PDA

View Full Version : Evlilik üzerine bazi notlar...

Power
02-08-2005, 05:39 PM
1.Evli erkeklerin psikolojisi arkadaslarla lokantaya gitmeye benzer. Istedigin yemegi siparis edersin sonra yanindakinin istedigi yemegi görüp "Keske onu isteseydim" dersin.

2.Bir davette bir hanim arkadasina sorar: "Alyansini yanlis parmagina takmiyor musun? "Diger hanim cevap verir: "Evet yanlis adamla evliyim de ondan"

3.Bir adam evlenene kadar eksik sayilir evlenince tam bitmis olur.

4.Bir genc babasina sorar: "Baba evlenmek kaça malolur?" Baba cevap verir: "Bilmiyorum oglum,ben hala ödüyorum."

5.Adam anlatiyormus:"Evlenene kadar mutlulugunun ne oldugunu bilmezdi, sonra da geç oldu."

6.Yeni evlenmis bir adam mutlu ise nedenini hemen anlariz. On yillik bir adam mutlu ise nedenini merak ederiz!

7.Evliligin ilk yilinda adam konusur kadin dinler. Ikinci yilinda kadin konusur adam dinler. Üçüncü yilinda her ikiside konusur,komsular dinler.

8.Bir kavgadan sonra kadin kocasina bagirir: "Seninle evlendigimde tam bir aptalmisim." Adam cevap verir:"Evet çok asiktim farkedemedim."

9.Bir adam gazeteye ilan vermis:"Es ariyorum"Ertesi gün yüzlerce mektup almis. Hepsi ayni seyi söylüyormus "Benimkini alabilirsin."

10.Bir adam karisina arabasinin kapisini tutuyorsa emin olabilirsiniz: "Ya arabasi yenidir, ya da karisi!"

çok komikler var aralarında

SNOWMAN
02-08-2005, 05:49 PM
:icon_excl :)

beyazkartal
02-09-2005, 03:03 PM
http://img41.exs.cx/img41/4058/protokolcmy0wh.jpg

beyazkartal
02-09-2005, 03:06 PM
yukarıdaki evlilik anlaşması gerçektir...

Evlilerin, durumuna göre az da olsa böyle bir anlaşma şansı var...
ama biz bekarlar ne dersiniz bu anlaşmaya imza attıracak bab yiğit var mı?

BENCEEEE NAHHHH BULUR.... :)

philcollins
02-09-2005, 03:11 PM
şimdi bu anlaşma gerçekmiymiş :huh:

beyazkartal
02-09-2005, 03:13 PM
evet kardeş gercekten bu protokol yapılmış....

saydam
02-09-2005, 03:18 PM
yaw abartmayın arkadaslar...niye evlilige bu kadar öcü gibi bakıyorsunuz anlamıyorum..

beyazkartal
02-09-2005, 03:25 PM
yaw abartmayın arkadaslar...niye evlilige bu kadar öcü gibi bakıyorsunuz anlamıyorum..

yok be filizcim,
ben kendi açımdan öyle öcü gibi görüp korkma durumlarım yok açıkçası, sadece elime böyle birşey geçti.Bende esprili bir muhabbet olsun diye biraz eglenerek yeni yorumlar duyalım diye paylaşayım dedim sizlerle...

that's all...

(ulan yine birsenliğim tuttu. hay dilimi eşek arısı sokmasın...turkçe konuşurken bu ingilizce parçalamalar..arkadaşlar kusuruma bakmayın üzüm üzüm'e baka baka kararır derler ya benimkiside o hesap oldu galiba..)

beyazkartal
02-09-2005, 03:28 PM
Bu arada arkadaşlar bizimkisi konu konuyu açar misali...
Yeni bir konu daha açalım burda..

Sizler böyle bir antlaşma yapmak istermisiniz...

Ben kendi şahsıma böyle bir antlaşma yapmayı bırakın düşünmeyi , teklif etmeyi, teklif edilmesini hayatta istemem...

Tabii ki yukardaki antlaşmayı biraz abartılı bulabilirsiniz.Bunun gibi değil de daha mantıklısını demek istiyorum.Ama ne kadar mantıklı olsada ben yinede istemem derim...

saydam
02-09-2005, 03:34 PM
Ben onceden yapılan anlasmalı evlilikleri saçma,,hatta hakaret olarak buluyorum..guvenmiyosan zaten evlenme !!!! di mi ama

fafatara53
02-09-2005, 03:45 PM
evlendiğim gün benim öldüğüm gündür...

hobbit
02-10-2005, 11:06 AM
bu ne be...

Ertan Ömür
02-10-2005, 11:16 AM
Ben bekarlığa 30 sene dayandım.Şimdi ise gayet memnunum.Tabiki ufak tefek sorunlar var.Ama olacak okadar.Evlilik çok bambaşka bir boyut.Ama 30 sene evlenmek istememiştim.O yüzden ben evlenmem diyen genç arkadaşları gayet iyi anlıyorum.. ;)

philcollins
02-10-2005, 11:43 AM
Ben bekarlığa 30 sene dayandım.Şimdi ise gayet memnunum.Tabiki ufak tefek sorunlar var.Ama olacak okadar.Evlilik çok bambaşka bir boyut.Ama 30 sene evlenmek istememiştim.O yüzden ben evlenmem diyen genç arkadaşları gayet iyi anlıyorum.. ;)
umarım ben de sonradan senin gibi fikrimi değiştirir ve mutlu olurum ertan abi :)

fafatara53
02-10-2005, 12:51 PM
Allah yazdıysa bozsun....