View Full Version : .:::: Aşk ve sevgi üzerine özlü sözler ™ ::::.
Ertan Ömür
03-17-2006, 02:30 PM
Arkadaşlar bu konu başlığı altında AŞK ve SEVGİ üzerine özlü yada ilginç sözleri paylaşacağız.Gözünüze yada kulağınıza takılan şeyler mutlaka olacaktır.Onları bizlerle paylaşmak istemezmisiniz?Müsadenizle ilk yazıyı ben paylaşmak istiyorum sizlerle. :icon_idea
"Sevmek çay gibidir sevilmek ise şeker,bazıları mecburen çayı şekersiz içer"
hobbit
03-28-2006, 11:06 PM
Aşk; mumdan bir kayıkla ateş denizinden geçmektir...
anılxxx
04-02-2006, 11:09 PM
Seni asil insanların basit sevgileriyle değil, basit insanların asil sevgileriyle sevdim. Bu güzel aşkımıza nokta koyma, sana kucak dolusu virgül getirdim? :icon_idea
anılxxx
04-05-2006, 08:57 PM
@--)--) sana dijital bir gül yolluyorum, çünkü bu uzaklarda elimden ancak bu kadarı geliyor. Ama bil ki gerçeğini, gözlerinin içine bakarak vermek isterdim :012: :icon_idea
anılxxx
04-16-2006, 04:07 PM
Sev! Öyle Sevkİ Kalmasin Bİr Damla Gurur Gururun BaŞladiĞi Yerde Sevgİ Izdirap Olur.
ahirimsensin
04-16-2006, 04:12 PM
"yineleniyorum yar
yeniliyorum...
yenildikçe yenileniyor
ARAMIZDAKİ DUVAR"
anılxxx
04-16-2006, 08:10 PM
Sen Beni Bir Dağın Eteğindeki Gelincik Kadar Severken Ben Seni O Dağın Doruğundaki Kardelen Kadar Özlüyorum.
Buruk Bir Duygu Yüklenirse Yüreğine, Gözlerin Zamansız Dalıverirse Uzaklara, Hele Kulakların Deli Gibi Çınlarsa Bilki Bir Yerlerde Özlenmişsindir.
Birlikte olabileceğin değil,onsuz yaşayamayacağın biriyle ol! Geldiğinde boşluk dolduranlardan değil,gittiğinde yeri dolmayanlardan olsun!!!
Bırak da aksın zaman bırak coşsun saatler bırak kaçsın yelkovan kovalasın akrepler bırak haykırsın hayat inlesin yerle gökler nasılsa biryerlerde seven kalp seni bekler..
Hayatta iki kişi tanıdım.Birisi rüyalar kadar uzak sen, diğeri sevgililer kadar yakın ben.Hayatta iki kişi tanıdım .Birisi asla benim olmayacak sen, diğeri senden başkası olmayacak sen.
Bazı insanlar hayalleriyle bazıları sevgileriyle yaşarlar, sevgileriyle ayakta kalabilenler ise umutlarıyla hayallerine ulaşır.
Yeni bir aşka başlıyorum sanmıştım galiba çok yanılmışım. Bu aşkın sonuda ayrılık olacak,ve yaşadıklarım geride kalacak. Geriye acı ve güzel hatıralar kalsa bile,onları hatırlamak ayrılık kadar acı olmayacak..
Seni ne kadar seviyorum biliyormusun? söz veripte tutmadıgın günler kadar, beni beklettigin saniyeler kadar,bana sevgiyle bakmadığın an kadar,uykularımı kaçırdığın geceler kadar,sonunda anladım seninde beni ne kadar sevdiğini zalim...
burcinx
04-18-2006, 01:30 AM
Sevmek keman çalmak gibidir. Bilmeyen kötü sesler çıkarır..
Eski aşklar yanmış sönmüş kömür gibi gayet kolay alev alır.
anılxxx
04-18-2006, 06:30 PM
bu sözde '' enjoy-yk '' yorumuyla :012: :icon_idea
söv!öyle sövki kalmasin bir damla gurur gururun basladigi yerde sevgi izdrap olur``
enjoy-yk
04-18-2006, 07:55 PM
ben ce cuk diye oturmuss degilmi anil kardes :D
anılxxx
04-18-2006, 08:04 PM
ben ce cuk diye oturmuss degilmi anil kardes :D
aynen katılıyorum :012: eline sağlıkk :icon_idea
msn de kişisel iletime yazdımmm ... :icon_idea
anılxxx
04-19-2006, 11:41 PM
öyle bir sevgilin olsun ki sen onun için ölmeye hazırlanırken o senin için çoktan ölmüş olsun...
Ramazan
04-20-2006, 12:25 AM
SENII SEVDIGIM KADAR YASASAYDIM,SONSUZ OLURDUM.... SEN HALA SONSUZLUDUN YUZUNDE BIR DAMLA GOZYASISIN.. :wub:
CaNti
04-20-2006, 12:40 AM
Yaşamdaki ızdıraplar tuz gibidir.Ne azdır, ne de çok.Izdırabın miktarları hep aynıdır.Ancak bu ızdırabın acılığı neyin içine konulduğuna konulduğuna bağlıdır.ızdırabın olduğunda yapman gereken şey,ızdırap veren şeyle ilgili hislerini genişletmektir.onun icin sende bardak olmayı bırak göl olmaya calış... :thumbsup:
Ramazan
04-20-2006, 12:43 AM
DUN YINE YAPAYALNIZ, DOLASTIM YOLLARDA...YAGMURLARIN ISLATTIGI, BOMBOS SOKAKLARDA.GOZLERIMDE YAS, KALBIMDE SIZI, UNUTMADIM SENI, UNUTAMADIM, UNUTAMADIM, NE OLUR ANLA BENI...
Ertan Ömür
04-21-2006, 03:43 PM
:icon12: " Eğer Yüreğinde yeşil bir dal saklarsan, şarkı söylemeye elbet bir kuş gelecektir." :icon12:
MeRiÇ
04-21-2006, 04:05 PM
Hani gözler vardır sözleri anlatır, hani sözler vardır gözleri anlatır, bir de aşk vardır seni anlatır...
Ramazan
04-21-2006, 11:55 PM
Duslerim Vardi Gormekten Korktugum,hislerim Vardi Soglemekten Korktugum,siirlerim Vardi Yazmaktan Korktugum,simdi Sen Varsin Kaybetmekten Korktugum... :ermm:
hobbit
04-22-2006, 12:05 AM
hicbir şeyden korkmam bır ınsanı kaybetmekten korktugum kadar..o yuzden ne şiirlerini yazmayı ertele ne düşlerini.. ne de hislerini soylemekten kork..ha bunları yapıyosun diye gıdıyorsa naparsın bılmem:D:D
anılxxx
04-22-2006, 12:27 AM
birgün gurUrundan wazgecip bana dönmek istersen, sakın deneme. çünkü seninki bittiginde bnmki baslayacak.
ne seni unutacak kadar zaman gececek nede gecen zaman seni unutturmaya yetecek bırakıp gitsende beni, unuturum sanma zaman alısmayı ögretir unutmayı asla..
hayatta 3seyi sewdim; seni, kalbimi, ümit etmeyi.. seni sewdim sensin die , kalbimi sewdim seni sewdi die, ümit etmeyi sewdim; belki birgün sewersin diEe
Ramazan
04-22-2006, 12:32 AM
Dikenler Actirdin Gonlume Guller Degil,beni Sen Bitirdin Yillar Degil,hani Sevmistik Birbirimizi,bizi Sen Ayirdin Yollar Degil... :mad:
hobbit
04-22-2006, 12:37 AM
Dikenler Actirdin Gonlume Guller Degil,beni Sen Bitirdin Yillar Degil,hani Sevmistik Birbirimizi,bizi Sen Ayirdin Yollar Degil... :mad:
anam kermitt dellendi :scared:
Ramazan
04-22-2006, 12:39 AM
anam kermitt dellendi :scared:
:frech11: :frech11:
hobbit
04-22-2006, 12:44 AM
:frech11: :frech11:
şu kullanma klavuzuna bı daha baksana sen..kelıme haznen kacmış :all2: :D:D
Ramazan
04-22-2006, 12:45 AM
evet haklısınız arızalı gözüküyom... :wacko:
hobbit
04-22-2006, 12:52 AM
evet haklısınız arızalı gözüküyom... :wacko:
yok canım yok hemen sucu kendınde arama :52: :D:D
MeRiÇ
04-22-2006, 12:54 AM
yok canım yok hemen sucu kendınde arama :52: :D:D
yani suçu kabulleniyom diosun:012:
Ramazan
04-22-2006, 12:54 AM
:no: :no: :012:
hobbit
04-22-2006, 12:56 AM
hee evt edıyom..deliyim ben.. :52: :52: :52: :012:
MeRiÇ
04-22-2006, 12:57 AM
hee evt edıyom..deliyim ben.. :52: :52: :52: :012:
arıza ramazan biz kaçalım abi yoksa ikimizi üstüste koyup yer:012:
Ramazan
04-22-2006, 12:57 AM
arıza ramazan biz kaçalım abi yoksa ikimizi üstüste koyup yer:012:
yok yemem tokum şimdi yarına saklarım beaa :012: :012:
hobbit
04-22-2006, 01:00 AM
yok yemem tokum şimdi yarına saklarım beaa :012: :012:
ya ramazan gıt yat uyu uykun gelmiş senin :D:D..o kime diyo bu kıme anlıyo hey allam yarabbım :D
MeRiÇ
04-22-2006, 01:03 AM
neyse what do you do ???-meriç yattı uyudu :012:neyse bu kadar iğrençlik yeter ben bi sigara içip yatıom ii geceler:)
Ramazan
04-22-2006, 01:04 AM
size degil hanimefendi diğer arkadasa söyledim... :blink:
hobbit
04-22-2006, 01:08 AM
size degil hanimefendi diğer arkadasa söyledim... :blink:
anlıyorum sayın kermitcim ..şu cumleyı bı daa oku bakım ..algı problemi kalıcı bu gece galıba :D...
arıza ramazan biz kaçalım abi (buraya vırgul koymamış tabı tum hata onun aslında:D) yoksa ikimizi üstüste koyup yer
anlıyacagın yer dıye bana solemiş ben sizi yermişim üst üste koyup anladın mı ...anladım de rahat uyıım bu gece nolur :crying: :012:
MeRiÇ
04-22-2006, 01:10 AM
anlıyorum sayın kermitcim ..şu cumleyı bı daa oku bakım ..algı problemi kalıcı bu gece galıba :D...
arıza ramazan biz kaçalım abi (buraya vırgul koymamış tabı tum hata onun aslında:D) yoksa ikimizi üstüste koyup yer
anlıyacagın yer dıye bana solemiş ben sizi yermişim üst üste koyup anladın mı ...anladım de rahat uyıım bu gece nolur :crying: :012:
sen şimdi lafı arkasından anlamışın yaaaaa:012:
Ramazan
04-22-2006, 01:11 AM
tamam :thumbsup:
ultr@slan
04-22-2006, 06:37 PM
aşk bir sudur iç iç kudur :012: :012: :012:
ultr@slan
04-22-2006, 06:37 PM
seni günde bir kez düşünüyorum oda 24 saatimi alıyor
anılxxx
04-22-2006, 11:23 PM
BİrgÜn Dudaklarin Kurursa Okyanusu Getİrİrİm Sana
AkŞam Ayazinda Tİtrersen GÜneŞİ Getİrİrİm Sana
EĞer GÖnlÜn Bİr Sevgİ Ararsa Kalbİmİ SÖkÜp Getİrİrİm Sana
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bataryasi Zayif RÜyalarimiza Şebeke Hatasi Sebebİyle BİrsÜre UlaŞilamadi.
Şİmdİ İse Full Çeken Hattimla Senİnleyİm
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Sesİnİ Duysamda Heran YÜzÜnÜ GÖrmek Gİbİ DeĞİl
ÖzledİĞİmİ Bİl Heran HİÇbİr Şey Senİ Sevmek Gİbİ DeĞİl
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
YataĞini GÜl Yapraklariyla RÜyalarini Papatyalarla SÜsledİm
Üzerİnİ Sevgİmle ÖrttÜm TÜm Kabuslarinida Ben Aldim Kİ Sen Rahat Uyu Bİrtanem!
AŞkim YataĞin, Sevgİm Yorganin, YÜreĞİm YastiĞin Olsun İyİ Uyu Bİr Tanem.
Sen Senİ Sevenİ GÖrmeyecek Kadar KÖrsen.
Oda Sana Sevgİsİnİ SÖylemeyecek Kadar Gururludur.
Bİzİm ÖmrÜmÜzde Irmaklar Vardir. Sularinda Hayallerİmİzİ YÜzdÜrdÜĞÜmÜz.
Bİzİm ÖmrÜmÜzde Dostlarimiz Vardir GÜnlerİmİz Ayri GeÇtİĞİnde ÜzÜldÜĞÜmÜz.
Ben Sevdanin SokaĞinda Oturuyorum Geceler HİÇ Bİtmİyor. Ben HİÇ Uyumuyorum.
Bİr YaĞmur Damlasi Senİ Sevİyorum Anlamini TaŞisaydi Ve Sen Bana
Senİ Kadar SevdİĞİmİ Soracak Olsaydin İnankİ Bİr Tanem HergÜn YaĞmur YaĞardi.
YÜreĞİm Hafİf Islaktir Benİm Kuytu KÖŞelerde AĞlamaktan
Ve Rengİ Hafİf UÇuktur Kurusun Dİye KaÇ Kez GÜneŞe Asmaktan.
Senİ Unutmak İÇİn And İÇtİm GÖzlerİn Geldİ Aklima VazgeÇtİm
anılxxx
04-23-2006, 07:16 PM
Hadİ Uyandir Benİ SÖyle GÖrdÜĞÜm Zamansiz Bİr DÜŞmÜ
Hadİ Gİt, UzaklaŞ, YokluĞuna İnandir Benİ GerÇekten
Yoruldum Her BulduĞum Yerde Senİ Kaybetmekten.
GÖzlerİn Nehİr Kİrpİklerİn KÖprÜ Olsa
Ben Üzerİnden GeÇerken İpler Kopsa Ve DÜŞtÜĞÜm Yer Dudaklarin Olsa.
Ne Senİ Unutmak İÇİn Bİr Çabam Var İÇİmde Nede AŞkimi KÖrÜkleyen Bİr RÜzgar
Ne Senİ GÖrmeden Durabİlecek Kadar GÜÇlÜyÜm Nede GÖrmeye Dayanacak Kalbİm Var.
Bİr GÜn Hayatin BÜtÜn GÜzellİklerİnden VazgeÇİp Sessİz Sedasiz ÖlÜme Gİtmek İstersen
Yanima Gelkİ Sana Sensİz YaŞamanin Sensİz Olmanin ÖlÜm OlduĞunu GÖstereyİm.
GÖzlerİn GÖzlerİme DeĞdİĞİnde Felaketİm Olurdu AĞlardim.
Ne Zaman Ayrilik Saatİ Gelse İÇİmdekİ GÜllerİn Boynu BÜkÜk Bİr Zaman Kalirim Öylece
Neden Sonra GİttİĞİnİ Anlarim İÇİmde GÜller AĞlar Ben AĞlarim.
Hadİ Gel Tut Ellerİmİ! Benİmle Yan! Benİmle Meydan Oku Her ÇaresİzlİĞe Benİmle Uyu
Benİmle Uyan. Bİrlİkte Varalim Onuncu Aylara Ben Bİr EylÜl Sen Bİr Hazİran
Nezaman Tutsam Ellerİnİ GÖzlerİmİn ÖnÜnden Mevsİmler GeÇer
Nezaman GÖzlerİn GÖzlerİme DeĞse Samanyolundan Bİr Yildiz DÜŞer.
BugÜn Yenİ Bİr Meyhane KeŞfettİm MezarliĞin KarŞisinda
BİrgÜn Benİ Ararda Bulamazsan Ya Meyhanedeyİm Yada Tam KarŞisinda.
Senİ GÜnde Bİr Defa DÜŞÜnÜyorum Oda 24 Saatİme Maloluyor.
Denİzİ İÇerken Mavİler Takildi BoĞazima, Karaya Vuran Balik Gİbİ Çirpiniyorum.
Bu Derİn UÇurumun ÖnÜnde Hangİ Yazgi Tutukladi Benİ.
Hasret Kapimda NÖbetler Tutuyor Sevgİlİm Uzak Bİr Şehİrde GÖzlerİm Onu Ariyor
Bİr KuŞ Olup Gİtsem AŞsam Şu Engİnlerİ Varsam Senİn Yanina Öpsem Doyasiya Koklasam
Hanİ O GÜn Benİ Anlayan Sen GİtmİŞtİn Ya Senİ BaŞkalarinda Aradim Ama Yoktu
Benİ Senİn Kadar Anlayan, Yİnede ÜzÜlme ÇÜnkÜ Ben Senİ Sensİzde Sevebİlİyorum....
AŞka Meylİ Olmayan Kanatsiz KuŞ Gİbİdİr. Vah Ona!!...
En GÜzel Yarinlar Senİn Olsun Sen Buna Layiksin ÖmrÜn Mutluklarla Dolsun
EĞer GÜn Gelİrde Sen Benİ Unutursan İnan Kİ Tatlim Canin SaĞolsun.
HİÇbİr Kiz Bİr ErkeĞe Boyun EĞmez HİÇbİr Erkek Bİr Damla GÖzyaŞina DeĞmez.
YanaĞina DÜŞen Kar Tanesİ Erİyİp Dudaklarina İndİĞİnde Ve O Bİr Damla SerİnlİĞİ
Bİrİyle PaylaŞmak İstedİĞİnde YÜzÜnÜ RÜzgara DÖn Ordayim.
Yapraklar Sararip DÖkÜlÜrken Yere, YaŞli GÖzlerİnİ Çevİrİp GÖklere,
HergÜn İstemem Yilda Bİr Kere Adimi Anmayi Sakin Unutma
Bİr Erkekle Mutlu Olmak İÇİn Onu ÇokÇa Anlayip Azda Olsa Sevmek; Bİr Kadinla
Mutlu Olmak İÇİnse Onu ÇokÇa Sevİp Anlamaya HİÇ ÇaliŞmamak Gerekİr.
BİrgÜn Sevgİlİm Sordu AŞk Nedİr Dİye Bİraz Zaman İstedİm DÜŞÜneyİm Dİye
Ertesİ GÜn GÖrdÜm Onu Bİr BaŞkasi İle KulaĞina Fisildadim AŞk Izdiraptir Dİye.
Senİ Sevİyorum Dİyen SÖzlere DeĞİl, Senİn İÇİn AĞlayan GÖzlere İnan
Senİ Ben DeĞİl GÖzlerİm SeÇtİ Onlar Sevdİ Onlar BeĞendİ Sen Benİm DeĞİl Onlarinsin Gİttİysen
Bana Ne Onlar AĞlasin.
GÖzlerİyle GÖzlerİne GÖz Koyanin GÖzlerİmle GÖzlerİnİ Oyarim
GÖzlerİnİ GÖzlerden Sakin GÖzlerİn GÖzlerİme Lazim.
hobbit
04-25-2006, 04:10 PM
En uzun süren sevdalar yarım kalanlardır
Ramazan
04-25-2006, 05:05 PM
Yagmurlu Bir Gunde Yatagina Uzanip Hayalini Kurdugun Ve Keske Dedigin Butun Guzellikler Senin Olsun... :1newwink:
hobbit
04-25-2006, 05:09 PM
Yagmurlu Bir Gunde Yatagina Uzanip Hayalini Kurdugun Ve Keske Dedigin Butun Guzellikler Senin Olsun... :1newwink:
teşekkür ederim ,bilmukabele :hug: :D
Ramazan
04-25-2006, 05:10 PM
nedemek efendim herzaman
Ramazan
04-25-2006, 10:10 PM
Hayatta Iki Kor Taniyorum Birincisi Senden Baskasini Gormeyen Ben,ikincisi Beni Goremeyen Sen.... :1newwink:
Ramazan
04-26-2006, 11:10 PM
yastigimla Uykumu Basbasa Biraktim,sirf Seninle Yanliz Kalabilmek Icin!bu Da Yetmedi Kendimide Bir Kenara Biraktim Simdi Burda Yanliz Sen Varsin...
ÇAĞRI
04-29-2006, 06:29 PM
aşkların en güzeli karşılıksız olanıdır
Mrs.SusKun
11-08-2006, 12:28 AM
ÖLÜMDÜR YAŞANAN TEK BAŞİNA AŞK 2 KİŞİLİKTİR
katilprens
08-19-2007, 01:45 AM
ALMIş ELiNE BiR çIçEK, SEVECEK -SEVMEYECEK, ULAN EşOgLU EşEK çIçEK NERDEN BiLECEK...
ayrıca yeni imzam oldu :D
WarsteineR
08-19-2007, 01:48 AM
Gülü sevdim diken battı..
Seni sevdim popon kalktı.. :)
Buda pek bi özlü :D
‡ЗмRЗ‡
08-19-2007, 01:53 AM
karakol merkez farketmez eyüpsultan cocuu affetmez çatılır kaşlar açılır basslar en büyük aşklar bulwarda başlar:D:D
SusKun
08-19-2007, 03:52 AM
en büyük aşk BEŞİKTAŞK
karamercan
08-23-2007, 01:36 AM
Dost Denİz Kenarİndakİ Taslara Benzer Önce Bİrer Bİrer Toplarsİn Sonra Atmaya Baslarsİn Bazİlarİnİ Atmaya Kİyamazsİn Sen Atmaya Kİyamadİgİmsİn!!!
Bİr ÖmÜr Boyu Senİnleyİm Desende İstemem Artİk,cÜnkÜ Sen RÜzgarİn CÖktÜrdÜgÜ Bulutusun,bugÜn Bana Esersİn Yarİn "ellere"
SusKun
08-23-2007, 02:51 AM
ona kalbimi verdim saklasın die salak buzdolabıan koymuş kokmasın die :D :D :D
Şovalye
08-24-2007, 11:22 PM
Sevemiyorum kalp yetmezligi varmış bende :D
Hem zaten sevdikte ne oldu,olan yine bize oldu :D:D
Mrs.SusKun
08-24-2007, 11:56 PM
ask sonu olmayan huzun bulutu ıcınde kaybolmaktır..
karamercan
08-25-2007, 12:43 AM
seni sevdimde ne oldu tekelle turkcell zengin oldu
böc3k
09-01-2007, 12:40 AM
sevgi emek ister;)
babyface
10-05-2007, 11:05 PM
A$k SüRündÜrÜr ;):P
Ertan Ömür
10-23-2007, 01:08 PM
İlk görüşte aşka inanırmısın :all2: ?Eğer inanmıyorsan dışarı çıkıp tekrardan içeri gireceğim :003:.
petekbal
02-14-2008, 05:51 PM
Kadınlar, erkekler ve aşk... Mutluluğun formülünü her yerde aradık durduk ama bir türlü bulamadık. Şimdi, hiç aklımıza gelmeyen bir kaynak bize yardıma hazır; fizik kitapları. Çünkü aşkın dinamiklerini de o meşhur fizik kanunları belirliyor.
Lisede ezberlediğimiz yüzlerce fizik formülü karşısında çoğumuzun nasıl da nefesi kesilirdi. Oysa o formüllerin bir çoğunu zamanla unuttuk. Ta ki hayatımızın en önemli parçalarından biri olan aşkın altında bu formüllerin yattığını öğrenene dek. Kadın erkek ilişkilerinin ve tabii ki bu ilişkilerdeki problemlerin, yanılgıların ve çıkmazların temelinde doğanın en eski güçleri var.
Bugüne kadar aşklarımızı arkadaşlarımızla ya da psikologlarla birlikte analiz ettik, oysa aslında tek ihtiyacımız olan şey bir fizik kitabı. Pozitif ve negatif enerjinin etkileşimi, birbirini iten ve çeken bedenler, titreşimler, erime... Lise yıllarına dönmeye hazırlanın, çünkü ders başlıyor!
Onu gördüm ve çarpıldım. Adı üstünde yıldırım aşkı!
Temel formül: Aralarında maddesel bağ olmayan iki cismin karşılıklı etkileşimine çekim gücü denir.
Bir anda çarpıldım. Onunla tanıştınız, iki kelime konuştunuz ya da konuşmadınız ve sizi bir mıknatıs gibi çektiğini hissediyorsunuz. Utanmasanız 'Aşık oldum.' diyeceksiniz ve hatta utanmıyorsunuz. Bilim adamlarına göre ilk görüşte aşk sanıldığı gibi gizemli ve mistik bir olay değil. Çekim gücü hiçbirimizin engel olamayacağı bir doğa kanunu. Bu çekimin ne kadar sürdüğünü ise kimse bilmiyor, iyi bir başlangıç, fakat yıldırım aşkının temeli sağlam duygulara dönüşmesi kişiliklerinize ve birlikteyken kendinizi nasıl hissettiğinize bağlı: Onunla mutlu musunuz? Birbirinizi nasıl etkiliyorsunuz? ikinizin de duyguları olumlu olmalı, çünkü yalnızca ona verdiğiniz kadar pozitif enerjiyi ondan alırsanız bu aşkın bir şansı olabilir.
Biz serbest ilişkiye inanıyoruz.
Temel formül: Kendi haline bırakılan bir cisim eğer dıştan itici bir güç olmazsa ya dümdüz gider, ya da olduğu yerde kalır.
Kelebek kadar özgür. Sevdiğiniz erkekle birliktesiniz ve birbirinizi sıkmamak için ilişkinizi serbestlik temeline oturttunuz. Aşkın o en ateşli zamanları geçti ve yeryüzüne geri döndünüz. Bu noktada ilişkinizin serbestliğini karşılıklı sorumluluk ve saygıyla dengelemezseniz birinizden biri ya olduğu yerde kalacak, ya da yoluna yalnız devam edecektir.
Her halükarda aranızdaki tutkunun azalması kaçınılmaz. Özgürlüğün belli sınırları olduğunu unutmayın ve onunla bu konuyu tartışmaya çalışın, ilişkiden beklentilerinizi dile getirin, fikir alışverişinde bulunun. Ne tür davranışlardan rahatsız olacağınızı birbirinize açık açık söyleyin ve serbest ilişkinize belli kısıtlamalar getirin. Böylece hem aşkınıza enerji katmış, hem de yola birlikte devam etmiş olursunuz.
Onunla tamamen uyuşuyoruz. Bu bir rüya olmalı!
Temel formül: Sürekli aynı frekansta giden iki dalga bir zaman sonra birbirini yok eder.
Her şey harika. Birazcık bile kavga yok, her konuda aynı fikirdesiniz, her yere birlik te gidiyor, bütün boş zamanınızı birlikte geçiriyorsunuz. Fakat bu arada yavaş yavaş birbirinizin gölgesi haline geldiğinizi, kız arkadaşlarınızın sizi uzun zamandır aramadıklarını ve ilişkinizin başlangıcında aranızda var olup aşkınıza renk katan ufak tefek fikir ayrılıklarının tamamen kaybolduğunu görmüyorsunuz. Aşırı uyumsuzluk gibi aşırı uyum da büyük bir sorun...
Yok olan benlikler, kaybolup giden alışkanlıklar, huzur verici ve yararlı yalnızlıklar, kişisel meraklar ve bağımsızlık olmadıktan sonra ilişkinin ne anlamı kalır? O sizin hayatınızın çok önemli bir parçası, ama tamamı değil. Zaman zaman tabii ki aynı frekansta buluşacak, uyum içinde ilerleyeceksiniz fakat bazen de kendiniz için yaşamalı, şahsi zevklerinize vakit ayırmalısınız. Kendi kişilik dalganızı yakalayın ve onu sürekli hareket halinde tütün. Gerçekten uyumlu bir çiftseniz sizin dalganız gereken yerde onunkiyle zaten çakışacaktır.
Devamlı kavga ediyoruz. Hepsi onun suçu!
Temel formül: İki cisim arasındaki itme hiçbir zaman tek taraflı olmaz, ikisinin de etkisiyle gerçekleşir.
Tartışma, kavga, gürültü... Mutsuzsunuz ve size kötü davrandığını düşünüyorsunuz. Peki hiç somut bir adım attınız mı, bu konuyu sakin bir biçimde onunla konuştunuz mu? Hayır! O zaman siz de suçlusunuz. Olaylar karşısında pasif kalmanız sorumluluğu üzerinizden atmanızı sağlamıyor ne yazık ki. Sevdiğiniz erkek sizden uzaklaştığında ya da size saldırdığında bunu ne kadar güçlü yapıyorsa siz de o kadar güç ortaya koymalısınız, bu bir fizik kuralı...
Mantıklı düşünün; yanlış seçimler mi yaptınız, yanlış yolu mu seçtiniz, sizi sömürmesine izin mi verdiniz? İlişkinizin kötü ve yıpratıcı hale gelmesinin sebebi kafanızın içindeki örümcek ağı mı? Bunların hepsi düzelebilir. Tek ihtiyacınız olan kuvvetli bir istek, irade, bilinç ve bol bol iletişim. Böylece ilişkiniz-eki dengeleri eşitleyebilir ve aranızdaki itme gücünü çekime dönüştürebilirsiniz.
Duygularım sürekli değişiyor.
Temel formül: Doğadaki hiçbir süreç tersine çevrilemez, her süreç belli bir yönde ilerler.
Aşkta denge olmalıdır. Aşklar ve ilişkiler zaman içinde sürekli değişir, tıpkı rüzgarın birdenbire yön değiştirmesi gibi... Ne yazık ki bu da duygusal yaşamın bir parçası. Ancak sağlam ilişkilerde temel prensipler aynı kalır. Böylece ilişkideki değişiklikler, yenilikler eski temellere oturtulur ve aralarında yeni bir denge kurulur.
Kalbinizin ve aklınızın pillerini devreye sokun. İlişkinizin güven, birbirine destek olma, dürüstlük, şefkat ve diyalog kurma gibi değişmez unsurlarına sahip çıkın ve içten ya da dıştan gelen yenilikleri bu unsurlar ışığında değerlendirin. Haa, bu arada lise yıllarınızda nefret ettiğiniz fizik kitabım fırlatıp attığınız köşeden çıkarıp başucunuza koymayı da unutmayın.
petekbal
02-14-2008, 05:55 PM
bu kanıtlanmış bir şey ik görüşte aşk olmaz aşk olması için duyguların daha da yoğunlaşması grekir.il görüşte hoşlanma olur
Ertan Ömür
09-03-2008, 01:25 PM
" Aşk tıpkı bir pencere gibidir. fazla açarsan havanı alırsın. "
Toygun
09-17-2008, 02:18 PM
Ben Ona BasroL TekLıf Ettım ... O Sevişme Sahnelerinde Figuran OLmayı Tercih Etti...
Ertan Ömür
09-22-2008, 05:51 PM
Eğer sevgi hatırlamaksa evet AKLIMDASIN,
Eğer sevgi yanmaksa evet YÜREĞİMDESİN,
Eğer sevgi ağLamaksa evet GÖZLERİMDESİN,
Eğer sevgi dokunmaksa evet ELLERİMDESİN,
Eğer sevgi vefakarlıksa neden yanımda DEĞİLSİN :(?
ersin55
09-22-2008, 06:20 PM
Eğer sevgi hatırlamaksa evet AKLIMDASIN,
Eğer sevgi yanmaksa evet YÜREĞİMDESİN,
Eğer sevgi ağLamaksa evet GÖZLERİMDESİN,
Eğer sevgi dokunmaksa evet ELLERİMDESİN,
Eğer sevgi vefakarlıksa neden yanımda DEĞİLSİN :(?
:crying::crying::crying::crying::crying:.
hobbit
09-28-2008, 08:21 PM
You love blow and I love puff
Ertan Ömür
09-29-2008, 11:10 AM
You love blow and I love puff
İngilizce yazılar yazarak neyi kanıtlamaya çalışıyorsun Birsen :s20:?
Ertan Ömür
10-23-2008, 12:27 PM
Sen tatlı bir cadısın, ben ise üzerinde turladığın çalı süpürgen :003:. Eğer benden vazgeçersen cadılığının bir önemi kalır mı sence :all2:?
Güzelmiş...:icon_bigg :icon_bigg
Ertan Ömür
02-18-2009, 11:23 AM
Çarşıda kaybolan çocuğun elinde soğuyan anne sıcaklığı hızıyla ayrıldın benden.
Oysa ben çay bardağında bırakılan dudak payı kadar bile ayrı kalamam senden.
Ertan Ömür
08-28-2010, 02:45 PM
Aşk, içimizdeki yangını söndürmeksizin taşımaya çalışmaktır.
Ertan Ömür
02-24-2012, 04:17 PM
Ben bir başka severdim, o sebepten ötürüdür ki ondan sonra bir başkasını sevemedim.
Ertan Ömür
02-24-2012, 04:21 PM
Aşk topuklarından etine kadar işlenmiş bir nasırdır; Ya canın acıya acıya adım atacaksın, ya da canını acıta acıta söküp atacaksın.
vBulletin® v3.6.8, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.