PDA

View Full Version : Sizin de bir MERAKINIZ vardır mutlaka...

SNOWMAN
02-16-2005, 08:41 PM
Bu topiği açmamın tek nedeni, bu ortamda sohbet ettiğim arkadaşlarımın başka yönlerini de görmek, onların değişik konulardaki bilgilerinden yararlanmak.

Otomotiv ve Futbol dışında bir hobiniz varsa bizimle paylaşın lütfen.

Koleksiyon olabilir, Seyahat olabilir, Fotoğraf çekmek olabilir,Kayak yapmak olabilir ne bileyim aklınıza gelebilecek her türlü konu olabilir.
İlgilendiğiniz konunun inceliklerini de yazarsanız harika olur.

Bu sayede iletişimimiz de farklı bir boyut kazanmış olacak.

Haydi kolay gelsin.

fafatara53
02-16-2005, 08:44 PM
koleksiyon merağım var ama bu maddi durum yönünden bana engel oluyodu 2-3 ay önce başladım koleksiyonuma oyuncak arabalara merak sardım onların koleksiyonlarını yapıyorum...

SNOWMAN
02-16-2005, 08:49 PM
Çok iyi örnekler arasına onu da yazacaktım vaz geçtim. Bak ilgilenen varmış bile.
Bir şey soracam Fatih, butopladığın arabalar antika mahiyetinde mi, yoksa modern araba modellerinden mi.

fafatara53
02-16-2005, 08:58 PM
modern araçlardan şu anda zaten 7-8 tane var her ay 2 tane almayı planlıyorum...tabi bunların içinde antika araçlarda olacak....

SNOWMAN
02-16-2005, 09:01 PM
Belli bir plan içinde mi alıyorsun, Atıyorum bu ay Toyota nın Avensisi ile Corollası veya 2000 cclikler gibi mi?
Bu işe başlarken çıkış noktan neydi?

ЅENA
02-16-2005, 09:25 PM
Merakım çok ama yapmaya zamanım yok ne yazık ki..Mesela Aikidoya gitmeyi çok istiyorum.Yada kickbox :samurai:

SNOWMAN
02-16-2005, 09:33 PM
Uzak doğu sporları... ilginç. Hiç bilgim yok bu konuda. Bu iki branşında bir felsefesi varmı? :)

fafatara53
02-16-2005, 09:39 PM
Belli bir plan içinde mi alıyorsun, Atıyorum bu ay Toyota nın Avensisi ile Corollası veya 2000 cclikler gibi mi?
Bu işe başlarken çıkış noktan neydi?

belli bir plan içinde değil gözüme hoşgelen araçları alıyorum...çıkış noktam arabaları çok sevdiğim için böyle bişey yapmak istedim...ufaktan beride zaten oyuncaklara bi ilgim vardı....

ЅENA
02-16-2005, 09:40 PM
Aikido, kişinin kendisiyle barışık, doğal ve sosyal çevresiyle uyum içinde yaşamasının yoludur.
Aikido, aynı zamanda bir savaş sanatıdır.
Yalnız, aikidonun öncelikli savaşı, kişinin kendisine, başka bir ifadeyle iç dünyasında yarattığı hayali/marazi düşmanlara karşı vermesi gereken bir savaştır.
Dövüş sanatı ama amaç burda aslında kavga dövüş değil denge kurma diyebiliriz sanırım.

SNOWMAN
02-16-2005, 09:43 PM
Teşekkürler Fatih. Seni sıktımmı bilmiyorum ama gerçekten bilgi edinmek istedim.
Benim bir arkadaşım uçak maketleri yapıyordu.
O kadar abarttı ki veya ilerlettiki, yabancı dergilere bile konu oldu.
Maketini yaptığı her uçak hakkında da bilgi topluyordu doğal olarak. Sonuçta bir ara TAİ de (aklımda yanlış kalmadıysa) iş sahibi oldu.

SNOWMAN
02-16-2005, 09:47 PM
Aikido, kişinin kendisiyle barışık, doğal ve sosyal çevresiyle uyum içinde yaşamasının yoludur.
Aikido, aynı zamanda bir savaş sanatıdır.
Yalnız, aikidonun öncelikli savaşı, kişinin kendisine, başka bir ifadeyle iç dünyasında yarattığı hayali/marazi düşmanlara karşı vermesi gereken bir savaştır.
Dövüş sanatı ama amaç burda aslında kavga dövüş değil denge kurma diyebiliriz sanırım.

Bedensel ve ruhsal disiplin, olarak algıladım. :)

Gerçekleşmesi durumunda o insanın yüceliğini düşünemiyorum bile.

ЅENA
02-16-2005, 09:49 PM
Bu aralar çok kafamda böyle bir spora yönelmek açıkçası Hüseyin..Bakalım işten felan vakit bulursam Mart ayında inşallah başlayacağım:)
Dinginlik olayını aşacağım yane:p

SNOWMAN
02-16-2005, 09:50 PM
Umarım zaman yaratabilirsin. Katkısı büyük olacak gibi görünüyor.

ЅENA
02-16-2005, 09:53 PM
Tepem atarsa yakarım burayı sonra :samurai:
Korkun bende :p

SNOWMAN
02-16-2005, 09:56 PM
Aikidoya başlıyacağım dediğinde toparlanmaya başlamıştım. Bu son naradan sonra dizlerim titremeye başladı. :hail:
Lütfen vazgeç. Neme lazım kaza kurşununa gitmek de var. :D

thekillingroad
02-17-2005, 12:15 AM
Snowboard - biraz yeniyim ama çok yol katettim ve çok istekliyim.
Sinema- psikoloji bozan filmler diyebilirim merakına. en babalarından biri imzamda yazar zaten.

İncelik derken. . . :)

SNOWMAN
02-17-2005, 12:55 AM
Ben kayak yaptım ama snowboard u hiç denemedim. Temel dönüş hareketleri falan benzer mi yoksa farklı tekniğimi var? Biraz bilgi verirsen sevinirim.

Ertan Ömür
02-17-2005, 11:07 AM
Çok uzun yıllar sıradışı maketler yaptım.4 yıl buzpateni yaptım.5 yıl pul koleksiyonum vardı.Ama artık bunları bile yapamıyorum. :s20:

SNOWMAN
02-17-2005, 11:56 AM
Değerli Arkadaşlar, ankete verilen cevaplar gibi kısa kısa bir şeyler yazma yerine, konunuzla ilgili biraz bilgi verirseniz bir şeyler öğrenme şansımız da olur.

En azından o hobiye başlamayı düşünenler için yönlendirici ve zaman kazandırıcı olacağını düşünüyorum.

fafatara53
02-17-2005, 11:58 AM
Teşekkürler Fatih. Seni sıktımmı bilmiyorum ama gerçekten bilgi edinmek istedim.
Benim bir arkadaşım uçak maketleri yapıyordu.
O kadar abarttı ki veya ilerlettiki, yabancı dergilere bile konu oldu.
Maketini yaptığı her uçak hakkında da bilgi topluyordu doğal olarak. Sonuçta bir ara TAİ de (aklımda yanlış kalmadıysa) iş sahibi oldu.

estağfurullah ne sıkması bilgi paylaştıkça güzeldir...

SNOWMAN
02-17-2005, 11:59 AM
Çok uzun yıllar sıradışı maketler yaptım.4 yıl buzpateni yaptım.5 yıl pul koleksiyonum vardı.Ama artık bunları bile yapamıyorum. :s20:
Buz pateni neyse de, pul konusunda söylenebilecek çok şey olduğunu düşünüyorum. Biriktirilen pulun eski veya yeni olması, damgalı veya damgasız olması, yıpranmış olup olmaması, seri pulu olup olmaması gibi.

Ertan Ömür
02-17-2005, 12:00 PM
Değerli Arkadaşlar, ankete verilen cevaplar gibi kısa kısa bir şeyler yazma yerine, konunuzla ilgili biraz bilgi verirseniz bir şeyler öğrenme şansımız da olur.

En azından o hobiye başlamayı düşünenler için yönlendirici ve zaman kazandırıcı olacağını düşünüyorum.
Benim cevap kısamıydı?Daha açmalımıyım?:all2:

Ertan Ömür
02-17-2005, 12:01 PM
Buz pateni neyse de, pul konusunda söylenebilecek çok şey olduğunu düşünüyorum. Biriktirilen pulun eski veya yeni olması, damgalı veya damgasız olması, yıpranmış olup olmaması, seri pulu olup olmaması gibi.
İlerde daha detaylı yazarım.Nasıl olsa güncelliği korunacak bir topik olderman. :icon_idea

baracuda
07-28-2005, 06:22 PM
gül yetiştiririm ve benim bi canan hocam var her sabah en goncalarını seçer ona götürürüm canım hocam benim gül konusunda yardımcı olabilirim bayaa ilgiliyim güllerlee bayılırım güllere az hırsızlık yapmadım bu hastalık yüzünden elin bahçesine dalıom hep kendi bahçeme götürüp bi parçasını dikiom :D:D:D:D

DRIVER34
07-28-2005, 07:09 PM
bir aralar amotörce karikatür çizyordum uzun süre önce biraktim...

ßaßy_girl
07-28-2005, 08:58 PM
ßen ßALE hastasıyım. 7 yaşımdan ßeri jimnastik yapıyorum. televizyonda lastik kız diye taßir edilenlerin yaptığı her hareketi yapaßiliyorum. ßasketßol ve yüzme kurslarına uzun süre gittim. gerçekten çok faydalı sporlar. özellikle yüzme çok eğlenceli, ßir o kadar da yorucu oluyo kursta. şimdi de hip_hop dans kursuna gidicem. hayatımda sporun ßüyük yeri var. paten kaymak da ßüyük ßi zevk ßenim için. herkese tavsiye ederim. en sevdiğim patenlerimi çalmışlardı hala üzülüyorum. ßungee jumping, rafting, hang gliding, aßseiling, sky diving.......... hepsini yapmayı çok istiyorum. ßenim meraklarım ßunlar. hepsi eğlence ve adrenalin dolu. herkes denesin ßence.......

Zombie
07-29-2005, 01:06 AM
yanlamaya merekım war (bide olsa )

Zombie
07-29-2005, 01:08 AM
koleksiyon merağım var ama bu maddi durum yönünden bana engel oluyodu 2-3 ay önce başladım koleksiyonuma oyuncak arabalara merak sardım onların koleksiyonlarını yapıyorum...
way abim benım be aynen koleksiyon arabalarına bi ton para harcıom :) babam kızıo.. :D:D:D:D ama dinleyen yok :D

SNOWMAN
07-29-2005, 01:42 AM
Baracuda teşekkürler topici tozlu arşivden çıkardığın için. :)

Güller konusunda sorularım olabilir. Örneğin diye başlıyayım. Eskiden belki bu kadar renkli ve güzel değillerdi ama güller kokardı. Şimdi kokan gül bulmak oldukçe zor. Nedeni konusunda bir bilgin varmı, varsa paylaşırsan sevinirim. Bu konuda bir fikrim var ama doğrumu emin değilim.

İletişim için yeni bir kapı olur umarım.

merve
07-29-2005, 02:26 AM
Meditasyon ve yoga yapıyorum. Onun yanında ben de aikido ile ilgileniyorum, babamdan gelen bir özellik sanırım.. Bu açıdan parapsikoloji ilgi alanıma giriyor. Bunların yanında profesyonel olarak psikoloji ve edebiyatla ilgileniyorum... Son zamanlarda uzun dönem öncesi verdiğim çabalara yanıt veren şeyler çıkmaya başladı ortaya... Şöyle yani, eskiden blues ve jazz söylüyordum, ardından hip-hop girmişti hayatıma. Yakın bir zaman sonra albümümü dinleyebileceksiniz sanıyorum :) Yaz sonunda hip-hop organizasyonlarının çoğunda da konserlerim var.. Neden ortada gözükmediğimi soran arkadaşlara da cevap oldu bu yani :)

SNOWMAN
07-29-2005, 02:35 AM
Teşekkürler Merve. Hip-hop a gönül vermiş arkadaşların merak ettiği bir şeyler olacaktır sanırım.
Ben kendi adıma meditasyonun ve yoganın incelikleri, felsefesi hakkında bilgi edinmek isterim. Eğer mümkünse biraz değinirsen sevinirim. Teşekkürler. :) :) :)

hobbit
07-29-2005, 03:08 AM
soylememe gerek var mı bilmiyorum huseyın sen bilirsin...insanlar.....

merve
07-29-2005, 03:22 AM
Meditasyon ve yoga günümüzde ayrı ayrı uzmanlaşma dalları gibi gözükseler de, aslında ikisi birbirinden bağımsız adı geçemeyecek şeylerdir. Yoga, insan vücudu üzerindeki belli başlı ana enerji noktalarını, evrensel enerjiye bağlayarak, oradan beslenmemizi ve evrensel enerjiyle bütün olmamızı sağlar. Bunu şöyle bir örnekle açıklayabilirim sanıyorum: Bir apartman dairesi düşünün. Bu dairenin içinde, farklı noktalarda prizler vardır ve bu prizler sayesinde ana enerji hattına ulaşırsınız. Enerji hattındaki enerjiye ulaşmak içinse, elinizde fiş gibi, belli bir bağlayıcınız olması lazım. Eğer elektriğe sorunsuz ulaşabilirseniz, hayatınız kolaylaşır. Eğer ulaşamazsanız, bazı sorunlar yaşarsınz. Bu örnekte apartman dairesi bir insan, prizler enerji noktaları (yani çakralar), ana enerji hattı evrensel enerji ve bağlayıcılar ise yoganın size sundukları. Peki yoga yaparken, kendi kişisel enerjinizi nasıl evrensel enerjiye açabiliyorsunuz? Bu tamamen bedensel hareketlerle ruhsal devinimin sorunsuz hale getirilmesi şekliyle yapılıyor. Belli hareketler, vücudumuzda belli çakralarımızın harekete geçmesini sağlıyor. Fakat bu hareketler yapılırken en önemlisi, zihnin, bedensel hareketlerin ve soluk alıp-verme düzeninin bir arada işlemesi. Aynı zamanda yogada sadece hareketler değil, renkler, kokular, sesler... Kısacası size bir şeyler hissettirebilen herşey bu düzenin bir parçası.
Meditasyon ise, genel anlamıyla yoga sonrası rahatlama, düşünsel öğelerle zihnimizi rahatlatma ve organizmanın daha düzenli çalışmasını sağlamada bir etken. Meditasyonda ana temalar dışarıdan gelmez, içinizde vardır. Yani belli bir hareket, belli bir koku, belli bir ses size yardımcı olmaz. Sadece konsantrasyonunuzu sağlamada yardımcı duruş şekilleri ve rahatlatıcı öğeler yer alabilir. Zihin yaşanılan zamana değil, çok daha farklı boyutlara odaklanır.
Kısaca bahsettikten sonra, zaten sizin de çıkaracağınız bir felsefe doğrultusunda işleyişi olan iki uygulamadır yoga ve meditasyon. Tamamen rahatlama, beyni gereksiz detay ve noktalardan arındırma, organizmanın düzenini sağlama ve ruhumuzun enerjisini düzenleyebilme etkinliği ve bunu destekleyen bir felsefi oluşumdur diyebiliriz.

Saygılarımla...

baracuda
07-29-2005, 11:29 AM
gül diyorum güller diyorum gonca diyorum tomurcuk diyorum pembe kırmızı sarı beyaz turuncu....vs diyoruummmmmm :D:D:D:D

SNOWMAN
07-29-2005, 01:29 PM

Güller konusunda sorularım olabilir. Örneğin diye başlıyayım. Eskiden belki bu kadar renkli ve güzel değillerdi ama güller kokardı. Şimdi kokan gül bulmak oldukçe zor. Nedeni konusunda bir bilgin varmı, varsa paylaşırsan sevinirim. Bu konuda bir fikrim var ama doğrumu emin değilim.

gül diyorum güller diyorum gonca diyorum tomurcuk diyorum pembe kırmızı sarı beyaz turuncu....vs diyoruummmmmm :D:D:D:D

Diyorsun da önceki sayfayı okumamış gibisin. :D

Özel mesaj mı yoksa. :D

Ertan Ömür
07-29-2005, 01:35 PM

Hüseyin bey konuyu ben güncelledim.baracuda cevap yazıncada GÜNCEL yazısını sildim.:D:D:D:D

SNOWMAN
07-29-2005, 01:38 PM
Merve teşekkürler ayrıntılı açıklama için. :) :)
Gönül isterki diğer arkadaşlarımdan da ayrıntılı açıklamalar gelsin. İlgi alanları için.

Şovalye
07-29-2005, 01:39 PM
Hüseyin abi benim öle pul koleksiyonum araba koleksiyonum vs.vs. yok...!!!

merak olarak iglilendigim genelde eloktronil eşyalar...onlarla ugraşmayı bozmayı

yapmayı...çok sewerim...sıkılmamda...

ama şu durumda onlarlada pek fazla ilgilenmiyorum...işim geregi şuan insanlarla

ilgileniyorum...:D...ama çok zor iş yaa...insanlarla ilgilenmek...bide böle illaki dedigim olacak

diyenler...offf öldürüyor beni..:D

bide merak olarak araba...şuana kadar birçok araba kullanmışımdır...ama hala bıkmadım...

galiba bıkmıcamda...

babam hep söler bıkarsın oglum diye...bende her seferinde öle bişe olmıcak diyorum....:D

Saygılar..Tarık

SNOWMAN
07-29-2005, 01:44 PM
Hüseyin bey konuyu ben güncelledim.baracuda cevap yazıncada GÜNCEL yazısını sildim.:D:D:D:D

Bu durumu bilmediğim için doğal olarak görünen mesajın sahibi güncelledi diye düşündüm.
Çok teşekkürler. :) :) :)

SNOWMAN
07-29-2005, 01:49 PM
.........
Tarık bence araba kullanmak hobi olmaktan çıkıyor günümüzde. Saat cep telefonu gibi sıradan ve zaman zaman sorun çıkaran ihtiyaç unsuru haline geldi.

İnsanlar apayrı konu tabii. Bir takım anıların olmaya başlamıştır onları da ilgili topiclerde okumaktan zevk duyarım. :) :)

Ertan Ömür
07-29-2005, 01:51 PM
Bu durumu bilmediğim için doğal olarak görünen mesajın sahibi güncelledi diye düşündüm.
Çok teşekkürler. :) :) :)
Rica ederim. :icon_idea Çoğu zaman aynı yöntemi kullanıyorum haberiniz olsun.Güncelliyorum.Mesaj gelincede antipatik olmasın diye o yazıyı siliyorum.

baracuda
07-29-2005, 02:29 PM

abicim yaşım fazla büyük değil ne kadar eskiden bahsedion bilmiom ama önceleri güller doğaldı mis gibi kokuyolardı artık günümüzde bu konuda baya ilerleme kaydedildi adamlar mükemmel şekillerde güller üretiyolar ama kokmuyo çünki bbi sürü kimyasal ..vs kullanıyolar bilmiyorum biliyomusunuz ama mavi gül üretilmeye başlandı çok pahalı ama üretiyolar...
benim bildiğim gül koptuktan sonra max 1.5 gün diri kalır sonra ya tamamen açılır tabak gibi yada iice bayılır... adam 1 hafta satacam die bekletio bişey olmuyoo yani herşeyde olduğu gibi domatesin tadı yok salatalığın tadı yok ee gülün de kokusu yok size tavsiem bahçenizde kendi çiçeğinizi yetiştirin benimkiler mis gibi kokuyoo ha o kadar güzel oluyo muu adam bütün gülleri satabilecek güzellikte alıyo ama kokmuyo benimkilerden ufak bi bölümü o kadar düzgün çıkıyo ama hepsi kokuyo siz doğal olanı tercih edin bence 10 taneden iki tanesi güzel olsun ama koksun dimi yaniiiii

SNOWMAN
07-29-2005, 08:00 PM
Benim bu konudaki bilgim şöyle; Yabani güle, tipi, rengi güzel gül dalları aşılanınca kokulu güzel güller elde ediliyor.
Bu işlem ise emek ve zaman gerektiriyor. Dolayısıylede ticari olmuyor.

Şu anda yapılan, gülün kesilen dalları dikiliyor yeni gül elde ediliyor.
Laboratuvarda genleriyle oynanınca değişik renk ve çizgilerdeki gülleri elde ediyorlar, dayanıklı olmasını sağlıyorlar. Görüntü var ses yok.

Mavi veya başka gül içinse kesimden sonra gıda boyası katılmış suda bekletiyorlar.
Suyun içöindeki gıda boyasının rengini alıyor gülde.

baracuda
07-29-2005, 08:09 PM
Benim bu konudaki bilgim şöyle; Yabani güle, tipi, rengi güzel gül dalları aşılanınca kokulu güzel güller elde ediliyor.
Bu işlem ise emek ve zaman gerektiriyor. Dolayısıylede ticari olmuyor.

Şu anda yapılan, gülün kesilen dalları dikiliyor yeni gül elde ediliyor.
Laboratuvarda genleriyle oynanınca değişik renk ve çizgilerdeki gülleri elde ediyorlar, dayanıklı olmasını sağlıyorlar. Görüntü var ses yok.

Mavi veya başka gül içinse kesimden sonra gıda boyası katılmış suda bekletiyorlar.
Suyun içöindeki gıda boyasının rengini alıyor gülde.

abicim o dediğin sonradan boyamaa benim dediğim dalında kendisi direk mavi çıkıyoo

yaban gülüne aşıyla yapılanlar falan yurdum insanının yetiştirdiği aşılama yöntemiyle yapılan güller dediğin gibi çok güzel oluyo

benim dediğim adamların fabrikadan standart çkartıomuş gibi gül üretmeleriydi onu da söylemişsin görüntü var koku falan yok bence bi işe yaramaz gülü koklaya koklaya solduracanki anlamı kalsın :D:D:D:D o hoş koku olmadan olmasss yoksa plastikten de yaparız dimiii

DALGACI
07-29-2005, 09:07 PM
Benim Merak Yelpazem Genis Fakat Hicbirinde Yeterince Iyi Degilim
Balik Tutmak(tutamamak) Balik Beslemek (1 Auratus 2 Vatos) Elektronik Cihazlari Bozmak, Nargile Ve Cok AmatÖrce Insanlari Anlamaya Calismak... Bu Konularla Ilgili Istediginiz Suali Sorabilirsiniz Sabit Cevabim Var... Bilmiyorum...

hobbit
07-29-2005, 09:10 PM
Benim Merak Yelpazem Genis Fakat Hicbirinde Yeterince Iyi Degilim
Balik Tutmak(tutamamak) Balik Beslemek (1 Auratus 2 Vatos) Elektronik Cihazlari Bozmak, Nargile Ve Cok AmatÖrce Insanlari Anlamaya Calismak... Bu Konularla Ilgili Istediginiz Suali Sorabilirsiniz Sabit Cevabim Var... Bilmiyorum...

yavuz alemsin yemın edıyorum... :D

DALGACI
07-29-2005, 09:15 PM
yavuz alemsin yemın edıyorum... :D
TEYZECIGIM AMAC HOBY DEGIL MI NEDEN KONU HAKKINDA COK BILGILI OLAYIM DA KAFAMI YORAYIM KI ??? KENDIMCE BILDIGIM YETERLI BANA AMA BU DEMEK DEGILDIR KI DAHA BIRSEY ÖGRENMEK ISTEMEM, HER DAIM ÖGRENMEYE ACIK BIRIYIM BU ARADA AKVARYUM BALIGI ALDIGIMDA RENGARENK BALIKLAR ALDIM CIKLET TÜRÜ DEDILER 3 AY SONRA SADECE BI TANE KALDI YAPTIGIM ARASTIRMA SONUCU KALAN BALIK O TÜRÜN EN CANAVAR BALIGIYMIS HEPSINI 7 BITIRDI SIMDI ONA ES ARAMAKTAYIM ERKEK AURATUS U OLAN VARSA KIZIMIZ ILE BASGÖZ EDELIM (6-7 CM BOYUNDA)

ahirimsensin
07-29-2005, 09:16 PM
foto çekmek,voleybol bu arada hele bi beach volley ii gider
dalgıçlığa da ilgim var ama o konuda sıfırım daha toyum

SNOWMAN
08-10-2005, 04:18 PM
TEYZECIGIM AMAC HOBY DEGIL MI NEDEN KONU HAKKINDA COK BILGILI OLAYIM DA KAFAMI YORAYIM KI ??? KENDIMCE BILDIGIM YETERLI BANA AMA BU DEMEK DEGILDIR KI DAHA BIRSEY ÖGRENMEK ISTEMEM, HER DAIM ÖGRENMEYE ACIK BIRIYIM BU ARADA AKVARYUM BALIGI ALDIGIMDA RENGARENK BALIKLAR ALDIM CIKLET TÜRÜ DEDILER 3 AY SONRA SADECE BI TANE KALDI YAPTIGIM ARASTIRMA SONUCU KALAN BALIK O TÜRÜN EN CANAVAR BALIGIYMIS HEPSINI 7 BITIRDI SIMDI ONA ES ARAMAKTAYIM ERKEK AURATUS U OLAN VARSA KIZIMIZ ILE BASGÖZ EDELIM (6-7 CM BOYUNDA)
Bir iki arkadaşım hoby olarak fotoğrafçılıkla ve elektronikle ilgileniyordu. İnanılmaz bir şekilde araştırma ve bilgilenmeyle profesyonellerden daha iyi oldular. Alakasız meslek sahibi olmalarına rağmen. Tabii yetenekleri de varmış. :) :)

foto çekmek,voleybol bu arada hele bi beach volley ii gider
dalgıçlığa da ilgim var ama o konuda sıfırım daha toyum

Uzun yıllar fotğraf çektim. Çok zevklidir yaratıcıdır. Kendime ait karanlık odam da var evimde. :)

Voleybol takım sporlarının en düzeylisidir. Basit bir oyun olarak görünmesine rağmen, saniyeler içinde karar verme ve uygulama konusu her zaman ilgimi çekti. Mesela bloka çıkıyorsun top eline çarpıyor sahana düşmek üzere, bu arada ikinci hareketi yaparak topa uzanıp vuruyorsun. Zamanı uztıyorsun sanki. :)

Yıllarca da tüpsüz olarak daldım ve avlandım. Korkunç derecede zevk veren ve kafa dinlendiren bir uğraş. :)

t n c r
08-10-2005, 04:20 PM
benım merakımı bılmeyen yoktur herhalde hatırlatmama gerek varmı :dmcsmile0 :dmcsmile0

SNOWMAN
08-10-2005, 04:22 PM
Merkez_SeRdAr nickli arkadaşımızın bazı topiclerden tasarıma ilgi duyduğunu hatırlıyorum (yanılmıyorsam takı tasarımıydı).

Bu konuda bizi biraz bilgilendirirse sevinirim. Serdar'cım eğer, kendi çalışmalarından varsa ve bizimle paylaşırsan çok seviniriz. :)

hobbit
08-10-2005, 04:22 PM

yaw mod olduk dıye her konuda yardım beklemeyın be kardeşim bu ne... :D :D

Merkez_SeRdAr
08-10-2005, 06:54 PM
abi ozur dilerim gozden kacirmisim abi tasarim benim hayatim ama henuz taki tasarimi yapabilecek duzeye gelmedim o benim simdilik hayalim su aralar daha basit olan tasarimlar dergilere gazete ve sayfa ve grafik tasarimlari yapiyorum ama cok yakinda oda olacak abi

hobbit
08-10-2005, 07:03 PM
benım klasık bayan merakım var...COK MERAKLIYIMMMM :laugh:

baracuda
08-10-2005, 07:07 PM
tasarıma çok büyük ilgim var ama bu bilgisayar üzerinde değil kendim karakalemle otomobil tasarmı yapıyorum kendimi pek başarılı bulmuyorum ama en azından dünyada hiç olmayan araçlarım var kendi çizimlerim onlarla uğraşıyorum

SNOWMAN
08-10-2005, 07:24 PM
abi ozur dilerim gozden kacirmisim abi tasarim benim hayatim ama henuz taki tasarimi yapabilecek duzeye gelmedim o benim simdilik hayalim su aralar daha basit olan tasarimlar dergilere gazete ve sayfa ve grafik tasarimlari yapiyorum ama cok yakinda oda olacak abi
Teşekkürler Serdar'cım ben çalışmaların var diye düşündüğümden dikkat çekmek istedim. Bilgilenmek iyi olacaktı kendi adıma. Yaratıcı insanları seviyorum. :)

^^CaRiSMa^^
08-10-2005, 07:28 PM
GEZMEK HİC DURMADAN GEZMEK :icon_idea

MODİFYE SONUNA KADAR MODİFİYE :icon_idea

HIZ CIKABİLDİĞİM KADAR HIZ ;)

baracuda
08-10-2005, 07:36 PM
çıkabileceğin en yüksek hızz ne olur bilmem ama bigün mach3 ü aşmak istiyorum belki mach 4 yapan bi araç buluruzz :D:D:D:D çok mu şey istiyorum acabaa amaan ne olacakki canım alt tarafı sesten 4 kat fazla hız yapmayı istiom :D:D:D:D