View Full Version : KN ve JR fıltreler.....
ıkısıde tertemız sorunsuz.... teklıflere acıgım
Badboy
03-16-2005, 03:58 PM
JR nedir?Acıklayabılırmısın bu arada Selcuk.
Benİmkİne Uyarmi Bu Fİltreler 2500cc Dİesel
http://img180.exs.cx/img180/8577/jr3wi.jpg JR bu oluyo....
dızele uygulanır sanırım...
ya bende bir tane vardı jsv nin 2 ay kullandım ortadan 2 ye ayrıldı bu da öyle olmasın sonra
eheh ben onlemını aldım ustunde kolı bandı var garantı olsun dıye
eheh ben onlemını aldım ustunde kolı bandı var garantı olsun dıye
evt bende deneyecem bir şey olursa arabaya seni bulurum ok mi?
nasıl kardes anlamadım benı nıye buluyosun :)
nasıl kardes anlamadım benı nıye buluyosun :) fikir senden ya bir formulde düsünmüşsündür heralde
anlamadıgım konu sen fıltreyı almakmı ıstıyosun?
ben sapasaglam sekılde yaptım onu hıc bı sorun cıkmas. benım sattıgım carbon gorunumlu olan kutu ve ıcındkeı kısım bılesın
ben sapasaglam sekılde yaptım onu hıc bı sorun cıkmas. benım sattıgım carbon gorunumlu olan kutu ve ıcındkeı kısım bılesın ne istiyorsun fiyat olarak??
kıt olarak 135 euroya aldım... kıt ıcınde borularıda mavcuttu gordugun mavıler.onları kullanıyorum suan . anlıyacagın kutu ve fıltreyı verecegım. 1 hafta kullanmadım. alıs sebebeım borularıydı dersem kesın aptalmısın olm dersın ama aynen oyle yanı. fıltresı ve kutusu tertemıs.. senın gonlundne gecen nedır
kıt olarak 135 euroya aldım... kıt ıcınde borularıda mavcuttu gordugun mavıler.onları kullanıyorum suan . anlıyacagın kutu ve fıltreyı verecegım. 1 hafta kullanmadım. alıs sebebeım borularıydı dersem kesın aptalmısın olm dersın ama aynen oyle yanı. fıltresı ve kutusu tertemıs.. senın gonlundne gecen nedır
abi o kadar param yok şu an belki ilerde olabilir ceza ödedim ben 30-40 YTL BİR ŞEY ZANNEDİYORDUM
yanı kardesım sende bı alemsın hee.. jsv ler olmus 80 ytl...
yanı kardesım sende bı alemsın hee.. jsv ler olmus 80 ytl...
ben 35 milyona almıştım
fafatara53
03-16-2005, 05:15 PM
selçuk bizim vvt-i'lara takabiliyomuyuz...bende şu an kutu içi kn var...açık istiyorum nasıl olur fiyat nedir???
takılır kardesım.. 100 dolara verıım sorunsuz tertemız ve saglamlastırılmıs sekılde
duydun zilin sesini fatih
kn ıde verırız ısteyen 70 dolara oda kız gıbı
fafatara53
03-16-2005, 05:19 PM
hiç taktınız mı böyle araçlara filtrenin orada bi beyin var onu nasıl hallediyosunuz???
kn ıde verırız ısteyen 70 dolara oda kız gıbı abi o degildee bana iyi bir polyesterci lazım sen bu işlerden anlıyorsun
fatıh fıltre ısı kolay araya parca yapılır ...
fafatara53
03-16-2005, 05:23 PM
yaza girerken yaptırıcam filtre sesi çok hoşuma gidiyo egzos sesi halt etmiş yanında....
vBulletin® v3.6.8, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.