View Full Version : Yok Oyle Bİr Hacker...
Bildiginiz Uzere KILICWEB@hotmail.com (KILICWEB@hotmail.com) İsimli Mail & Msn Adresim Bir Sure Once Hacklanmişti.. Mail Adresi Benim İcin Pek Önemli Değildi.. En Cok Üzüldüğüm Nokta Msn Listemin Gitmis Olmasıydı.. Taki Gecen Gün.. KILICWEB@hotmail.com (KILICWEB@hotmail.com) adresinden Bir Mail Alana Kadar.. " Hacker Tarafından Hacklanmiştir " Yazıyordu.. Sen Kimsin ßenim mailimi, Hackliyorsun ? Okeydir Dedik.. Almissin Helal Olsun Dedik.. Ugrasmadik.. Sekil Yapiyorsun.. Bizde Bu Yollarda Büyüdük.. Arkadaslar KILICWEB@Hotmail.com (KILICWEB@Hotmail.com) Mail Adresini Geri Almıs Bulunuyorum.. Bilginize..
^^CaRiSMa^^
03-16-2005, 03:46 PM
kanka aynı mesajı banada yazmıstı..... helel olsun tebrik ederim amaaaa hazır almısken bi benimkinede el atsan cok sevaba girersin walla :) fethi_durgut@hotmail.com buna bi baksana yaa...
Gözün aydın FAtihcim...Ama nasıl aldın anlamadım:o
Ertan Ömür
03-16-2005, 03:56 PM
Gözün aydın diyelim.Bşka nediyebilirim ki? :ermm:
Tek Hacker Onlar Diil Baticim.. Biziimde Bisiler Yapmisligimiz Var Gecmiste.. :p.. fethi özelden görüselim.. ertan abi teşekkürler..
fafatara53
03-16-2005, 04:08 PM
adaş hayırlı olsun tebrikler....
olm lam benımde gıden msn ım var yaw.. yonetımın olarak benımkınıde almanı ıstıyorum :)
olm lam benımde gıden msn ım var yaw.. yonetımın olarak benımkınıde almanı ıstıyorum :)
Selcuk Admin@HondaTURK.net (Admin@HondaTURK.net) Kullandığım Msn Adresim.. Gorusemiyoruz Seninle Zaten.. Gel Görüselim..
hobbit
03-16-2005, 11:23 PM
hadi bakalım..
philcollins
03-16-2005, 11:46 PM
kanki istediğin mail adresi olsun be...kıralını yığarım kapına :52:
thekillingroad
03-17-2005, 03:45 AM
saçma sapan işlerle uğraşan çok..
en temiz yolunun yapmışsın..
ben hiç uğraşmadım.. adresi geri aldım, sonra da geçmişte başıma gelenleri biraz abartarak anlattım kaçtı gitti zaten sesi soluğu kesildi.. :)
philcollins
03-17-2005, 10:23 AM
geçen senelerde bi arkadaşımın hotmail adresi hacklenmişti..hemen hotmaile mailim hacklendi diye mail atmıştı..bu da bilgilerim ve en son girdiğim tarih demişti..2 saat içinde cevap gelmişti mail adresiniz tekrar sizindir diye..şok olmuştuk 2 saat içinde cevap gelmesine ve halledilmesine..bilgilerinize..
Sağol Kanki Varlığın Yeter.. Ozan.. Zaten BEnim İcin Onemli Olan Mail Adresi Diil.. Tona Mail Adresim Var.. Sadece Msn Listesinin Gitmesine Üzülmüştüm.. Onuda Hallettim.. Hic Pesine Dusmeyecektim Ama.. yok Oyle Hacklerim ßilmem Ne Yaparim Ayagi Yapinca Atti Kafam :)
Qurny
03-17-2005, 03:04 PM
fatih abi list ini yedekle kurtul ya.
vBulletin® v3.6.8, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.