PDA

View Full Version : DRAGlar erteleniyor...

SNOWMAN
04-29-2006, 05:06 AM
ANOK maille duyuruyor.....

Sayin Ilgili Kulubumuz tarafindan 30 Nisan 2006 tarihinde organize edilmesi planlanan TurkiyeOpet Otodrag Sampiyonasi 2. ayak Yarisi ,tüm hazirliklari ve gerekleri tarafimizdan tamamlanmis olmasina ragmen Turkiye Otomobil Sporlari Federasyonu'nun (TOSFED) 25 Nisan 2006 Persembe gunu saat 15:30 da kulup merkezimize faksladığı,ekte bulunan gerekce ve karar ile ertelenmistir.

Ek 1

25.04.2006

Türkiye Opet Drag Şampiyonası 1. yarışında Antalya’da meydana gelen üzücü kazanın araştırmasının devam ettiği süreçte kulübünüz tarafından organize edilecek olan ve hazırlıklarının çoğunun tamamlandığı Ankara Drag yarışı ile ilgili olarak Federasyonumuz tarafından ekte yer alan Karar doğrultusunda erteleme kararı almıştır.

Araştırmanın neticelendirilmesi sonrasında tüm şampiyona organizasyonu ile ilgili olarak gerekli açıklamalar yapılacaktır.

Konuyla ilgili olarak göstermiş olduğunuz duyarlılığa teşekkür ederiz.

Saygılarımızla,

Banu BAŞEREN
Genel Koordinatör

Ek 2

SPOR KOMİTESİ KARARI
2006/2

Tüm Kulüplerimiz,Markalarımız, Takımlarımız ve Yarışmacılarımızın dikkatine,
30 Nisan 2006 tarihinde, ANOK kulübü tarafından organize edilmesi gereken Türkiye Opet Otodrag Şampiyonası 2. ayak Ankara Yarışı, söz konusu şampiyonanın ilk yarışında yaşanan elim kaza nedeniyle, Spor Komitesi tarafından ileri bir tarihe ertelenmiştir.

Saygılarımızla,

Metin ÇEKER
Spor Komitesi Başkanı

Ertan Ömür
04-29-2006, 10:30 AM
Daha önce okumuştum bu haberi :003: .Kötü haber. :sleep:

sonax
04-29-2006, 10:58 AM
kötü bi kazanın sonucu:(nelere mal oldu:(

STP
04-29-2006, 04:48 PM
kotu ama benım ıcın bı nebze ıyı oldu

zorix
05-20-2006, 02:48 PM
Ankaradakini sabırsızlıkla bekliyordum ertelendi Eskisehire giderdim diyordum ama o da ertelenmiş malesef.
ELLERINDEN GELSE FORMULAYIDA ERTELEYECEKLER YAW :)

corolla48
05-25-2006, 01:46 AM
Saçmalığın bu kadarı da fazla olmuyo mu? ulusal yarışları düzenleyen sayın yetkililerin saçma ve komik güvenlik önlemleri neticesinde ben geliyorum diye bağıran kaza ne kadar elim bir hadise olsa da kesinlikle öncelikle yetkililerin sorumsuzluğudur. Ayrıca bu istenmeyen, çok üzücü kaza neticesinde izmir mahalli ve sanıyorum diğer tüm mahalli drag yarışları iptal edilerek erteleme denerek yapılmıyor. Ben yetkili kişilere ve sorumlulara öncelikle şunu sormak isterim: 2006 1. ulusal drag yarışlarında gerekli güvenlik önlemi alınmışmıydı? Yada İzmir yarış pisti gibi mahalli olsa dahi güvenlik önlemlerinin yüksek seviyede dikkate alındığı (bence drag yarışları için Türkiye'de en güvenli pistlerden biri.) yarışları ertelemek hangi hassasiyetten? İptal yerine, bu tür yarışları riskli göstermek, güvensiz göstermek yerine ii organizasyonların yapıldığı zaman ne kadar heyecanlı (hem yarışanlar hem izleyenler açısından), ne kadar güvenli bir yarış yapılabileceğini göstermek doğru değilmidir? Kaldı ki insanların bu yarışlar için maddi manevi ne kadar emek sarfettiğini organizasyonları iple çektiğini hiç düşünmüyor musunuz. Bu ertelemeler sonucu illegal yoldan yapılan yarışlara talepler artabilir, insanlar hiç istemediğimiz halde, caddelerde gazlamaya başlayabilir. Benim önerim sağlam organizasyonların önünü açalım, ne kadar vahim bir kaza atlaşmış olsakta bu her zaman olacak anlamına gelmediğini herkese gösterelim. Bu konuda hassassiyeti ancak bu şekilde önleyebiliriz. Yoksa geçen senelerde seat leon cup ta, geçen sene tekrar seat cupta kameramanlar, fotoğrafçılar kaybedildi. O yarışlar neden iptal edilmedi???