PDA

View Full Version : Tuning Turkey ailesine katılmanız nasıl oldu ?

philcollins
02-16-2005, 04:45 PM
Arkadaşlar aramıza katılmanız ne zaman? nasıl? kimin sayesinde? oldu bizimle paylaşır mısınız lütfen. Neydi size buraya getiren ve üye yapan ilk olay?

fafatara53
02-16-2005, 04:47 PM
beni buraya Ertan Abi çağırdı çağırmakla çok iyi yaptı iyi dostluklar ve arkadaşlıklar kurdum...

SNOWMAN
02-16-2005, 05:31 PM
Benim nette 3-4 yıl önce üye olduğum ilk forum CARdanADAM.com dur.

Bir gün " 34 FB 1907 " nickli bir üyemiz oldu ( E.Ö. ). Ona attığım bir posttan sonra iadeyı zıyaret gibi TT ye üye oldum. Buradayım işte.

Bu arada site forum katılımcıları içinde bir cümlelik kritik yapmak istiyorum izninizle.

Sayıları az da olsa iyi yetişmiş, birikim sahibi olgun insanları tanıdığım için mutluyum.
Çoğunlukla iyi niyetli insanlar var forumda.
Her ortamda bulunabilecek kadar az da olsa kişisel sorunlarını foruma yansıtacak kadar kontrolsüz insanlarda var tabii.

Genel olarak görülen bir olay burada da var: Belki kendi yazacaklarının heyecanı ile postları dikkatlice okumadan kendi postlarını yazan çok insan var.

Sonuç olarak her geçen gün daha iyiye gideen bir forum.

Ertan Ömür
02-16-2005, 06:08 PM
Benim nette 3-4 yıl önce üye olduğum ilk forum CARdanADAM.com dur.

Bir gün " 34 FB 1907 " nickli bir üyemiz oldu ( E.Ö. ). Ona attığım bir posttan sonra iadeyı zıyaret gibi TT ye üye oldum. Buradayım işte.

Bu arada site forum katılımcıları içinde bir cümlelik kritik yapmak istiyorum izninizle.

Sayıları az da olsa iyi yetişmiş, birikim sahibi olgun insanları tanıdığım için mutluyum.
Çoğunlukla iyi niyetli insanlar var forumda.
Her ortamda bulunabilecek kadar az da olsa kişisel sorunlarını foruma yansıtacak kadar kontrolsüz insanlarda var tabii.

Genel olarak görülen bir olay burada da var: Belki kendi yazacaklarının heyecanı ile postları dikkatlice okumadan kendi postlarını yazan çok insan var.

Sonuç olarak her geçen gün daha iyiye gideen bir forum.
İyiki bizimlesin olderman.. :icon_idea :icon_excl

nitrO_Oxide
02-16-2005, 06:09 PM
ben zaten biliyodum acılacagını :D

Ertan Ömür
02-16-2005, 06:11 PM
ben zaten biliyodum acılacagını :D
Bir önceki oluşuma nasıl katımıştın?:confused:

nitrO_Oxide
02-16-2005, 06:31 PM
Bir önceki oluşuma nasıl katımıştın?:confused:

tam hatırlamıyorum ama galiba tuningTR cagırmıstı

philcollins
02-16-2005, 06:55 PM
arabamı ilk aldığımda peugeot cluba üye olmuştum arabamla ilgili merak ettiğim şeyleri öğrenmek için..orda ertan abinin imzasında gördüm eski oluşumun reklamını..geldim ve bi daha hiç çıkmadım buradan..peugeot cluba da girmedim daha sonra..yani aktif olarak üye olduğum tek forum burası..nedense başka şeylere vakit ayıramıyorum..ayrıca karşıyımdır genel internet muhabbetlerine..sevmem..ama burası ve buradakilerin yeri benim için ayrı..sanal görmüyorum burayı..

Ertan Ömür
02-16-2005, 07:03 PM
Ya benim 2 sene önce modifiyeye girişim,eski siteyi kuruşumuzun tuhaflığı,eski sitenin enteresan bir şekilde kapanması,bu siteyi kurmamız bana rüya gibi geliyor.
Ben 3 sene önce bırakın modifiyeyi tekerlekli taşıtlardan hiç haz almayan biriydim.Şimdi bir modifiye sitesinin kurucusuyum.Bence benim yaşadıklarım tam traji komik bir durum. :)

nitrO_Oxide
02-16-2005, 08:18 PM
iyiki yapmışsın abii :)

Ertan Ömür
02-16-2005, 08:22 PM
iyiki yapmışsın abii :)
Bakalım onu zaman gösterecek.:all2:

ЅENA
02-16-2005, 09:35 PM
Ben Modifiyemde tırmalamaya çalışan bir üyeyken Return Nick li bir muhtereme kapıldım:)
Yazıları hep dikkatimi çeker olmuştu.Sonra tabi açılan topiklerine katıldığım için Sevgili Return beni keşfetti ve beni ünlü yapmak istediğini söyledi:D
Gel sen isi mi TT diye testte bir sitemiz var orda yap yorumlarını bende ok dedim..Yüklü bir transfer ücretiyle geçiverdim TT ye:p
Olay budur.
Şaka bir yana...Ortada hiçbir zorlama yok Ertan ABi sayesinde burdayım bunu her seferinde zaten yazıyorum foruma:)

nitrO_Oxide
02-16-2005, 11:08 PM
puahpauhpauhpuah :D :D

Badboy
02-17-2005, 10:57 AM
Bende modifiye hakkında googleda bıseyler ararken 1 sene kadar once modifiyelim.com diye bı sıte cıktı karsıma.Acık konusmak gerekırse ılk basta gulmustum bu ne bıcım ısım dıye.Sonra dıger pencerelerle bırlıkte onuda actım.En son o kalmıstı.Baktım kı form sıtesı.Hıc bılmıyordum o zamanlar bu form sıtelerını ve nefret edıyordum.Mısafır olarak gezınmeye basladım ve sadece modıfıye olmadıgı cok ta guzel muhabbetın oldugu bı ortam vardı.Uye olmaya karar verdım.MyCarBravo olarak.Karsılama muhtesemdı ınanılmaz sıcaktı.Sanal alemde boyle bıseye ınanamamıstım.Zaman ıcerısınde badboy oldum ve form sıtesını mantıgını anlamıstım.Tam hersey cok guzel rayına oturdu derken modıfıyelım kapandı ve form sıtelerıne gırmemeye basladım.gene bı haberle işte burdayım.Buraya da ılk gırdıgımde ıren abla , Atalay , Arda falan vardı.Eskı tadımız yoktu.Cok sakındı ama bır anda bır patlama oldu ve o patlama halen devam edıyor.Harıkasın Ertan abi.Arda'nında dedıgı gıbı ıyıkı yapmıssın. :love6: :icon_excl :icon_excl :icon_excl

Ertan Ömür
02-17-2005, 11:17 AM
İnanın yorumları ve katılım sebeplerini okuyunca duygulandım..Sağolun arkadaşlar.. :icon_excl

2004palio
02-17-2005, 11:21 AM
benide bu siteyi ziyaret etmemi tolga sagladı.
zaten sonradan niye daha erken soylemedin diye tolgaya kızar oldum :)

okican
02-17-2005, 12:02 PM
bana da serkan tavsiye etti? di mi? :)

Badboy
02-17-2005, 12:04 PM
Tobe tobe aklıma bısey geldı.ıt ıte ıt kuyruguna :D:D:D

ultrAslan_Erhan
02-17-2005, 12:10 PM
eski olusumda basladı benim modifiye hayatım :) ALP arkadasım ( iş yerinden ) bana bir gun geldi erhan modifiyelim die bi forum var orda GS lileri eziolar dedi ole deyince bende siteye baya sert bi giriş yaptım avatarımı ertan abi hala unutamıyordur.. haftada 2 defa giriodum spor bolumunden baska bir yere yazmıyordum hobbitle tartısıoduk :) sonra ben iş yogunlugundan girmemeye basladım sora ogrendimki kapanmıs sonra tuningturkey maceramız baslamıs.... Yani GALATASARAY yine vesile oldu anlıyacagınız..

philcollins
02-17-2005, 12:24 PM
Tobe tobe aklıma bısey geldı.ıt ıte ıt kuyruguna :D:D:D
ya tolgaaa :D

Ertan Ömür
02-17-2005, 12:27 PM
eski olusumda basladı benim modifiye hayatım :) ALP arkadasım ( iş yerinden ) bana bir gun geldi erhan modifiyelim die bi forum var orda GS lileri eziolar dedi ole deyince bende siteye baya sert bi giriş yaptım avatarımı ertan abi hala unutamıyordur.. haftada 2 defa giriodum spor bolumunden baska bir yere yazmıyordum hobbitle tartısıoduk :) sonra ben iş yogunlugundan girmemeye basladım sora ogrendimki kapanmıs sonra tuningturkey maceramız baslamıs.... Yani GALATASARAY yine vesile oldu anlıyacagınız..
O günler dün gibi aklımda Erhan.Baksana 1.000 mesajı devirmişsin.Artık futbol dışında da paylaşımların var bu sitede. :icon_excl

ultrAslan_Erhan
02-17-2005, 12:29 PM
Abi modifiyelimde hic bakmıyordum burdada bakmıyordum hakan sohbet geyik filan derken benide alistirdi :)

ersin yılmaz
02-17-2005, 12:37 PM
birgün ertan abi bana ersin senin işler iyi gitmiyor gel seni bizim siteye üye yapalım müşteri bulursun dedi bende üye oldum iyikide olmuşum :laugh:

^^CaRiSMa^^
02-17-2005, 01:29 PM
ben eski olusumdan beri dewam ediyorum orayla tanısmamıda Ertan abi sagladı allah razı olsun kendisinden....
ayrıca nitro_oxide i de buraya cagıran ve uye olmasına saglıyan benim....iiki getirmisim hee...

FRKMeRa
02-17-2005, 01:45 PM
ertan ağbi den dolayı burdayım ... modifiyem de imzasından modifiyelime üye oldum ama burayı nerden bulduğumu unuttum :)