PDA

View Full Version : Kasko işlemleri hakkında her şey

philcollins
03-10-2005, 11:05 AM
Arkadaşlar kaskolar hakkında görüşlerinizi ve uyarılarınızı lütfen bu topicte paylaşalım.

ЅENA
03-10-2005, 11:14 AM
Ben sıfır araç satarken uyguladığım yöntemi anlatayım kısaca.Satılan araçların %80'ni taşıt kredili satılmakta..Tabi taşıt kredisi olduğu için kaskosu olmadan banka kredi kullandırmıyor müşteriye!
Bu durumda satın alınan bayinin servisinin anlaşmalı olduğu kasko şirketlerini tercih etmek burada çok önemli.Çünkü siz servisle anlaşması olmayan bir kasko şirketinden kasko yaptırırsanız yarın öbür gün bir kaza yaptığınızda eğer 3.000 YTL lik bir hasarınız varsa servis aracınızı yapıyor ama ödemeyi sizin yapmanız gerekiyor.Siz ödeme yapmadan aracı teslim alamıyorsunuz.
Ama servisle anlaşması olan bir kasko şirketi olduğu zaman siz sadece kaza ile ilgili evrakları servise teslim ediyorsunuz kasko şirketi ve servis kendi aralarında hallediyorlar işlemleri.Bu durumda cebinizden para çıkmamış oluyor.

philcollins
03-10-2005, 11:28 AM
benim bi sorunum var arkadaşlar :smilie_he

arabamı alalı tam 1 yıl olduğundan ötürü kaskom doldu..şimdi yenisini yaptırmam gerekli..ama geçen sene arabanın heyecanıyla verdiğim kasko parasını farketmemeşim . axa oyaka 30 milyar üstünden tam 1 milyar :s20:

bu sene başka yere sordurdum 23 milyar üzerinden 775 milyona indirebildim ancak (%30 hasarsızlık, %20 özel indirim, % 5 plaka indirimi)..delirecem..eski yaptırdığım yer 900 istiyo..tanık biri 3 ay önce aldığı 0 focusunu 30 milyar üstünden 720 milyona kasko yaptırdı..neden diye soruyorum yaşın genç olduğu için fiyat artıyo dedi..yani arabam babamın üzerine olsaymış 600 milyon ödeyecekmişim mesela bu sene..çıldırmak içten değil..775 milyon çok para :( bi de peugeotların katsayıları da fazlaymış dediğine göre..

sizce bu fiyatlar normal mi..ne yapabilirim..2004 model arabamı kaç lira üzerinden kasko yaptırmam doğru olur..ben şimdiki fiyatı üzerinden yapalım dedim doğru mu?? (23 milyar) önerilerinizi ve yorumlarınızı bekliyorum :all2:

nitrO_Oxide
03-10-2005, 12:20 PM
ben okula gidiom gelince cevaplarım abi :D

ЅENA
03-10-2005, 12:29 PM

arabamı alalı tam 1 yıl olduğundan ötürü kaskom doldu..şimdi yenisini yaptırmam gerekli..ama geçen sene arabanın heyecanıyla verdiğim kasko parasını farketmemeşim . axa oyaka 30 milyar üstünden tam 1 milyar :s20:

bu sene başka yere sordurdum 23 milyar üzerinden 775 milyona indirebildim ancak (%30 hasarsızlık, %20 özel indirim, % 5 plaka indirimi)..delirecem..eski yaptırdığım yer 900 istiyo..tanık biri 3 ay önce aldığı 0 focusunu 30 milyar üstünden 720 milyona kasko yaptırdı..neden diye soruyorum yaşın genç olduğu için fiyat artıyo dedi..yani arabam babamın üzerine olsaymış 600 milyon ödeyecekmişim mesela bu sene..çıldırmak içten değil..775 milyon çok para :( bi de peugeotların katsayıları da fazlaymış dediğine göre..

sizce bu fiyatlar normal mi..ne yapabilirim..2004 model arabamı kaç lira üzerinden kasko yaptırmam doğru olur..ben şimdiki fiyatı üzerinden yapalım dedim doğru mu?? (23 milyar) önerilerinizi ve yorumlarınızı bekliyorum :all2:

Ati hangi sigorta şirketi cnm ?
2.el olunca sıfırdan daha pahalı oluyor çünkü!

philcollins
03-10-2005, 01:00 PM
Ati hangi sigorta şirketi cnm ?
2.el olunca sıfırdan daha pahalı oluyor çünkü!
baticim axa oyak sigorta..aracı zaten 0 aldık..güyya %30 yeni araç indirimi, %20 de asker indirimi var..

SeRSeRi_aFaCaN
03-10-2005, 07:33 PM

sizce bu fiyatlar normal mi..ne yapabilirim..2004 model arabamı kaç lira üzerinden kasko yaptırmam doğru olur..ben şimdiki fiyatı üzerinden yapalım dedim doğru mu?? (23 milyar) önerilerinizi ve yorumlarınızı bekliyorum :all2:ıstersen hemen yaptıralım az bı fıyat cıkartabılırım ankara sıgorta cok ıyı herhangı bıseyde odemeyı gecıktırmıyo eger ıstersen konusalım fıyat alalım afacan_ozgur@hotmail.com

philcollins
03-11-2005, 10:30 AM
ben okula gidiom gelince cevaplarım abi :D
senden medet umanda suç zaten :s20:

philcollins
03-11-2005, 10:32 AM
ıstersen hemen yaptıralım az bı fıyat cıkartabılırım ankara sıgorta cok ıyı herhangı bıseyde odemeyı gecıktırmıyo eger ıstersen konusalım fıyat alalım afacan_ozgur@hotmail.com
öncelikle axa oyak düşünüyorum..başkentin fiyatları nasıl acaba bi fikrin var mı..araç 2004 model 206 quiksilver..23 milyar üzerinden kaskolamayı düşünüyorum :all2: