PDA

View Full Version : Hayat Dediğin ßir Oyun..

KLC
02-18-2005, 04:56 PM
Esma Henuz 19 Yasındaydı.. Annesi Hasta Olduğu Ve Babası da Gecen Sene Gecirdiği İş Kazası Yuzunden Calısamadığı İçin Yasıtları Okullarda Okurken O Bir Fabrikada Calisiyordu.. Hayalleri Vardı Esmanın.. O Gun Yine Mesaiye Kalmış.. Gec Cıkmıştı İş Yerinden.. O Her Eve Gec Geldiğinde Kucuk Kız Kardeşi Mutlu Oluyordu.. Ablam Bana Cok İstediğim Pilli ßeßeği Almak İçin Gec Kaldı.. Düşüncesiyle.. Aslında Bebeklerle Oynama Yası Neredeyse GEciyordu.. Kardeşinin.. Ama Hevesti İşte.. Cok İstemesine Rağmen Henuz Sahip Olamamıştı Kardeşi.. Bu Düşüncelerle Dolmuşa ßindi.. Elinde Sımsıkı Tuttuğu Pembe Poşeti İle.. Esma nın Birde Abisi Vardı.. Murat.. Mahallenin Serserisi idi.. Annesine İlac Alması İçin Bıraktığı Parayı Alacak Kadarda Onursuzdu.. İçini Gecirdi.. Esma.. Mutlu Olmak Onunda Hakkıydı.. Bu Düşüncelerden Uyandığında.. Dolmuşta Kendisinden Başka Kimse Kalmadığını Gördü.. İneceği Durağa GEldiğinde Sofore Durmasını Soyledi.. Fakat Sofor Kaale Bile Almadan Bastı Gaza Ve Devam Etti.. Ardından Telefonla Konusmasını Duydu Esma Şöförün.. Yeni ßir Piliç Düşürdüm.. Her Zamanki Yere Gelin Diyordu Telefonda.. Ne Yapacağını Sasırmıstı.. Cırpındı Durdu Ama Bosunaydı.. Dolmuş.. Tenha Bir Alanda Durdu.. Sofor Onu aractan Zorla İndirdikten Sonra.. Kafasına Bir Un Cuvalı Gecirdi.. Arkadan 4 Kişi Daha Gelmişti.. Bunlar Soforun Telefon Ettiği Arkadasları Olmalıydılar.. Kıza Defalarca Tecavuz Ettiler.. Hani Olup Olup Dirilmek Diye Bir Soz Vardırya.. Aynı Oyleydi Kızın Durumu.. Tek Farkla.. Kız Olmustu Ve Bir Daha Dirilmemişti.. Adamlar Telaslandılar.. İçlerinden Bir Tanesi.. Kızın Yuzundeki Cuvalı Cıkardı.. Kız Hala Elinde Sımsıkı Tutuyordu Pembe Posetini.. İçlerinden Birisinin.. Yuzu Sarardı.. Benzi Attı.. Ve Usulca Murat Diyebildi.. İsmi Anılan.. Adam.. Telasla Kızın Yanına Geldi.. Az Once Oldurdukleri Genc Kız.. Kardesiydi.. Ve Elinden Hic Bırakmadığı Pembe Poşetin İçine Baktı.. Poşette Esma nın Kız Kardesine Aldığı Pilli ßeßek ile Kendisine Aldığı Beyaz Gömlek Vardı..

alid90
02-18-2005, 05:01 PM
uhuhhuuuu bu gerçek deil dimii uff neşem mahfoldu:(:(

philcollins
02-18-2005, 05:04 PM
kanki naptın yaa :sleep:

KLC
02-18-2005, 05:05 PM
Arkadaslar ßuraya Gercek Yasanmıs Hikayeler Yazacağım.. Tıpkı ßunun Gibi.. !

hobbit
02-18-2005, 05:39 PM
hayat dediğin bir oyun olsaydı eğer buraya yazdığın bu gercek hikaye neden beni bu kadar üzsün dü veya gözlerimin dolmasına bademcıklerımız şişmesine sebep olsundu ki..demek ki hayat bir oyun değil...ancak icinde bazı kimseler OYUNCU.....VE HEP ONLAR KAZANIYOR................ :sleep:

saydam
02-18-2005, 05:40 PM
yawww cok kotu oldum...Allah hepsinin belasını versin..gecen tv de 16 yasındaki kızı kacırıp 3 ay hapseden iskencelerin en igrencini yapan adamıda gordukten sonra ,,,iyiyce midem kalktı bu tiplerden...:(

fafatara53
02-18-2005, 07:56 PM
adaş buraya böyle şeyler yazarsan biz hergün ağlarız....

piserol
02-19-2005, 02:17 PM
Oyunlar oynayanları üzmez böle bilinir ama bu hayat oyunu ki buna oyun denirse gerçekten mahvedici birşey böyle oyun olmaz....

KLC
02-21-2005, 12:44 PM
Hayat ßir Oyun.. Ve Kimin Hangi Rolde Oynayacağına Baskası Karar Veriyor.. Tıpkı Baskasının Hayatınada Bir BAskasının Karar Verdiği Gibi..

hobbit
02-21-2005, 02:24 PM
kendi hayatımın başrolunde kendı sectiğim şekilde yaşayamıyacaksam..varsın dönmesin dünya

jamall
02-21-2005, 04:40 PM
Off fatih abi bitirdin beni :(