PDA

View Full Version : YALNIZLIK....

Sayfalar : [1] 2

nitrO_Oxide
03-09-2005, 03:24 PM
arkadaslar kendinizi bir anlığınada olsa yanlız hissetseniz ne yaparsınız
mesela oturup bi koseye aglarmısınz yada ne bileyim sarkımı dinlersiniz yada bi dostunuzumu ararsınız

SNOWMAN
03-09-2005, 03:28 PM
Yalnızlığımı severim. Belki de kendime yetmemden belki başka nedenlerden orasını bilmiyorum. Çok uzun süreler yalnız kalabilirim ve bundan sıkılmam. Zaten kim olursa olsun, kısa süreli de olsa yalnız kalmaya ihtiyaç duyabilir.

Ertan Ömür
03-09-2005, 03:29 PM
Vallahi bazen insan 10.000 lerin arasında da yalnızlık hissedebilir.Tek başınayken kendini yalnız hissetmeyede bilir.Ben dünyada 10.000 lerin içinde kendini yalnız hissedenlerin ioranının nanılmaz çok olduğunu düşünüyorum.Ben yalnız kalırsam ya elim ,ya gözüm yada kulağım birşeyle meşkuldür.Benim yalnız olduğum zamanki en önemli dostum MÜZİKTİR.

hobbit
03-09-2005, 03:30 PM
Boşver be yaşı başı!

gönlün ne kadar şık sen ondan haber ver?

şöyle atıp koyu grileri-siyahları sabahtan,

sarı bir kaşkol atabiliyor musun boşnuna, ondan haber ver?

koyma bir kenara yüreğini, aç kapılarını,

gelene geçene yol verme girsin diye içeri ama

gömme başını toprağa bir çift güzel söz uğruna,

Bilirim yine yeşerecek birçiçek bulursun bir dalda,

ama aklını kaybedecek kadar bir aşk varsa avuçlarında,

bırak aksın yollarına.

yağ geç, yık geç, kimse inanmazsa inanmasın,

sen inan yüreğine,

hem ona geçmezse kime geçer sözün?..

büyü büyü...

bak ellerin ayakların kocaman,

aklında maaşallah yerinde,

e ne diye tutarsın yüreğini uçmasın diye.

akıllı ol, yüreğin gelir peşinden,

boşver yaşı başı,

aşk var mı aşk, sen ondan haber ver?,

takılmışsın yüzündeki gözündeki çizgilere.

o çizgilerin yüreğine neler kazıdığını düşün,

atmak mı istiyorsun kendini bir dereye soğuk bir kış günü.

öl gitsin...

parayı pulu savurup,

bir balıkçı köyünde balık tutmak mıdır istediğin.

savrul gitsin...

Boşver be yaşı başı,

kim tutar seni kim.

kendi yüreğinden başka kim?..

Aklını al da öyle git,

ister bir duvara , ister bir odaya, ister kıra bayıra vur da git.

Dert etme ellerini, onlar da gelir seninle bırakmadıkça birine.

o biri de gelir gerçekten istediğin oysa.

seveceksen ve öleceksen uğruna..

yaşa be, yaşa da öyle git, gireceksen toprağa.....

yaş 70 e gelse bile, hayat daha bitmemiş.

sen mi biteceksin?

çekeceksen bile bayrağı.

YAŞADIM ULAN DİBİNE KADAR diyemiycek misin?

bunu okurum ara sıra
köşede filan ağlamam..nerde canım isterse orda aglarım..yanlız hissettiğin anda arkadaşını dostunu arasan bile yanlızlığına cozum olmaz ..bilakis onları da sıkabılecegını düşünüp daha da sıkılırsın..ara sıra yanlız olmanın da tadına varmak bunun degerını bılmek lazım ki insanların kıymetini bileceksin..

SNOWMAN
03-09-2005, 03:31 PM
Belki sorduğun ruh durumunu anlamadan yazdım. Eğer çok büyük bir psikolojik çöküntüde olsam. Yürüyerek, arabayla veya bir başka şekilde dolaşmayı tercih ederim.
Bir söz vardır ya; Üzüntü yalnız başına çekilir, mutluluk paylaşılmak ister. :)

Ertan Ömür
03-09-2005, 03:31 PM
Yalnızlığımı severim. Belki de kendime yetmemden belki başka nedenlerden orasını bilmiyorum. Çok uzun süreler yalnız kalabilirim ve bundan sıkılmam. Zaten kim olursa olsun, kısa süreli de olsa yalnız kalmaya ihtiyaç duyabilir.
Bazen yazılarınızı okurken kendimle yüzleşmiş gibi oluyorum. :unsure: :all2:

DRIVER34
03-09-2005, 03:33 PM
valla piskolojim nasılsa ona göre heralde üzüntülüysem güzel bir müzik viski sonunda da ağlarım
neşeliysemde birilerine mesaj falan atarım heralde

ЅENA
03-09-2005, 04:01 PM
YALNIZLIK
Yalnızlık, çoğul özlemler biriktirme sürecidir...
Yalnızlık, umudu karanlık bir köşede unutma sürecidir...
Yalnızlık, diğer insanların varlığını aklının kıyısına vuran dalgalarla hissetme sürecidir...
Yalnızlık, kendi sesinden başka sese hasret odanda dört duvarın hareket edip üstüne üstüne gelme sürecidir...
Yalnızlık, Kemalettin Kamu'nun
Varsın bir bardak su verenim olmasın
Biri "Su yok!" desin de
dizeleriyle ucu sivri bir yokoluşun ruhunun kalbine acıta acıta batma sürecidir...
Yalnızlık; alışamadığın, açıklayamadığın, paylaşamadığın duygularına minare kılıfı arama sürecidir...
Yalnızlık; başka insanlardan çok kendinden koşarcasına belki de hatırlamak istemediğin bir anıdan kaçma sürecidir...
Yalnızlık, yalnızlıktan kurtulabilme planlarını yapabildiğin en iyi SÜREÇTİR...
Yalnızlık, bir SÜREÇTİR ve yaşamayan zıtların birliği yasası gereği ÇOĞUL olmanın tadını almakta gecikir...

ЅENA
03-09-2005, 04:04 PM
Yalnızlık Allah'a mahsustur ama insanlarda yalnız kalmak ister kimi zaman.
Çok sıkıldığımda,insanların üzerime geldiğini hissettiğimde yalnız kalmaktır kaçar yolum.
Bazen kendini dinlemek istersin yalnız kalarak...Ben çok ağlarım.Bana göre ağlamakta gülmek kadar doğal bir harekettir çünkü..Ama şu bi gerçek ki yalnızlıkta bir yere kadar..........

fafatara53
03-09-2005, 04:36 PM
yalnız kaldığım zaman nerdeysem hemen kendimi dışarı atarım ve bir sigara yakarım sonrada başlarım yürümeye...

nitrO_Oxide
03-09-2005, 05:32 PM
bende genelde yanlızlık cekenlerdenim.mesela bugun ev belki dolu ama ben yanlız hissediyorum kendimi.sabahtan beri muzik dinliyorum ve bilgisayarımın basındayım sabahtan beri netteyim ve TT deyim.nekadar romantik muzik varsa hepsini sırayla dinledim.bazı sarkılar sanki beni anlatıyor gibi geldi bana.aglamak istedim ama beceremedim.yapamadım :(

saydam
03-09-2005, 05:38 PM
bende genelde yanlızlık cekenlerdenim.mesela bugun ev belki dolu ama ben yanlız hissediyorum kendimi.sabahtan beri muzik dinliyorum ve bilgisayarımın basındayım sabahtan beri netteyim ve TT deyim.nekadar romantik muzik varsa hepsini sırayla dinledim.bazı sarkılar sanki beni anlatıyor gibi geldi bana.aglamak istedim ama beceremedim.yapamadım :(

yaw sen beni oldurcen mi...bugunlerde cok karamsarsın..yapma Alla askına..

SNOWMAN
03-09-2005, 05:42 PM
Son günlerdeki heyacanın belki biraz hayal kırıklığın, melankolik havanın artmaması için kalk. Yürüyerek bir tur at.
İki gün sonra yeni birisiyle tanışınca bu gününe güleceksin.
Şu anda gülümsemeye başla. :)

nitrO_Oxide
03-09-2005, 05:43 PM
elimde değil kusura bakmayın isterseniz ben cıkayım netten :(

SNOWMAN
03-09-2005, 05:47 PM
Ya ayıp ediyorsun düşündüğün şekilde değil söylediğim.
Senin açından üzüntün beni de üzüyor kardeşim. :)

saydam
03-09-2005, 05:52 PM
elimde değil kusura bakmayın isterseniz ben cıkayım netten :(

ay ay ay ...hemende kalbi kırılırmıs....hadi gulumse yaaaa bak fafinin resmini gordunmu :dmcsmile0 bu hale ben getirdim onu....ehu

nitrO_Oxide
03-09-2005, 05:57 PM
ay ay ay ...hemende kalbi kırılırmıs....hadi gulumse yaaaa bak fafinin resmini gordunmu :dmcsmile0 bu hale ben getirdim onu....ehu

:) :)

nitrO_Oxide
03-09-2005, 05:57 PM
Ya ayıp ediyorsun düşündüğün şekilde değil söylediğim.
Senin açından üzüntün beni de üzüyor kardeşim. :)

cok sagol abi inan şimdi daha iyiyim

Badboy
03-09-2005, 06:01 PM
18 mart gunu hatırlat Fafı ve ben senın kafanı kırıcaz Ardacım:p

nitrO_Oxide
03-09-2005, 06:03 PM
:crying: :bash_1_: :hug: :)

piserol
03-09-2005, 06:04 PM
Kendimi yanliz hissetigimde genellikle kendi hosuma giden biseyler yapmaya calisirim örnegin cok sevdigim bi yemek yada disari cikip alisverise giderim yeterki yanliz oldugumu ve canimin s1k1ld1g1n1n farkina varayim gidip kendime yeni ciciler biciler alirim. orda gordugum kalabalik birazda olsa yanliz olmadigimi hissettiriyo...

Bazende müzigin sesini acarak kafami dagitmayi denerim olmuyosa yatip uyurum ... :)

kimse yanliz kalmasin kalmamak icinde elinden geleni yapsin.... :sad:

DEVIL
03-09-2005, 06:36 PM
Yalnızlığı inanılmaz severim, bir de yalnız kalabilsem . En sevdiğim şey kitap okumaktır yalnızken, eski eşyalarımı karıştırırım(fotoğraf albümleri) ..... Ama sıkılırsam hemen msn e girerim...

nitrO_Oxide
03-09-2005, 06:37 PM
yanlızlıktan hoslanan biris olduğunu bilmiodum :)

saydam
03-09-2005, 06:51 PM
Yanlızlık.....???

ben yazmıyım arkadaslar aglak olup cıkarsınız valla...

Ama tek kelimeyle sunu soyleyebilirim..Her insan yalnız dır...

huysuz
03-09-2005, 06:55 PM
Yanlızlık üşümekmiş........ :icon8:
Ben üşümekten nefret ederimmmmmmm... :mad:
:dirdir: :dirdir:

nitrO_Oxide
03-09-2005, 07:11 PM
Yanlızlık.....???

ben yazmıyım arkadaslar aglak olup cıkarsınız valla...

Ama tek kelimeyle sunu soyleyebilirim..Her insan yalnız dır...

yazsana yaa :)

saydam
03-09-2005, 07:15 PM
yazsana yaa :)

Yanlızlıga cok fazla da anlatamazsın aslında yasarsın...

Ornegin Aşıksan yalnızsındır..Cunku bi tek senin kalbin cok farklı hisler icine girer , bunu kimseye anlatamazsın..

hep bu sefer baska dersin ama kimse inanmaz yanlızsındır,
herseyi goze alabilcegini soylersin kimse inanmaz yine yanlızsındır ...

daha fazla konusturma beni...sırf hatrın icin yazdım valla...

nitrO_Oxide
03-09-2005, 07:18 PM
cok sagol :(

philcollins
03-10-2005, 12:45 AM
yalnızlığa hiç alışamadım..nedense yalnız kalma fikri beni hep korkutmuştur..belki de o yüzden arkadaşlarıma çok değer veririm..çok nadir olsa da yalnızlığa ihtiyacım olduğunda bilirim ki sadece 4 - 5 saatliktir o..4 5 saat sonra sıkılırım yalnızlıktan hemen bi arkadaşımı ararım..bana göre değil yalnızlık..benim için acıların en acısı..umarım yukardaki bana o acıyı hiç çektirmez..

nitrO_Oxide
03-10-2005, 12:51 AM
umarım abi umarım :(

scorpion
03-10-2005, 01:14 AM
Hepimiz yalnızlığı iyi kötü kendimizce yaşamışızdır...Çoğumuzda korkarız ondan, hep acı verdiğini düşünürüz.
Genelde de acı verir zaten.
Kendi isteğimizle ona ulaşmak istediğimizde sorun yoktur.Ama, hayat veya değerlerimiz bizi yanlız bıraktığında, işte işkence o zaman başlar...
Yaşadığım bir çok olay; çok sevdiğim babamı kaybetmek, çok severek evlendiğim eşimden ayrılmak ve bunun gibi hayatımda uç noktaları yaşadığım her an, kendimi (çevremde insanlar olmasına rağmen) hep derin bir yalnızlığın içinde bulmuşumdur.

Yıllardır alıştım belki iç dünyamdaki yalnızlığa, hep uğraşacak hep peşinden gidilecek bir hedefim var zaten...Ama şunu çok iyi öğrendiğimi sanıyorum, çevremde kim olursa olsun, sonuçta yine ben varım ve yine yalnızım iç dünyamda... :)

Sevgilerimle....(ogün)http://img163.exs.cx/img163/811/bfly010cj.gif

hobbit
03-10-2005, 12:18 PM
böyle icten yazıları seviyorum..

nitrO_Oxide
03-10-2005, 12:19 PM
bende :o

hobbit
03-10-2005, 12:22 PM
bende :o

sen fizyolojık ve duygusal acıdan sevmeye hazırsın bu aralar zaten ardacım..umarım karşına gercek mutluluğu bulabilecegın birisi cıkar.. :love6:

scorpion
03-10-2005, 12:29 PM
böyle icten yazıları seviyorum..

Birbirimize içten davranmayı hak edecek düzeyde, özel bir grup (TT) olduğumuza inanıyorum... :icon12:
En azından ben kendi adıma bu elektriği sizlerden aldığıma inanıyorum... :hug:

Sevgiler... :wub:

ЅENA
03-10-2005, 12:31 PM
Birbirimize içten davranmayı hak edecek düzeyde, özel bir grup (TT) olduğumuza inanıyorum... :icon12:

Romantik Difficult Scorpi:wub:

ultrAslan_Erhan
03-10-2005, 12:34 PM
Yanlızlık Paylasılmaz...........
Paylasılsaydı......................
Yanlızlıkkkkk.......................
Olmazdı..............................

scorpion
03-10-2005, 12:42 PM
Romantik Difficult Scorpi:wub:

Senaaaa... :hug:
http://img6.exs.cx/img6/9839/bfly027ci.gif

hobbit
03-10-2005, 01:01 PM

insanlar inancları olduğu sürece sevgi dolu ve adil yaşamaya devam ederler..inanclarımız aynı doğrultuda scorpion..

scorpion
03-10-2005, 01:09 PM
insanlar inancları olduğu sürece sevgi dolu ve adil yaşamaya devam ederler..inanclarımız aynı doğrultuda scorpion..
Teşekkürler...

:icon_idea :icon_excl :)

hobbit
03-10-2005, 01:14 PM
tamam :) o zaman gece malum topic te görüşelim..hep beraber yanlızlığımızı gideririz.. :D

scorpion
03-10-2005, 01:16 PM
tamam :) o zaman gece malum topic te görüşelim..hep beraber yanlızlığımızı gideririz.. :D

Biz bu akşam kuafördeyiz...:012:

Power
03-10-2005, 01:25 PM
arkadaşları ararım. toplanırız

hobbit
03-10-2005, 02:02 PM
Biz bu akşam kuafördeyiz...:012:

zaten kuaforler ve berberler ..eğer ki aynı yeri kullanıyorsanız devamlı..insanların zamanla arkadaşlık oluşturdukları yerlerdir..yanlız hissetmezsiniz orda kendinizi her şeyin konuşulabileceği her türden insanın bulunabileceği nadir ortamlardır oralar..E tabi muamele de iyi olunca müdavimi oluyor insan :D

topiği toparlayayım dedim ama sonunda gene şeyettim galiba :blush: maksat esprili bir yaklaşım olsundu ..

^^CaRiSMa^^
03-10-2005, 02:02 PM
yalnız kalınca genelde cıkar yururum veya arbayla tek basıma gezmek isterim....

Ardacım sana bi tavsiye veriyim cok ciddiyim su sıralar bol bol cikolata ye faydasını goreceksin ve gulumsemeyi yuzunden eksik etme kardesim....

hobbit
03-10-2005, 02:37 PM
şu inceden yağan yağmur insanın icini sızlatıyor..sanki icten ice inleyen kıvranan bir insanın yanlızlığı gibi..bi gürlese bi coşsa bi yağsa adamakıllı ..bunu istiyor bekliyor..ama biliyor ki kainatta herşeye hakim tek şey var o istemeze hic birşey olmaz..olamaz..

t n c r
03-11-2005, 02:57 PM
vay be

hobbit
03-11-2005, 03:55 PM
vay be

senden cok daha anlamlı bir ifade beklerdim cnm..

t n c r
03-11-2005, 05:12 PM
ablacım ben senın yazdıgın yazıya ıstınaden vay be dedım cok guzel yazmıssın cunku o yazının ustune yorum yapmak ıstemedım

hobbit
03-11-2005, 05:22 PM
eyvallah güzelim de..herkesin ifadesi farklı birşeyler katar insanlara..ben de o acıdan yorumunu istemiştim..

nitrO_Oxide
03-11-2005, 07:17 PM
yalnız kalınca genelde cıkar yururum veya arbayla tek basıma gezmek isterim....

Ardacım sana bi tavsiye veriyim cok ciddiyim su sıralar bol bol cikolata ye faydasını goreceksin ve gulumsemeyi yuzunden eksik etme kardesim....

lam cikolatayla ne alakası var yaa :D:D

nitrO_Oxide
03-11-2005, 07:17 PM
sen fizyolojık ve duygusal acıdan sevmeye hazırsın bu aralar zaten ardacım..umarım karşına gercek mutluluğu bulabilecegın birisi cıkar.. :love6:

inşallah apla :)

^^CaRiSMa^^
03-11-2005, 09:52 PM
lam cikolatayla ne alakası var yaa :D:D

lem bunun bilimsel acıklaması var şimdi unuttum ugrastırma beni biliyozki soluyozzz allam yaaa...ye sen yeee bak metro ye milka yee :D ama ciddi diyom yararı varmıs mutluluk duygusunun gitmemesi icin ye sene olm yaaa... ben hep yiyom bak ne kadar mutluyum :hug:

ЅENA
03-11-2005, 09:58 PM
Çikolata mutluluk hormonlarını azdırır doru sölüyo carismam :laugh:

^^CaRiSMa^^
03-11-2005, 10:11 PM

:D en sonunda bilen biri cıktı yaaaa :D

philcollins
03-11-2005, 11:02 PM
azdırır ama mutluluk hormonlarını değil :D:D:D

SNOWMAN
03-11-2005, 11:25 PM
Azdırır mı artırır mı her neyaparsa etkisi olabilir mutluluk üstüne. Taki obez görüntüsünü alıncaya kadar. :laugh:
Çocukluğumda çok yerdim, şuanda da az yediğim söylenemez. belki her durumda olayın eğlenceli yanını görmem bundan sanırım. :)

hobbit
03-12-2005, 01:02 AM
Yalan olur bir gün yalan .. Yaşadığın aşkın ,sevdan ..Yaradandır báki kalan .. Hayat ne garip .... Hayat çok garip!

şeklınde hayatı sorgulamaya ve kendi kendinize muhakeme yeteneğinizi kullanmaya başladığınız zamanlarda yanlızsınızdır....

nitrO_Oxide
03-12-2005, 01:18 AM
lem bunun bilimsel acıklaması var şimdi unuttum ugrastırma beni biliyozki soluyozzz allam yaaa...ye sen yeee bak metro ye milka yee :D ama ciddi diyom yararı varmıs mutluluk duygusunun gitmemesi icin ye sene olm yaaa... ben hep yiyom bak ne kadar mutluyum :hug:

:) iyi bakalım ole olsun :52:

ЅENA
03-12-2005, 08:49 PM
Saat 8 ve koskoca showroomda yalnızım..Canım inanılmaz sıkılıyor.Daha nolsun:(

^^CaRiSMa^^
03-12-2005, 11:11 PM
Yalan olur bir gün yalan .. Yaşadığın aşkın ,sevdan ..Yaradandır báki kalan .. Hayat ne garip .... Hayat çok garip!

şeklınde hayatı sorgulamaya ve kendi kendinize muhakeme yeteneğinizi kullanmaya başladığınız zamanlarda yanlızsınızdır....

:icon_idea :icon_excl

nitrO_Oxide
03-15-2005, 07:41 PM
Saat 8 ve koskoca showroomda yalnızım..Canım inanılmaz sıkılıyor.Daha nolsun:(

işte o yanlızlıkla benim anlatmak istediğm yanlızlık farklı aplacım :)

DRIVER34
03-15-2005, 07:46 PM
ben çok büyük bir kalabalığın içndeyim şuan ama niyeyse kendim hala yalnız hisediyom
:(

^^CaRiSMa^^
03-15-2005, 11:16 PM
işte o yanlızlıkla benim anlatmak istediğm yanlızlık farklı aplacım :)
o yanlızlıgı cok iyi biliyorum kanka....bende aynı durumdayım cunku :1newwink:

hobbit
03-16-2005, 12:14 AM
cocuklar aceleci olmayın..herşeyin bir zamanı vardır herhalde..belki biraz daha pişmeniz olgunlaşmanız ..iş guc sahibi olmanız..ne bileyım biraz daha tecrübe gerekiyor bazı şeyler icin..

scorpion
03-16-2005, 12:27 AM
Yıllardır alıştım belki iç dünyamdaki yalnızlığa, hep uğraşacak hep peşinden gidilecek bir hedefim var zaten...Ama şunu çok iyi öğrendiğimi sanıyorum, çevremde kim olursa olsun, sonuçta yine ben varım ve yine yalnızım iç dünyamda... :)

Sevgilerimle....(ogün)http://img163.exs.cx/img163/811/bfly010cj.gif

Hayat her gün yeni birşeyler için fırsatlar yaratıyor...
Bir sonraki günü,
yine yalnız olacağımı bilsem de yeni birşeyler öğrenmek için hevesle bekliyorum... :)

nitrO_Oxide
03-16-2005, 01:16 AM
cocuklar aceleci olmayın..herşeyin bir zamanı vardır herhalde..belki biraz daha pişmeniz olgunlaşmanız ..iş guc sahibi olmanız..ne bileyım biraz daha tecrübe gerekiyor bazı şeyler icin..

kısaca buyumemizmi gerekio apla :ermm:

hobbit
03-16-2005, 01:23 AM
yanlız insan, merdivendir..
hic bir yere ulaşmayan..
yanlız insan, yok ki yüzü ..
yağmur carpan ..bir camekan..
ve gözünden akan yaşlar ..
bir parcadır manzaradan..

t n c r
03-16-2005, 10:30 AM
yalnızlık cogul ozlemler biriktirme surecedir.........
yalnızlık umudu karanlık bir kosede unutma surecedır.......
yalnızlık dıger ınsanların varlıgını aklının kıyısına vuran dalgalarla hıssetme surecıdır.......
yalnızlık kendı sesınden baska sese hasret odanda dort duvarın hareket edıp ustune ustune gelme surecıdır........
yalnızlık alısamadıgın acıklayamadıgın paylasamadıgın duygularına mınare kılıfı arama surecıdır........
yalnızlık baska ınsanlardan cok kendınden kosarcasına belkı de hatırlamak ıstemedıgın bır anıdan kacma surecıdır..........
yalnızlık yalnızlıktan kutulabılme planları yapabıldıgın en ıyı surectır.......
yalnızlık bır surectır ve yasamayan zıtların bırlıgı yasası geregı cogul olmanın tadını almakta gecıkır.......

hobbit
03-16-2005, 11:14 AM
İşte benim Tuncer im.. :wub:

t n c r
03-16-2005, 12:09 PM
İşte benim Tuncer im.. :wub:

ıste ben tesekkurler abla

nitrO_Oxide
03-16-2005, 10:12 PM
gercekten guzel sozler :)

hobbit
03-16-2005, 11:26 PM
kısaca buyumemizmi gerekio apla :ermm:

hayır canım..uygun ortam ve şartların elverişli olması..ve en muhimi aradığınız captaki kişinin ağırlığını kaldırabilecek duruma erişebilmiş olmanız gerekiyor ..

t n c r
03-17-2005, 01:30 PM
Keske Yanlizligim Kadar Yanimda Olsaydin Keske Onunla Paylastiklarimi Seninle Paylassaydim Keske Senin Adin Yanliz Olsaydi Ve Ben Hep Yanliz Kalsaydim

nitrO_Oxide
03-17-2005, 01:43 PM
hayır canım..uygun ortam ve şartların elverişli olması..ve en muhimi aradığınız captaki kişinin ağırlığını kaldırabilecek duruma erişebilmiş olmanız gerekiyor ..

yada onların bizim agırlıgımızı kaldırması gerekio :samurai:

hobbit
03-17-2005, 05:48 PM
VARSIN BİR SU VERENİM OLMASIN...BİRİSİ SU YOK DESİN DE.... :sleep:

DEVIL
03-17-2005, 06:08 PM
Yalnızlık dediğin içindeki yalnızlıktır, insanı yok eden de odur. Yoksa yanında binlercesi olsun ama kendi yanında kendi benliğin yoksa ya da kendini bulamıyorsan ; işte yalnızlık budur .......

nitrO_Oxide
03-17-2005, 07:52 PM
Yalnızlık dediğin içindeki yalnızlıktır, insanı yok eden de odur. Yoksa yanında binlercesi olsun ama kendi yanında kendi benliğin yoksa ya da kendini bulamıyorsan ; işte yalnızlık budur .......

katılıyorum ve hatta :icon_excl

t n c r
03-21-2005, 05:57 PM
YALNIZLIK

doğru şeyler düşünüp
yanlış yerlerde durdum hep
çook uzağım kendime ustam
yalnızlığım bu yüzden

huysuz
03-21-2005, 06:30 PM
Yanlızlığa dair en büyük tesbitim şudur arkadaşlar: Yanlızlık üşümekmiş.... :icon8: Bu aralar üşümüyorum... :laugh:

hobbit
03-24-2005, 04:07 PM
Duyacaksın hep eksikliğini yaşadıklarının ve kaybettiklerinin, sen koştukça uzaklar daha da uzaklaşacak ve bir yıldız gibi kayıp gideceksin senin sandığın gökyüzünden....
Elbet bir gün diye bende yola çıkmış, bende istemiştim, bende sorular sormuştum yeri geldiğinde. Konuşmayıp dinlediğim, gözlerimi kapatıp baktığım, ve anlamaya çalışmadan anlamış gibi yaptığım zamanlarda çok oldu.
Çocukluklarım, değer bilmezliklerim ve kayıplarım, kendi kendime sesli sesli yaptığım kavgalar, sonunda yanlız kaldığım zamanlarda artık son dediğim günler oldu....
Günler olduki kimse ile konuşmadan, kimselere bakmadan sokaklarda yürüdüğüm, kaçmak için içimde bastıramadığım sesler duyduğum. Ve günler olduki gidenlerin gelmediğini farkettiğim, ve anladığım gelmesinler diye benim bütün köprüleri yıktığımı......

huysuz
03-24-2005, 04:12 PM
Kaldırımlar benim en iyi dostum
banklarda tek yuvan
ara sıra dertleşiriz ağaçlarla
benimle konuşmasalar bile !

Sokaklar sır perdesi
ömrüm geçer buralarda
o ıssız, soğuk akşamlarda
bir tek rüzgar beni tutan ayakta !

Cebimde yok hiçbirşey
Gönlümde taşıdığım sevgiler
bu parkı çeviren tel örgüler
ayağımla eze eze yürüdüğüm çimler !

buralarda yanlızlık rüzgarı eser
günlerim buralarda geçer
insanlar buralara gelmeseler
benim gibiler ne yapar ?

nitrO_Oxide
03-24-2005, 05:42 PM
meltem apla cok guzel bu yaaa :o

huysuz
03-24-2005, 05:59 PM
meltem apla cok guzel bu yaaa :o

:003: :king:

huysuz
03-24-2005, 07:24 PM
Sen Sen Sen

Bir dağbaşı yalnızlığı yaşıyorum yeniden.,
Dağbaşı yalnızlığı ölümden beter.
Hiç kimse aramasa sormasa beni
Sen gelsen yeter..

Huzur ellerinin güzelliğidir.
Gözlerin karşımda mutluluk denizi.
Her sabah soframızda ekmeğimizi
Sen bölsen yeter..

Yüreğim seninle yaylalar kadar serin
Ne bir çizgi hasret, ne bir nokta gam
Yayla dumanı gibi gözlerime her akşam
Sen dolsan yeter..

Bende çaresizlik sonsuz kördüğüm.
Bende sabır sende naz..
Gündüzünden vazgeçtim düşümde biraz
Bir yüz görümlüğü sen olsan yeter..

Duymasa da hiç kimse şâir gönlümün,
Sende karar kıldığını...
Ve içimin şerha şerha yarıldığını,
Sen bilsen yeter..

Bir gün duysan bittiğimi, tükendiğimi..
Çıkıp gelsen uzaklardan korkulu ürkek..
Bir incecik dal gibi üzerime titreyerek,
Eğilsen yeter...........

Yavuz Bülent Bakiler

ЅENA
03-24-2005, 11:21 PM
Yalnızlık iyidir kimi zaman,ama birde kalabalık içinde yalnız hissetmek vardır ki yalnızlıkların en beteridir.
Yalnız kalmayı isteriz hayatımızda ara sıra.Kalırız kendimizi dinleriz yaptıklarımızı ve yapacaklarımızı düşünürüz.
Hayattaki en önemli şeylerden biride aklımızdır..Kendi kendime "Allah'ım sen benim aklıma mukayet ol"derim bazen.Düşünsenize o zaman tam yalnızsınızdır..Ne dediğininizi ne istediğinizi bilmeden yaşarsınız.
Bide sevdiğin birini kaybetmenin verdiği derin bir yalnızlık vardır...Aslında onun diğer adı acıdır.Acıları gömeriz en kuytularımıza..Onunla yaşarız ömrümüzün sonuna kadar.Bazen lanet ederiz yaşadığımız hayata...Oysa burda aldığımız yaşam eğitimi bize çok şey kazandırır.Burda bir okuldayızdır..Gerçek hayatı henüz yaşamamızdır..
Hep derler ya gerçek hayat öbür tarafta başlayacak diye.Kızarım kimi zaman kendime hayatı doya doya yaşamak varken kendimi kısıtladığım için.
Ama bağlı olduğum değerler var..Ailem gelir en başta.
Ama birgün onlarda olmayacak öyle bir an gelecek ki yapayalnız kalacağız..O yalnızlıkta toprakta başlayıp gökyüzünde sona erecek olan yalnızlık.Sonrası mı?Sonrası Allah kerim!!!

Badboy
03-25-2005, 12:00 AM
Offfffffffff kım actı kardesssııımmmm bu konuyu buraya:D:D

ЅENA
03-25-2005, 12:02 AM
Offfffffffff kım actı kardesssııımmmm bu konuyu buraya:D:D
Ulen bir yerlede dalga geçme be kardeşim:o

nitrO_Oxide
03-25-2005, 12:03 AM
ben actım :o

huysuz
03-25-2005, 07:57 PM
Keşke yanlızlığı yaşamak da seni yaşamak kadar güzel olsaydı...
Keşke senin diğer adın yanlızlık olsaydı da ,
Ben hep yanlızlığı yaşasaydım... :icon8:

nitrO_Oxide
03-25-2005, 09:37 PM
off beee :o

merve
03-26-2005, 01:21 AM
Yalnızlığı gözlemleyip yalnızlığı beklediğinde ve kendini yalnızlığa alıştırıp yalnızlıkla demlendiğinde kendini yalnız hissetmediğin bir süreç içerisine girmek çok tuhaf oluyor.

İşte ironi...

Bulaşıcı bir gizem var ortalıkta dolaşan. Yoksa ben miyim yalnızca bağışıklığı bulunmayan?

alid90
03-26-2005, 01:27 AM
yalnızım uçuruum kıyısındaaa

uff sıkılıyorummm:(:(

enjoy-yk
03-26-2005, 05:10 AM
İnsan yalnız doğmakta ve yalnız ölmektedir.
Yalnız olduğunu bilen ve bir başkasını arayan tek varlık insandır.
sosyal durum yalnızlığı duygusal yalnızlık ve yanlızlığa balanmak ise en kötü sonuc dur,her nekadar dirensekte sonucta yanlızlık yinede galip gelir......

lesfatih
03-27-2005, 12:34 PM
yalnızlık olmasydı
yapraklar ve sonbahar
eski bir sarkiyi ruzgar
kulaklarima fisildar !!!

ЅENA
04-08-2005, 02:02 PM
YALNIZLIK

Gecenin karanlığında giriyorum
Tanımadığım bu şehre
Tek tük yanan ölgün ışıklar,
Havanın yoğun ayazı
Ve bir sis karşılıyor çocuk benliğimi.

Korkuyorum,
Bir ürperti kaplıyor içimi
Yalnızlığın ne demek olduğunu
İlk o zaman anlıyorum
Sessizce ağlıyorum...

Yoğun kalabalığında bu şehrin
Koşuşturuyorum ben de herkes gibi
Otobüsün kapısından giriyorum
Hiç tanımadığım yüzler
Ve yine o çocuk gibi ürperiyorum...

Alışamadığım bu şehirde
Yalnızlık bir polis,
Ben bir suçlu,
Kaçıyorum...
Her yerde yakalıyor beni....

Neden ben?
Diye soruyorum.
En uygun adaymışım sözüm ona
İnandırmaya çalışıyor beni
Yalnızlığın sevgisizlik olduğuna....

Biliyorum ama;
Alışmaya çalışıyorum senelerdir
Bir de bu şehir
Boğuyor beni egsoz dumanlarıyla...

Uzanıp gözyaşlarımı siliyorum
İçimdeki çocuğun
Bir an durup bana bakıyor
Kızıyor ve tekrar ağlıyor...

Anlıyorum ki ;
Sorun tepeden tırnağa
İz iz, parça parça....
Yalnızlık sevgisizlik mi aslında?
Bunu nasıl anlatabilirim içimdeki çocuğa?...

t n c r
04-12-2005, 04:01 PM
Yalnızlık

Dışımda yağmur yağıyor, sessiz
İçimde yalnızlık öyle yorgun
Gökyüzü genişler birazdan, yağmur diner
Mindere uzanır misafir güneş

Camlarda ışıldayan altın aydınlık
Masadaki sürahiye yansır
Bütün tazeliğiyle yeniden
Cömert bir gün doğar şehrin üstüne.

Güzeldir bu tabiat güzelliğine
Oysa insanları da sevmek isterdim
Böyle uzak oldukça kendimden bile
Tad alamıyorum canım dünyadan.

Mustafa Şerif Onaran

hobbit
04-30-2005, 11:59 AM
Anlıyorum ki ;
Sorun tepeden tırnağa
İz iz, parça parça....

:sleep: :sleep:

nitrO_Oxide
04-30-2005, 12:56 PM
Anlıyorum ki ;
Sorun tepeden tırnağa
İz iz, parça parça....

:sleep: :sleep:

:wub: :icon_excl

hobbit
04-30-2005, 12:59 PM
:wub: :icon_excl

canım ...alkışlar bu güzel duyguları bizimle paylaşan sevgili Senaya... :icon_idea

t n c r
05-02-2005, 04:42 PM
aramizda bu cam bölme

ayırmışlar seni benden
aramızda cam bölme
biliyorum ordasın sen
şu camın arkasındasın
şu incecik
şu zavallı
renkli camın ardındasın
yapayalnızsın

uzanmışsın soylu çıplaklığınla
ama çıplak değilsin
pembesin
yeşilsin
morsun
kızılsın
saçlarınla oynuyorsun durmadan
sabah kesip kısa kısa
akşam uzatıyorsun
gözlerinle oynuyorsun durmadan
gözyaşın değişmiyor
gülüyorsun pencereden sokağa
kuytuda ağlıyorsun
bekliyorsun ağlayarak
o mavi kuşu

biliyorum
biliyorsun dilini duvarların
kapıların karanlığa kapanışını
gece köpek seslerini yolcu uçaklarını
filmin öbür yarını
sonun ardını
çiçekli balkonların gizli yanlızlığını
aşkın kedi çığlığını ıslaklığını
içkinin yasalara amansız düşmanlığını
duyuyorsun
biliyorum
yaşıyorsun çırılçıplak
ama işte ardındasın şu camın
kozanın içindesin
saçlarınla oynuyorsun durmadan
gözlerini boyadıkça artıyor dalgınlığın
bekliyorsun
biliyorum
bekliyorsun ağlayarak
a mavi kuşu

bense öbür yüzünde zavallı camın
vangölü’nün karanlık sularını çılgınca
çılgınca kulaçlıyorum kavuşmak için sana:
-tamarraaaa
ah tamarraaa
güzel tamarraaa!

bitmiyor su
bitmiyor su
kıyı kaçıyor
çığlıklarım karışıyor karanlık dalgalara

varıyorlar bizden sonra seninle bana
anlıyorlar bizden sonra seninle beni
sen bir avuç barut külü bir yanda
ben bir avuç ateş külü bir yanda
durur küller arasında yalnız ve uzak
o incecik
o zavallı
cam bölme.....

hobbit
05-02-2005, 06:07 PM
tuncer.. içememe gerek kalmadı kardeşim ...yine sarhoş ettin beni........ :sleep:

huysuz
05-02-2005, 06:15 PM
tuncer.. içememe gerek kalmadı kardeşim ...yine sarhoş ettin beni........ :sleep:
:party04: içelim güzelleşelimmmm

t n c r
05-02-2005, 06:19 PM

bi gunde ıcerek olalım be abla :icon_idea

hobbit
05-02-2005, 06:20 PM
tamam huysuzum tamam tuncerim..az kaldı 2 ay cık :011101010 :011101010

t n c r
05-02-2005, 06:21 PM
en azından 3 aydan dusmusuz :D

ersin yılmaz
05-02-2005, 08:31 PM
:mecry: İÇİn İÇİn Afİyet Olsun Ama BaŞka KardeŞlerİnİzİzn Cani Çekermİ Davet Edelİmmİ DÜŞÜnmeyİn

t n c r
05-06-2005, 04:43 PM
Adini Koyamadigim Yalnizliklar Icindeyim Ne Oldugunu Hala Bilemiyorum Bir Yandan Giderken Bir Yandan Agliyorum Ama Aglayan Gozlerim Degil Kalbim Bunuda Iyi Biliyorum

hobbit
05-06-2005, 04:46 PM
Adini Koyamadigim Yalnizliklar Icindeyim Ne Oldugunu Hala Bilemiyorum Bir Yandan Giderken Bir Yandan Agliyorum Ama Aglayan Gozlerim Degil Kalbim Bunuda Iyi Biliyorum

sakatamı gelecez bu akşam ne :D ... bak tuncer peşin peşin söyliyim ..sakın canın sıkkın olmasın :bash_1_:

t n c r
05-06-2005, 04:52 PM
ıyıyım ıyıyım abla merak etme sen oylesıne :) hosuma gıttı koydum buraya

saydam
05-07-2005, 03:18 PM
ZEYTIN AGACI....

Çok büyük bir ağacın yüksek dallarının birinde, yaprakların arasında bir zeytin tanesi varmış. Minicik, simsiyah bir zeytin tanesi. Bu zeytin o kadar güzelmiş ki, etrafını saran yapraklar onu seyretmeye doyamazlarmış.

Bir rüzgar esse üşümesin diye hemen etrafını sarar, onu rahat ettirebilmek için ellerinden geleni yaparlarmış. Sıcak yaz günlerinde ise, zeytin tanesi yine onu çok seven yaprakların gölgesine sığınırmış. Susadığı zaman, etrafındaki yapraklar yağmurlardan biriktirdikleri damlacıkları kendi elleriyle ona içirirlermiş.

Aylar, yıllar böyle geçmiş. Diğer ağaçlar hep onu taşıyan ağacı kıskanmış durmuş. O küçük zeytinin mutsuzluğunu görmeden.

Zeytinin yalnızlığını, herşeyini paylaştığı yapraklar bile anlamamış. Onlar, isteyebileceği herşeyi kendisine verdiklerini düşünüyorlarmış. Zeytin ise yapraklardan gizlenip saatlerce ağlıyormuş hep. Geceleri gökyüzüne bakıp yıldızların birbirine göz kırpmalarını seyrediyormuş. Ve onlardan biri olmayı hayal ediyormuş. Sabah olduğunda ise, başını gökyüzünden indirip, yaprakların arasında yıldızlar kadar güzel bir zeytin görebilir miyim diye aranıp duruyormuş.

Yıllar geçmiş. Ama tek bir zeytin tanesi dahi görememiş. Ve bir sabah, artık aramaktan vazgeçmiş. Kendisini tutan o incecik sapını bırakıvermiş. Yere düştüğünde son bir kez gökyüzüne bakmış, ve sonra yine son kez gözlerini yummuş...

hobbit
05-07-2005, 05:07 PM
KİMSE TAMAMEN VE SONSUZ YANLIZLIĞI HAK ETMIYOR....

t n c r
05-08-2005, 02:41 PM
Yalnızlık Paylaşılmaz

Yalnızlık, yaşamda bi an,
Hep yeniden başlayan...
Dışından anlaşılmaz.

Ya da kocaman bir yalan,
Kovdukça kovalayan...
Paylaşılmaz.

Bir düşün'de beni sana ayıran
Yalnızlık
Paylaşılsa yalnızlık olmaz.

Özdemir Asaf

t n c r
05-11-2005, 12:26 PM
BIR AVUCTU ARADIGIM, YUREGIMI KOYACAGIM, BIR CIFT GOZDU, GOZUMDEN SAKINACAGIM BAKMAYA KIYAMAYACAGIM. NE SAIRLErIN MISRALARINDA NEDE PICASSONUN MONALISASINDA

^^CaRiSMa^^
05-11-2005, 12:30 PM
Yanlızlık Senfonisi II

geçen sonbahar.
yanlızdım.
çok yanlızdım.
sıkıldım.
bilemedim.
neden dedim.
evlen dediler.
zor dedim.
ama düşündüm.
bir zaman geçti.
kendimle boğuştum.
küstüm.
sonra barıştım.
az zaman geçti.
sonra O'nu tanıdım.
uzun boyluydu.
ela gözleri vardı.
bulutlar gibi narin kalbi vardı.
tamam dedim.
buldum dedim.
umutlandım.
beğenmediler.
"ecnebi" dediler.
"olsun" dedim.
"olmaz" dediler.
"olur" dedim.
kavga ettim.
Onun için kavga ettim.
aşık oldum.
bir zaman daha geçti.
sonra evlendim.
ben de inanamadım.
ama mutluydum.
sevdim.
hem de çok sevdim.
sevildim.
çok güzeldi.
çok nazikti.
çok mutluydum.
yazdı.
beraber gezdik.
çok eğlendik.
mutluydum...
ilk defa mutluydum.
olmadı.
oldu da...
hülyalarım utandı.
onun aşkıyla dolmadım.
farklı olacak sanmıştım.
olmadı.
yine yanlızdım.
anlayamadım.
ağladım...
ve ağladım...

Talha Saraçoğlu

t n c r
05-11-2005, 12:32 PM
cok guzel be carısma saolasın

DEVIL
05-11-2005, 12:33 PM
Ne zaman gerçekten mutlu olacağız acaba ? O karşılaşmayı beklediğimiz kişi ne zaman karşımıza dikilip kolumuzdan çekip alacak ? Ne zaman herşeyi bırakıp gitmeye hazır olacağız; elimizde sadece kalbimiz kalacak yola çıkarken ? Ne zaman söylenen sözler doğru olacak, yalansız birilerini hissedeceğiz gözlerimizde ? Ne zaman kapalı oyunlar, anlamsız hesaplaşmalar sonra erecek hayatlarımızda ? Kişisel hırslarımızı , yalanlarımızı ne zaman bırakacağız içimizden ? Ne zaman gerçekten seveceğiz sevildiğimizi hissederek ? İşte tüm bu soruların cevabı olmamasındandır , boğazıma saplanan acı ve gözümdeki üzüntü ..... Sen anlayamadın beni, ben anlatmaya çok çalıştım ... Eline dokunmamın bile bir anlamı var....Hissetmesende..... Göremesende.....

^^CaRiSMa^^
05-11-2005, 12:39 PM
Yapayanlızlık

gülsün artık yüzün
bundan böyle yokum ben
olmayacağım
istesende olmayacağım
istesemde olamayacağım
artık sana çok uzağım
başını kaldırdığında
benim baktığım yere
bakıyor olacaksın
gecenin bir vakti
ama artık beni bulamayacaksın
dilerim
bu seni yaralamaz
beni yaraladığı kadar
umarım
bu aşkın cezası sadece
benim omuzlarımda olandır
özlemek bana kalsın
özlenmek sana
beklemek bana kalsın
beklenmek sana
ama şunu unutma
bir gün
mutlaka
karşında bulacaksın beni,
unutulmuşluğumu
ansızın bir günbatımı
herşey yoluna girmişken
karşında bulacaksın beni
şimdi ben nasılsam
öyle olacaksın
ve tüketmiş olacaksın
bana dair herşeyi
benden olan herşeyi
özgürlük bana kalmış olacak
o an
yapayanlızlık sana
yapayanlızlık
sana....

Ömer Seydi Ekinci

^^CaRiSMa^^
05-11-2005, 12:40 PM
cok guzel be carısma saolasın
Rica ederim nedemek :icon_idea

t n c r
05-11-2005, 01:00 PM
Yapayanlızlık

gülsün artık yüzün
bundan böyle yokum ben
olmayacağım
istesende olmayacağım
istesemde olamayacağım
artık sana çok uzağım
başını kaldırdığında
benim baktığım yere
bakıyor olacaksın
gecenin bir vakti
ama artık beni bulamayacaksın
dilerim
bu seni yaralamaz
beni yaraladığı kadar
umarım
bu aşkın cezası sadece
benim omuzlarımda olandır
özlemek bana kalsın
özlenmek sana
beklemek bana kalsın
beklenmek sana
ama şunu unutma
bir gün
mutlaka
karşında bulacaksın beni,
unutulmuşluğumu
ansızın bir günbatımı
herşey yoluna girmişken
karşında bulacaksın beni
şimdi ben nasılsam
öyle olacaksın
ve tüketmiş olacaksın
bana dair herşeyi
benden olan herşeyi
özgürlük bana kalmış olacak
o an
yapayanlızlık sana
yapayanlızlık
sana....

Ömer Seydi Ekinci

offfff be carısma yıkıp gecıyorsun valla

^^CaRiSMa^^
05-11-2005, 01:06 PM
:) aslında caktırmıyom ben bakma sen 1-2 tane dedim koyalım bişiler bi doksem varya offf offffff

t n c r
05-11-2005, 01:08 PM
dok dokulelım o zaman bızde burada

^^CaRiSMa^^
05-11-2005, 01:10 PM
sonra bakarız eve bi gidelim de :)

t n c r
05-11-2005, 01:13 PM
beklıyorum o zaman :)

hobbit
05-11-2005, 01:14 PM
FETHI cım DİLEK cim.....hayırdır inşallah...

^^CaRiSMa^^
05-11-2005, 01:14 PM
ok..ben kactım eywallah...

hobbit
05-11-2005, 01:15 PM
güle güle fethi. :wave:

t n c r
05-11-2005, 01:17 PM
bıy bıy :wave:

saydam
05-11-2005, 02:00 PM
Her insan yalnızlık icindedir,,ruhunu oksayan ,mutlu eden birileri yanında oldugu zamanda bile....

Hep beyazatlı bi prensimiz,yada prensesimiz vardır hayalimizde ki o beyazın aslında karalıgını farketmeyiz ışıl ışıl yanan yuzumuzden...sonuc beyaza bulanmıs ,yalanın yalnızlıgı....

Bazen İşte bu dedigin anda bile ,yanından hızla gecen zamanmı yoksa , ecelin senfonisimi bilinmez,Bir adım bir adım daha dersin her cırpınısta ,ama nafile ....sonuc Yine Yanlızlık

Dogruyu,saflıgı birinci sıraya almış kalbimiz ,mantıgını savurur atar kaf dagının arkalarına..Oysaki gercek dogruluk , tıpkı Kaf dagı gibi,,,Yani buldugun sey aslında olmayan biseydir...

Yanlızlıgın girdabına bi girdinmi umutsuzca,insanlara sovemezsinde...Cunku agzından cıkan her kelime onu kucultmuycektir..Zaten kuculmekte ,yaptıgı bi seyden hüzün duyan bi insanın aldıgı tavır degilmidir sizce...

DEVIL
05-11-2005, 02:11 PM
Vallahi ben şimdi yazdım , esti...Eskiden iyi bir yazıcıydım ama çok eskiden.....

nitrO_Oxide
05-11-2005, 02:49 PM
bende yazmak istiyorum ama beceremiyorum yeteneksizim işte :o

saydam
05-11-2005, 02:53 PM
bende yazmak istiyorum ama beceremiyorum yeteneksizim işte :o

Arda yaaaaaaaa..soleme oyle seyler...bence sen bunları soyleticek birileriyle karsılasmamıssındırda ondan...İyi tarafından bakk..iyiki yazamıyosun :):)

nitrO_Oxide
05-11-2005, 02:55 PM
Arda yaaaaaaaa..soleme oyle seyler...bence sen bunları soyleticek birileriyle karsılasmamıssındırda ondan...İyi tarafından bakk..iyiki yazamıyosun :):)

boyle dusunmen beni sevindirdi :) ama yok yaa ben beceriksizm :o

saydam
05-11-2005, 02:58 PM
boyle dusunmen beni sevindirdi :) ama yok yaa ben beceriksizm :o

her insanın ayrı bi yetenegi vardır...oyle deme...... :)

nitrO_Oxide
05-11-2005, 03:02 PM
her insanın ayrı bi yetenegi vardır...oyle deme...... :)

aslında var ama ne bilim :o

hobbit
05-11-2005, 03:03 PM
len ne oldu herkese ..millet baharla birlikte coşarken..bunlar yanlızlıktan bahsediyorrrr....

yok bacım yok kardeşim..yok yanlızlık yok..gözünüzü dört acın ve şu ana kadar göremediklerinizi size gercekten siz oldugunuz icin deger verecekleri görmeye başlayın artık..

saydam
05-11-2005, 03:03 PM
aslında var ama ne bilim :o
neymişş bakiyim..hadi hadi utanma soyle,,,,

saydam
05-11-2005, 03:07 PM
şu ana kadar göremediklerinizi size gercekten siz oldugunuz icin deger verecekleri görmeye başlayın artık..

wayyy be agır laf etmissin ablacımmm....

saydam
05-11-2005, 03:07 PM
ama bi soru sorabilirmiyim.....

Benim gozler iyi secemiyoo uzagııı o yuzden sen yardımcı olur musun ??? :):)

nitrO_Oxide
05-11-2005, 03:08 PM
len ne oldu herkese ..millet baharla birlikte coşarken..bunlar yanlızlıktan bahsediyorrrr....

yok bacım yok kardeşim..yok yanlızlık yok..gözünüzü dört acın ve şu ana kadar göremediklerinizi size gercekten siz oldugunuz icin deger verecekleri görmeye başlayın artık..

olmayan kişileri nasıl gorecez apla yaa :(

nitrO_Oxide
05-11-2005, 03:09 PM
neymişş bakiyim..hadi hadi utanma soyle,,,,

yok yaa ne utancam :)

saydam
05-11-2005, 03:13 PM
yok yaa ne utancam :)
e soylesene o zaman....:)

hobbit
05-11-2005, 03:13 PM
ULEN BOK YEDİ BAŞILAR. :D ..Bİ LAF ETTİK ADAMI PİŞMAN ETMEYİN İŞTE..ÜZÜMÜ YEYİN BAĞINI SORMAYINNN..BİLMİYORUM ÇÜNKÜÜÜ :D :D

t n c r
05-11-2005, 03:17 PM
yuru be abla kım tutar senı :D

saydam
05-11-2005, 03:24 PM
Bok yedi başı mııııııııı :D:D:D

^^CaRiSMa^^
05-11-2005, 03:48 PM
lem sende de yetenke yoksa kimde olcak bendemi asıl gariban benim aglıyacam şimdi :(:(:(

nitrO_Oxide
05-11-2005, 04:11 PM
lem sende de yetenke yoksa kimde olcak bendemi asıl gariban benim aglıyacam şimdi :(:(:(

diyosun :) eywallah kanka ;)

saydam
05-11-2005, 04:12 PM
bak nasıl keyfi yerine geldiii.... :):)

^^CaRiSMa^^
05-11-2005, 04:13 PM
diyosun :) eywallah kanka ;)
diyorum ve dedim de :)
ne demek her zaman yanındayım... :icon_idea

nitrO_Oxide
05-11-2005, 04:15 PM
bak nasıl keyfi yerine geldiii.... :):)

insanın derdi olduğunda soylemesi bu buna cvp gelmesi cok guzel :) teskkurler :o

saydam
05-11-2005, 04:15 PM
gozlerim yaşardıı sizin bu destekciliginizeeeeee....dicemm ama gozlerim zaten yaşlıı..butun gun bilgisayarın basında harab oluyorlar vallaa.... :)

saydam
05-11-2005, 04:16 PM
insanın derdi olduğunda soylemesi bu buna cvp gelmesi cok guzel :) teskkurler :o

Ardacım;

Senin iyi niyetin o kadar yuzune ,yazılarına vurmus kiiii....bence hayatın boyunca bi cevap alacak ve alacagın her cevap guzel olucaktır...

hobbit
05-11-2005, 04:17 PM
hade bakemmm yanlızmayın yanlızmayıııınnn... :D

nitrO_Oxide
05-11-2005, 04:17 PM
Ardacım;

Senin iyi niyetin o kadar yuzune ,yazılarına vurmus kiiii....bence hayatın boyunca bi cevap alacak ve alacagın her cevap guzel olucaktır...

tesekkurler iyiki varsın :)

saydam
05-11-2005, 04:19 PM
tesekkurler iyiki varsın :)

bak şimdiiii ben hemen şımarırım boyle soylersen....
Birsen ablam gelip halimizi bi gorsun,,,mutluluk yumagı olmussunuz lennn...dagılın dicektirrrrrr... :)

hobbit
05-11-2005, 04:22 PM
olm yanlızmayın..yanınızdayım diyorum kimse beni sallamıyor ki.. :bash_1_: :laugh:

nitrO_Oxide
05-11-2005, 04:23 PM
bi anlıkta olsa mutluyluk guzel olsa gerek :)

hobbit
05-11-2005, 04:25 PM
evet arda ..bazen 1 dk bir ömre bedel olabiliyor... :)

DEVIL
05-11-2005, 04:26 PM
amma sıkıntı var havada..... yağmur yağacak konuya sanki....

hobbit
05-11-2005, 04:27 PM
amma sıkıntı var havada..... yağmur yağacak konuya sanki....

hah aferım dilek..sen de yangına körükle git emi canım.. :bash_1_: :D

DEVIL
05-11-2005, 04:38 PM
hah aferım dilek..sen de yangına körükle git emi canım.. :bash_1_: :D
ateş, körük severim ben :) Yalnızlık ne arkadaşlar ? İnsanlar güvenlerini yitirip yalnızlığı seçerler hayatta ....

hobbit
05-11-2005, 04:44 PM
yanlızlık hic bir zaman tercihim olmamıştır bu hayatta..ve kim olursa olsun ...yanlız hissettirmek te...

t n c r
05-11-2005, 04:49 PM
manyak manyak konusupta kendınızı ıyıce bunalıma sokmayın be bakın hav ne guzel kuslar otuyor cikk cikkk kuslar boylemı otuyordu lan

freedom
05-12-2005, 05:44 PM
Aynen KardeŞİm Yaz Da Geldİ Zaten Psİkİyatrİye GÖre GÜneŞlİ Havalar İnsanlari Depresyonda Çikarir Unutmayin Yararini GÖreceksİnİz

t n c r
05-12-2005, 05:45 PM
ınsallah ınsallah ıhtıyacım olabılır ılerleyen gunlerde

freedom
05-12-2005, 05:48 PM
Aman Allah Korusun Unutma Sen DeĞİl Birak KarŞindakİ Depresyona Gİrsİn

DEVIL
05-12-2005, 06:12 PM
İnsan bu havada yalnız olur mu ? Kabiliyetsiz gençler :)

freedom
05-12-2005, 06:17 PM
Kabİlİyetle Ne İlgİsİ Var Sadec İmkan Meselesİ

t n c r
05-12-2005, 06:19 PM

kabılıyet mı :011101010 :011101010

DEVIL
05-12-2005, 06:21 PM
Kabİlİyetle Ne İlgİsİ Var Sadec İmkan Meselesİ
İmkan olayı ne alaka ? Yalnız olmamak için herkesin imkanı vardır :)

freedom
05-12-2005, 06:24 PM
Ya Şu An Mesala İŞ ÇaliŞma 12 Saat, Hava Guzel Ama SonuÇta Her İnsan İstedİĞİ Zaman İstedİĞİ İnsanla Bİrlİkte Olamiyorkİ
Bİz Hepİmİz Kendİmİzİ Koca Şehİrde Yanliz Hİssetmİyormuyuz Sankİ

DEVIL
05-12-2005, 06:31 PM
Günde min. 11 saat çalışıyorum, cumarteside yarım gün çalışıyorum ; ama onun dışındaki her anda yalnız olmamak için çalışıyorum :) Hayatımda yanımda olduğunu hissettiğim insanlar var ... Bu da hiçbirşeye değişilmez birşey..

freedom
05-12-2005, 06:36 PM
tamam haklısın ama benim söylemek istediğim sevdiğin insanlarla her gün yeni anılara imza atmak. onun dışında her insan hatta bazen karşındaki insan bile senin gibi duyarlı olmuyor

freedom
05-12-2005, 06:39 PM
sohbet güzeldi herkes kendine iyi baksın ve yanlız vakit geçirmesin arkadaşlar kendinize iyi bakın hepinize iyi akşamlar :icon12: :icon12: :icon12: :icon12: :icon12:

nitrO_Oxide
05-13-2005, 01:03 AM

katılıyorum ben kabiliyetsizim :o

enjoy-yk
05-13-2005, 02:08 AM
:mecry: bende yanlızım ....

DEVIL
05-13-2005, 09:31 AM
katılıyorum ben kabiliyetsizim :o
:laugh: Sen baş kabiliyetsiz zaten :)

fafatara53
05-13-2005, 09:34 AM
vallahi yaaa bu havada yalnız kalınırmı yaaaa....hep uyu internet tuning git kızların peşine....:D:D:D

DEVIL
05-13-2005, 09:35 AM
Evet bu internet, modifiye siz erkekleri bitiren bir şey :) kızlar yok buralarda anlayın artık :)

t n c r
05-13-2005, 10:14 AM
yalnızlık guzeldır zor olsada...

saydam
05-13-2005, 10:58 AM
yalnızlık guzeldır zor olsada...
sen iiice kendini tribe bagladın he.....Birsen ablam gelmedi henuz yoksa çekicini ödunç alıcam.....

fafatara53
05-13-2005, 11:06 AM
yalnızlık çok güzeldir heleki sahilde aracınla saatte 30-40 km hız arabada sen ve müslüm gürses saat gece 03:30....

t n c r
05-13-2005, 11:07 AM
sen iiice kendini tribe bagladın he.....Birsen ablam gelmedi henuz yoksa çekicini ödunç alıcam.....

yok yok trıbe falan baglanmadım gayet ıyıyım :)

saydam
05-13-2005, 11:08 AM
yalnızlık çok güzeldir heleki sahilde aracınla saatte 30-40 km hız arabada sen ve müslüm gürses saat gece 03:30....
müslümmm müüü???? hic tarzım deil.....

ama Candan Ercetin olabilir.... :icon_idea

t n c r
05-13-2005, 11:08 AM

bu kadar caresız bırakma benı
bagladımbır kere cok sevdım senı
senden ıstedıgım cok sey degılkı
uzaktan uzaga bır gulsen yeter...

fafatara53
05-13-2005, 11:09 AM
o saatte dinlenilcek adamlar müslüm gürses-ibrahim tatlıses-cengiz kurtoğlu tabiki en ağır basan cengiz kurtoğludur....

saydam
05-13-2005, 11:10 AM
icimi daha da kararttınız sanki cok aydınlıkmıs gibi.....!!! :)

msinanh
05-13-2005, 11:12 AM
ben hiç yalnız kalmam ki...hiç olmadı arabamla takılırım onunla uğraşırım...onunla konuşurum!!!

t n c r
05-13-2005, 11:12 AM
o saatte dinlenilcek adamlar müslüm gürses-ibrahim tatlıses-cengiz kurtoğlu tabiki en ağır basan cengiz kurtoğludur....

yalnızdım bırtanem yıne dun aksam
hep senı dusundum hep senı andım
ruyamda senınle olabılmek ıcın
dun gece resmını optumde yaptım

fafatara53
05-13-2005, 11:15 AM
verdi teline yine....:D:D:Dsusmaz daha....:D:D

t n c r
05-13-2005, 11:17 AM
verdi teline yine....:D:D:Dsusmaz daha....:D:D

sen kendın kasındın ama ben susucam susmam gerekıyor susmalıyım :)

fafatara53
05-13-2005, 11:20 AM
konuş rahat ol kendi ağzınmış gibi konuş...:D:D

t n c r
05-13-2005, 11:22 AM
yoık fafi fazla bu konulara dalınca duygusallasıyorum konusmamam lazım en azından bu konuları

hobbit
05-13-2005, 11:35 AM
yoık fafi fazla bu konulara dalınca duygusallasıyorum konusmamam lazım en azından bu konuları

bir haberin bile gelmiyor artık..
gelemedim gelemedim senin gittiğin yere
ne küstüm seninle ne de darıldım
ağlanmaz mı sensiiizzz gecen günlere... :)

TUNCER im severim seni...

t n c r
05-13-2005, 11:36 AM
bir haberin bile gelmiyor artık..
gelemedim gelemedim senin gittiğin yere
ne küstüm seninle ne de darıldım
ağlanmaz mı sensiiizzz gecen günlere... :)

TUNCER im severim seni...

bende senı severım ablam benım :icon12:

saydam
05-13-2005, 11:38 AM
Parçalandım
Ve her bir parçam ayrı yere bıraktım

Birini açık denizlerin en derin yerine attım
Kürek çektim, uzaklaştım, dönüp arkama bakmadım bile

Birini yüksek dağların zirvesine çıkardım
Hiç kimse kurtarmasın, kurda kuşa yem olsun diye

Birini hiç unutmadığım o küçük şehirde bıraktım
Dönemedim, kimbilir, belki dönsem de bulamazdım

fafatara53
05-13-2005, 11:39 AM
aşıklar gazinosuna hoşgeldiniz....:D:D:D

t n c r
05-13-2005, 11:40 AM
yavas gelın kızlar :)

hobbit
05-13-2005, 11:40 AM
bende senı severım ablam benım :icon12:

TOZ PEMBEYDI DÜNYAM KARARDI BİRDEN
AYRILIK GETİRDİ RÜZGAR BİR YERDEN
ŞİMDİ GÖZYAŞIMIN FARKI YOK SELDEN
AGLANMAZ MII SENSİİZZ GECEN GÜNLERE.. :)

saydam
05-13-2005, 11:44 AM
veeee vurucu darbe geliyoooooooo...........

sarkının devamııı....

Önce savruldum yok oldum
Sonra dinlendim duruldum
Ve her giden parçam yerine
Yenisini doğurdum

Daha güçlü, daha sakin
Daha mutlu, daha suskun
Daha olgun, daha kırgın
Daha yalnız, daha yorgun

Birini tandık bir vişne ağacının dibine ektim
Soramadım filizlendi mi, sürgün verdi mi

Birini çok sevdiğim bir dostta unuttum
istedim, geri vermedi, meğer benden pek haz etmezmiş

Birini büyük bir aşk uğruna ateşlere attım
Bilerek, isteyerek, ama asla pişman olmadım

hobbit
05-13-2005, 11:46 AM
asıl darbe burda cınım...

fedadır uğruna çektiğim çile
gözyaşım aşkına az gelır bile
bu dünyada değil değil mahşerde bile
ağlanmaz mı sensiiizzz gecen günlere.. :)

fafatara53
05-13-2005, 11:47 AM
teyze şu bir kadın tanıdım çok ağlıyordu şarkı böyle başlıyodu....

saydam
05-13-2005, 11:47 AM
yok yok bence bu...

yıllarca sürer sanmışım meğer
boşa kalbimi açmışım meğer
vakit kaybıydı diyemem ama
sen hiç dostum olmamışsın meğer

msinanh
05-13-2005, 11:49 AM
yanlız kalınca anlar insan
dünyanın ne kadar acı olduğunu
yanlız kalmayınca anlamaz insan
dünyanın ne kadar güzel olduğunu

t n c r
05-13-2005, 11:51 AM
TOZ PEMBEYDI DÜNYAM KARARDI BİRDEN
AYRILIK GETİRDİ RÜZGAR BİR YERDEN
ŞİMDİ GÖZYAŞIMIN FARKI YOK SELDEN
AGLANMAZ MII SENSİİZZ GECEN GÜNLERE.. :)

:icon12: :icon12: :icon12: :icon12: :icon12:

hobbit
05-13-2005, 11:56 AM
bir kadın tanıdım cok aglıyordu
gözunden sel gibi yaş akıyordu
tesellı edecek dost arıyordu
evınden ayrılmış bır halı vardı
eşınden ayrılmış bır halı vardı
acıdım halıne elım deymedı
eşınden ayrılmış bır halı vardı.. :)

saydam
05-13-2005, 11:59 AM

:(:(:(:(:(

saydam
05-13-2005, 11:59 AM
sonsuzun benimle bir savaşı var
seni gördüğüm o ilk andan beri

sonsuzun benimle bir savaşı var
görür görmez sevdiğim zamandan beri

sonsuz merhamet etmeyecek bana biliyorum
sürmeyecek seninle zamanım sonsuza kadar

korkma beni yıpratmaz bunu bilmek asla
ve sevmek istemek seni sonsuza kadar

ben sonsuz aşkın sırrını çözmek için değil
aşkı yaşamak için buradayım sonuna kadar

saydam
05-13-2005, 12:03 PM
yaw bi sarkı vardıı........

unut benide her yalan gibi unut...gibi tam sozlerini bilen varmı ?????

nitrO_Oxide
05-13-2005, 12:05 PM
biliodum ama unuttum :D

saydam
05-13-2005, 12:07 PM
biliodum ama unuttum :D

ilk okulda yapardık bu tarz seyler...

hoca sorarsdıı...makası olan var mı ???
Ordan bi ses..var ama evde :):):):):

Gel de deli olmaa.... :D

t n c r
05-13-2005, 12:08 PM
yaw bi sarkı vardıı........

unut benide her yalan gibi unut...gibi tam sozlerini bilen varmı ?????

dilimin ucuncda ama ben goremıyorum bakmak ısteyen varmı :012: :012:

nitrO_Oxide
05-13-2005, 12:11 PM
ilk okulda yapardık bu tarz seyler...

hoca sorarsdıı...makası olan var mı ???
Ordan bi ses..var ama evde :):):):):

Gel de deli olmaa.... :D

evt aynı espriyi hocayada yapardım :D

fafatara53
05-13-2005, 12:12 PM

ablacım sağol..... :hail: :hail: :hail: :hail: :hail: :hail: :hail:

hobbit
ayy çoluk çocuk muhabbeti yapıyorlar yaaa :D :D

saydam
evt aynı espriyi hocayada yapardım :D

yaw ben cözdum sizi zaten ...:):):):

t n c r
05-13-2005, 12:13 PM
yeter be bu ne yaw :)

saydam
05-13-2005, 12:13 PM
dilimin ucuncda ama ben goremıyorum bakmak ısteyen varmı :012: :012:

yaw hadi dalga gecmyein bulun su sarkının tum sozleriniiiiii :)

t n c r
05-13-2005, 12:14 PM
ayy çoluk çocuk muhabbeti yapıyorlar yaaa :D :D

teyze muhabbetımı ıstıyorsun sen gün yapalım aramızda ceyrek falan alırız :D :D :D

hobbit
ablacım sağol..... :hail: :hail: :hail: :hail: :hail: :hail: :hail:

yalvardım yakardım bir sır vermedi..
yaralı kalbını benden gizledi..
evinden ayrılmış bir hali vardı
eşinden ayrılmış bir halı vardı...

ne demek rican başım üstüne gözüm :)

saydam
Ben buldum arkadaslar......saolun !!!!!!!!!! :)

Kolay olmayacak elbet üzülecegiz
Mutlaka bir iz birakacak
Belki de çocuk gibi sana küsecegim
Seneler sonra utanarak
Dokunup birer birer sevdigim esyalara
Hatta belki aglayacagim
Aci çektigim dogru ama sen bana bakma
Ne olursa olsun seni unutacagim

Seni sevdigimi unut sevismelerimiz yalan
Unut beni de her yalan gibi unut

O sevgiler ki yoktular onlar ümitlerimizdi
Ne ümitler yaslandi gel zaman git zaman
Ayrildigimizi unut yalnizliklar zaten yalan
Unut beni de her yalan gibi unut

fafatara53
05-13-2005, 12:15 PM
tam isterim tam çeyrekte ne imiş....:D:D:D

fafatara53
05-13-2005, 12:16 PM
yalvardım yakardım bir sır vermedi..
yaralı kalbını benden gizledi..
evinden ayrılmış bir hali vardı
eşinden ayrılmış bir halı vardı...

ne demek rican başım üstüne gözüm :)

:hail: :hail: :hail: :hail: :hail: :hail: :hail: :hail: :hail: :hail: :hail: :hail:

t n c r
05-13-2005, 12:17 PM
tam isterim tam çeyrekte ne imiş....:D:D:D

sana tam verelım o zaman :D :D

fafatara53
05-13-2005, 12:18 PM
ben böyle fesat insan görmedim yaaa....:D:D:D

t n c r
05-13-2005, 12:19 PM
ben böyle fesat insan görmedim yaaa....:D:D:D

kendı yanlız anlamıs bana ne dıyor :D :D :D

hobbit
:hail: :hail: :hail: :hail: :hail: :hail: :hail: :hail: :hail: :hail: :hail: :hail:

tuncer tamı vermiş..daha benim bişey yapmama gerek kalmadııı :012:

saydam
dagılınnnnnnnn lennnnnnnn :)

hobbit
05-13-2005, 12:20 PM
dagılınnnnnnnn lennnnnnnn :)

len daha ne kadar dağılacaz... :laugh:

t n c r
05-13-2005, 12:21 PM
len daha ne kadar dağılacaz... :laugh:

aynısını yazıyordum abla :icon_idea

fafatara53
05-13-2005, 12:21 PM
tuncer tamı vermiş..daha benim bişey yapmama gerek kalmadııı :012:

bugün çekici alacaksın eline bunun için elimden geleni yapıcam.... :samurai: :samurai: :samurai: :samurai: :samurai: :samurai:

hobbit
05-13-2005, 12:24 PM
aynısını yazıyordum abla :icon_idea

kalpler bir be tuncerim.. :icon12:

hobbit
05-13-2005, 12:27 PM
bugün çekici alacaksın eline bunun için elimden geleni yapıcam.... :samurai: :samurai: :samurai: :samurai: :samurai: :samurai:

:011101010 :011101010 :011101010

t n c r
05-13-2005, 12:29 PM
kalpler bir be tuncerim.. :icon12:

duygusal gelmeyın dıyom ustume gelıyonuz kıs kıs cınler kıs kıs yallah cınler yallah :)

hobbit
05-13-2005, 12:31 PM
duygusal gelmeyın dıyom ustume gelıyonuz kıs kıs cınler kıs kıs yallah cınler yallah :)

mac pazar günü izmitte yine ..orda ki son iki macı hatırlatırım sana.. :D :D

t n c r
05-13-2005, 12:34 PM
mac pazar günü izmitte yine ..orda ki son iki macı hatırlatırım sana.. :D :D

ıstanbulspor yensın bızı zaten ben yenmesını ıstıyorum sefersız ankaragucu kume dussun

hobbit
05-13-2005, 12:40 PM
ıstanbulspor yensın bızı zaten ben yenmesını ıstıyorum sefersız ankaragucu kume dussun

kardeşim düşsün diyorsa düşsün anasını satayım.. :)

fafatara53
05-13-2005, 12:41 PM
konu yalnızlık dağıtmayalım lütfen....

hobbit
05-13-2005, 12:43 PM
konu yalnızlık dağıtmayalım lütfen....

tmm yalnız ankaragücü düşsün o zaman... :p

t n c r
05-13-2005, 01:24 PM

evet evet katılıyorum abla sana :)

saydam
05-13-2005, 06:12 PM

tam 12den vurmussun ablacımmmm...

^^İsmail^^
05-13-2005, 06:47 PM
ben yanlız olunca bol bol bunalım takılırım.... evde açarım bilgisayarımı ya müslüm'ü ya cengiz'i yada slow şarkıları açar bol bol düşünürüm hala niye yanlızım niye merve'ye ondan hoşlandığımı söyleyemiyorum.diyeeeeeeeeeeeeeeeee
bakın yine efkar yaptım arkadaşlar olmuyor yani eeee

t n c r
05-13-2005, 07:03 PM
aman ha sabahten berı bunalım takılmaktan bunalım oldum sen barı olma

saydam
05-13-2005, 07:09 PM
aman ha sabahten berı bunalım takılmaktan bunalım oldum sen barı olma

ben hala bunalımım.... :( birsen ablaya sor istersennn :(

t n c r
05-13-2005, 07:12 PM
ben hala bunalımım.... :( birsen ablaya sor istersennn :(

BENDE FİLİZ BENDE BUNALIMDAN CIKMIS NUMARASI YAPIYORUM SADECE

saydam
05-13-2005, 07:14 PM
BENDE FİLİZ BENDE BUNALIMDAN CIKMIS NUMARASI YAPIYORUM SADECE

O ZAMAN NAAPMAK LAZIM.....

saydam
05-13-2005, 07:15 PM
Seni omercik ile kavusturmak lazımmmm :)

t n c r
05-13-2005, 07:16 PM
Bi Telefon Acsam Kavusurum Filiz Benim Kavusmaktan Yana Sorunum Yok Sorunlar Kavustuktan Sonra Basliyor Ve Ayni Film Donup Duruyor Anlatabiliyormuyum Bilmiyorum

saydam
05-13-2005, 07:18 PM
bunu soylemek zor geliyooooo ama o zaman fazla uzatmamak lazım ...........

t n c r
05-13-2005, 07:21 PM
uzatmamak lazım haklısın aslında ama gel bıde bunu kalbıne anlat ben neyı dusunuyorum bılıyormusun ben onu kesınlıkle aramam ama o benı ararsa dayanamıyorum onun o uzgun ses tonuna yuz ıfadesıne o zaman tamamen kopuyorum ben allah a dua edıyorum benı aramasın dıye