PDA

View Full Version : aşkı sakın ertelemeyin...

murat_723
09-09-2006, 01:22 PM
bu hikayeyi bi yerde okumuştum ve çok etkilenmiştim. aklımda kaldığı kadarıyla sizinle paylaşmak istedim.
Sevdiği kız bir oyuncakçıda çalışıyordu.onu görebilmek için sürekli dükkanın önünden geçiyordu.Bir gün aniden hastandı ve tek varlığı olan babaannesiyle doktora gitti.Kanser di... çok fazla bir ömrü kalmamıştı.ilk aklına gelen sevdiği kızdı, onu tekrar görememekti içini acıtan.Artık açılmalıyım diyerek kızın çalıştığı dükkana girdi.
kız '' buyrun'' dediği an kalbi duracak gibi oldu ve söyleyemedi.''bir cd almak istiyorum dedi'' .kız cd yi paketleyip verdi.hayalleri yine yıkılmıştı.eve gitti ve cd yi dolabına koydu.
Sonraki gün yine gitti ve yine söyleyemdi.bi cd daha almıştı .ve sonra bi daha ,bidaha,dolabı cd dolmuştu artık.
Birden çocuğun gelişleri durdu kız neden gelmediğini merak etmişti. çocuğun evine koştu ve kapıyı çaldı.babaannesi açtı kapıyı , onu kaybettik dedi.kız yıkılmıştı ,titrek bir sesle ya cd ler nerde onlar dedi ve gitti.
Babannnesi merak etti neydi bu cd ler.odasına çıktı çocuğun.dolabını açtı.birsürü açılmamış cd vardı dolapta.aralarından herhangi birini aline aldı ve açtı.
içinden bir not çıktı.''neden hala bana açılımıyosun'',
bir cd daha açtı ''seni seviyorum lütfen beni ara ''yazıyordu.
bir cd daha ''hadi artık sensizliğe dayanamıyorum''
ve bir cd daha ''lütfen ara artık'' ...

lütfen aşkı ve sevgiyi ertelemeyin...hadi ne bekliyorsunuz hemen sevdiklerinizi arayın.ne kadar zamanımız olduğunu hangimiz biliyorki...

Pınar__
09-09-2006, 04:02 PM
cok guzel be muratttt :D

murat_723
09-09-2006, 04:04 PM
cok guzel be muratttt :D
yüreğinde bir kıpırdanma oldumu yada tüylerin tiken tiken oldumu :012: :012:

murat_723
01-16-2007, 01:50 AM
bunu okuduğum an hemen aşkımı arayıp seni seviyorum demiştim.o zaman daha evlenmemiştik

smoke
01-17-2007, 11:40 PM
Ben vermiştimm

cAn™
01-17-2007, 11:48 PM
çok güzel gerçekten eline sağlıkk :)

bebish123
01-17-2007, 11:58 PM
çooooooooook güzelllll:icon_idea :icon_idea :icon_idea :icon_idea :icon_idea

gizli_melek75
01-24-2007, 12:01 PM
Bu öyküyü biliyorum gerçekten çok güzel ve bugünün işini yarına bırakmamak gerektiği çok ii vurgulanmışş özellikle bu aşksa...