View Full Version : Sefaköylü Gençler İllegal'de
CoNCoN
06-16-2006, 01:00 AM
Sefaköylü Gençler İllegal'de
http://www.tgrthaber.com.tr/news_view.aspx?guid=0580237b-85e7-40c1-beb6-f6a0d2352798
Ramazan
06-16-2006, 01:24 AM
trafiğe açık alanda yarışıyo diyo ne kolpa adamlar normalde gündüz bile araba geçmiyo .....
Ertan Ömür
06-16-2006, 10:25 AM
İyi halt yiyorlar. :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :mad: :angryfire
Slazy_vts
06-16-2006, 11:54 AM
ertan abi yapılan doğru değil ama bize kalkıcak bi pist göster??yada o zaman modifiye dükkanlarını kapatsınalrki bizde bu parçaları alıp denemeyelim...çok mantıksız kurallar var zaten ülkede...son susturucunun satımı yasal ama takması yasal değil yasak..bu tarz saçmalıklar içinde bir de autodrom drag pisti kapanınca tam oldu anlığın...ben bu davranışı savunmasamda oraya gidip o arabaları bağlayana kadar gidip pist yapımını hızlandırıp fiyatkları ucuzlatsınlar..ne biliyim çözüm üretmek kolay belki ama ordaki gençlerin kimseye de zararı yok bence...gidip görmeden bu tarz haber yapmak pek doğru değil...
Ertan Ömür
06-16-2006, 12:01 PM
ertan abi yapılan doğru değil ama bize kalkıcak bi pist göster??yada o zaman modifiye dükkanlarını kapatsınalrki bizde bu parçaları alıp denemeyelim...çok mantıksız kurallar var zaten ülkede...son susturucunun satımı yasal ama takması yasal değil yasak..bu tarz saçmalıklar içinde bir de autodrom drag pisti kapanınca tam oldu anlığın...ben bu davranışı savunmasamda oraya gidip o arabaları bağlayana kadar gidip pist yapımını hızlandırıp fiyatkları ucuzlatsınlar..ne biliyim çözüm üretmek kolay belki ama ordaki gençlerin kimseye de zararı yok bence...gidip görmeden bu tarz haber yapmak pek doğru değil...
Pist konusunda dediklerine katılıyorum :003: .Ama açıkcası bu olay hoşuma gitmiyor :no: .Oradaki videoda hayatlarını hiçe sayarak resmen trafikte slalom yapanlar var.Bu arada adamlar gidip orada çekim yapmışlar izlemedin mi?Gidip görmeden haber yapmamışlar ki? :blink:
Slazy_vts
06-16-2006, 12:13 PM
gidip görmeden derken bildiğimiz anlamda değil bakmak la görmek arasındaki fark gibi birşeyi kast ettim abi..yani orda haberde bağıra bağıra trafiğe açık alan deniyo...başkaların canına kasıt var deniyo..ancak bu mümkün değil...gerçektende trafiğin hiç olmadığı bir bölge...bunula birlikte haberde abartılan bazı kısımlar var cadde terörü gibi vs..hem slalom şeklinde sürülüşe katılıyorum sende iyi bilirsin abi biz samimi iken bende çok meraklıydım hatta sen bizi bakırköye bıraktığında aracını yavaş sürdüğünden bahsederken yanımızdan bi megane geçmişti ben böyle sevmiyorum karşıyım demiştin..o gün bu gündür senin neye karşı olup neye hem taraf olduğunun farkındayım abi trafikle ilgili...o yüsden diorum ki her makas atan senin deyiminle slalom yapar gbi giden araç modifiyeli değildir abi..ben nice minibüslere bindim gerçekten öyle bir gidişi varki adama laf sölediğinde karı gibi mi gidiyim diyo..yani milletin eğitime ihtiyacı var bunun için...yoksa modlu araçlar yapar diye bir kaide yok..
semih89
06-16-2006, 02:38 PM
ordaki illegal pistte yapılandan emin olun daha güvenli . ayrıca videoda vf plakalı bi 206 gözüküyo ayıpp değilmi tgrt nin yaptıı
tunERkan
06-16-2006, 02:46 PM
legal pistte olanları da gördük. antalya da drag yarışında. hangisini yapmalıyız diye düşünüyor insan bir an... :all2:
Ertan Ömür
06-16-2006, 02:50 PM
Ya bu olimpiyat stadı otoparkı gibi yerleri neden bu tür şeyler için ayarlamazlar.Orada bomboş atıl vaziyette duruyor. :mad:
Slazy_vts
06-16-2006, 03:44 PM
sadece orası değilki...mesela önceleri hazerfene giderdika rtık tamamen yasaklamışlar içeri almıyorlar..
BARON
06-17-2006, 09:27 PM
aslında olay medyanın iş güzarlıgı..bu aralar haber yapacak şey bulamıyolar...sonrada herkezin bildigi ve kimsenin engelliyemedigi olayları (yarışlar vs..)bunları tekrardan gündeme getirip kendilerine haber yapıyolar...olay kısaca bu... :1newwink:
yarışlar vardır ve her zaman yapılacaktır...böyle gelmiş böyle gider....30 tanede pist yapsalar yine bitiremezler illegali...bu böyle biline...
saygılar ertan abim... :)
Wezirmez
06-17-2006, 09:52 PM
yaw bunlar artık okadar olağan ahala geldiki :D Adanada geçen yaz yapılan drag yarışlarının adı Adana birinci MAHALLİ Drag yarışıydı varın gerisini siz düşünün...
Pist vardıda bizmi çıkmadık? :D
ilkeer
06-19-2006, 03:23 AM
ahh aişte yazık olmuşşş araba kagıt gıbı ayrılmişşş
Ertan Ömür
06-19-2006, 12:06 PM
aslında olay medyanın iş güzarlıgı..bu aralar haber yapacak şey bulamıyolar...sonrada herkezin bildigi ve kimsenin engelliyemedigi olayları (yarışlar vs..)bunları tekrardan gündeme getirip kendilerine haber yapıyolar...olay kısaca bu... :1newwink:
yarışlar vardır ve her zaman yapılacaktır...böyle gelmiş böyle gider....30 tanede pist yapsalar yine bitiremezler illegali...bu böyle biline...
saygılar ertan abim... :)
Ooooooooooooooooo Ercanım hayırdır ya hangi rüzgar attı seni buralara? :blink: :confused: :hug: :hug: :hug:
CoNCoN
06-19-2006, 01:04 PM
ordaki kaputlara vurup 3 2 1 die sayanı tanıorum sanki:D bide kırmızı golf ün önündeki mavi aracı:p
TGRT haberı ızlemedınızmı sız :D
Ertan Ömür
06-19-2006, 01:34 PM
TGRT haberı ızlemedınızmı sız :D
İzlediğimizi belirtmiştik. :003:
savasaktulum
06-19-2006, 05:44 PM
evt arkadaşlar bunu için ayrı bi topic mi açim yoksa adamlara bak ya moıdifiye parçası uretmek serbest ama takmak yasak bu ne pehrizz bu ne lahana turşusu ya ozaman ya üretmesinler yada serbest bıraksınlar bu işi
linkinpark
06-19-2006, 10:33 PM
ya kesinlikle katılıyorum her türlü üretiyo gecen pazar bakırköy sahilinde modlu 2 tane araba biri golf dü 2000 kasa diyeride 306 adamlar adam akıllı sürüyolardı ynai ne makas nede başka bi şey vardı dümdüz yollarında gittiler az bi süre sora polis cevirdi polis o kadar acık konuştuki yani tükürcektim yüzüne nerdeyse adam direk ruhsatın arasına bi sarı koy(yani 50 ytl] ben seni görmiyim sende beni görme dedi.ordan sonra geçtik onu sonra noldu bilmiyiorum.
TRAFİK TERÖRÜ TRAFİK BİLMEMNESİ DİYOLAR ist. gibi bi yerde insalara adam gibi kapışcak yer vermiyolar. en basit örneği başak şehirin oralarda gece 1-3 arası draglar düzenleniyo hezarfende fln düzenlesinler ucuk bi fiyatta koymasınlar olsun bitsin.
insanları zorla trafikte yarışmaya zorluyolar
BARON
06-19-2006, 11:15 PM
Ooooooooooooooooo Ercanım hayırdır ya hangi rüzgar attı seni buralara? :blink: :confused: :hug: :hug: :hug:
karayell :icon6: yok be abii msnden görüşemedik bi ufaktan gıdıklayim dedim :hug:
bide konu cok asap bozucu hepimizi kapsıyor ondan yaniii :no:
Ertan Ömür
06-20-2006, 11:40 AM
karayell :icon6: yok be abii msnden görüşemedik bi ufaktan gıdıklayim dedim :hug:
bide konu cok asap bozucu hepimizi kapsıyor ondan yaniii :no:
MSN i çok nadir açıyorum ondandır :( .Vallahi sebep ne olursa olsun dostları bir şekilde tekrardan görmek çok iyi geliyor :hail: :hail: :hail: .Seni özlemişim yaaaaaaaaaaa. :hug:
İzlediğimizi belirtmiştik. :003:
ben o aksamkı drag haberınden sonra bızımle yaptıkları roportajı ızledınızmı dıye sordım :D ben konustumda accık :D
Ertan Ömür
06-20-2006, 07:21 PM
ben o aksamkı drag haberınden sonra bızımle yaptıkları roportajı ızledınızmı dıye sordım :D ben konustumda accık :D
Yok ya ben linkteki videoyu izledim. :003:
BARON
06-20-2006, 08:41 PM
MSN i çok nadir açıyorum ondandır :( .Vallahi sebep ne olursa olsun dostları bir şekilde tekrardan görmek çok iyi geliyor :hail: :hail: :hail: .Seni özlemişim yaaaaaaaaaaa. :hug:
sgl abi eksik olma :hug:
konumuza gelirsek daha cok tv ye cıkarız :012:
pre_lude
06-20-2006, 10:04 PM
arkadaslar sizde mail atın sunlara böyle kolpa haberler yüzünden basımız agrımasın sonra..
savasaktulum
06-21-2006, 04:37 PM
arkadaslar sizde mail atın sunlara böyle kolpa haberler yüzünden basımız agrımasın sonra..
nolduki hamet bişe anlamadım ben
CoNCoN
07-16-2006, 11:53 PM
ikitellide ki dağda olan yarışı açık caddede demişler daha ne olsun:D dn gece gıttık bız memurlar nerden duydularsa geldiler kactık merter mc e gıttık:)
Büyük Patron
08-13-2006, 10:46 PM
ii deeldi bence..:D:D:D:
mrt-tuning
03-02-2007, 04:45 PM
bu mılletımızıde bır turlu anlayamadın pireyı dewe yaparlar
volume3
03-03-2007, 01:37 PM
aga sefaköylüyüz manyaız :D ama kaza yapmayız hiç :P ben yapmadım şahsen :D
orda baıran elemanı da tanıorum ya neyse ismi lazım diil bak meshur oldu..
ya saka bi yana gercekten modifiye parçalar üretilior ve satılıor ama kullanmak yasak...
hoş diil :( yarışcas bis (H) :D
Çözüm Üretmektense Problemi Yasaklayarak Sorunu Gidermeye Calisiyor Yönetimimiz.. Ne Yazikki ßu Daha ßüyük Problemlere Neden Oluyor..
vBulletin® v3.6.8, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.