PDA

View Full Version : beyazkartal'da burada amaaaaa...

beyazkartal
12-10-2004, 12:17 PM
evet erkadaşlar merhabalar tekrardan hepinize..

başlıgımdaki ammaaaaa belki sizde niye dedirtmiştir.Kendimce sebeplerim var sadece eski sitemizin yıkılışı ile ilgil olarak diyebilirim , içimde biraz kırgınlık var o kadar.İşte bu yüzden şimdilik sizlere bir merhaba diyerek yani ce eee diyerek kaybolucam.Kendime geldiğimde sizlerle tekrar aktir olarak bu sayfalarda olacağım.

Madem tanışma dedik , beni tanıyan tanır ama tanımayanlar için kısa bir bilgi vereyim.

Öncelikle çok çok iyi bir BEŞİKTAŞ lıyımdır.Sezonluk kombine kartımızla , Sultanahmet grubumuzla bir her maça gideriz.Yenilsede yensede tamam mıııııı o kadar, biz kötü gündede KARAKARTALIMIZIN yanındayız.

Sultanahmet dedik evet anladığınız üzere İstanbulda yaşıyorum ve Sultanahmet semtimde turizm seyahat acentasında çalışmaktayım.Kelim ve de sexsiyim aynı zamanda çok güzel gözlerim oldugunu söylerler anladıgınız üzere çok çok mütevaziyim.Beni tanıyıp görmek isteyenler Sultanahmet tramvay durağı yanındaki acentamız olan IMPERIAL TURİZM'e gelebilirler.Acayip misafirperverimdir, özellikle bayan arkadaşlar özellikle gelebilirler , erkek arkadaşlarla telefonla neyin görüşsekde olur.

Şimdilik hoşçakalın, hepiniz sağlık ve sevgi ile kalın.

saim ata(beyazkartal)

piserol
12-10-2004, 12:26 PM
HOGELDIN BEYAZ KARTAL :p

nitrO_Oxide
12-10-2004, 12:26 PM
hosgeldin abi gozlerimiz yollarda kaldı.
eheh bir beşiktaşlı daha geldi :D

piserol
12-10-2004, 12:29 PM
Bizde Variz Besiktasli Olarak... :)

philcollins
12-10-2004, 12:35 PM
adamım hoş geldin :cool: kırgınlık derken neyden bahsettiğini çok iyi anlıyabiliyorum. iy ki geldin ve umarım eskisinden daha da çok o güzel yazılarından yazarsın

hobbit
12-10-2004, 12:39 PM
vee işte baştan :p aşağı parıl parıl bir insan... hoşgeldin sevgili Saim..

nitrO_Oxide
12-10-2004, 12:41 PM
Bizde Variz Besiktasli Olarak... :)

tamam ozaman :D

Ertan Ömür
12-10-2004, 12:50 PM
Sevgili SAİM,bugün için acı veren ve üzücü görünen şeyler ileride bambaşka mutluluklara sebebiyet verebilir.Eski oluşumda gerek içerik olarak,gerekse teknik olarak ciddi sorunlarımız vardı.Bunlar gerek benim tarafımdan,gerekse bazı üyelerimiz tarafından sürekli dile getiriliyordu.İsmimizden dolayı bir başka siteylede ciddi sorunlar yaşamıştık..Benim değişimi ciddi ciddi dile getirdiğim bir anda MODİFİYELİM hiçte medeni olmayan bir şekilde kapandı.Sizler kadar bizlerde mağdur duruma düştük bu olayda.Ama ilerisi için ben çok umutluyum.Zaten umudumu hiçbir durumda yitirmem.Ben inanıyorumki her türlü kırgınlığına rağmen yeni yuvanı seveceksin.Çünkü bu çatı altında sana vaat edeceğim en güzel hediye şu olacak '' SANİMİYET ''...Sevgiyle kal... ;)

fafatara53
12-10-2004, 01:36 PM
aramıza hoşgeldin....

wmeltem
12-10-2004, 01:37 PM
SAİM ÇAYIMI HAZIRLA GELİYOM BEN, CANIM MİSAFİRPERVER KARDEŞİM, GELEYİM DE BİRAZ DAHA KEL OLMANA KATKIDA BULUNAYIM. :confused:

HOŞGELDİN KARİZMATİK KUŞUM.... :) :p

ersin yılmaz
12-10-2004, 03:01 PM
hoşgeldin saim abi imperial den du aralar pek sipariş gelmiyor abi

EmRi
12-10-2004, 04:17 PM
Why benim beyaz abim burdaymış sen hoşgelmişsin sefalar getirmişsin.daha burdayız görüşürüzzzzzzzzzzzzz.