PDA

View Full Version : Badboy da burda herkeze selamlar olsun

Badboy
12-06-2004, 03:14 PM
Şşşştttttttttt mıllettttttt yıne aynı çatı altındayız.Yuppiiii :)
Ertan abımızın ellerıne saglık.

wmeltem
12-06-2004, 03:25 PM
HOŞ GELDİN SENDE....AMA BAK BURASI YENİ SİTE SAKIN YARAMAZLIK YAPMA OLURMU , CİCİ SİTE YA, SENDE CİCİ BOY OL,BAD BOY OLMA TAMAM MI... ( VALLA ESPRİ YAPTIM YAFF. ) :)

BENİ ÖBÜR SİTEDEN HATIRLARSIN DEMİ ,SİTENİN HUYSUZ DELİSİ , DAHA YAKINDAN GÖRMEK İSTERSEN GÜZEL KIZLAR TOPİĞİNE BAK... :)

HADİN ARKADAŞLAR DAĞITALIM ŞURALARI.... :)

philcollins
12-06-2004, 03:28 PM
hosgeldin badboy, noldu senin alet gormeyeli son sekline gelmistir artik. sitemizde bizzat yapilan ilk araba sana ait malum ;)

Badboy
12-06-2004, 03:46 PM
hosgeldin badboy, noldu senin alet gormeyeli son sekline gelmistir artik. sitemizde bizzat yapilan ilk araba sana ait malum ;)

Önce hoşbulduk dıyorum.Meltem ablacım ben senın resmını gordum bıle ehehehehe.
Bu arada kötü çocuk degılım ben yaaaffff :) :)

phill kardes arabamın son şeklini görsen ağlarsın dun aksam 1.5 metre kadar bi tümsekten uctum gerisini sen düşün artık. :p

nitrO_Oxide
12-06-2004, 08:35 PM
vay kankam hosgeldin yaa seninle bu forum ucar ucarr :D

Badboy
12-07-2004, 11:22 AM
Artık forummu ucar kankam bızmı ucarız bılmıyorum.Ama ben burayı sevdım yawwwww.Herseyden önce bizim yawww.Ertan abımızın :p

Ertan Ömür
12-07-2004, 11:24 AM
Vay TOLGA kardeşimde gelmiş..çok kısa sürede inanılmaz elektrik aldığım bir üye oldun..ALLAH uzun yıllar dostluğumuzu bozmasın..gerek sanal,gerekse reel hayatta..tekrar hoşgeldin TOLGA... ;)

^^CaRiSMa^^
12-07-2004, 12:12 PM
kanka hosgeldin yaa..

Badboy
12-07-2004, 03:19 PM
Vay TOLGA kardeşimde gelmiş..çok kısa sürede inanılmaz elektrik aldığım bir üye oldun..ALLAH uzun yıllar dostluğumuzu bozmasın..gerek sanal,gerekse reel hayatta..tekrar hoşgeldin TOLGA... ;)

Ertan abim sagolasın.Sen ve senın forum sıten.Bende her zaman ayrı bı yerın oldu ve senınde dedıgın gıbı inşallah bu kardeslik uzu sürer.
Bıldıgın gıbı bız kardeslerın senın herzaman arkandaydık ve oylede kalıcak. :)

Badboy
12-07-2004, 03:21 PM
kanka hosgeldin yaa..
Kanka hosbulduk.Yıne bırlıkteyız kısmetse... :)

DaYkO
12-07-2004, 03:50 PM
gerçek dünyaya hoş geldin