View Full Version : İstanbul Sokakları
SCREAM
08-19-2006, 12:01 AM
Söyleyin sevgilim nerde?
İstanbul sokakları
Çare bulun bu derdime
İstanbul sokakları
Onu benden siz aldınız
Onu benden siz çaldınız
Simdi yalniz bıraktınız
İstanbul sokakları
Sevdiğimi verin bana
İstanbul sokakları
Çare bulun bu derde
iSTANBUL sokakları
:no: :wub: :no:
Darkcloud
08-19-2006, 01:33 AM
ah ulen bee efkar bastı ben bir müslüm açayım barii..!
SCREAM
08-19-2006, 01:41 AM
ah ulen bee efkar bastı ben bir müslüm açayım barii..!
Müslüm sevmem pek, yav eskiden fuar a gittiğimizde bu şarkıyı söylerlerdi. O zamanlardan kulak aşinarlığı vardı. Konuyu açtığımdada o şarkı çalıyordu winampta sözlerini paylaşayım dedim bilmeyenler için :)
Darkcloud
08-19-2006, 01:43 AM
Müslüm sevmem pek, yav eskiden fuar a gittiğimizde bu şarkıyı söylerlerdi. O zamanlardan kulak aşinarlığı vardı. Konuyu açtığımdada o şarkı çalıyordu winampta sözlerini paylaşayım dedim bilmeyenler için :)
yarın Kuyu cadısı da buna cvp yazar oda müslümü sever Müslümü herkez sevmez yani arabesk dinleyenlerinde çoğu sevmez çok ağır gelir ama aslında çok güzel parçaları vardır adamın sölediği..!
SCREAM
08-19-2006, 03:00 AM
yarın Kuyu cadısı da buna cvp yazar oda müslümü sever Müslümü herkez sevmez yani arabesk dinleyenlerinde çoğu sevmez çok ağır gelir ama aslında çok güzel parçaları vardır adamın sölediği..!
Beni çok bayıyor yav, kuyu cadısını işe katma o tatilde :D, ne güzel onsuz muhabbet ediyoruz yav :icon4:
hobbit
08-19-2006, 01:33 PM
uy uy beni anan dillerini sevsınler:D..haklısın babanın yeri apayrı :52:
Beni çok bayıyor yav, kuyu cadısını işe katma o tatilde :D, ne güzel onsuz muhabbet ediyoruz yav :icon4:
uy uy bana taş atan dillerini kessinler:D fakat bu şarkınında ufak bi hatırası vardır ben de teşekkürler :)
SCREAM
08-20-2006, 12:50 PM
uy uy bana taş atan dillerini kessinler:D fakat bu şarkınında ufak bi hatırası vardır ben de teşekkürler :)
Hiç birşeyde gözünden kaçmıyorki, bu nasıl bir hob-bittir yahu :icon4:. Reca ederim ne demek :hug: .
vBulletin® v3.6.8, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.