PDA

View Full Version : Bayrak kırmızı, 3.18i

bmwgpower
03-15-2006, 04:04 PM
http://www.bmwgpower.com/gpower/boomerang/

yorumlarınızı bekliyorum... :confused:

Ertan Ömür
03-15-2006, 04:11 PM
http://img153.imageshack.us/img153/8024/poz1jb.jpg

Ateş kırmızısı renkli aracınız çok beğendiğim BMW kasasına sahip ve görüntüsüyle oldukça klas bir araç. :icon_idea .Ayrıca yukarıdaki pozunuz da çok iyi. :003:

bmwgpower
03-15-2006, 04:15 PM
Teşekkürler:)

civicopat
03-15-2006, 04:16 PM
kazasız belasız sürüşler... içerideki çift renk uygulaması yakışmış, araç yanıooooo

cemo_ka
03-15-2006, 04:18 PM
Güzel araç Allah kaza bela vermesin . . . :icon_idea

Darkcloud
03-15-2006, 05:09 PM
allah kazasız belasız cezasız sürmeyi nasip etsin..!

MeRiÇ
03-15-2006, 06:06 PM
cantlarınla direksiyonuna bayıldım resmen güle güle kullan allah kaza bela vermesin

Yiğit
03-15-2006, 08:02 PM
Güzel araç kazasız sürüşler

CooperS
03-15-2006, 08:11 PM
direksiyon ne onu anlamadım....

ilkeer
03-15-2006, 08:37 PM
direksiyon ne onu anlamadım....
haklısın kardeşim oneyaaa şahındenmı soktunuzzz oo dıreksıyonu yada şahınden inip bmw yeğe mı bındın kardeşşş bıde içersı kırmıızıı gul pavyongıbıı :( :(

nitrO_Oxide
03-15-2006, 09:02 PM
Kazasız belasız surusler dilerim

tunERkan
03-15-2006, 09:14 PM
kazasız belasız sürüşler... :)

SNOWMAN
03-15-2006, 09:21 PM
Güle güle kullan, kazasız belasız inşallah. :) Kırmızı ve siyah yakışan iki renktir. :thumbsup:

Merak ettiğim konu, direksiyon sorun yaratıyor mu? :) Görünüm olarak iyi ama işlevselliği nasıl ? :)

bmwgpower
03-15-2006, 09:36 PM
haklısın kardeşim oneyaaa şahındenmı soktunuzzz oo dıreksıyonu yada şahınden inip bmw yeğe mı bındın kardeşşş bıde içersı kırmıızıı gul pavyongıbıı :( :(

direksiyonu kendimiz yaptık ve kişiyi çok güzel havaya sokuyor.. uçak kokpitinde gibi hissediyorsun kendini. yani kullanmadan anlayamazsın. ayrıca kendimi bildim bileli bmw kullanırım. 24 yaşındayım ve 97 yılından beri bmw sahibiyim. Şahin ne? onu anlamadım yiyilirmi içilirmi? yoksa akülü arabamı? içine gelincede fotoğrafta hoş gözükmüyor olabilir ama o arabanın tesisatından jantına, derisinden kapı döşemelerine, tavanından koltuklarına, eksozundan diğer aksesuarlarına kadar hepsi 5 kişilik bir ekip tarafından yapıldı... onun için bu olumsuz yorumunu görmemezlikten geliyorum...

direksiyonun kullanımına gelince, ilk etapta çok zor geldi ama 1 saatte falan alışıtım. Alıştıktan sonra ise diğer direksiyonun resmen hamallık olduğunu düşündüm. sadece dikkat etmek gereken sert yanlamalardan kaçınmak. direksiyon hakiminetini kaybettikten sonra toplaması sıkıntı yaratabilir. bir avantajıda direksiyon çok küçük olduğundan manevra güçünüzü çok daha arttırıyor. onun dışında park esnasında inanılmaz kolaylık sağlıyor. çoğunuza saçma gelebilir. bende kullanmaya başlayana kadar saçmalık olduğunu düşünüyordum ama kullanmaya başladıktan sonra inanılmaz keyif alıyorum. bu direksiyon için hava yastığını kullanmaktan vazgeçtim. anlayın artık...

H100
03-15-2006, 09:40 PM
abi araban çok güzel hiç görmesem haftada bir görüyorum...allah kaza-bela göstermesin diyorum

doblo_special
03-16-2006, 11:11 AM
güzel araç yapmışsın allah kaza bela vermesin kazasız belasız sürmler

Ertan Ömür
03-16-2006, 11:17 AM
http://img59.imageshack.us/img59/85/dreksyon9ng.jpg

Yukarıda resimini gördüğümüz bu direksiyon gerçekten ilginç.Her ne kadar bazı arkadaşların gözünü tırmalasada bana çok farklı geldi.Zaten bu tür çalışmalar ya çok tepki çeker yada aşırı ilgi.Benim ilgimi çekti açıkcası.Oldukça radikal bir uygula-
ma bence.Eğer bu araç üzerinde dış ve iç tasarım adına çok fazla çalışma yapılsaydı o direksiyon okadar göze batmazdı diye düşünüyorum. :003:

ilkeer
03-16-2006, 11:37 PM
http://img59.imageshack.us/img59/85/dreksyon9ng.jpg

Yukarıda resimini gördüğümüz bu direksiyon gerçekten ilginç.Her ne kadar bazı arkadaşların gözünü tırmalasada bana çok farklı geldi.Zaten bu tür çalışmalar ya çok tepki çeker yada aşırı ilgi.Benim ilgimi çekti açıkcası.Oldukça radikal bir uygula-
ma bence.Eğer bu araç üzerinde dış ve iç tasarım adına çok fazla çalışma yapılsaydı o direksiyon okadar göze batmazdı diye düşünüyorum. :003:
işte abıcım ne gusel bır konuyaa deyınmışsın bu şekıl dıreksıyonlar şov arabalarına yakışıyoo bu arabaya gıtmemış gıbı bırhıs var içimde tepkımın nedenı buuu :dmcsmile0

ilkeer
03-16-2006, 11:39 PM
direksiyonu kendimiz yaptık ve kişiyi çok güzel havaya sokuyor.. uçak kokpitinde gibi hissediyorsun kendini. yani kullanmadan anlayamazsın. ayrıca kendimi bildim bileli bmw kullanırım. 24 yaşındayım ve 97 yılından beri bmw sahibiyim. Şahin ne? onu anlamadım yiyilirmi içilirmi? yoksa akülü arabamı? içine gelincede fotoğrafta hoş gözükmüyor olabilir ama o arabanın tesisatından jantına, derisinden kapı döşemelerine, tavanından koltuklarına, eksozundan diğer aksesuarlarına kadar hepsi 5 kişilik bir ekip tarafından yapıldı... onun için bu olumsuz yorumunu görmemezlikten geliyorum...

direksiyonun kullanımına gelince, ilk etapta çok zor geldi ama 1 saatte falan alışıtım. Alıştıktan sonra ise diğer direksiyonun resmen hamallık olduğunu düşündüm. sadece dikkat etmek gereken sert yanlamalardan kaçınmak. direksiyon hakiminetini kaybettikten sonra toplaması sıkıntı yaratabilir. bir avantajıda direksiyon çok küçük olduğundan manevra güçünüzü çok daha arttırıyor. onun dışında park esnasında inanılmaz kolaylık sağlıyor. çoğunuza saçma gelebilir. bende kullanmaya başlayana kadar saçmalık olduğunu düşünüyordum ama kullanmaya başladıktan sonra inanılmaz keyif alıyorum. bu direksiyon için hava yastığını kullanmaktan vazgeçtim. anlayın artık...
işte buyuzden boyle bır araban var kardeşim yakışır ne dıyem helel olsun ama bışeye deyınmeden geçemıcem benı yanlış anlama o dıreksıyon standart bı dreksıyon sadece ust tarafını kesmışin ne 25 gun felan yapma lutfen :icon_idea :icon_idea

H100
03-16-2006, 11:43 PM
işte buyuzden boyle bır araban var kardeşim yakışır ne dıyem helel olsun ama bışeye deyınmeden geçemıcem benı yanlış anlama o dıreksıyon standart bı dreksıyon sadece ust tarafını kesmışin ne 25 gun felan yapma lutfen :icon_idea :icon_idea
ilker kardeş bence gereksiz bi konuşma olmuşş...emeğe saygı lütfenn....

bmwgpower
03-17-2006, 12:16 AM
ilker kolpalığa devam ediyorsun. amacın dikkat çekmekse eyvallah. ama yazdığın cümleyi 5 sever okudum bişe anlamadım. 25 gun ne demek onu hala çözemedim. eleştiriye her zaman açığız ama mantıklı olacak. ERTAN ABİ olayı yorumlamış iyi yada kötü saygı duyarım. ama sen yorumlamaktan ziyade çamurluyorsun. özetle olmamış diyebilirsin ama senin yaptığın gibi yok şahinden inmiş buna binmişsin falan filan... neyse seninle daha fazla diyaloğa girip yüceltmiyim seni.

KediyeKafaAtanPskopatFare
03-17-2006, 12:34 AM
Evet renk çok güzel ama bu araç gebzenin aracı degilmi yoksa benmi yanılıyorum?? orasıda eskihisar?????

bmwgpower
03-17-2006, 12:42 AM
evet eskihisar kalesi

KediyeKafaAtanPskopatFare
03-17-2006, 01:01 AM
yanılmamışım sagol...

TOLGA_GULER
03-17-2006, 01:02 AM
Güzel araç allah kaza bela vermesin güle güle kullan arkadaşım.

Boomerang
04-07-2006, 11:37 PM
kazasiz belasiz kullan arkadasim

nick'de guzelmis :)

anılxxx
04-07-2006, 11:37 PM
kazasız belasız sürüşler dilerimm yeni showlarını beklioruzz videolarını atarsın heralde

aras41
04-12-2006, 03:11 AM
güzel alet kazasız belasız ;)