PDA

View Full Version : .:::: Estetiğe yönelik modifiye yapmanın yaşı varmıdır ? ™ ::::.

Ertan Ömür
12-09-2004, 12:35 PM
Arkadaşlar ben 39 yaşındayım.Bana sürekli söylenen bir söz var.Estetiğe yönelik modifiye 20 li yaşların işidir..Sen bu işler için hayli yaşlı sayılırsın.Bende bu konuda biraz sıkıntılıyım.Aslında bu işi yapan insanların yaş ortalamasına bakınca bana söylenenlerin pekte haksız olmadığı kanaatine varıyorum..Sizler nediyorsunuz bu konuda?..

fafatara53
12-09-2004, 12:43 PM
bence yaşı yoktur..herkes kendi zevkine göre bişeyler yapıyo...kimse kimseyede karışamaz...adam 60 yaşında belki o halini sevmedi az tamponlarıyla oynadı öyle hoşuna gitti ne diycem yakışmazmı diycem o zaman babamada bizim toyota yakışmaz baba sen daha binme bu araba sana yakışmıyomu diycem hadi onuda dedik peki ben hangi eve girecem ondan sonra....adamın bana diyeceği laf sök herşeyini bana yakışan tipine getir aracı öyle bineyim....

SeRSeRi_aFaCaN
12-09-2004, 12:45 PM
ya ne o 40 yasına gelmıs adamlar modıfıye yapıyo modıfıye genc ısıdır kardesım :D :D

derrmiişiiiim :D

nitrO_Oxide
12-09-2004, 01:02 PM
ah eb abi ne alakası var yaa.sen baskalarının lafına ne bakıyorsun.miletin ağzı torba değilki buzesin.bence bu seninle ilgili birşey.Kendini hala genc hissdiyorsan ve canın hala modifiye yapmak istiyorsa bundan otesi varmıyaa.

SeRSeRi_aFaCaN
12-09-2004, 01:16 PM
Arkadaşlar ben 39 yaşındayım.Bana sürekli söylenen bir söz var.Estetiğe yönelik modifiye 20 li yaşların işidir..Sen bu işler için hayli yaşlı sayılırsın.Bende bu konuda biraz sıkıntılıyım.Aslında bu işi yapan insanların yaş ortalamasına bakınca bana söylenenlerin pekte haksız olmadığı kanaatine varıyorum..Sizler nediyorsunuz bu konuda?..

şimdi abı saka bıtarafa bence modıfıye senın yasındakılerın ısı genelde bız kendı paramızla yada kazandıgımız parayla yapamıyoruz bole seyler ya baba parası yada kendı capımızda baska yerlerden kazandıgımız ufak paraları bırıktırerek ama sen, kendı paranı kazanıyosun ve yapıyosun modıfıye temamen maddıyata dayalı bı hastalıktır ve parası olan yapar yas mas hıkaye...

ersin yılmaz
12-09-2004, 02:45 PM
bence yok babamda doğan ticari taksi var iki sene önce arabada hiçbirşey yoktu ben jant ve lastik aldım babamın hoşuna gitti ve şuan arabanın döşemesinden tesisatına tamponlarına kadar değiştirdi buarada babamın yaşı 52 :eek:

fafatara53
12-09-2004, 02:47 PM
bişey daha söyliyim 60 yaşında bi adamı ferrari binerken görürsem heleki f355 ise o adamı arabadan aşağıya alır döverim....

Power
12-09-2004, 03:28 PM
bence taşı vardır.
mesela benim hayalim. 20li yaşlarda komple bodykitli kanatlı, motoru yüklü araba var. ama daha sonra 40 ve üstünde daha hafif modifiyeli agır otomobiller.

DaYkO
12-11-2004, 04:56 PM
bence yaşa bakmaz içten gelen bi olgudur

H100
12-11-2004, 06:40 PM
Ben 17 Yasindayim Bence Modİfİyenİn Yasi Yok Ancak İnsanin Yasi İlerledİkce Kendİne Guvenİ Ve Daha Fazla İmkani Oluyor

STP
12-11-2004, 06:47 PM
usada low rıder muscle car desıgn yarısmaları hıc tahmın edemeycegınız krıterlerde ve ıncelemelerle yapılıyor ugrasanların mınım yası 40

Erhan
12-11-2004, 09:34 PM
Ben 17 Yasindayim Bence Modİfİyenİn Yasi Yok Ancak İnsanin Yasi İlerledİkce Kendİne Guvenİ Ve Daha Fazla İmkani Oluyor
walla dedigine katiliyorum...modifiyenin yasla bence alakas1 yok ama sadece kucukken istedigi parcalar1 belki ileride baska seyler yaparak degerlendiri...sadece o anlamda bence fikir deisir... ;)

bulo
12-11-2004, 11:23 PM
Ardına bakmadan uzaklaş..

siena_16V
12-12-2004, 02:24 PM
Bence yoktur kişinin biyolojik yaşı önemli değil bu tür işlerde ruhunun yaşı önemlidir...

Astra_eseR
12-13-2004, 12:37 AM
geçenlerde bi 306gtı gördüm.. ben dershanenin tepesinde kantinin balkonundaydım... yaklaşık 6ay oluyo.. bir ses geldi bi baktım 306 gtı gazı kapatömış asılıo.. bi egzos patlattı snr yavaşladı dönülmez yerden u dönüşü yaptı elfreni çekerek snr tam karşıya park etti.. ve arabanın içinden inen ne çocuktu ne gençti nede adam dı... tam bir dedeydi.. aklım durdu.. dede nerdeyse bastonla yürücek kadar yaşlıydı... çok şaşırdım... ve park ettiği apartmana baktı ve bi yaşlı teyze el salladı.. snr adam içeri girdi.. herhalde içerde bişi olcaktı amca okadar hızlı geldi yada hep böle kullanıo :D

fafatara53
03-07-2005, 12:06 PM
geçenlerde bi 306gtı gördüm.. ben dershanenin tepesinde kantinin balkonundaydım... yaklaşık 6ay oluyo.. bir ses geldi bi baktım 306 gtı gazı kapatömış asılıo.. bi egzos patlattı snr yavaşladı dönülmez yerden u dönüşü yaptı elfreni çekerek snr tam karşıya park etti.. ve arabanın içinden inen ne çocuktu ne gençti nede adam dı... tam bir dedeydi.. aklım durdu.. dede nerdeyse bastonla yürücek kadar yaşlıydı... çok şaşırdım... ve park ettiği apartmana baktı ve bi yaşlı teyze el salladı.. snr adam içeri girdi.. herhalde içerde bişi olcaktı amca okadar hızlı geldi yada hep böle kullanıo :D

vay beeee...o dedeye ozaman... :hail: :hail:

2004palio
03-07-2005, 12:46 PM
abicim bence mod. yaşla alakası yoktur. her insan bir yone yonelir sende mod. yonelmişsin ne guzel :D

DRIVER34
03-07-2005, 12:51 PM

38 olsa neyse ama 39 çok geç ne yani modifiyeli arabadan bastonla inen bi tip :)
deermişiiiiiimmm newteam abi beni arka tanpona bağlarmış şehir turu attırırmış...
abicim yok yaş maş ha tabi zevk değişiyo ama şekilde değişiyo ama kafada bitiyo iş yakıştırıyorsan 70 yaşında bile yaparsın ....
babam 45 yaşında araba yaptı gayette iyiydi ....... :)

onurxxx
04-21-2006, 03:16 AM
mod. abı bu yani bu şeye benzıo okumanın yası yok ya :D mod ole...... mod hep gereksız olarak görünuo suan bu gercek (cogu kısı ole dusunuo ) ama deıl fabrıka cıkıslı bı araba nın tıpı senın hosuna gıtmedı ama kullanımı rahat ee napacan arka tamponu degıstır yanlara etek on tampon orayla burayla ugras guzel oldumu dısı tamam... yaşla felan alakası yok bundan 4 sene once bızım bı hondamız wardı babam ozaman 46 yasındaydı ozaman mod cektı arabaya daha cok ornek wardır dımı

onurxxx
04-21-2006, 03:19 AM
ohhh abı acılan konunun daha yenı tarıhıne baktım abı kusura bakma ozaman ben uye deıldım buraya beee bu zamana kada bööhhh o sana söylıyen adam bıle arabasına mod cekmısdır

Ertan Ömür
04-21-2006, 11:38 AM
ohhh abı acılan konunun daha yenı tarıhıne baktım abı kusura bakma ozaman ben uye deıldım buraya beee bu zamana kada bööhhh o sana söylıyen adam bıle arabasına mod cekmısdır
Vayyyyyy beeeeee o zamanlar yaşım farklıymış.Güzel bir nostalji yaptım sayende. :D:D:D:D:D:D:D

Wezirmez
04-21-2006, 11:47 AM
way be Ertan abi sende bunu dedinya :D walla beklemezdim ehehe yaw sizingibiler olmazsa bizim gibiler neyi kimi örnek alacak? :D ehehe

sonax
04-21-2006, 11:52 AM
bence modifiye bir iş değil bizler icin bi hobidri ona bakarsan 50yaşında ama hayla daha oyuncak arabalarla oynalar var güvercin peşinde koşanlar var benim kardeşim ve onun profesör arkadaşları gibi adam 50yaşında hastanede profluk yapıyor güvercin dedinmi işi gücü bırakıp kuş peşinde koşturuyor:)

MeRiÇ
04-21-2006, 02:14 PM
abi sen bakma ne yaşını başını almış adamlar amerikanlar falan yapıo sen yap gerisi boşş kimseyi kafana takma:)

Alp
04-21-2006, 02:30 PM
genelde bizim toplumumuz böyle konulara önyargılı yaklaşır...yani modifiyeli arabalara p*ç arabası diyor çevremdeki çoğu mod.'dan bihaber insanlar...genelde böyle araçları da gençler kullandığından toplumda bir önyargı oluşmuş....kanatlı bloww off'lu bir impreza'dan 60 yaşında bir dede inince nedense şaşkınlıkla karşılanıyor ve böyle de devam eder bu olay...ama amerika 'da bu böyle değil ...neden; (bende bilmiyorum:D:D:D) yani diyeceğim şu ki ; sen boşver abi çevrendekilere bakma..istediğin modifiyeyi yap..modifiyenin yaşı maşı yok bence...

MeRiÇ
04-21-2006, 02:36 PM
genelde bizim toplumumuz böyle konulara önyargılı yaklaşır...yani modifiyeli arabalara p*ç arabası diyor çevremdeki çoğu mod.'dan bihaber insanlar...genelde böyle araçları da gençler kullandığından toplumda bir önyargı oluşmuş....kanatlı bloww off'lu bir impreza'dan 60 yaşında bir dede inince nedense şaşkınlıkla karşılanıyor ve böyle de devam eder bu olay...ama amerika 'da bu böyle değil ...neden; (bende bilmiyorum:D:D:D) yani diyeceğim şu ki ; sen boşver abi çevrendekilere bakma..istediğin modifiyeyi yap..modifiyenin yaşı maşı yok bence...
+3443667434656987543298762236:)

enjoy-yk
04-21-2006, 10:00 PM
mod isi hastalik hastaliginda yasiyok hadi herkeze gecmis oldun tedavisi belli ........... :012:

antifener&federasyon
04-22-2006, 12:37 AM
kişi kendini nasıl hissediyosa öyle yaşar ve arabası,evi vs vs şeyleri ona göre olur.

Ertan Ömür
04-22-2006, 10:40 AM
mod isi hastalik hastaliginda yasiyok hadi herkeze gecmis oldun tedavisi belli ........... :012:
Neymiş tedavisi? :all2:

enjoy-yk
04-22-2006, 04:53 PM
Neymiş tedavisi? :all2:
ah be abi yani devam anladin :012: yada gercekten yaslandin sen :012:

Ertan Ömür
04-22-2006, 04:55 PM
ah be abi yani devam anladin :012: yada gercekten yaslandin sen :012:
Haklısın yaşlandım. :crying: :sad: :wacko: :mecry:

savasaktulum
04-22-2006, 07:54 PM
abi bence alaksı yok ben 60 yaşınada gelsem arabam modifiyeli olur ve isteyn biriyle ışıklarda yinede gazlarım bu benm için hastalık ve tedavisi yok

tolgaersoz
04-23-2006, 12:36 AM
böyle bir soru geldiğinde zevkler ve renkler tartışılmaz demeliyiz modifiyenin yası felan yok bence yaw :) zevk meselesi ve tamamen parasal :D:D:D