View Full Version : Kendinize ve değerlerinize iyi bakın.......
Merhaba arkadaşlar....
Bir süredir yoktum.Bu sessiz kayboluşumun sizleri kırmadığını umuyorum..
Her insanın bir kendi dünyası var derim her zaman..İşte bende kendi dünyamda bazı iç savaşlara maruz kaldım:)
Bunlar yüzünden gerçek dünyayla bir süreliğine ilişkilerim koptu..
Aslında insan bazen kendi kendine zarar verebiliyor istemeden de olsa.
Ama şu bir gerçek ki güçlü olmak lazım her ne olursa olsun.
Yolunda olmayan bazı sebepler yüzünden aranızda olamadım,sıkıntılarımın içine sizleride kattım..Sizsizliği yaşayarak.
Kendimi yavaş yavaş toplamaya başladım.Daha yeni yeni düzene girdi herşey...
Bir takım değişiklikler oldu hayatımda bu kısa zamanda...Ama değişen ben miyim bilmiyorum...Umarım beni anlar ve bana bu ani kaçışım yüzünden kırılmassınız.
Her zaman söylediğim gibi hepinizin ayrı bir yeri var kendi dünyamda..Siz benim için hiçbir zaman sanal olmadınız..Reeldiniz ve hep öyle kalacaksınız.
Bu yüzden lütfen kendinize ve değerlerinize iyi bakın.
Ertan Abi!!!
Eminim kendi kendine Sena ne yapmaya çalışıyor dedin çoğu zaman:o
İnan bende farkında değildim yaptıklarımın ve bunları size yansıtmak istemedim.Duygusal bir döneme girdim toplanmam biraz uzun sürdü ama yine dimdik burdayım.
Sevgiler
Sena
fafatara53
02-18-2005, 03:51 PM
ablacım iyimisin???
Ertan Ömür
02-18-2005, 03:58 PM
Vallahi site ruhunda önemli bir yer tutuyorsun.Yüreklerimizde de.Beni sıkan ve üzen çözemediğimiz sıkıntılarındı.Belki bunlar özelindi.Belki bilmememiz gerekiyordu.Belki hayati bir olaydı.Ama beni en rahatsız eden konulardan birisi insanlar ve olaylar hakkında soru işaretlerinin fazlaca olması.Umarım güzelliklerin bol olduğu bir yaşam sürersin.Çok gençsin.Sevgiyle kal.ERTAN ABİN. :icon_idea
hobbit
02-18-2005, 03:59 PM
giriş gelişme ve sonuç halinde izleyebildiğim kadarını izledim..sana bu konuda anlayışla bakmayacak kimse olacagını zannetmıyorum..cunku burada ki her insan senın yaşadıklarını veya hıssettıklerını dıyelım daha dogru olur ,hayatından en az bir kere yaşamıştır.. oyuzden rahat ol sevgılı sena...önemli olan kendini gercekten ve tekrardan güclu hissetmen..yazında ki sessizlik henuz bu durumu tam olarak atlatamadıgını gösteriyor..ama emınım tt sana bu konuda yardımcı olucak ve bu donemı cabuk atalatmanı saglıyacaktır...
sevgiler...birsen
philcollins
02-18-2005, 04:07 PM
baticim :o
SNOWMAN
02-19-2005, 02:10 AM
Sıradan, sloganlaşmış bir söz değil gerçek fikrim.
Çok duygusalsın ama duygusallığından kat, kat, güçlüsün.
Her ne yaşandıysa çok gerilerde kalmış.
http://img110.exs.cx/img110/7235/foto023rw.jpg
Bu gülümseme hiçbir zaman eksilmesin yüzünden.
alid90
02-19-2005, 02:27 AM
ablacım sen uzulme sen hep gul sen bizi hep guldurdun asıl senin gulmen gerek:D
sulh olsun;)
Teşekkürler arkadaşlar anlayışınız için:o
scorpion
02-19-2005, 12:44 PM
"Değerlerinizin ne olduğunu bilirseniz,
karar vermekte güçlük çekmezsiniz...
Roy Disney"
Sen değerli ve narin olduğun kadar da güçlü bir insansın..."silent butterfly"
Öyleyim değil mi:D
Aferin bana:p
Badboy
02-19-2005, 12:48 PM
Sen Bıtanesın :love6:
saydam
02-19-2005, 01:24 PM
Batitacım yaaaaa...bak aglıycam simdi...
Bence birileri sana asla kırılmamıstır..hos kırılcak biseyde yapmadın..sen burda yokken bile insanlar dilinden senin ismini dusurmedi..bence bunun tek sebebi..seni kaplerine yazmıs olmalarıdır :)
philcollins
02-19-2005, 02:38 PM
bi dakka ya ben küsüm batiye :D
fafatara53
02-19-2005, 02:42 PM
Ati ne demek ben küsüm...
Kafa yapıyo işte serseri:)
ultrAslan_Erhan
02-19-2005, 02:59 PM
Yanlızlık Paylasılmaz
Eger
Paylasılsaydı Yanlızlık olmazdı...
Ertan Ömür
02-19-2005, 03:19 PM
Ben hala sorun yada sorunları bilmemekten dolayı müthiş rahatsızım :sleep:
Ertan Abi...
Çok pardon ama anlatılacak şey var anlatılmayacak şey var:)
Ertan Ömür
02-19-2005, 03:37 PM
Ertan Abi...
Çok pardon ama anlatılacak şey var anlatılmayacak şey var:)
Ben birşey bilmiyorum ki?Nereden bilebilirim anlatılıp anlatılamayacak birşey olduğunu?:all2:
Ben birşey bilmiyorum ki?Nereden bilebilirim anlatılıp anlatılamayacak birşey olduğunu?:all2:
Ertan Abi!!
Sen iyi misin:)Senle iyice koptuk biz
Ayrıca ben bu topiği sorunlarımı dile getirmek için açmadım..Sadece siz sevdiklerimle paylaşmak istedim yokluğumu.
Bir süre sonra herşey yine eski haline dönecek..Yine pozitif enerjimi hissedeksiniz üzerinizde...
Nedense negatifliğim seni öyle etklemişki bende senden negatiflik almaya başladım Ertan Abi...Ama benim suçum tabi..Özür dilerim.
Ertan Ömür
02-19-2005, 03:55 PM
Ayrıca ben bu topiği sorunlarımı dile getirmek için açmadım..Sadece siz sevdiklerimle paylaşmak istedim yokluğumu.
Bir süre sonra herşey yine eski haline dönecek..Yine pozitif enerjimi hissedeksiniz üzerinizde...
Nedense negatifliğim seni öyle etklemişki bende senden negatiflik almaya başladım Ertan Abi...Ama benim suçum tabi..Özür dilerim.
Ya Sena neredeyse 2 haftadır irtibatın kesik benimle.Neden sorun yaşadığını bilmememin nesi garip?Eğer sorunun bana daha önce bahsettiğin sorunlar değilse bilmiyorum?Eğer bahsettiğin sorunlardan biriyse hangisi olduğunu seçemiyorum?Bundan dolayı negatif elektrik verdiysem özür dilerim. :huh: :all2:
SNOWMAN
02-19-2005, 03:59 PM
Sorun çıkmak üzere. Aranızda. Bazen iyiniyetlerde sorun yaratıcı olabilir.
Olduğu yerde bırakın bence gerekirse özelden çok rahat çözümleyecek kadar yakınsınız.
Sorun çıkmaz Ertan ABimle aramda merak etme ;)
Biz tartışsak bile sevgiyle saygıyla tartışırız onunla..Ben aslında onu çok iyi anlıyorum...Böle üstü kapalı konuştuğum içim kızıyor bana:)
Ertan Ömür
02-19-2005, 08:07 PM
Sorunu öğrendim özelden ve gerginliğim attım üzerimden.Teşekkürler Sena.Sıkıntıların hepimizin sıkıntılarıdır.Ne yazık ki oluyor bu tür durumlar.Sağlam olmak zorundayız. :sleep:
FRKMeRa
02-19-2005, 08:30 PM
üzme kendini sen bizlere lazımsın
vBulletin® v3.6.8, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.