PDA

View Full Version : Ve Berke 1600 Şampiyonluğunu Kazandı

SCREAM
08-01-2006, 02:12 PM
30 Temmuz tarihinde İzmit Körfez Pisti'nde yapılan Gulf Türkiye Pist Şampiyonası yarışının ardından Berke Bayındır Grup 1600'de Şampiyonluğunu ilan etti.

Çok sıcak bir havada gerçekleştirilen 2 yarıştan da Berke çok rahat zaferlerle ayrılmayı başardı ve bu sezonki zafer sayısını 9'a çıkarttı.
İlk yarışın hemen startında maxi pilotu Erkut Kızılırmak'ı geçen Berke ilerleyen turlarda da kendi kategorisinde liderliğini çok rahat bir şekilde korudu. İkinci yarışta ise maxi gruptaki pilotların sorun yaşaması nedeniylen çok iyi bir derece elde eden Berke kendisine Maxilerin arasında 4. sırada yer buldu ve 1600 zaferinin yanında haftasonunu böyle bir başarıyla da süsledi. Böylece Berke 16 yaşında olmasına rağmen pistteki şampiyonluk sayısını 2’ye çıkarttı.

http://www.berkebayindir.com/galeri/berke/IMG_0079.JPG

Kaynak: BerkeBayindir.Com

Büyük Patron
09-07-2006, 09:40 PM
berkeye helal olsun

clubber_drifter
04-07-2007, 07:57 PM
Bu yarışlar pek heyecanlı değil.Ama aferin BERKE'ye

SCREAM
04-08-2007, 12:36 AM
Bu yarışlar pek heyecanlı değil.Ama aferin BERKE'ye

Hiç bu yarışları pistte izledinmi? Berke'nin Merti yakalayamayacağını bildiği halde geçmek için dip gaz gitmesi, Ali'nin Mertle olan bitmek bilmeyen yarışı.. Küçük Dinçin babasının yolunda ilerleyinin neresi heyecanlı değil bilmiyorum. Ben çok eğleniyordum..

Ayrıca geçen sezonun en güzel yarışı Polo Ladie's Cup :D, ablalar olmayacak yerde takla atıp, birbirlerine çarpıyorlardı :D:D:D

ersin55
04-15-2007, 10:34 AM
helal olsun adama

Yasin Genç
04-28-2007, 09:04 PM
helal olsunda 1 aydanm beri aynı başlık duruyor be sıkıldım :D