View Full Version : Dikkat Msn Adresi değişikliği....
Arkadaslar Eski Msn imde Devamlı Yasadigim Hata Verme Sorunu Yuzunden Msn Adresimi Admin@HondaTURK.net Olarak Değiştirmiş ßulunuyorum ilgilenen Arkadasların dikkatine.. ( Biraz Kan Anonsu Gibi Oldu Ama :laugh: )
Ertan Ömür
02-09-2005, 06:33 PM
Kaydettim KILIC. :!:
Erhan
02-09-2005, 10:46 PM
Arkadaslar Eski Msn imde Devamlı Yasadigim Hata Verme Sorunu Yuzunden Msn Adresimi Admin@HondaTURK.net Olarak Değiştirmiş ßulunuyorum ilgilenen Arkadasların dikkatine.. ( Biraz Kan Anonsu Gibi Oldu Ama :laugh: )
su an ekledim... :icon_idea
fafatara53
02-10-2005, 08:14 AM
b.sayarı yapayım bende ekliycem....
Ya MSN acamiyorum Toplam 4 Uyeligim Var Farkli Adreslerle Hic Birisi İle Açamıyorum Birisinin Saldirisinamı Ugradim Nedir :mad: :samurai:
Msn adresimde Değişti Ama.. Acıtığım Her MSN adresi Ertesi Gün Kullanılmaz Oluyor.. Bir Saldiriyla Karsi Karsiyayim Ama.. Cozucem.. O Zaman Yeni MSN Adresimi ßildiririm...
Erhan
02-10-2005, 09:04 PM
Msn adresimde Değişti Ama.. Acıtığım Her MSN adresi Ertesi Gün Kullanılmaz Oluyor.. Bir Saldiriyla Karsi Karsiyayim Ama.. Cozucem.. O Zaman Yeni MSN Adresimi ßildiririm...
yaa buda mı hacklendi...walla bilen birisi bence... :sad:
philcollins
02-11-2005, 12:47 PM
yaa buda mı hacklendi...walla bilen birisi bence... :sad:
yok yaww valla bilmiyodum daha önce :laugh:
nitrO_Oxide
02-11-2005, 02:53 PM
:icon_idea
Arkadaslar.. ßu Hacklenmedi.. ßunu Kullaniyorum.. Zaten Bunu HAckleyemesler.. Hotmail diil.. Hacklemeye Kalkanıda ßen Kaldırırım.. :!:
vBulletin® v3.6.8, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.