PDA

View Full Version : Din Dersi Sınavı........

Qurny
03-17-2005, 03:09 PM
Lise 1 deyiz.
Halil ibrahim adında bir ögretmenimiz.Müdür yardımcısı ve din kültürü dersi ögretmenimizdi o zamanlar.
Yazılıdayız,adam dua sormus.
Duayı hatırlıyorum Besmeleyi yazdım ama başını unutuverdim duanın iyi mi?Hiç unutmam,asla ama birden öle heyecandan mı artık neyse.
10 dakka düşündüm yok.Dedim soruya sonra dönerim sınavı bitirdikten sonra dua sorusuna geri döndügümde dua sondan basa aklıma gelmeye basladı.
Ve ben duayı tersten yazdım.
Ama ii bi not almıstım sınavdan hoca da hiçbişey demedi ya aldırmadı ya da dikkat etmedi(!) :)

Ertan Ömür
03-17-2005, 03:11 PM
Güzel bir anıymış.Devamını bekliyoruz. :icon_idea

Qurny
03-17-2005, 03:17 PM
Güzel bir anıymış.Devamını bekliyoruz. :icon_idea
kurstan kacısı da anlatsam mı :)

fafatara53
03-17-2005, 03:22 PM
anlat tabi....

Ertan Ömür
03-17-2005, 03:47 PM
kurstan kacısı da anlatsam mı :)
Bekliyoruz anlatmanı:all2:

Qurny
03-17-2005, 03:56 PM
Simdi ayıptır söylemesi bizim sınıfta Nihan diye bi kız var.Ama cok güzel bi kız simdi benim bi sekilde bunla yakınlasmam lazımdı önce.Napalım napalım diye düşünürken duydum ki kız okulun kursuna yazılmıs.
Dedim ben de yazılıyım daha cok görürüm kızı :52:
Ama kız hangi derse yazılmıs bilmiyorum.Nihan'ın matematik fizik ve kimyası zayıftı dedim heralde bunalra yazılmıstır.Gittim fizik kimya matematik kurslarına yazdırdım kendimi cumartesi günü mat. dersindeyiz kız yok?Ben bi acayip oldum neyse mat. gecti fizik dersinde kız geldi.Oturdum hemen sınıfa falan neyse fizik de gecti kimyaya geldi sıra kız yok piyasada meger sadece fizige geliomus neyse,pazr günü ben de fizige gidiyim ne işim var dierleriyle dedim.Zaten matematik lise 2 okul birincisiydim ;)
Matematik dersi bittikten hemen sonra ben okula gittim sen matematikci ara abimi senin kardesin kurstan kactı fizige gelio bosa para vermeyin fln.Abim aradı ooo bi bagrıyo bana :icon7:
nese fizik dersine girdk 1.ders 5 dakka oldu yok kız 10 dakka oldu yok 15-20 derken kız yok piyasada tenefüste arkadasına sordum nihan hasta bugün gelmicek dedi o zaman ben de kacıyım dedim.tam gidicem hoca girdi sınıfa nası da sıkıcı anlatamam bi şekilde kurtulmam lazım.
Bekledim hoca yoıklamayı yaptı,tahtaya döndü soru yazck.Dedim bana sırtı dönük fırsat bu fırsat camdan atladım.zaten 1.kattaydık....Hoca geldi dedi noldu bişi mi düştü falan camdan bakıo ben camın hemen altında duruom saklandım güya asagı baksa bittim ben okul öle hıçkırsan disipline....Hoca girdi içeri ben de ///m3 gibin ivmelenerek kayboldum.Defter mefter okulda kaldı pazartesi günü fizikciden aldım defteri falan:D

fafatara53
03-17-2005, 04:23 PM
buda fırlama....:D

jamall
03-28-2005, 06:14 PM
Vay be:D

Ankarap
05-11-2007, 03:48 AM
buna benzer bi olayda bnm basımdan geç ti :D
Daha sonra anlatırım :)

cAn™
05-11-2007, 10:24 AM
tersten nasıl yazdın ya o da iyiymiş....:)
keşke nihanı daha fazla görmek için arkadaş olmayı deneseydin önce :D:D

wberk
07-05-2007, 11:19 PM
:) :d:) :d