View Full Version : .:::: Çalıntı at ™ ::::.
Ertan Ömür
05-25-2006, 03:09 PM
Adamın biri köyden şehire çalışmaya gelmiş.Zar zor bir at çiftliğinde iş bulmuş.Ay sonuna doğru çiftlikteki bir atı çalarak köyüne geri dönmüş.Açıkcası köydekiler 1 ay sonra dönen arkadaşlarının ani dönüşüne ve altındaki kısrağa bir anlam verememişler.Atın ihtişamlı ve pahalı görüntüsü kafaları bulandırmış.Adam at hakkındaki sorulardan bunalınca atı satılığa çıkartmaya karar vermiş.Atı iyi bir fiyata okutmak için pazara gitmiş.İyi giyimli bir adam atı almak istemiş.Ama almadan önce bir deneme binişi yapmak istemiş.Okkalı para kazanacak olan köylü çaresiz kabul etmiş.Atı alacak adam 4 nala uzaklaşıp gitmiş ve bir daha dönmemiş.Adam kös kös köye geri dönmüş.Arkadaşı hemen atılmış.
- Ne o yüzünden düşen bin parça,yoksa atı kimseye okutamadın mı?
Atı bedavaya kaptıran adam cevaplamış.
- Yoooooooo at şu anda yeni sahibinde.
Arkadaşı hemen kaç para aldığını sormuş?Atı çaldırdığını söylemek köylüye zor gelmiş ama hemen zekice bir cevap yapıştırmış.
-Boş ver kaça sattığımı.ama kısaca şunu söyleyebilirim.Ben bu işten zarar etmedim.Özetle atı aldığım fiyata devrettim. :D:D:D:D:D:D:D
SCREAM
05-25-2006, 03:19 PM
belkide gerçek sahibidir :D:D:D:D:D:D
DaYkO
05-25-2006, 04:24 PM
oh iyi olmuş hırsıza :icon6:
bindiğini kar saysın :D:D:D:D:D:D:D
Ertan Ömür
05-27-2006, 11:27 AM
Burada verilmek istenen mesaj hakkında fikri olan varmı arkadaşlar? :confused:
SCREAM
05-27-2006, 07:57 PM
haydan gelen huya gider :D
EVO VIII
05-27-2006, 08:16 PM
Sizde at çalmayın başınıza bela almayın diyor... :012:
Şovalye
05-27-2006, 08:30 PM
Okuyunca aklıma aynı sonuçta olan bir fıkra geldi.
Dur anlatim.
Hırsızın biri herzamanki gibi sabahtan çıkmış işe...
Oraya git buraya git derken baya bi hasılat yapmış kabartmış cebi.
Tam eve gidiyormuş ki yolda ne var ne yok hepsini çaldırmış :D
Neyse akşam eve gelmiş.
Hanımı demişki;
Bey bugün ne kadar kar ettin.
Adam kızarmış bir halde:
Hanım bugün ne kar ettik ne zarar demiş :D
Geliş fiyatına gitti hesabı... :012:
Bu at işide bunun gibi.Adam ne kar etmiş ne zarar :D
EVO VIII
05-27-2006, 08:34 PM
Aynı hırsız olmasın bu...:D:D
Şovalye
05-27-2006, 08:47 PM
Yok bu bi küçügüdür:D Baksana digeri atı almış :D:D
Ertan Ömür
05-29-2006, 11:16 AM
Adamın biri köyden şehire çalışmaya gelmiş.Zar zor bir at çiftliğinde iş bulmuş.Ay sonuna doğru çiftlikteki bir atı çalarak köyüne geri dönmüş.Açıkcası köydekiler 1 ay sonra dönen arkadaşlarının ani dönüşüne ve altındaki kısrağa bir anlam verememişler.Atın ihtişamlı ve pahalı görüntüsü kafaları bulandırmış.Adam at hakkındaki sorulardan bunalınca atı satılığa çıkartmaya karar vermiş.Atı iyi bir fiyata okutmak için pazara gitmiş.İyi giyimli bir adam atı almak istemiş.Ama almadan önce bir deneme binişi yapmak istemiş.Okkalı para kazanacak olan köylü çaresiz kabul etmiş.Atı alacak adam 4 nala uzaklaşıp gitmiş ve bir daha dönmemiş.Adam kös kös köye geri dönmüş.Arkadaşı hemen atılmış.
- Ne o yüzünden düşen bin parça,yoksa atı kimseye okutamadın mı?
Atı bedavaya kaptıran adam cevaplamış.
- Yoooooooo at şu anda yeni sahibinde.
Arkadaşı hemen kaç para aldığını sormuş?Atı çaldırdığını söylemek köylüye zor gelmiş ama hemen zekice bir cevap yapıştırmış.
-Boş ver kaça sattığımı.ama kısaca şunu söyleyebilirim.Ben bu işten zarar etmedim.Özetle atı aldığım fiyata devrettim. :D:D:D:D:D:D:D
Evet maddi olarak zarar etmedi belki ama ahlaki olarak resmen iflas etti :003: .
vBulletin® v3.6.8, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.