View Full Version : Zenginlik nedir?....
Ertan Ömür
02-10-2005, 05:37 PM
Arkadaşlar ah bir zengin olsam der birçok insan.Çoğu insan zenginliğin peşinde koşar durur.Sizler için nedir ZENGİNLİK?:confused:
saydam
02-10-2005, 05:42 PM
Aslında hicbizaman buyuk hayellerim olmadı...zengin olmayıda pek istemem..
Bana yeticek kadar param olsun yeter..hatta sans oyunları falanda oynamam..Bazen ısrar eder babam o zaman ....insanın gonul zenginligi onemlidir...
gerci bu yazdıklarıma kimse inanmıycak ama olsun..
philcollins
02-10-2005, 05:44 PM
çok net..
sevdiğim + ev + arabam + orta düzey maaş
Ertan Ömür
02-10-2005, 06:00 PM
Bir insan evindeyken işini,işindeyken ise evini özlüyorsa o insan zengindir.. :icon_idea
Erhan
02-10-2005, 08:03 PM
sahsen ben eger amalarımı istedigim an elde etseydim gerçekten cok mutlu biri olmazdım...fakat su durumumdan cok memnunum...kendi imkanlarımla para biriktirip amacıma ulasmaya calısıyorum...zaten işin esprisi burda...zenginlik menginlik benc eboş işler...ilk once halimize sukredelim... ;)
SNOWMAN
02-11-2005, 01:33 AM
Ben çok, ama çok zengin adamım. :012:
Gerçek anlamda, 4/4 lük, adam gibi adam olan, her konuda gözü kapalı güvenebileceğim, bir kaç dosta sahibim. :wub:
Ben çok, ama çok zengin adamım. :012:
alid90
02-11-2005, 02:05 AM
iyi modifiyeli iyi bir araba sewdiklerinin yanında olması bir ew ve duzenli bir iş:D
fafatara53
02-11-2005, 06:00 AM
bol para lüks bir daire 8 tane hizmetçi lüks otomobiller....
hobbit
02-11-2005, 10:20 AM
Aslında hicbizaman buyuk hayellerim olmadı...zengin olmayıda pek istemem..
Bana yeticek kadar param olsun yeter..hatta sans oyunları falanda oynamam..Bazen ısrar eder babam o zaman ....insanın gonul zenginligi onemlidir...
gerci bu yazdıklarıma kimse inanmıycak ama olsun..
seninle gurur duyuyorum kücük kız.. :)
Ertan Ömür
02-11-2005, 10:26 AM
ZENGİNLİK=1 MİLYON USD
Bu rakam Dünyanın her ülkesinde bir insanın zengin olarak anılması için yeterliymiş.Yani siz ister NEWYORK ister PEKİN de yaşayın hiç farketmez.Eğer 1 milyon dolarlık servetiniz varsa bütün dünya ülkeleri sizi zengin sınıfına koyuyor.En azından sizler sayemde ZENGİNLİK kelimesinin maddi karşılığını biliyorsunuz artık...http://www.tuningturkey.com/forum/images/icons/icon4.gif
fafatara53
02-11-2005, 10:31 AM
benim şimdi 1 milyon doları olsaydı altımda arabam lüks bir evim çevremde saygınlığım iyi bir şirketim olurdu...bunlar pozitif peki negatif düşünürsek ailem yok(çünkü çok zenginim belki ailemin yüzünü bayramdan bayrama görücem)şu andaki arkadaşlarım TT ailesi sizler olmayacaktınız bundan eminim..ailemi dostlarımı arkadaşlarımı TT ailesini değil 1 milyon dolara dünyayı verseniz değişmem....
huysuz
02-11-2005, 10:56 AM
benim şimdi 1 milyon doları olsaydı altımda arabam lüks bir evim çevremde saygınlığım iyi bir şirketim olurdu...bunlar pozitif peki negatif düşünürsek ailem yok(çünkü çok zenginim belki ailemin yüzünü bayramdan bayrama görücem)şu andaki arkadaşlarım TT ailesi sizler olmayacaktınız bundan eminim..ailemi dostlarımı arkadaşlarımı TT ailesini değil 1 milyon dolara dünyayı verseniz değişmem....
:icon_excl
vBulletin® v3.6.8, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.