkey..
2-tuningpeugeot
3-?

janissary
07-06-2007, 03:50 PM
1- tuningturkey
2- tuningturkey
3- tuningturkey

Bu forumu çooook seviyorum çünkü herkes çoook iyi teşekkürler tt ailesi ...

Ferhat
07-06-2007, 03:58 PM
-www.tuningturkey.com
-www.autoclubturkey.com
-www.modifiyem.com
-www.carmaniaclub.com
-www.techturkey.com
-www.clubjapon.com
-www.teamhondaturkey.com

var bi kaç tane dahada unuttum mail gelirse giriyorum :D

koyu renk olanlarda en iyi 3.

34GKN79
07-09-2007, 02:24 AM
www.tuneturk.com
www.tuningturkey.com
www.modifiyem.com

Ertan Ömür
07-09-2007, 11:26 AM
Ben genel anlamda bizim forumun ilk 3 içerisinde olduğunu düşünmüyorum :no: .

34GKN79
07-09-2007, 02:23 PM
Ben genel anlamda bizim forumun ilk 3 içerisinde olduğunu düşünmüyorum :no: .
bizim formda üye sayısı 30 ama yinede yazdım bak :D:D

Ertan Ömür
07-09-2007, 02:25 PM
bizim formda üye sayısı 30 ama yinede yazdım bak :D:D
Bence o sıralamada tamamen duygusal davranmışsın :012: :012: :012: :012: :012: :012: :012: .

34GKN79
07-09-2007, 02:27 PM
Bence o sıralamada tamamen duygusal davranmışsın :012: :012: :012: :012: :012: :012: :012: .
yok abi ya ben tat aldığım sitelerin adını yazıyorum popiülerlik beni bağlamıo hangisi neşe verirse onu yazarım ben :icon_idea :icon_idea

Ertan Ömür
07-09-2007, 02:30 PM
yok abi ya ben tat aldığım sitelerin adını yazıyorum popiülerlik beni bağlamıo hangisi neşe verirse onu yazarım ben :icon_idea :icon_idea
Bizi ilk sıraya yazacağın günleri 1 değil,2 değil,3 değil tam tamına 4 gözle bekliyorum :003: .

34GKN79
07-09-2007, 02:32 PM
Bizi ilk sıraya yazacağın günleri 1 değil,2 değil,3 değil tam tamına 4 gözle bekliyorum :003: .
kısa sözlerde bir çok anlam çıkıyor abi anladım ben bu sözleri kanımca :D:D:D:D

MiSta_VoL
07-09-2007, 02:34 PM
Tuning Turkey Güzel site ama görünüşe göre modifiyeyle fazla ilgilenen yok :)

Kısmet olursa sağlam bende kurcam bi modifiye sitesi

34GKN79
07-09-2007, 02:37 PM
Tuning Turkey Güzel site ama görünüşe göre modifiyeyle fazla ilgilenen yok :)

Kısmet olursa sağlam bende kurcam bi modifiye sitesi
modıfıyeyle ılgılenen cokda turkıye pahalı öle zırt pırt aracla ugraşcak paralı bulamıyoruz parası olan zaten acıo topici yazıyor modıfını para var çare var para yok bi pok yok :D:D:D:D

Street Racer
07-09-2007, 03:58 PM
ben internete girdiğim gibi hemen tuning turkey sonra auto club turkey sonra car mania club sonrada turkmod'a giriyom sonrada sahibinden'e giriyorum bunları günde 10-15 defa yapıyorum.

1-tuning turkey
2-auto club turkey
3-car mania club
4-turk mod

Ertan Ömür
07-09-2007, 04:02 PM
ben internete girdiğim gibi hemen tuning turkey sonra auto club turkey sonra car mania club sonrada turkmod'a giriyom sonrada sahibinden'e giriyorum bunları günde 10-15 defa yapıyorum.

1-tuning turkey
2-auto club turkey
3-car mania club
4-turk mod
Sen daha önce en çok MODİFİYE DÜNYASI 'nda en çok aktiftin doğru mu :all2: ?

Street Racer
07-09-2007, 04:07 PM
Sen daha önce en çok MODİFİYE DÜNYASI 'nda en çok aktiftin doğru mu :all2: ?

doğru abi nerden biliyosun ya:all2:

Ertan Ömür
07-09-2007, 04:11 PM
doğru abi nerden biliyosun ya:all2:
Ben sizler hakkında sandığınızdan çok daha fazla şey biliyorum :003: :D :D :D .

Street Racer
07-09-2007, 04:16 PM
Ben sizler hakkında sandığınızdan çok daha fazla şey biliyorum :003: :D :D :D .

şimdi korkmaya başladım.Abi mit'ten falanmısın:D

ModifiyeX
07-19-2007, 12:22 PM
valla ben TT den başka bir modifiye sitesine girmiyorum .. :)

Büyük Patron
07-19-2007, 12:23 PM
1.www.tuningturkey.com
2.www.izmirtuning.com
3.www.tekniktuning.com

Ankarap
07-19-2007, 12:34 PM
Bilmiyorum biraz abes mi olur fakat modifiyeyle ilgilenmem ama günümün yarısının 2 katının 3 le çarpımı burada geçiyor :)

Ertan Ömür
07-19-2007, 12:38 PM
şimdi korkmaya başladım.Abi mit'ten falanmısın:D
Yoooooooo ne alakası var :D :D :D .Ama sizlerin düşündüğünden çok daha fazla site dolaşırım :003: .

karamercan
07-19-2007, 03:25 PM
sadece burası var başka siteleride ilk defa siz yazmışsınız sizden gördüm

Sanchez
09-17-2007, 10:57 PM
tuningturkey
tuning20

Ertan Ömür
09-18-2007, 11:32 AM
Bana burası dışındaki modifiye forumları nedense yavan geliyor :( .Eeeeee boşuna kurt'a yavrusu kuzu görünürmüş dememişler :no: :012: :012: :012: :012: :012:

ASODEM
09-18-2007, 11:38 AM
Bende başka modifiye sitesi bilmem.:003: Gözümü burda açtım desem yalan sayılmaz.:)

CoBrA 38
08-04-2008, 05:34 PM
www.tuningkayseri.com ağırlıklı olarak girdiğim

ersin55
08-04-2008, 05:45 PM
techtueky.com

WarsteineR
08-04-2008, 05:47 PM
techtueky.com

Hay ben senin parmaklarına :D

ersin55
08-04-2008, 05:51 PM
Hay ben senin parmaklarına :D

adminim silmiştir gıcıklık olsun die..:D

WarsteineR
08-04-2008, 05:53 PM

Öyle şey yapmaz o :D

ersin55
08-04-2008, 05:59 PM
Öyle şey yapmaz o :D

sağı solu belli olmaz:D

zonquldak67
08-04-2008, 08:41 PM
ßen şahsen ßurdaki Modifiye resimlerine bakmak için Geenellikle buraya takılıyorum.
1-www.ZonguldakTuning.com
2-www.TurkeyCarClub.com
3-www.Smg-systems.com

umurbeyli
08-05-2008, 03:24 AM
www.asgti.com
www.tuningturkey.com

:icon_idea:icon_idea

Ertan Ömür
08-05-2008, 11:06 AM
Yaaaaaaaaaa ne demezsin :bash_1_:.

DRIFT_KING
08-07-2008, 12:05 PM
Benim sıralamam da şöyle;

TechTurkey.com
ClubJapon.com
TuningTurkey.com

Ertan Ömür
08-07-2008, 12:18 PM
1.)www.modifiyem.com
2.)www.hondam.com
3.)www.bizimtuningturkey.com :D:D:D:D:D:D:D:D.

DRIFT_KING
08-07-2008, 12:21 PM
1.)www.modifiyem.com
2.)www.hondam.com
3.)www.bizimtuningturkey.com :D:D:D:D:D:D:D:D.

TuningTurkeym.com:D.

Ertan Ömür
08-07-2008, 12:26 PM
TuningTurkeym.com:D.
Hayır www.mylovelytuningturkey.com :003: :D:D:D:D:D:D.

erdemsddk
08-07-2008, 12:43 PM
Hayır www.mylovelytuningturkey.com :003: :D:D:D:D:D:D.

neden inqiLizce abİ qüzeL türkçemiz dururken :D:D:D:icon6:

Ertan Ömür
08-07-2008, 12:48 PM
neden inqiLizce abİ qüzeL türkçemiz dururken :D:D:D:icon6:
Bunu daha önce defalarca açıklamıştım :003:.İnternetde ulaşılabilirlik çok önemlidir :003:.Yani bizi bütün dünyadan insanların tıklamasını isteriz :003:.Sırf bu yüzden www.modifiyeturkiye.com yerine www.tuningturkey.com seçildi :003:.Arama motorlarında modifiye diye aramayı sadece Türkler yapar :003:.Yabancı uyruklular direkman TUNING yazar :003:.Eeeeeeeeeeee durum böyle olunca yarı İngilizce yarı Türkce yazamazdım onu öyle değil mi :all2: :D:D:D:D:D:D:D:D?

Ufuk KAPLAN
08-07-2008, 12:50 PM
daha önce bu sitenin ismi modifiyelim.com du dimi abi?

erdemsddk
08-07-2008, 12:50 PM
Bunu daha önce defalarca açıklamıştım :003:.İnternetde ulaşılabilirlik çok önemlidir :003:.Yani bizi bütün dünyadan insanların tıklamasını isteriz :003:.Sırf bu yüzden www.modifiyeturkiye.com yerine www.tuningturkey.com seçildi :003:.Arama motorlarında modifiye diye aramayı sadece Türkler yapar :003:.Yabancı uyruklular direkman TUNING yazar :003:.Eeeeeeeeeeee durum böyle olunca yarı İngilizce yarı Türkce yazamazdım onu öyle değil mi :all2: :D:D:D:D:D:D:D:D?

hmm bu kadar ciddi abi açıkLama bekLemiodum abİ sen hep soruonya inqiLizce başLık atanLara neden inqiLizce die bende ona hitaben öLe bişi dedim şaka yoLLu :D:D ciddi manada bişi demedim :003::):icon_idea

Ertan Ömür
08-07-2008, 12:54 PM
daha önce bu sitenin ismi modifiyelim.com du dimi abi?
Evet www.modifiyelim.com idi.Beni siteden atan modifiyem'e kıllık olsun diye kurulmuştu ( Ben değil Hakan kurmuştu ).Ben o ara bu domain'i ( Bunun Türkcesi nedir yaaaaaaaaa :all2:? ) aldım ve bununla devam edelim dedim :003:.O isim çok komikti bence :D:D:D:D.Sonrasında sorunlar oldu ve o site kapanıp bu site açıldı :003:.
hmm bu kadar ciddi abi açıkLama bekLemiodum abİ sen hep soruonya inqiLizce başLık atanLara neden inqiLizce die bende ona hitaben öLe bişi dedim şaka yoLLu :D:D ciddi manada bişi demedim :003::):icon_idea
Farkındayım ama ben başka arkadaşlar için genel bir açıklama yapma gereği gördüm sadece :003:.

DRIFT_KING
08-07-2008, 01:26 PM
Evet www.modifiyelim.com idi.Beni siteden atan modifiyem'e kıllık olsun diye kurulmuştu ( Ben değil Hakan kurmuştu ).Ben o ara bu domain'i ( Bunun Türkcesi nedir yaaaaaaaaa :all2:? ) aldım ve bununla devam edelim dedim :003:.O isim çok komikti bence :D:D:D:D.Sonrasında sorunlar oldu ve o site kapanıp bu site açıldı :003:.

www.liselim.com gibiymiş:).

Ertan Ömür
08-07-2008, 01:31 PM
www.liselim.com gibiymiş:).
Zamanında sırf bu saçma sapan isim yüzünden bizimle az dalga geçilmedi zaten :D:D:D:D:D:D:D.

drift_ngn
08-07-2008, 07:51 PM
sıralama deil ama hepsini yazim tkıldığım:D
otobanforum,tuningturkey,modifiyem,autoclubturkey, tuningtürkiye çoğunlukla bunlara takılırım ama google en çok araba baktıgım yerdir:D:D:D

wolf_67
08-13-2008, 03:41 PM
1)tuningturkey
2)autoclubturkey
3)tuningtürkiye
4)trtuning

SeRSeRi_aFaCaN
08-15-2008, 07:17 PM
Nerde eski forumlar eski siteler... :D:D:D:D