View Full Version : AT mı yoksa FERRARI mi?
Ertan Ömür
02-16-2005, 07:23 PM
İstanbul veliefendi hipodromun da iki yaşındaki Arap tayları fiyatlarıyla lüks yarış otomobili FERRARİ ile yarıştı. Açık artırmada Kazakbey isimli atı 300 milyar liraya Halil Dursun satın aldı.
Malatya Sultansuyu Tarım İşletmesi, safkan 16 Arap tayının açık artırmayla yapılan şatışlardan 2 Tirilyon 24 Milyar lira gelir elde etti. Bir tayın ortalama fiyatı 126 milyar lira oldu.Yarış otomoboli FERRARI kadar pahalı tayı alan Halil Durmuş, "Zaten Kazakbeyi 'nin ağabeyi de bende.Ben ondan çok memnunum.Eğer dahada arttıran olsaydı üstüne çıkardım,aslında bu atı ucuza kapattım bile denebilir dedi."
Şimdi ortaya şöyle bir soru çıkıyor arkadaşlar.Siz bu durumda olsaydınız sizin seçiminiz ne olurdu?Böyle bir yarış atı mı?yoksa bir FERRARI mi?:all2:
atı alırım atın kazandıgı yarıslardan gelen parayla ferrarı alırım
nitrO_Oxide
02-16-2005, 08:12 PM
atla matla uğrasamam direk ferrari :D
fafatara53
02-16-2005, 08:20 PM
tabiki ferrari atla kim uğraşır verecem ona 300 milyar ayağı kırılcak ne oldu 300 milyar güme gitti...
Ertan Ömür
02-16-2005, 08:27 PM
Ticari kafalı arkadaşlar ile,gününü gün eden arkadaşlar kendilerini hemen beeli ediyor.. :)
fafatara53
02-16-2005, 08:31 PM
abi 300 milyarı bir ata bağlamak mı iyidir yoksa bir ferrari'yemi???
atın sakatlanacagını dusunen arkadası ALLAh korsun bı tır bıcınce arabası yok oluncada aynı sekıld edusunmeye davet edıyorum. atın sakat kalmayacagını duzunmelı ve yarıstırmalı kazanılan parayla ferromu porshemı lambomu neyse almalı aldıktan sonra attan yıne kaznan parayla gıderlerı karsılamalı
Ertan Ömür
02-16-2005, 08:35 PM
atın sakatlanacagını dusunen arkadası ALLAh korsun bı tır bıcınce arabası yok oluncada aynı sekıld edusunmeye davet edıyorum. atın sakat kalmayacagını duzunmelı ve yarıstırmalı kazanılan parayla ferromu porshemı lambomu neyse almalı aldıktan sonra attan yıne kaznan parayla gıderlerı karsılamalı
Aynı fikirdeyim Selçuk.Seninle at çifliğimi kursak ne yapsak.. :)
fafatara53
02-16-2005, 08:36 PM
o sırada aynı şekilde düşünemem ölmüş olucam o şekilde ölsem gözüm açık gitmez çünkü bir ferrarinin içinde ölmüş olucam ama atın sakatlanıp 300 milyarın bir atın uğruna gitmesine dayanamam gözüm açık gider....
Aynı fikirdeyim Selçuk.Seninle at çifliğimi kursak ne yapsak.. :)
abı mantık budur yanı . rısk almassan kazanamassınkı. at cok zor sakatlanır bune emınım. atı yarıstırcan arabaları alıcan zengın olucan hatunları goturceenn
nitrO_Oxide
02-16-2005, 11:11 PM
sergende aynı seyi yapıo :D
^^CaRiSMa^^
02-16-2005, 11:50 PM
atı alırım yarıslardan kaldırdım parayla hem ferrari alırım hemde krallar gibi modifiyemi yaparım.....tabi kazanırsa...
fafatara53
02-17-2005, 10:12 AM
kazanmazsa ne olacak verdiğin para çöpe gidecek ne ferrari alıcan nede modifiye yapabilicen sonra atın bacaklarına ya demirle vurucan yada nallarına sıkıcan at sakatlanacak at işte bu kadar kolay sakatlanır...
Badboy
02-17-2005, 10:16 AM
Ferrari alırım.Satarım ve 3-4 tane at alırım.Yarıstırırım elbet bırı sureklı kazanır;)
Ertan Ömür
02-17-2005, 10:45 AM
abı mantık budur yanı . rısk almassan kazanamassınkı. at cok zor sakatlanır bune emınım. atı yarıstırcan arabaları alıcan zengın olucan hatunları goturceenn
Sen benim hakkıma düşen paranın 2 katını ver,hatunların tamamı sana kalsın.Nede olsa evli barklı adamım. :)
piserol
02-21-2005, 08:29 PM
Kararsız kalanlar grubundanım. :sad:
Atı aldıgın fiyata satarsın ama ferrariyi asla 2.Ele girer...
At mi Ferrari mi?
Ya bu sey gibi olmus abi Ford Cmax mi corsa mi:o
enjoy-yk
02-22-2005, 04:07 AM
at alsan bir bg ferrari alsan 300bg civar atın bakımı kulanımı kolay saman ver yürüsün ucuz hemde ferrari benzin yetiştir yetiştirebilirsen ticari acıdan at dan bir cok yarışta para kazanırsın ferraride ise birkere satar oturursun sonuc at ama arap atı saf kansa tabi buarada veli efendide elde edilen paranın %57 vergi kesintisi olunca pek bişey kalmıyor yeniden düşündümde ferrariye bin sem daha iyi galiba evet ferrari son kararım :) :icon_idea
FRKMeRa
02-22-2005, 02:00 PM
Ferrari alırım.Satarım ve 3-4 tane at alırım.Yarıstırırım elbet bırı sureklı kazanır;)
senin yaptığının tersini yaparım
vBulletin® v3.6.8, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.