View Full Version : HAYALİMİ Gerçekleştirmek için...........
SNOWMAN
03-11-2005, 12:04 AM
Üye olduğum forumlardaki mesaj sayımı düşününce, aklımı başıma alma zamanımın geçmekte olduğunu görüyorum.
Özellikle TT de şubat ayı içinde 1000 yakın msj atmışım.
Bu girişden sonra topic konusuna bir açıklık getireyim.
Uzun zamandır hayalini kurduğum, alt yapı hazırlıklarına başladığım bir projem vardı.
Ayrıntılarına kadar düşündüğüm bir SENARYO yazma arzusu.
Bir kitap yazma arzusu.
Senaryo konusunda karamsar değilim. İçinde bulunduğum çevre, arkadaşlarımın çoğu, televizyon dünyasından. Bu nedenle senaryonun uygulanma şansı yüksek. Yeterki ortaya çıkartabileyim.
Birikimim ve deneyimlerim ütopya olmaktan uzak olduğunu hissettiriyor.
Umarım kendimi disipline eder de kısa sürede bitirebilirim.
Ondan sonra da kitap konusu gelir gündeme. Yayınlanma aşamasında çok büyük engeller var tabii kitapların.
Bundan sonra daha az msj atmam sizleri unuttuğum, koptuğum anlamına gelmiyecek.
Hepinizi seviyorum.
hobbit
03-11-2005, 12:12 AM
umarım bu bir senaryodur hüseyin..
yok değil dersen..emeklerinin boşa cıkmaması adına allah muvaffak etsin derim..hayalini gercekleştirmen mutluluğun...senin mutluluğun da bizim mutluluğumuz demektir.. :)
Badboy
03-11-2005, 12:13 AM
Yaaa abi yaaaaa:(az mı gorucez bız artık senı yanı:o
^^CaRiSMa^^
03-11-2005, 12:18 AM
hayırlısı olsun abi....
kitabını okumayı cok isterim walla...insaallah olur.
SNOWMAN
03-11-2005, 12:21 AM
umarım bu bir senaryodur hüseyin..
yok değil dersen..emeklerinin boşa cıkmaması adına allah muvaffak etsin derim..hayalini gercekleştirmen mutluluğun...senin mutluluğun da bizim mutluluğumuz demektir.. :)
Yorum yapmayacağım ilk cümle için.
Dileklerin için teşekkürler.
Kendime zaman ayırmak hoşlandığım iki işle veya hobiyle uğraşmak için can atıyordum uzun süredir; yazmak ve resim yapmak.
Birincisine başlıyorum.
Hiç bir zaman başladığım iş bitmeden kimseye söz etmezdim. Bu ilk oldu.
Forumlarda yaşadıklarımın, gözlemlediklerimin çok yararını göreceğim.
SNOWMAN
03-11-2005, 12:26 AM
Teşekkürler arkadaşlar beraber olacağız yine...
hobbit
03-11-2005, 12:27 AM
ilk cümleyi yazarken tereddüt ettim..bu türlü bir yanıt geleceğini tahmin ediyordum senden o cumleyle ılgılı..
kısaca..ben şaka yapmıyorum ve böyle bir oyuna da ihtiyac duymam diyorsun..
evet biliyorum ..ama bu benim dileğimdi yanlış anlamanı istemem..
Alam yaaa..Lokomotif gibiyiz harbiden bi sen eksiktik abi:(
SNOWMAN
03-11-2005, 12:34 AM
ilk cümleyi yazarken tereddüt ettim..bu türlü bir yanıt geleceğini tahmin ediyordum senden o cumleyle ılgılı..
kısaca..ben şaka yapmıyorum ve böyle bir oyuna da ihtiyac duymam diyorsun..
evet biliyorum ..ama bu benim dileğimdi yanlış anlamanı istemem..
Sadece ikili bir yazışma olsa o ifadeye gerek duymazdım ama forum ortamında okuyan diğer arkadaşları da düşünerek yazdım. :)
hobbit
03-11-2005, 12:39 AM
vallahi yorum yapmadın ben bu kadar üzüldüm.. yorum yapsan nasıl olurdum kimbilir..
gereksiz bir cümleydi haklısın.. özür dilerim..
hakkında herşeyin hayırlısı olsun ....
SNOWMAN
03-11-2005, 12:44 AM
vallahi yorum yapmadın ben bu kadar üzüldüm.. yorum yapsan nasıl olurdum kimbilir..
gereksiz bir cümleydi haklısın.. özür dilerim..
hakkında herşeyin hayırlısı olsun ....
Üzülüyorum. Niye böyle düşünüyorsun.
hobbit
03-11-2005, 12:55 AM
Üzülüyorum. Niye böyle düşünüyorsun.
yok tımam... ben de sen o cümleye üzüldün diye üzülmüştüm..başka bişey yoksa üzülüşmeyelim artık :D
Vardır bir bildiğin Sevgili Olderim..Hakkında hayırlısı inşallah..Herşey gönlünce olsun.
Bizim için esrarengizsin ama yerin büyük bunu unutma:wub:
scorpion
03-11-2005, 01:44 AM
Hayalini kurduğunuz ve sizi mutlu edecek hedeflerinize bu kadar yakın olmanız çok güzel bir duygu olsa gerek...
Sizinde söylediğiniz gibi belki bizlerle daha az birlikte olacaksınız. Ancak ben; ulaşacağınız hedeflerinizin, her zaman ki gibi bizlere çok güzel yansımaları olacağını düşünüyorum...
Arzuladığınız değerlerinize ulaşma yolunda gönülden başarılar dilerim...
Sevgiler... :)
http://img228.exs.cx/img228/8056/bfly022xq.gif
nitrO_Oxide
03-11-2005, 01:48 AM
umarm hayallerine ulasırsın abi :) biz tuning turkey olarak arkandayız :)
SNOWMAN
03-11-2005, 01:57 AM
Sevgili Ogün,
İyi niyetiniz, tennileriniz için teşekkürler.
Uzakta olmayacağım. Sizin duygusal, içten postlarınızı da zevkle takip edeceğim.
Umarım siz de en kısa zamanda hobi niteliğinde, size huzur verecek, birikimlerinizi aktarabileceğiniz bir uğraşa kavuşursunuz. :)
scorpion
03-11-2005, 02:07 AM
Sevgili Ogün,
Uzakta olmayacağım. Sizin duygusal, içten postlarınızı da zevkle takip edeceğim.
Umarım siz de en kısa zamanda hobi niteliğinde, size huzur verecek, birikimlerinizi aktarabileceğiniz bir uğraşa kavuşursunuz. :)
Teşekkürler ve sevgiler... :)
Ertan Ömür
03-11-2005, 10:51 AM
Sevgili olderman,
Bu bir şaka olmalı diye düşündüm ilk önce.Ama 1 NİSAN a daha çok var.Benim sürekli söylediğim birşey var.Ani yükselişler akabinde büyük düşüşleri,çöküşleri veya geri çekilmeleri beraberinde getirir genellikle.Hayatım boyunca hiçbir hedefe ulaşmak için koşmadım.Bana ağır kanlı dediler.Yeri geldi uyuşuk dediler.Ama ben aheste çektim kürekleri.
Benim de 1 projem var.Bunlardan birisi kişiye özel hediye hazırlamak.Bu öyle kapsamlı bir projeki herkes delimisin sen diyor.Zaten hemen kabul gören projelere hayatta sıcak bakmam.Bu proje için biraz daha zamana ihtiyaç var.Ben hazırlıkları beynimde bitirdim.İş uygulamaya kaldı.Umarım her ikimizin de hayalleri suya düşmez ve gerçek olur.İnandığınız yolda size başarılar diliyorum.Başarısız olmak için fazlaca sebebiniz olmadığını düşünüyorum.Bellimi olur belki ortak bir projede birlikte çalışırız.NOBEL yada GOLDEN GLOBE alamasakta büyük kitlelerin gönüllerini ve dualarını alırız.Bize oda yeter.Nede olsa mütevazi insanlarız.Sevgiyle kalın.Sizi çok seviyoruz..... :icon_idea :icon_excl:wave:
ERTAN ÖMÜR
Merkez_SeRdAr
03-11-2005, 11:02 AM
hayallerinizi destekliyor ve sizleri seviyoruz....
huysuz
03-11-2005, 11:04 AM
Sevgili Yoldaş Olderman... :samurai:
Hayırdır ya.....Valla bak seninle uğraştım diyeyse bu gidiş , tamam gel bir daha yaparsam huysuz olayım...
Aklından geçenin,kalbinden de geçerek sonuçta ellerinden, bir şekilde paylaşmanı istediğin herkese yansıması dileklerimle, eee tabii bize de...
Bu arada o dediğin, hobi niteliğinde,bana huzur verecek ve birikimlerimi aktarabileceğim bazı uğraşlarım var...
Birincisi hobbitle uğraşmak , ikincisi T & T; öncelikle okumak sonra da yazmak..
Tabii bu arada bazı aradaşlarla da uğraşmak..
Oy Oy Oyyyyyyy , ne çok uğraşım varmış da meğer ben ne kadar meşgulmüşüm...
Hadi beni oyalamayın gari, gidem uğraşlarımla uğraşam... :laugh:
En derunnnnnnnnnnn saygılarımla
Kulunuz huysuz.... :hail:
philcollins
03-11-2005, 11:11 AM
her şey gönlünce olsun hüseyin abi :)
burası adamı böyle çekiyo işte :o sonra az da olsa buradan ayrılmak insana koyuyo..ben akşamları neredeyse hiç giremeyen biriyken gündüzleri yeterince giremeyince akşamları girmeye çalışıyorum bu sefer de.hem de uykumda feragat ederek..ister istemez daha az girmek zorunda kalıcam belki ama her şekilde aklım hep burada kalıyo..
yani burası bi başkadır hüseyin abi tıpkı senin gibi..yolun açık olsun..bizleri ihmal etmeyeceğine eminim..
hobbit
03-11-2005, 12:14 PM
Sevgili Ogün,
ne güzel söylemişsin Hüseyin..gercekten Ogün ve Huysuz un bu konuda yetenekleri olduğuna inanıyor ve yazılarını zevkle okuyorum..siz bir başlangıcla belki onlara önayak olacak örnek teşkil edecek ve aydınlatacaksınız.. :)
huysuz
03-11-2005, 12:32 PM
ne güzel söylemişsin Hüseyin..gercekten Ogün ve Huysuz un bu konuda yetenekleri olduğuna inanıyor ve yazılarını zevkle okuyorum..siz bir başlangıcla belki onlara önayak olacak örnek teşkil edecek ve aydınlatacaksınız.. :)
:wub: :bid:
scorpion
03-11-2005, 02:02 PM
Sevgili Hobbit,
Güzel ifadelerin ve dileklerin için çok teşekkürler...
Sevgiler... :)
http://img235.exs.cx/img235/2618/bfly015wx.gif
hobbit
03-11-2005, 02:51 PM
sevgili scorpion...
taş atıp da kolumuz yorulmadı di mi..ne demek.. :)
huysuz
03-11-2005, 03:22 PM
sevgili scorpion...
taş atıp da kolumuz yorulmadı di mi..ne demek.. :)
:hail:
hobbit
03-11-2005, 03:32 PM
:hail:
taş atılacak, kafası yarılacak kişiler nasıl kaşınıyor bak :D
huysuz
03-11-2005, 03:33 PM
taş atılacak, kafası yarılacak kişiler nasıl kaşınıyor bak :D
:hug: :hail:
scorpion
03-11-2005, 03:44 PM
:hug: :hail:
Yurtta barış, dünya da barış, TT de barış... :hug:
huysuz
03-11-2005, 03:56 PM
Yurtta barış, dünya da barış, TT de barış... :hug:
Barış değil aziz biraderim , sulh de..
Hobbit yaşlı ya barışı bilmez sen ona sulh de sulh :laugh:
hobbit
03-11-2005, 04:14 PM
Barış değil aziz biraderim , sulh de..
Hobbit yaşlı ya barışı bilmez sen ona sulh de sulh :laugh:
haydaaaaaaa gel de şimdi barış de ...savaş da diyemem..ehe sen benim ne diyeceğimi cok iyi bilirsin huysuzum .... :blush: :D
huysuz
03-11-2005, 04:59 PM
haydaaaaaaa gel de şimdi barış de ...savaş da diyemem..ehe sen benim ne diyeceğimi cok iyi bilirsin huysuzum .... :blush: :D
Diyeceğine sözüm yoktur bilirsin kuşum. Bu durumlarda ne yaparım ben onu da bilirsin kuşum.. :hail: :bid: ..He he bir yetmezken iki oldular...
hobbit
03-20-2005, 08:53 PM
Diyeceğine sözüm yoktur bilirsin kuşum. Bu durumlarda ne yaparım ben onu da bilirsin kuşum.. :hail: :bid: ..He he bir yetmezken iki oldular...
sana öle geliyor bakkkkkkkkkk...puahahahaaaa kaldırmışlar birini.. :laugh:
Ertan Ömür
03-21-2005, 12:49 PM
Sayın olderman,mesajlarınız bukadar kısa sürede 1,533 e ulaşmış.Bu sizi kaygılandırıyor mu?Mutlu mu ediyor?Şaşırtıyor mu yoksa gururlandırıyor mu?:all2:
SNOWMAN
03-21-2005, 02:59 PM
Sayın olderman,mesajlarınız bukadar kısa sürede 1,533 e ulaşmış.Bu sizi kaygılandırıyor mu?Mutlu mu ediyor?Şaşırtıyor mu yoksa gururlandırıyor mu?:all2:
İnsanlarla hele sevdiğim insanlarla iletişim halinde olmak, bir şeyleri paylaşmak, büyük mutluluk verir bana.
Bu hava içinde de gazlamışım, zaman zaman frene bas dememe rağmen. Bağımlılık yarattı TT.
Bazen al ceketi çık yola diyorum, bazı değerli dostlara karşı sorumluluğum olduğunu bu şekilde uzaklaşmanın yakışık almıyacağını düşünüyorum.
Şu son 10 gün içinde diğer forumdaki dostlarımı ihmal ettiğimi, bazılarını kırdığımı biliyorum.
Velhasıl arabesk duygular içindeyim.
Güzel olan, taşlar yerli yerine oturmaya başlıyor.
huysuz
03-21-2005, 03:01 PM
sana öle geliyor bakkkkkkkkkk...puahahahaaaa kaldırmışlar birini.. :laugh:
:mecry: :hail: ossun anam ben biri ile de idare ederim...
Ertan Ömür
03-21-2005, 03:03 PM
Açıklamalarınız çok içten ve samimi.Ama ben şu son bölümü biraz daha açmanızı isteyeceğim eğer mahsuru yoksa?!.:all2:
SNOWMAN
03-21-2005, 03:19 PM
Açıklamalarınız çok içten ve samimi.Ama ben şu son bölümü biraz daha açmanızı isteyeceğim eğer mahsuru yoksa?!.:all2:
Kişisel değerlendirmelerimde havada kalan bir iki ayrıntı da belirgenlik kazandı anlamında ettiğim bir sözdü.
huysuz
03-21-2005, 03:24 PM
Kişisel değerlendirmelerimde havada kalan bir iki ayrıntı da belirgenlik kazandı anlamında ettiğim bir sözdü.
Benden bahsediyor sayın büyüğüm olderman...... :laugh: :hail:
Taşlar ve ben..... Konuyu sulandırdığım için af buyurun ama dayanamdım işte. :icon8:
SNOWMAN
03-21-2005, 03:30 PM
Benden bahsediyor sayın büyüğüm olderman...... :laugh: :hail:
Taşlar ve ben..... Konuyu sulandırdığım için af buyurun ama dayanamdım işte. :icon8:
Rica ederi fm.
:)
Ertan Ömür
03-21-2005, 03:31 PM
Teşekkürler. :icon_idea
hobbit
03-23-2005, 01:09 AM
İnsanlarla hele sevdiğim insanlarla iletişim halinde olmak, bir şeyleri paylaşmak, büyük mutluluk verir bana.
Bu hava içinde de gazlamışım, zaman zaman frene bas dememe rağmen. Bağımlılık yarattı TT.
Bazen al ceketi çık yola diyorum, bazı değerli dostlara karşı sorumluluğum olduğunu bu şekilde uzaklaşmanın yakışık almıyacağını düşünüyorum.
Şu son 10 gün içinde diğer forumdaki dostlarımı ihmal ettiğimi, bazılarını kırdığımı biliyorum.
Velhasıl arabesk duygular içindeyim.
bazen kalbinin değil mantığının sesini dinlemek insanı rahatlatır..en azından dogruyu yaptıgını bilmek bile ayrı bır güven verır ınsana..bence ara sıra alın ceketinizi cıkın yola..ve ıhmal ettiğiniz dostlarınızın gönlünü alın..
t n c r
03-25-2005, 12:54 PM
bazen kalbinin değil mantığının sesini dinlemek insanı rahatlatır..en azından dogruyu yaptıgını bilmek bile ayrı bır güven verır ınsana..bence ara sıra alın ceketinizi cıkın yola..ve ıhmal ettiğiniz dostlarınızın gönlünü alın..
abla sen benım gonlumu ne zaman alacaksın pekı bunu hıc dusundunmu sakın 3 ay sonra deme koparım bak burada :)
hobbit
03-26-2005, 03:02 PM
abla sen benım gonlumu ne zaman alacaksın pekı bunu hıc dusundunmu sakın 3 ay sonra deme koparım bak burada :)
tuncerim..gönül almak icin asla gec kalmam bunu bilirsin....gerci sen başka birşeyden bahsediyorsun..evet onun icin 3 ay beklemen gerekecek ne yazık ki..
vBulletin® v3.6.8, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.