View Full Version : Rüya gerçek oluyor !!!!!
designerberker
02-24-2005, 05:33 PM
http://img146.exs.cx/img146/9227/cardesignaaa0ri.jpg (http://www.imageshack.us)
fafatara53
02-24-2005, 05:36 PM
berker Allah inşallah ilerde yüzünü güldürür...sende çok büyük yetenek var...eline koluna sağlık...berker bu akşam görüşelim programı öğret bana...:D
Ertan Ömür
02-24-2005, 05:39 PM
Üzgünüm Berker ama silik buldum.Diğer çalışmaların içinde oldukça beğendiklerim vardı.Bu çalışman beni pek tatmin etmedi açıkcası. :sleep:
designerberker
02-24-2005, 05:41 PM
abi ilk defa cızımımı bi programda yapmaya kalkıstım ortaya bu cıktı ...
bakalım artık ılerde daha iisini yaparım umarım
2004palio
02-24-2005, 06:02 PM
emege saygı
philcollins
02-24-2005, 06:04 PM
güzel olmuş berker, aynen devam :icon_idea
Valla ben bilmem ama bu gerçekten ilk çalışman olmasına rağmen gayet başaralı Berkercim..Aferin ablacım :icon_idea
Ertan Ömür
02-25-2005, 06:26 PM
Ya Berker bu resim için daha detaylı bir açıklama yapmamı istedin benden açıkcası ama nediyeceğimi pek bilmiyorum.Bana sorarsan bu resim ikiye bölünmüş.Yani ilk bakışta jant ve lastikler göze çarpan.Ama diğer kısımlar flu gözüküyor.Hatlar ve renkler birbirine karışmış.Ön camın üzerine yaptığın yansıma çok kötü durmuş.Ön tampon çok zayıf kalmış.Haddinden fazla yansımalar kullanılmış vs vs vs.Sonuçta bu gördüğüm en kötü çalışmalarından birisi.Üzgünüm. :sleep:
nitrO_Oxide
02-25-2005, 06:39 PM
devam ;)
scorpion
02-25-2005, 06:52 PM
Berker,
İlkokul çağlarımdan beri,
"otomobil dış tasarımı" gönül verdiğim, aynı zamanda içimi de oldukça yaralayan bir konu.
Ancak "otomobil tasarımı" benim için; yurt dışında eğitim almayı düşündüğüm, ama maddi, ama manevi sebeplerle, maalesef bu imkana sahip olamayıp,
üniversiteden sonra iş hayatına da atılınca, dışarıdan izleyebildiğim bir uğraş haline geldi.
Eğer sende istersen,
geçmiş yıllarda yaptığım bazı çizimlerimi seninle paylaşabilirim.
Biliyorsun ki, tasarım işinde insanların yapıcı yorumları gerçekten çok önemli...
İlerde bu konuda çok sık görüşeceğimizi umuyorum...
Henüz çok gençsin ve çok şanslısın ki, şu anda bu çizimleri yapabilecek donanım ve imkanlara sahipsin.
Eleştiri ve yorumların, senin gelişimine ne derecede katkısı olacağını her geçen gün daha iyi anlayacaksın, bu sitedeki dostlarının desteği ise beni gerçekten çok duygulandırıyor.Ama bu sitenin yeni üyelerinden biri olarak, artık bende senin bir destekçinim.
(ben ne diyorum ya, senin gibi zeki ve başarılı bir genç zaten bunları biliyordur).
Sevgiler... :wub:
"Değerlerinin ne olduğunu bilirsen, karar vermekte güçlük çekmezsin...Roy Disney"
Boomerang
02-25-2005, 09:08 PM
Berker bunu direk mouse kalemle mi cizdin ?
karakalem cizer gibi.
Bence birde sole yap arka fonu degistir bi kac yansimayi kaldir falan birde oyle bakalim ne dersin
eline saglik pasarili olmus.
designerberker
02-26-2005, 11:50 AM
hepiniz gercekten cok saolun bu desteğiniz benım için gecekten cok onemlı
özellikle scorpion arkadaşıma (abime) ve diger tum arkadaslarıma ve abilerime çok tesekkur ediyorum.
otomobil tasarımındaki zorlukların gercekten cok farkındayım öyleki bu sene bi yere gitmem garanti olsun diye subaylığa bile basvurdum (annemın ve babamın zoruyla oldu ama ...ve iki üniversitenin endüstri ürünleri tasarımının özel yetenek sınavlarına girreceğim.inasan resmi cizemediğim için iç mimarlığa basvuramıyorum :D tabiki sadece burda okulu bitirmekle olmuyor yurt dışında ken okumak lazım bunun için şansıma ve yeteneğime guvenmekten başka bi çarem yok Murat Günak ailesi yurt dışında old için o zamanlar bulmuş bursunu ve okumus ama benımde yurt dışında işe yarar bi akrabam olmadığı için o ihtimalde benim için çok zor gözüküyor.
ilk defa karakalem tasarımımı bir bilgisayar programına uyarladım ve bu cıktı ortaya ve onuda bitane tutorial buldum ona bakarak yaptım ama orda nasıl yapacağın değil sadece resimleri gosterıyorudu neyi nasıl yapacagımı yine ben yaprım ama onda pek benzemedi ama yavas hatalarımı düzeltemeyi başaracam.umarım bu sene herhangi bir üniversiteya ! giderimde biraz rahatlar ve tüm gücümle 3d ye başlayabilirim özellıkle istanbula gelirsem3d kursu alamyı dusunuyorum
umarım hersey isteğim gibi olur benim hayat hikayemi dinleyenler benım nasıl bir durumda oldugumu biliyorlar ve ben bu durumda bunları yaptıgıma ve kalbimin sesini dinlediğim için böyle yapmaya devam edeceğim
Ertan Ömür
02-26-2005, 12:20 PM
Bana inanılmaz pozitif duygular yaşatan bir üyesin.Yemin ederim beğenmediğim bir çalışmana yazı yazmaya elim gitmiyor.Ama ben hep dürüst olmayı denedim hayatımda.Bu yüzden başım çok ağrıdı.Ama ben bildiğim yoldan ve dürüstlükten vazgeçmeyeceğim.Sana bu yolda başarılar diliyorum.Sevgiyle kal.ERTAN ABİN. :icon_idea
scorpion
02-26-2005, 12:54 PM
Tüm istek ve hedeflerinin gerçek olmasını dilerim... :)
Neredeyse, benim senin yaşlarında yaşadığıma benzer sıkıntılar yaşıyorsun.
Ama ben senin, bu azmin ve yeteneğin ile çok şey başaracağına inananlardanım...
İstanbul'a gelmen durumunda; iş hayatı ve günlük hayatın tüm yoğunluğuna rağmen, sık sık biraraya gelebilmek için fırsat yaratacağımdan ve sana destek olmaya çalışacağımdan emin olabilirsin...
Sevgiler:wub:
Berkerin bu konuda gerçekten desteğe ihtiyacı var...Kendini yalnız hissediyor çünkü:o
scorpion
02-26-2005, 01:01 PM
Berkerin bu konuda gerçekten desteğe ihtiyacı var...Kendini yalnız hissediyor çünkü:o
Ben, burdayım.... :wave:
Ve tüm içtenliğimle yanındayım... :wub:
designerberker
07-30-2006, 12:03 AM
arkadaşlar ben bu konudaki resmi arıyorum evde pc im olmadığı içi kayboldu :( lütfen eski üyelerden hatırlayan ve elinde bulunan varsa beni çok mutlu eder tesekkur ederim
araç çizim olp photoshopta renklendirilmişti.....
vBulletin® v3.6.8, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.