PDA

View Full Version : Yokluğum Hakkında......

ЅENA
02-28-2005, 04:50 PM
Sevgili Tuning Turkey üyeleri :!:
Canlarım :!:

İşim gereği artık eskisi kadar aranızda olamayacağım. :sad: Geleceğimle ilgili bir takım kararlar almam gerekti.
Bu yüzden başı şeylerden fedakarlıkta bulunmam gerekecek...İşlerim yoğunlaşmaya başladı,bunun yanında sıkı bir denetim içerisine girdiğim için sizden uzak kalacağım..Bu hiç aranızda olmayacağım anlamına gelmiyor.Elimden geldiğince yine sizlerle olacağım.
Siz benim için bir aile gibisiniz.Sizleri çok seviyorum.Lütfen bunu unutmayın.Belki inanmayacaksınız ama yüreğimden bir parça kopuyor şu an bu satırları yazarken.Çünkü sabahım akşamım sizlerle geçiyordu şu sanal alemde.Ailemle bile sizlerle vakit geçirdiğim kadar vakit geçirmiyorum.Lütfen kendinize ve değerlerinize iyi bakın.Bu biraz veda mektubu gibi oldu ama idare edin çünkü üzüntümden ne yazdığımı bilmiyorum şuan...Ama inanın kalbim sizlerle:wub:

Sevgilerimle
Battista(Sena)

fafatara53
02-28-2005, 04:56 PM
bizde senleyiz sena abla....sen nasıl mutlu olucaksan öyle yap...

SNOWMAN
02-28-2005, 04:57 PM
Bundan daha doğal ne olabilir ki dostlar, sevenler, aile olarak gördüğün TT üyeleri durumu anlayışla karşılayacak, gerekli desteği vereceklerdir. :)

KLC
02-28-2005, 05:02 PM
Umarim.. Hakettiğin Yerlere Gelirsin..

Ertan Ömür
02-28-2005, 05:05 PM
Ben yazımı sonra yazmak istiyorum müsade ederseniz... :sad: :sleep:

^^CaRiSMa^^
02-28-2005, 05:08 PM
senin icin hayırlısı ne ise oyle olsun ablacım.

hobbit
02-28-2005, 05:23 PM
kararlar ve atılımlar zamanında yapılırsa değerlidir..emeklerinin karşılığını alman dileklerimle..

scorpion
02-28-2005, 05:29 PM
http://img148.exs.cx/img148/6600/bfly028ii.gif

Değerlerdir beklenen,
özlenen,
önemsenen,
üzerine titrenen...
Beklentisizliği seçsende,
yine de değerlerdir mutluluk beklentisini doğuran.
Çünkü, bilirsin;
o dur
ve
onun senin yanındaki varlığıdır
seni mutlu eden.

"Değerlerinin ne olduğunu iyi bilirsen, karar vermekte güçlük çekmezsin..."

Sevgiler...
http://img148.exs.cx/img148/6600/bfly028ii.gif

huysuz
02-28-2005, 05:57 PM
Yokluğun sana yeni artılar ekleyecekse sorun değil , yaşarız
kimler geldi geçti buralardan , buna da alışırız :sad:
kalbimdesiniz hep diyorsun,biz bunu hissederiz
gittiğin yerden dönmezsen valla bak küseriz.... :laugh:

yapmak istediklerinin önem sıralamasında tt hep olsun da ne yaparsan yap kardeş....

Bu da huysuzca bir anlatım işte.....Sen kesin en çok beni özlersin... :samurai:

Ertan Ömür
02-28-2005, 06:24 PM
Sevgili Sena,

Seni birbaşka sitede tanıdım.Orada henüz keşfedilmemiş bir cevherdin.Senin gibi bir üyeyi bu sitede görmek istedim.Allem ettim kallem ettim ve seni bu siteye transfer ettim.İnanılmaz bir çıkış yaparak çok kısa sürede 3.000 mesajı aştın.İlk bayan moderatör olarak site tarihine adını yazdırdın.Yazılarında inanılmaz yapıcı oldun.Varlığın lokomotif görevi görürken yokluğun rahatsızlık verdi.Ama bu hızlı yükselişin ardından durağan döneme gireceğini hissettim.İlk sinyal geçtiğimiz haftalarda geldi.Kişisel sebepler seni bu siteden belli bir süre uzaklaştırdı.Sonra muhteşem bir dönüş yaptın.Şimdi ise kısmende olsa yine bir çekilme söz konusu.Ama busefer sebep daha ciddi.Şimdi iş söz konusu.
Açıkcası ben senin bir şekilde bu sitede yazacağını düşünüyorum.Vaktini daha randımanlı kullanma zamanı geldi.Organize olmayı başarabilecek kapasitede bir üyesin.Allah yolunu açık etsin.Sevgiyle kal. :icon_idea :icon_excl
ERTAN ABİN

ЅENA
02-28-2005, 06:35 PM
Ben burdayım.........
Yanımda olduğunuz içinde çok şanslıyım.....
Teşekkürler herşey için.....

2004palio
02-28-2005, 06:37 PM
işlerinde başarılar dilerim , kalbimiz seninle

STP
02-28-2005, 07:34 PM
hayırlısı ne ıse o olsıun batıcım

nitrO_Oxide
02-28-2005, 08:55 PM
hersy gonlunce olsun :) nemutlu turkum diyene :p :D

philcollins
03-01-2005, 11:16 AM
baticim ben bu konuda yorum yapamayacam ama biliyosunki hepimiz seni çok seviyoruz :wub:
yorum yapamayacağım sebebine gelince ise yazdığın mesajın aynısı sanırım dünden itibaren benim için de geçerli. ben de bundan sonra işim gereği eskisi gibi burada olamayabilirim malesef. gariptirki ikimizin durumu da aynı zamana denk gelmiş. bu durumda içindeki burukluğu heralde en iyi ben anlayabilirim. napalım..ne diyelim..zaman diyelim..

fafatara53
03-01-2005, 11:17 AM
yok yok bu işte bi iş var bunların ikisi bi işler çeviriyo...

2004palio
03-01-2005, 11:20 AM
fafi hemen nem kapma bak tam gaz yazmaya devam ediyorlar

fafatara53
03-01-2005, 11:22 AM
yok fena şekilde rutubet bastı.....ben anlamam bu işi açıklığa kavuşturalım...

philcollins
03-01-2005, 11:41 AM
fatih şekle sokma adamı :D
dün iş yerindeki bazı değişikliklerden dolayı böyle bi durum ortaya çıktı. ben tabiki buraya yine vakit ayırırım bi şekilde ama bu eskisi gibi sürekli online olarak olmayabilir. bakalım ben de bilmiyorum görecez. hiç bi şey olamazsa akşamları uykumdan feragat eder buradan kopmam ama eskisi gibi sürekli online olmam zor gibi gözüküyo..
sena ile aynı zamana denk gelmesi ise kalp kalbe karşı durumu olsa gerek :)

hobbit
03-01-2005, 11:51 AM
herşeyin hayırlısı cocuklar..siz iyi olun saglığınız ve huzurunuz yerinde olsun da..

philcollins
03-01-2005, 12:04 PM
herşeyin hayırlısı cocuklar..siz iyi olun saglığınız ve huzurunuz yerinde olsun da..
allaaam yaa utanmasa kalkıp oynayacak :D :D
kına var mı kınaa :p

hobbit
03-01-2005, 12:09 PM
bir insan 5 inde neyse 25 inde de oymuş ..anlayışsız öküz nolcak :angryfire

philcollins
03-01-2005, 12:12 PM
bir insan 5 inde neyse 25 inde de oymuş ..anlayışsız öküz nolcak :angryfire
:huh:

FRKMeRa
03-01-2005, 12:17 PM
herkes tarafından sevilen birisin .. işini bilirsin ..fazla ihmal etme buraları

hobbit
03-01-2005, 12:19 PM
:huh:

ne bakıyon alla alla :D hadi bakiim naşşş işinin başına...

Badboy
03-01-2005, 12:48 PM
Batiş ve Kardesım Atalay.Oyle guzel oyle ıyı ınsanlarsınız kı bu sıtede yoklugunuz yada seyrek gırıslerınız cok ama cok fazla sevılenlerınız tarafından hıssedılecek.Sızınle bugune kadar hep sakayla karısık konustum ama ılk defa cıddı bıseyler yazıyorum.
Ben sızı sevıyorum yaaa:o:wub:

philcollins
03-01-2005, 12:58 PM
Batiş ve Kardesım Atalay.Oyle guzel oyle ıyı ınsanlarsınız kı bu sıtede yoklugunuz yada seyrek gırıslerınız cok ama cok fazla sevılenlerınız tarafından hıssedılecek.Sızınle bugune kadar hep sakayla karısık konustum ama ılk defa cıddı bıseyler yazıyorum.
Ben sızı sevıyorum yaaa:o:wub:
yaa abicim :wub:

Ertan Ömür
03-01-2005, 01:12 PM
Ne oluyoruz ya?Ağır toplarımız birer birer kötü haberler getiriyorlar:confused:.Nazaramı geldik ne?:all2:

ЅENA
03-01-2005, 01:34 PM
Atalaycım gerçekten kalp kalbe karşıymış sanırım.Bu kadar olur:o
Pıytlak Akreple Sıyık Akrep işte:wub:

ultrAslan_Erhan
03-01-2005, 01:45 PM
mayısa kadar dayansaydınız 3 kişi toptan cıkardık :D saka bi yana falla ozlicez sizlerii

ЅENA
03-01-2005, 01:47 PM
mayısa kadar dayansaydınız 3 kişi toptan cıkardık :D saka bi yana falla ozlicez sizlerii
Canımsınız ne diyeyim:(

saydam
03-01-2005, 02:51 PM
Yaaaa ne oluıyorrr burda yeni okudum yazılari..

Arkadaslar ikinizde o kadar yapıcı o kadar sevecen tiplersiniz ki..bence buradaki herkes sizlerin yoklugunu hissedicek amaaaaaa bizler sizin iyi oldugunuzu bildigimiz surece mutlu olucaz..

Bu akıllı ,miniminnacık,terbiyeli,şirinenizi unutmayın tamam mı ??? :) :) simdi kesin fafatara bu cumleme bi laf atar ....

fafatara53
03-01-2005, 04:17 PM
inat ettim atmıycam...:D

saydam
03-01-2005, 04:38 PM
inat ettim atmıycam...:D

fafi daha fazla kasma kendinii..rahatlaaa..dok icini kardesim dok...

fafatara53
03-01-2005, 04:54 PM
Allah'ım sen bu kadın kullarından bizi koru....

saydam
03-01-2005, 05:01 PM
Allah'ım sen bu kadın kullarından bizi koru....

ehueheuheue yasasın kotuluk :)

fafatara53
03-01-2005, 05:04 PM
intikamım acı olacak nıhahahahahaha....:D :D :D

saydam
03-01-2005, 05:10 PM
intikamım acı olacak nıhahahahahaha....:D :D :D

hah ! ateş olsan..... :samurai:

fafatara53
03-01-2005, 05:14 PM
cumaya az kaldı....azraille dansı göstericem....

WarsteineR
03-01-2005, 09:53 PM
aramızdan ayrılmana üzüldüm sena abla..veya baretta :D :D anladın sen anladın :D

yeni olmamama rağmen sıcak kanlığınla beni mutlu ettin..allahta seni mutlu etsin ;)

hayırlısı olsun..

ЅENA
03-02-2005, 09:09 AM
Saol Cem'im benim;)
Burdayım yine ama faal olarak değil:)

philcollins
03-02-2005, 10:47 AM
Saol Cem'im benim;)
Burdayım yine ama faal olarak değil
ya kardeşim burada değilim diyosun sonra yazıyosun :p :D :D

ЅENA
03-02-2005, 10:51 AM
ya kardeşim burada değilim diyosun sonra yazıyosun
Burda değilim mi dedim len:)
Çok sık burda olmıcam dedim...Tabi meydanı boş buldun atıp tutarsın şimdi arkamdan:frech11:
Boduy Akyep nolcek:D

2004palio
03-02-2005, 10:54 AM
bati bizi bırakmaz

luckyben
03-02-2005, 11:21 AM
ISTE GELDIM BURADAYIM BEN BU ISTE USTAYIM :laugh:

saydam
03-02-2005, 12:12 PM
cumaya az kaldı....azraille dansı göstericem....

Yaw fafi , simdi sen eminmisin ki ben senden korkucam ...

philcollins
03-02-2005, 01:31 PM
Burda değilim mi dedim len
Çok sık burda olmıcam dedim...Tabi meydanı boş buldun atıp tutarsın şimdi arkamdan
Boduy Akyep nolcek:D
ya alkolik sıyık napçaz böyle bilmiyorum :sad:

2 gündür bütün mesajları okuyamayınca bi garip olsum şimdiden :sad:
aklım sürekli burada valla..bağımlılık söz konusu sanırsam :)

akkanat
03-02-2005, 03:57 PM
Sevgili Sena,

Seni birbaşka sitede tanıdım.Orada henüz keşfedilmemiş bir cevherdin.Senin gibi bir üyeyi bu sitede görmek istedim.Allem ettim kallem ettim ve seni bu siteye transfer ettim.İnanılmaz bir çıkış yaparak çok kısa sürede 3.000 mesajı aştın.İlk bayan moderatör olarak site tarihine adını yazdırdın.Yazılarında inanılmaz yapıcı oldun.Varlığın lokomotif görevi görürken yokluğun rahatsızlık verdi.Ama bu hızlı yükselişin ardından durağan döneme gireceğini hissettim.İlk sinyal geçtiğimiz haftalarda geldi.Kişisel sebepler seni bu siteden belli bir süre uzaklaştırdı.Sonra muhteşem bir dönüş yaptın.Şimdi ise kısmende olsa yine bir çekilme söz konusu.Ama busefer sebep daha ciddi.Şimdi iş söz konusu.
Açıkcası ben senin bir şekilde bu sitede yazacağını düşünüyorum.Vaktini daha randımanlı kullanma zamanı geldi.Organize olmayı başarabilecek kapasitede bir üyesin.Allah yolunu açık etsin.Sevgiyle kal. :icon_idea :icon_excl
ERTAN ABİN

YA böyle bir yazı yazan abiyle çalışmak süperdir.BEn veda mesajı yazsam bu mesaj sonrası gidemezdim be süpersin ertan abi. :hail:

Zenci kızlar öpsün seni :love6:

ЅENA
03-02-2005, 04:11 PM
Sevgili Akkanat!
Bu veda mesajı değil ki:o
Bu sadece sizlerle eskisi kadar birlikte olamayacağım anlamında yazılan bir mesajdı.
Burdaki aktifliğimi sende biliyorsun.
Önceden bir hata yaptım arkadaşlar..Bir takım problemler yüzünden siteye giremedim.Ama açıklamamı geldikten sonra yapmıştım..Bu bana rahatsızlık vermişti açıkçası.
Manevi bağlılığım bu açıklamayı sizlere yapmam gerektiği konusunda önemliydi ve yaptım..Teşekkür ederim hepiniz saygı gösterdiniz.
Kiminiz için önemliyim kiminiz için dünyadaki x bir insanım..Bu önemli değil.Önemli olan geçen zaman ve paylaşılanlar.Ben buna inanıyorum.

Teşekkürler

akkanat
03-02-2005, 04:14 PM
Tabi canım uzakta olunca bilemedik anlayamadık .

HAkkında hayırlsı ossun

Ertan Ömür
03-02-2005, 06:03 PM
YA böyle bir yazı yazan abiyle çalışmak süperdir.BEn veda mesajı yazsam bu mesaj sonrası gidemezdim be süpersin ertan abi. :hail:

Zenci kızlar öpsün seni :love6:
Teşekkürler.Yazımı beğendirebildiysem ne mutlu bana. :icon_idea

ЅENA
03-03-2005, 01:23 PM
Sevgili Sena,

ERTAN ABİN

....Sevgili Ertan Abi....Hatırlar mısın bu siteye koyduğum bir resim vardı.Yeşillikler içerisinde uzanan upuzun bir merdiven resmi.Onu gördüğünde çok duygulanmıştın.
Hepimizin yaşamında çıkmak zorunda olduğu bir merdiven vardır.Bazen basamakları çıkmaya çalışırken geri adım attığımız noktalarda olabiliyor.Ama hayatında önem verdiğin insanlarda bazen;o merdivende karşına çıkıp yardım elini uzatabiliyor basamaklardan geri düşmemen için.İşte sende o insanlardan birisin benim için.

STP
03-03-2005, 01:30 PM
batiii send evarya hala burdasın heee :) ehehehee

Ertan Ömür
03-03-2005, 01:55 PM
....Sevgili Ertan Abi....Hatırlar mısın bu siteye koyduğum bir resim vardı.Yeşillikler içerisinde uzanan upuzun bir merdiven resmi.Onu gördüğünde çok duygulanmıştın.
Hepimizin yaşamında çıkmak zorunda olduğu bir merdiven vardır.Bazen basamakları çıkmaya çalışırken geri adım attığımız noktalarda olabiliyor.Ama hayatında önem verdiğin insanlarda bazen;o merdivende karşına çıkıp yardım elini uzatabiliyor basamaklardan geri düşmemen için.İşte sende o insanlardan birisin benim için.
Ne mutlu bana sevgili Sena. :icon_idea

ЅENA
03-10-2005, 07:17 PM
Millet...Bu pazar çalışıyorum..O yüzden Cuma günü izinliyim..Yani yokum yarın ...
Hadi yine iyisiniz:frech11:
Beni özleyin anacım olur mu?
Ben yokken arkamdan konuşmayın valla çizerim ona göre.
Özellikle Philoşla Badboyş akıllı olun heee :52:

Badboy
03-10-2005, 07:26 PM
Millet...Bu pazar çalışıyorum..O yüzden Cuma günü izinliyim..Yani yokum yarın ...
Hadi yine iyisiniz:frech11:
Beni özleyin anacım olur mu?
Ben yokken arkamdan konuşmayın valla çizerim ona göre.
Özellikle Philoşla Badboyş akıllı olun heee :52:
Allam yaaaa delımıdır nedır.Kesın taktı abıjım taktı taktııı:D:D

ЅENA
03-26-2005, 04:15 PM
Arkadaşlar...Yaklaşık bir haftadır Drag için yatıp kalkıyordum ama havamı alacağım...

Best Fm ve Chevroletin yapmış olduğu bir Simülatör org. için görevliyim.Salı günü olacaktı ama yarına almışlar ve Draglara gidemiyorum..Moralim sıfırın altında şu an
Dragta grsz dediğim arkadaşlarımla görüşemeyeceğim ne yazık ki.

F1 simülatöründe draga kalkacağım artık bol bol:(

Sevgiler

ice
03-26-2005, 04:15 PM
Üzülme ben izler sana izlenimlerimi anlatırım

tigerboy
03-26-2005, 05:18 PM
bırak dragı falanda yemek yapmayı öğren evde kalacan

ЅENA
03-26-2005, 05:48 PM
bırak dragı falanda yemek yapmayı öğren evde kalacan
Allahım yarebbim yaaa.....Kimsin sennnnnnn:D