View Full Version : SORDUNUZDA CEVAPLAMADIK MI????
Ertan Ömür
02-26-2005, 01:51 PM
Beni tanıyan arkadaşlarımız var.Yada tanıdığını sanan arkadaşlarımız diyelim.Ben bu topikte sizlerin bana soracağı sorulara cevap vereceğim.Her konuda bana soru sorabilirsiniz.Eğer cevap vermek istemezsem geçiniz diyebilirim.Bilinki geçiniz dediğim sorular benim için fazlasıyla sakıncalı sorulardır.Ben kendimi sizlere daha yakından tanıtmak istiyor ve benimle ilgili sorularınızı bekliyorum..:confused: :all2:?
philcollins
02-26-2005, 02:14 PM
ertan abi ilk soru benden :) şimdiye kadar yaptığın bir çok itirafta eski kız arkadaşlarından falan bahsediyosun. benim merak ettiğim yenge de siteye bakıyo mu zaman zaman. ya da normalde de bu hikayeleri konusmakta sakınca görmez misin merak ettim. ben senin kadar açık olamazdım heralde o yüzden merak ettim :all2:
Ertan Ömür
02-26-2005, 02:20 PM
ertan abi ilk soru benden :) şimdiye kadar yaptığın bir çok itirafta eski kız arkadaşlarından falan bahsediyosun. benim merak ettiğim yenge de siteye bakıyo mu zaman zaman. ya da normalde de bu hikayeleri konusmakta sakınca görmez misin merak ettim. ben senin kadar açık olamazdım heralde o yüzden merak ettim :all2:
CEVAP VERİYORUM: "Buraya yazdığım yazılardan eşimin haberi var.Daha önceki ilişkilerimin tamamına yakınını bilir.Başlarda çok kıskanırdı.Ama artık alıştı.Umarım aydınlatabilmişimdir" :)
philcollins
02-26-2005, 03:07 PM
CEVAP VERİYORUM: "Buraya yazdığım yazılardan eşimin haberi var.Daha önceki ilişkilerimin tamamına yakınını bilir.Başlarda çok kıskanırdı.Ama artık alıştı.Umarım aydınlatabilmişimdir" :)
ne zamandır merak ettiğim bi konuydu teşekkürler ertan abi :icon_idea
alid90
02-26-2005, 03:43 PM
abi sen hiç yurtdışında yaşadınmı?
philcollins
02-26-2005, 03:49 PM
:003:
^^CaRiSMa^^
02-27-2005, 08:14 PM
Ertan abi ROVER ı degistirip baska bi araba almayı dusundun mu veya dusunuyormusun?
Ertan Ömür
02-28-2005, 11:23 AM
Evet yaşadım güzel insan.1 seneye yakın İNGİLTERE'nin LONDRA şehrinde yaşadım.İngilizce eğitimi ve hayat tecrübesi için.İnanılmaz faydalarını gördüm o 1 senenin. :)
Ertan Ömür
02-28-2005, 11:27 AM
Ertan abi ROVER ı degistirip baska bi araba almayı dusundun mu veya dusunuyormusun?
Bana öyle kazık bir soru sordunki kelimeleri bir araya geyirmekte zorlanacağım.Ne yazıkki bu araca harcadığım paraların çok büyük bölümünün geri dönüşümü imkansız.Bu geri dönüşmeyecek para çok ciddi bir para.Eğer bu aracı satıpta başka bir araç alırsam bana çok büyük bir zarar verir.Ayrıca bu araç benim için manevi değerleride içinde barındırıyor.İşin nereye varacağı konusunda hiç bir fikrim yok sevgili Fethi. :sad: :s20:
^^CaRiSMa^^
02-28-2005, 01:36 PM
tamam abi saol.anladım.
Ertan Ömür
03-01-2005, 05:33 PM
Arkadaşlar sorularınızı bekliyorum.:all2:
nitrO_Oxide
03-01-2005, 06:12 PM
gercekten ciddi bir mod işlemi dusunuyormusunuz ve şimdiden para birktirmeye basladınızmı :)
Ertan Ömür
03-01-2005, 06:26 PM
gercekten ciddi bir mod işlemi dusunuyormusunuz ve şimdiden para birktirmeye basladınızmı :)
Para biriktirmeyi unutalı bayağı zaman oldu.Aracıma takviye yapma konusunda tam aradayım.Açıkcası kafamı bayağı kurcalayan bir konu.:all2:
ya ben sorcam ama no post alırım dıye korkuyorum ahauahaua
Ertan Ömür
03-01-2005, 06:34 PM
ya ben sorcam ama no post alırım dıye korkuyorum ahauahaua
Aman kalsın Selçuk. :s20:
Ertan Ömür
03-01-2005, 07:18 PM
ahaha msnden sorayımmııı
Ben senden zekice sorular bekliyorum. :s20:
abı sen nıye tırnaklarını yıyosun...
Ertan Ömür
03-02-2005, 02:26 PM
abı sen nıye tırnaklarını yıyosun...
40 senedir içkim yok,sigaram yok,kumarım yok,kadın kızla haşır neşir değilim.Eeeee yüklenen bukadar negatif enerjiyi ve sitresi atmanın bir yolu olmalıydı.Bende en ucuz yol olan bu yolu seçtim.Bugüne kadar estetik görüntü dışında bir zararını görmedim Allahıma şükürler olsun.Çok iyi bir soruydu Selçuk tebrikler. :icon_idea
hobbit
03-02-2005, 02:58 PM
40 senedir içkim yok,sigaram yok,kumarım yok,kadın kızla haşır neşir değilim.Eeeee yüklenen bukadar negatif enerjiyi ve sitresi atmanın bir yolu olmalıydı.Bende en ucuz yol olan bu yolu seçtim.Bugüne kadar estetik görüntü dışında bir zararını görmedim Allahıma şükürler olsun.Çok iyi bir soruydu Selçuk tebrikler. :icon_idea
hastane de bişey bulamamışlardı demi...o tırnaklar nerde acıba :all2:
Ertan Ömür
03-02-2005, 03:52 PM
hastane de bişey bulamamışlardı demi...o tırnaklar nerde acıba :all2:
Tüketmeyi bildiğim gibi eritmeyi de bilirim. :)
akkanat
03-02-2005, 04:06 PM
Ya abi sen çok çapkınlık hakayeleri filan anlatıyorsun ya.
BEnim sorum şöyle rus moldava harici filan uzakdoğulu yada kuzey avrupalı filan manitaların oldumu?
Çok özele girdim ama valla merak ettim ?
Ertan Ömür
03-02-2005, 04:15 PM
Ya abi sen çok çapkınlık hakayeleri filan anlatıyorsun ya.
BEnim sorum şöyle rus moldava harici filan uzakdoğulu yada kuzey avrupalı filan manitaların oldumu?
Çok özele girdim ama valla merak ettim ?
Ben çapkınlık hikayeleri anlatmıyorum.Sadece daha önce yaşadığım bir ilişkiye yönelik enteresan bir anımı anlattığımı düşünüyorum.Ayrıca benim eski kız arkadaşlarım(sayıları 6-7 civarıdır)avrupa kıtasındandı.Diğer kıtalara el atmak nasip olmadı.Mesela ben uzak doğu kadınlarından hiç haz almaz.Hep kaçardım. :!:
akkanat
03-02-2005, 04:19 PM
Aydınlatma için teşekkürler abi.
Ertan Ömür
03-02-2005, 04:25 PM
Aydınlatma için teşekkürler abi.
Rica ederim. :)
vBulletin® v3.6.8, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.