View Full Version : yeni forum....CİMBİL
cimbil
12-09-2004, 03:57 PM
Yeni isim, yeni forum eski üyeler :) yeni üyeler hayırlı ugurlu olsun, bizim meselemiz bizi ilgilendirir ayrıca dogan aksaklıklardan dolayı hepinizden özürdilerim, benim aranızda olduğumu bilmenizi istedim destek se sonuna kadar hadi hayırlı olsun tekrar kalın saglıcakla
fafatara53
12-09-2004, 03:58 PM
aramıza hoşgeldin.....
Hoş Geldin Hakan ABi.. :cool:
hobbit
12-09-2004, 06:13 PM
:) eski dostlar hicbir zaman düşman olmamalı.. el ele verdiğiniz için size minnettarım... hoşgeldin cımbıl.. :)
wmeltem
12-09-2004, 06:50 PM
:) eski dostlar hicbir zaman düşman olmamalı.. el ele verdiğiniz için size minnettarım... hoşgeldin cımbıl.. :)
HOBBİTE KATILIYORUM VE SEVGİLİ HAKAN NE İYİ ETTİN DE GELDİN , HOŞ GELDİN... :) .
Ertan Ömür
12-09-2004, 06:52 PM
Hoşgeldin sevgili HAKAN..Aslında yazacak çok şeyim var..Bir önceki oluşumda olmaması gereken şeyler oldu..Bundan MODİFİYE-MODİFİYELİM-ÜYELERİMİZ&BİZ zarar gördük doğal olarak.Ama gelişmekte olan bir sitede olması muhtemel bir durumdu bu.Hatta başta ARTHAS olmak üzere bazı üyelerimiz tarafından uyarılmıştık bazı konularda..Birçok konuyu seninle yüz yüze konuştuk.Ben senin bildiğin ERTAN abin,sen ise benim bildiğim Hakansın.Sana kızdım.Hemde çok kızdım.Ama asla kindar değilim.Dostlukların hiçte kolay elde edilmediğini gayet iyi bilirim..Ama bütün bunlarda ders alıp yeni oluşumda bu hataları tekrarlamamak lazım..Modifiye sektörüne hizmet için varız..Toplumsal kalkınma için dayanışma şart.Hepsinden önemlisi sevgi ve saygı şart..Bende bunlar fazlasıyla mevcut.Bu sitenin ve yüreğimin kapısı herkese açık...Saygılar... ;)
piserol
12-09-2004, 07:10 PM
Hakan seni tekrar aramızda gormek guzel :)
cimbil
12-15-2004, 03:05 PM
Hoşgeldin sevgili HAKAN..Aslında yazacak çok şeyim var..Bir önceki oluşumda olmaması gereken şeyler oldu..Bundan MODİFİYE-MODİFİYELİM-ÜYELERİMİZ&BİZ zarar gördük doğal olarak.Ama gelişmekte olan bir sitede olması muhtemel bir durumdu bu.Hatta başta ARTHAS olmak üzere bazı üyelerimiz tarafından uyarılmıştık bazı konularda..Birçok konuyu seninle yüz yüze konuştuk.Ben senin bildiğin ERTAN abin,sen ise benim bildiğim Hakansın.Sana kızdım.Hemde çok kızdım.Ama asla kindar değilim.Dostlukların hiçte kolay elde edilmediğini gayet iyi bilirim..Ama bütün bunlarda ders alıp yeni oluşumda bu hataları tekrarlamamak lazım..Modifiye sektörüne hizmet için varız..Toplumsal kalkınma için dayanışma şart.Hepsinden önemlisi sevgi ve saygı şart..Bende bunlar fazlasıyla mevcut.Bu sitenin ve yüreğimin kapısı herkese açık...Saygılar... ;)
Ewt söylediklerinde haklılık payı var ama kader diyelim saglık olsun, ama kızan sadece sen diilsin :) bunları konuştuk ve tek suclu ben diilim kücük anlaşmazlıklar büyük sorunlar yaşattı hepimize belki böyle olması daha hayırlı oldu baksana cok güzel bir forum actın inan cok hoş olmuş yine görüşmek dilegi ile
luckyben
12-15-2004, 03:37 PM
hehe hakan abide gelmis hos gelmis abi senide burada gormek guzel ;)
cimbil
12-15-2004, 06:38 PM
hehe hakan abide gelmis hos gelmis abi senide burada gormek guzel ;)
teşekkürler tüm dostlara :)
demirtas
12-15-2004, 11:36 PM
Yeni isim, yeni forum eski üyeler :) yeni üyeler hayırlı ugurlu olsun, bizim meselemiz bizi ilgilendirir ayrıca dogan aksaklıklardan dolayı hepinizden özürdilerim, benim aranızda olduğumu bilmenizi istedim destek se sonuna kadar hadi hayırlı olsun tekrar kalın saglıcakla
adresini verirsen bende alayım birtane olurmu hakan.
tuningTR
12-16-2004, 11:47 PM
cimbili hoşgeldin...
ersin yılmaz
12-17-2004, 02:47 PM
HoŞgeldİn Hakan Abİ
beyazkartal
12-17-2004, 04:13 PM
HAKANNNN
LAN OGLUM BANA YARDIM SENİN VELET VAR YA O DÜNYA TALISI OGLUN BENİM CANIM BATUHAN,
KAFAMI ÇİZDİĞİ BU YER BU ALIN VAR YA MİLLET NASIL OLDU DİYE ANLATIYORUM BAN İNANMIYOPRLAR GEL BİR ÇARESİNE BAKALIM
BAK KARIŞMAM SONRA...... :p
cimbil
12-24-2004, 01:17 AM
teşekkür ederim arkadaşlar, edo kazagı istedigin zaman alabilirsin :)
Saim kafan şu an nasıl oldu? ama ne diyim canım kardeşim gülü seven çızıgına :D :) katlanır kalın saglıcakla
nasıl olduda girdin siteye anlamadım:)şaştım valla :p .Seni görmek güzel...İyi geceler
Sevgiler Sena
cimbil
12-24-2004, 01:39 AM
nasıl olduda girdin siteye anlamadım:)şaştım valla :p .Seni görmek güzel...İyi geceler
Sevgiler Sena
teşekkürler tanıyamadım yada hatırlayamadım, ama olsun, yinede cok şaşırma ilerde şaşıracagın daha ilginc şeyler olabilir :p :D
DALGACI
12-24-2004, 01:58 AM
su eski dost lafina uyus oluyorum yau :) sanat günesimizin bir sarkisi vardi bilirsiniz...
ne zaman gelirsen gel basima tac olursun
sen benim eski degil eskimeyen dostumsun...
hakan abiii bisim tükkana da gelmiyon artikin yau beklerim saygilar selamlar
cimbil
12-31-2004, 05:14 PM
su eski dost lafina uyus oluyorum yau :) sanat günesimizin bir sarkisi vardi bilirsiniz...
ne zaman gelirsen gel basima tac olursun
sen benim eski degil eskimeyen dostumsun...
hakan abiii bisim tükkana da gelmiyon artikin yau beklerim saygilar selamlar
Geldim fakat sen yoktun hatta sırf seni göreyim diye ugradım ama akşamdaymışsın kısmet bi akşama denk getirirsem görüşürüz inşaallah kendine iyi bak soranlara selam
vBulletin® v3.6.8, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.