H100
02-21-2005, 08:24 PM
15 ŞUBAT SALI saat: 17:15 İzmitten Balıkesire Dogru Yola çıktık 3 kişi petrole yanaştık ve 40 milyonluk mazot aldık...Saat: 20:25 Bursa durmak yok devam.... saat:20:50 M.Kemal Paşa ya geldik... saat 21:30 Susurluk' a geldik...Dedik bir AYRAN içelim... Neyse ordanda sag salim çıktık...devam...SAAt: 22.10 Balıkesirin girişine geldik...Maliye Kontrol...Durduk neyse Ruhsata baktılar Ruhsat eksik Muayene geçmiş Ruhsat 5 kişilik Arabada 7 kişilik koltuk var o yuzden orda bir yarım saat dil doktuk...Pişmaniye falan verdik memurları bagladık...Devam Saat: 23.00 Arkadaslarla görustuk neyse biraz takıldık Meyhanede Saat:24.45 çıktık geziyoruz Çarşıda Polis Çevirmesi neyse alkolluyuz ondan kaçtık...Gece Çevre yolunun yanında tekrar içmeye devam ediyoruz tabi o arada ortamı kamerayada çektik falan manzara süper aleme devam aradan 1 saat geçti Jandarma Geldi...Yagmurdan Kaçarken Doluya tutulduk...Meyer Hava Üssünün Yanındaymışız Kafa güzel anlamadık tabiki...Komutan kamerayı istedi tabi butun kaseti bastan sona izledi...Dedi sizi 1 saattir termal kameradan izliyoruz suikast olabilir diye geldik...Bizi bir guzel Jandarma Karakoluna aldılar orda Üstümüzü falan aradılar arabayı aradılar Kahve falan verdiler...Çıktık Tekrar yola...Geziyoruz Son ses...Merkeze Geldik Saat:04.00 felan...Tekrar petrole girdik Cepte kalan para 20 milyon...Pompacıya 20 dedik pompacı doldurdu çıkardı pompayı parayı verdik adam bu para sahte dedi çagırdı polisi orda kavga dövus birbirimize girdik...Polis geldi paraya baktı harbiden sahteymiş...Dusunduk Tasındık Bu para nerden geldi...Bizi polis karakoluna aldılar sebeb para degil adamı neden dövmuşuz...Tanıdıklara haber verdik...Geldiler pompacının parasını verdiler...Biz gene Nezarette...Sabah oldu artık...Neyse Havaleyle Para geldi...Bufeye gittim...Sigara aldım...Tabi uyandım ya parayı kontrol ediyorum bir şey yok...Baktım sagına-soluna bir şey yok...Arabayı çarşıda her zaman çektigimiz bir yere koyduk basladık dolaşmaya...Bir geldik Arabayı Askıya almış çekiyorlar...Neyse orda çekiciyle birbirimize girdik tekrar aynı karakola tabi çekicinin biz o ara camını çerçevesini indirmiştik...Bu 24 saat bize çok pahalıya patladı...Anladımki kimse iyi niyetten anlamıyor...Butun emniyetten nefret ettim...Aynı hızla geriye dönduk...Soruyorum size biz ne yaptıkda bunlar başımıza geldi...