View Full Version : Yine ben ;)
ArTHaS
12-11-2004, 01:39 AM
Selamlar, yeni forumunuz hayırlı olsun, baya güzelmiş bu yaw.
Modifiyelim.com'dan gelen dostların bazılarıyla zaten tanışıyoruz :)
Tanımayanlarla da tanışalım, ismim Onur, Orman Endüstri Mühendisiyim. Bir de Ormancı nikli bir Onur vardı, hem adaş hem meslektaşız :D Hatta ben "asıl ormancı benim hülen heeeeyt" şeklinde giriş yapmıştım :P
Çok güzel bi balta avatarım vardı ama forum "bu kadar X bu kadar olacak" diye diretince ben de küçültmeye üşendim :)
Merak eden varsa, Peugeot 106 Quiksilver sahibiyim :P
Erhan
12-11-2004, 02:04 AM
aramıza hosgeldin... ;)
hobbit
12-11-2004, 02:24 AM
Arthas cım seni tanıyoruz sen müsterih ol ...gec bile kaldın hoş geldin..:-)
nitrO_Oxide
12-11-2004, 02:44 AM
hosgeldin
Badboy
12-11-2004, 09:31 AM
http://jetali77.sitemynet.com/mynet_resimlerim/biz_ayr_ld_k.gif
İyi ve güzel vakit gçirmen dileğiyle.
Tolga
fafatara53
12-11-2004, 10:25 AM
aramıza hoşgeldin...
Ertan Ömür
12-11-2004, 10:40 AM
Vay canım dostum benim.Sana ulaşana kadar canım çıktı.Ben otopark.com diye hatırlıyordum senin 1. adresini.Sağolsun KILIC kardeşim uyardıda OTO-PARK.COM olduğunu öğrenip sana ulaştım.Ama fazla birşey kaybetmiş sayılmazsın.Şu anda TEST yayınındayız.Önümüzdeki günlerde manşet yazımız ve ana sayfamızı oluşturacağız.Ondan sonrada sitemizi geliştirmek kalacak geriye.Eski üyelerimizi ağır ağırda olsa toplamaya çalışıyoruz..İnşallah yakında ciddi bir sayıya ulaşacağız.1.400 civarı üye,40.000i aşkın mesaj,ortalama 22 online dan tekrar başa döndük.Ama olsun varsın.Her bitiş yeni bir başlangıcın habercisidir.Şimdi daha modern bir board ve yapılanmayla çıkıyoruz karşınıza.Ayrıca ismimizde(TUNING TURKEY)evrensel.Yakında aramıza yabancı üyelerde katılırsa hiç şaşırmamak lazım.Sevgiyle kal ArTHaS..... ;)
philcollins
12-11-2004, 11:30 AM
sevgili arthas, modifiyelimin gönüllerdeki elit üyesi yuvana tekrar hoşgeldin ;)
Hoş Geldin Kardeşim.. Mesajım Ulaşmış Demekki :o ßu arada ßalta Harbi İyiydi..
wmeltem
12-11-2004, 12:54 PM
SEVGİLİ ARTHAS ,
HOŞ GELDİN. GELEBİLDİĞİNE SEVİNDİM , ERTAN SANA ULAŞAMADIĞI İÇİN ÜZGÜNDÜ, AMA ARTIK BURDASIN.
BU FORUMDA DA SENİİN O AÇIKLAYICI YAZILARINI OKUYABİLECEĞİM İÇİN MUTLUYUM. BU YENİ SİTEMİZDE UMARIM HER ŞEY ESKİSİNDEN DAHA İYİ OLUR.
BU ARAD BENİ HATIRLAMIYOR OLABİLİRSİN , BEN SİTENİN HUYSUZU...
ARTIK HERKES BÖYLE DİYOR BENDE ALIŞTIM ASLINDA GÖRSEN MELEK GİBİYİM AMA KANATLARIMI YOLDULAR.
SENİ BURADA GÖRMEK GÜZEL ....
Hoşgeldin aramıza ve hep burda kal e-mi,
Meltem'in Melek laflarına inanmayın sakın, bir bardak suda hepimizi...(:(:
DaYkO
12-11-2004, 03:35 PM
Hoşgeldin tekrar aramıza :)
vBulletin® v3.6.8, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.