PDA

View Full Version : Ayrdıldım!!!!

Wezirmez
04-25-2006, 11:12 PM
Yaw bugün 3yıllık sevgilimden ayrıldm size samimi bir yazı yazayım aşk üzerinede ders alsın herkez

Sevmek bir çok şeyi göze almaktır aslında ne güzel söylemiş Yeni Türkü doğru demiş ben onun için neleri teptim kimlere karşı geldim ama sevmenin bedel arkadan hançerlenmekmiş nezaman mutlu olsam yanımdaydı ama nezaman zor duruma düşsem o yanımda yoktu nekadarda körmüşüm aslında 3yıldır işin bu yönünü görmedim!!!!Sevmek At Gözlüğü takmakmış meğer ne dağları delmek nede çölleri aşmak aşkın gücüne inancım sonsuz çünki onun yüzünden 3yıldır öss yi bilerek kaanmıyorum onunda istediği yer geldiğinde beraber okuyacağız diye Allahtan başka kimseye boyun eğmeyen ben sadece ılık bir ten için hem allaha hem aileme nasılda isyan etmişim aslında .....Gururum paramparça kendi benliğimden kişiliğimden utanıyorum şimdi...Şimdi aileme ve allaha nasıl özür dilerim ben?Dilesem bile affedecekmi beni?Aşkta gurur olmaz derler doğru demiş kim dediyse ama eksik söylemiş aşkta kesinlikle gurur olmaz ama hak edene biz herşeyi yaptık ama ufak bir gururunu incittik diye kıydı kocaman 3yıla kıydı bütün hayatıma ve sadece ufak bir cümle ''Bitti Rüya''çok güzel değilmi halbuki ona hayatı ben öğretmiştim insanları herkezi herşeyi 1ay önce bana herşeyi sen öğrettin diyordu daha ama şimdi tek cümle ile bitirdi herşeyi demekki herkeze değrinden fazla değer vermemek lazımmış akıl ve yürek tartısında tartıp kaç kilo edeceğine bakıp sonra ona göre değer biçecekmişsin neyse benden ukadar sizde bir ders alın AT GÖZLÜĞÜ Takmayın!!!! :thumbsup:

antifener&federasyon
04-25-2006, 11:20 PM
çabuk unutman dileğiyle.

Wezirmez
04-25-2006, 11:22 PM
çabuk unutman dileğiyle.
inşallah kardeşim inşallah sağol

SCREAM
04-25-2006, 11:40 PM
bitti diye üzülme :) mutlu günler yaşadın die sefin ;)

aşkta yaptıklarının muhasebesini yaparsan kendine gelemessin... mutlu olduğun günleri hatırla ve dier kötü günleri unut..

umarım bi an önce hayatına çeki düzen werirsin ;)

Mrs.SusKun
04-26-2006, 12:16 PM
:mecry: acıyı ben de cok kçtü yaşadım, cok sevdim değer verdim onun için herşeyden vazgeçtim, sildim herşeyi ama o ne yaptı bıraktı. unutmak zor ama ben başaracğım bunu ama arkadaşım sen de yap bunu vede kimse için değmezmiş en iyisi kendine güven vede akıllı olup herkes nasıl silebiliyorsa bir anda geçmişi sen de öle yapp,, aamaa üzülme sakın o üzülmüyorsa sende boşver üzme kendini :(:mecry:

Ertan Ömür
04-26-2006, 12:23 PM
Birliktelikler ne güzeldir :icon_idea .Ah birde şu ayrılıklar olmasa. :sad: :sleep:

speed55
04-26-2006, 01:41 PM
Nasip kismet meselesi bu isler,unutursun ;)

Wezirmez
04-26-2006, 02:46 PM
:mecry: acıyı ben de cok kçtü yaşadım, cok sevdim değer verdim onun için herşeyden vazgeçtim, sildim herşeyi ama o ne yaptı bıraktı. unutmak zor ama ben başaracğım bunu ama arkadaşım sen de yap bunu vede kimse için değmezmiş en iyisi kendine güven vede akıllı olup herkes nasıl silebiliyorsa bir anda geçmişi sen de öle yapp,, aamaa üzülme sakın o üzülmüyorsa sende boşver üzme kendini :(:mecry:
unutmak zor iyi günler var diye unutmak zor zaten ama yapayacağım yaw o üzülmüyor eminim bende üzülmeyeceğim :mad:

Mrs.SusKun
04-26-2006, 02:50 PM
unutmak zor iyi günler var diye unutmak zor zaten ama yapayacağım yaw o üzülmüyor eminim bende üzülmeyeceğim :mad:

BİLİYORUM VEDE ANLIYORUM SENİ,UNUTMAK SANKİ ÖLMEK GİBİ GELİYOR SEVENE, AMA ÜZÜLMEYEN GERÇEKTEN SEVMEMİŞ BİRİ İÇİN İSE BİR ANDA OLUYOR,HERŞEYİ İYİ GÜZEL GÜNLERİ BİLE SİLİYORLAR. SEVMESE BİLE SEN SEVER OLMUŞSUN, AMA NAFİLE GERİ DÖNÜŞÜ YOKTUR O SEVMEYECEKTİR GERİYE TEK ÇARE UNUTMAK KALIYOR VEDE ÜZÜLMEMEK :(

Ramazan
04-26-2006, 02:51 PM
inşallah unutursun zor oluyo ama

Wezirmez
04-26-2006, 02:55 PM
BİLİYORUM VEDE ANLIYORUM SENİ,UNUTMAK SANKİ ÖLMEK GİBİ GELİYOR SEVENE, AMA ÜZÜLMEYEN GERÇEKTEN SEVMEMİŞ BİRİ İÇİN İSE BİR ANDA OLUYOR,HERŞEYİ İYİ GÜZEL GÜNLERİ BİLE SİLİYORLAR. SEVMESE BİLE SEN SEVER OLMUŞSUN, AMA NAFİLE GERİ DÖNÜŞÜ YOKTUR O SEVMEYECEKTİR GERİYE TEK ÇARE UNUTMAK KALIYOR VEDE ÜZÜLMEMEK :(
babam derdi üzülmek acı çekmek insanı olgunlaştırır diye belki büyüyorumdur belkide onda yaptığım yanlışı bir başkasında yapmamam için ders olur bu bana

Mrs.SusKun
04-26-2006, 03:00 PM
babam derdi üzülmek acı çekmek insanı olgunlaştırır diye belki büyüyorumdur belkide onda yaptığım yanlışı bir başkasında yapmamam için ders olur bu bana
hatalar vede yanlışlar her zaman bizze yol gösterecek, büyüyüp ne kardr nsl acılar yaşayacak bu kalpler, ama hepsini yenecek kendine güven vede hayatın mutluluğunu anlamını yakala!! tek söz bu üzülüp nereye kadar ki, acı çekmek? bunun için giden kaybeder diye düşün bence;)

Wezirmez
04-26-2006, 03:03 PM
hatalar vede yanlışlar her zaman bizze yol gösterecek, büyüyüp ne kardr nsl acılar yaşayacak bu kalpler, ama hepsini yenecek kendine güven vede hayatın mutluluğunu anlamını yakala!! tek söz bu üzülüp nereye kadar ki, acı çekmek? bunun için giden kaybeder diye düşün bence;)
doğru söyliyorsun sağol acı olmayınca tatlıda olmaz :icon_idea

Mrs.SusKun
04-26-2006, 03:04 PM
doğru söyliyorsun sağol acı olmayınca tatlıda olmaz :icon_idea

acılar karşısında yenilmemek lazim ki karşındaki anlasın seni veya anlamaya çalışsın :D

Wezirmez
04-26-2006, 03:14 PM
acılar karşısında yenilmemek lazim ki karşındaki anlasın seni veya anlamaya çalışsın :D
dünyada beni anlayabilecek tek insan annem yada babam dır başka kimse beni anlamaz bunu demesi kolay herkez der ama ben normal bir insan değilim :D beni tanıyanlar bunu der onun için ben bir daha sevmem sevemem unuturum belki ama birdaha sevmek mi aslaaaa!!!!en azından önümdeki 15 yıl boyunca :D

Mrs.SusKun
04-26-2006, 03:15 PM
dünyada beni anlayabilecek tek insan annem yada babam dır başka kimse beni anlamaz bunu demesi kolay herkez der ama ben normal bir insan değilim :D beni tanıyanlar bunu der onun için ben bir daha sevmem sevemem unuturum belki ama birdaha sevmek mi aslaaaa!!!!en azından önümdeki 15 yıl boyunca :D

sevmek zaten bir anda cok cok zor :(
amannn valla dinle kafanı :) :012:

Wezirmez
04-26-2006, 03:29 PM
sevmek zaten bir anda cok cok zor :(
amannn valla dinle kafanı :) :012:
:D öyle yapacağım :D su 3yıldır kazanmadığım össyı br kazanayımda :D

Mrs.SusKun
04-26-2006, 04:06 PM
:52: amannn öss deme bana :D inş kazanırsın

Wezirmez
04-26-2006, 04:28 PM
:52: amannn öss deme bana :D inş kazanırsın
sendemi öss zedelerdensin :D

Mrs.SusKun
04-26-2006, 04:29 PM
yok önceden tatmadim öss'yi ama bu sene gircemm :(

Wezirmez
04-26-2006, 04:30 PM
yok önceden tatmadim öss'yi ama bu sene gircemm :(
bence hiç ilişme :D uğraşmaya deymez walla bir işin varsa hiç öss boşver

Şovalye
04-26-2006, 04:32 PM
Dostum yaptıgın hataları şuanda çok iyi sentezlemişsin.
O bakımdan hataları dile getirmeye gerek yok.
Ama bunlardan ders çıkarmayı iyi bilmen lazım.
Dogru kişiyi bulana kadar olur böle ayrılıklar...
Ayrılıkları kimler yaşamadıki?Kimler acı çekmediki...

Sevmem güzel bir duygudur evt.Sevilmek ise ap ayrı bir duygudur...

Unutursun unutmasına.Acı olsada unutmak unutursun...

Geçmişe bakarak yakınma bence.Sadece kendine zarar verirsin.Önüne bak daima önüne...
Degmezmiş deyip geç...Bende öle yapmıştım.

Bişe daha sölim.
Tecrübe,Hayatta yedigin kazıkların bileşkesidir.Unutma.

Mrs.SusKun
04-26-2006, 04:32 PM
ooo işim şüper ama üni. şart bi bakima olsa a olur olmasa da ama işe girirince diploma vr mı diolr:(

Wezirmez
04-26-2006, 04:33 PM
Dostum yaptıgın hataları şuanda çok iyi sentezlemişsin.
O bakımdan hataları dile getirmeye gerek yok.
Ama bunlardan ders çıkarmayı iyi bilmen lazım.
Dogru kişiyi bulana kadar olur böle ayrılıklar...
Ayrılıkları kimler yaşamadıki?Kimler acı çekmediki...

Sevmem güzel bir duygudur evt.Sevilmek ise ap ayrı bir duygudur...

Unutursun unutmasına.Acı olsada unutmak unutursun...

Geçmişe bakarak yakınma bence.Sadece kendine zarar verirsin.Önüne bak daima önüne...
Degmezmiş deyip geç...Bende öle yapmıştım.

Bişe daha sölim.
Tecrübe,Hayatta yedigin kazıkların bileşkesidir.Unutma.
çok sağol kardeşim Değmez be walla değmez

Wezirmez
04-26-2006, 04:34 PM
ooo işim şüper ama üni. şart bi bakima olsa a olur olmasa da ama işe girirince diploma vr mı diolr:(
hımm analdım sitres ettiğine deymez

Mrs.SusKun
04-26-2006, 04:36 PM
bilmem vala suan düşünmüom bile sallicammm hep bşka çare de yokkki :52:

Şovalye
04-26-2006, 04:38 PM
çok sağol kardeşim Değmez be walla değmez

Rica ederim dostum.
Elimden geldigince sorunları paylaşan insanlara yardımcı olmayı severim.

Çok güzel.Bu kanıya vardın.Değmez...

Wezirmez
04-26-2006, 04:39 PM
bilmem vala suan düşünmüom bile sallicammm hep bşka çare de yokkki :52:
iyi bir rakip daha azaldı :D

Mrs.SusKun
04-26-2006, 04:40 PM
aaaaa şuna bakkk :D :D üni olmazsa elimde gül gibi mesleğim var :D
ama yaaa şart üni 2 yıl bile olsa yupppppiii dicemmmm

Wezirmez
04-26-2006, 04:42 PM
aaaaa şuna bakkk :D :D üni olmazsa elimde gül gibi mesleğim var :D
ama yaaa şart üni 2 yıl bile olsa yupppppiii dicemmmm
2 yıllığı okumak 4yıllıktan daha zor bunu biliomusun? :thumbsup:

Mrs.SusKun
04-26-2006, 04:52 PM
:003: :003: :003: :003:
biliyorum o daha zor ama hiç değilse elinde diploma oluyo :D

Wezirmez
04-26-2006, 04:54 PM
:003: :003: :003: :003:
biliyorum o daha zor ama hiç değilse elinde diploma oluyo :D
nekadarda kıymetliymiş bu diploma yaw inşalah alırsın :D

Mrs.SusKun
04-26-2006, 04:56 PM
kıymetli tabi ama ilk bşta lise yi alalım da üni. coook var :D :D :D :D :D: D

Wezirmez
04-26-2006, 04:58 PM
kıymetli tabi ama ilk bşta lise yi alalım da üni. coook var :D :D :D :D :D: D
lisedemi almadın daha? :D:D:D

Mrs.SusKun
04-26-2006, 05:04 PM
leynnn daha dur ala ala hele bi alak şu veleti daha kahretsin lise 3 allllahtan son sene yuppppiiii

Wezirmez
04-26-2006, 05:06 PM
leynnn daha dur ala ala hele bi alak şu veleti daha kahretsin lise 3 allllahtan son sene yuppppiiii
eğer ölmezde sağ kalırsak sende seneye bu formda olursan sana soracağım :D bu yupiii yi :D çok özelersin okulunu çoıkkk

Mrs.SusKun
04-26-2006, 05:09 PM
innşalllah ölmez bu forumda kalırsak sorduğun cvp cok belli olacak ben şimdiden bile çok özlüyorum yupppi dedigime bakma düşündükçe çok üzülüyorum :(:(:(:(:(
hiç bitmesin istiom lisenin veya zamanı geri alsk da yapılan hataların veya kalp kırmaları duzeltebilsek am a olmuyoooor

Wezirmez
04-26-2006, 05:12 PM
innşalllah ölmez bu forumda kalırsak sorduğun cvp cok belli olacak ben şimdiden bile çok özlüyorum yupppi dedigime bakma düşündükçe çok üzülüyorum :(:(:(:(:(
hiç bitmesin istiom lisenin veya zamanı geri alsk da yapılan hataların veya kalp kırmaları duzeltebilsek am a olmuyoooor
:D güzel söz :D peki sana bir soru geçmişe dönebilsen 3 hatanı düzeltme hakkın olsa hangilerini düzeltirdin?

Mrs.SusKun
04-26-2006, 05:41 PM
hmmm güzel soru;
2 kişiyi kırmak istemezdim vede; 2 kişiden birini seçerdim sdece:D

Wezirmez
04-26-2006, 10:54 PM
hmmm güzel soru;
2 kişiyi kırmak istemezdim vede; 2 kişiden birini seçerdim sdece:D
ehehehe güzel yanıt :D iyi

Mrs.SusKun
04-27-2006, 12:38 PM
öledir :D sana aynı soruyu sorayım bakim :D

Wezirmez
04-27-2006, 03:18 PM
öledir :D sana aynı soruyu sorayım bakim :D
1.si Kerbelada Şehit Edilen H.Z Ali'nin soyunu kurutan o olayı engellerdim çünki bugün müslümanları şafi sunni hanifi şii diye ayıran birbirne düşüren olay budur böylece din kardeşliğini sağlardım 2.si Osmanlı dewletindeki padişahların eğlence düşkünü olanları ve yahudilerin oyun oynadıkları padişahları katlederdim böylece Osmanlı yıkılmazdı 3.Mustafa Kemal Atatürk'e Sigara ve içkiyi azaltarak daha çok yaşamasını sağlardım :D (Bu arada Alevi değilim yanlış Anlama Kerbela olayından dolayı Hepimiz din kardeşiyiz sonuçta ) Bukadar Yani Kendimi Düşünmem Geneli Düşünürdüm :D

ÇAĞRI
04-29-2006, 06:27 PM
çabuk unutman dileğiyle

Wezirmez
05-02-2006, 09:34 PM
çabuk unutman dileğiyle
amin kardeş :sad:

Mrs.SusKun
05-03-2006, 12:51 PM
1.si Kerbelada Şehit Edilen H.Z Ali'nin soyunu kurutan o olayı engellerdim çünki bugün müslümanları şafi sunni hanifi şii diye ayıran birbirne düşüren olay budur böylece din kardeşliğini sağlardım 2.si Osmanlı dewletindeki padişahların eğlence düşkünü olanları ve yahudilerin oyun oynadıkları padişahları katlederdim böylece Osmanlı yıkılmazdı 3.Mustafa Kemal Atatürk'e Sigara ve içkiyi azaltarak daha çok yaşamasını sağlardım :D (Bu arada Alevi değilim yanlış Anlama Kerbela olayından dolayı Hepimiz din kardeşiyiz sonuçta ) Bukadar Yani Kendimi Düşünmem Geneli Düşünürdüm :D
helal varya sana bravo yani bnm hiç aklıma gelmedi böle şey :icon5:
çok güzel yazmişşin cok teşekkürler :icon_idea :icon_idea :icon_idea