PDA

View Full Version : Cooper S mi Civic VTI mi?

Sayfalar : [1] 2

CooperS
03-08-2006, 02:16 AM
Cooper S mi Civic VTI mi? :confused:

pre_lude
03-08-2006, 02:31 AM
görüntü olarak cooper s tabiki
motor olarak tam bişi diemicem

chayLak
03-08-2006, 11:03 AM
life after 5500 ;)

cemo_ka
03-08-2006, 11:37 AM
Honda CIVIC - VTI . . .

nitrO_Oxide
03-08-2006, 11:58 AM
vti hiç birseye değişmem gecilse bile değişmem.Ben bole kıyaslama yapılınca su yorumu yapıyorum.S=40 milyar vtec=20 milyar geriye kalan paraylar neler yapılır yorum sizlerin :) vtec rulez :wub:

hakanhun
03-08-2006, 12:10 PM
Cooper bana arabaymış gibi gelmiyo.. erkeksi de deil sanki bayanlar için yapılmış gibi duruyo.. kesinlikle vti yi tercih ederim...

Alp
03-08-2006, 01:16 PM
cooper s sanırım 180 hp...ama vti diyorum bende...vti'daki o yılansı duruş(tabi angellarla oluyor öyle:D) cooper'da yok işte..cooper toparlak tospaa gibi bişey yani:D VTİ forever....

STP
03-08-2006, 01:32 PM
vti hiç birseye değişmem gecilse bile değişmem.Ben bole kıyaslama yapılınca su yorumu yapıyorum.S=40 milyar vtec=20 milyar geriye kalan paraylar neler yapılır yorum sizlerin :) vtec rulez :wub:

dıyecek hıc bırsey kalmıyo bu cumlenın ustune :thumbsup: . 20 kaada hatta bıraz daha azına neler oldugunu gormustuk sımdı bıdaha gorcez :D arabam yuruyo dıyen butun Coopercılara kısada uzunda 402 de herturlu GİDERRRR :cool:

STP
03-08-2006, 01:36 PM
cooper s sanırım 180 hp...ama vti diyorum bende...vti'daki o yılansı duruş(tabi angellarla oluyor öyle:D) cooper'da yok işte..cooper toparlak tospaa gibi bişey yani:D VTİ forever....

1.6 supercharged 163 hp.......... MCS
1.6 Atmosferik 160 hp is VTEC VTİ power.
1.6 bolt on supercharged VTEC VTİ 230 hp :D
1.6 bolt on(0,5bar) turbo VTEC VTİ 250+hp

nitrO_Oxide
03-08-2006, 01:37 PM
nokta :D

tunERkan
03-08-2006, 05:09 PM
aşırı besleme avantajıyla cooperS alabilir ama VTI yı değişmem S e....

REvolution131
03-08-2006, 10:54 PM
yanlız cooper a kimse oy atmamıs ;)

pre_lude
03-08-2006, 10:57 PM
belkide atmstr ;)

REvolution131
03-08-2006, 11:05 PM
suan honda, vtec acmıs 8 boy önde ;)

pre_lude
03-08-2006, 11:06 PM
simdi soru sacma verseler tabi s i alırım
ama kendi paranla al deseler bu soru tartısılmaz bile ;)

CooperS
03-09-2006, 09:56 PM
www.altaminiperformance.com

ogunmisir
03-10-2006, 11:01 AM
Stok araçlardan bahsediyorsak vti yalan olur.S bir kaç boy açar.

BuğraCvc
03-10-2006, 06:59 PM
Cooper S mi Civic VTI mi? :confused:

Uygar'ım Tabi ki UUU 30'S

Cooper S derim Ben..Kırmızı/Siyah
Veya Patlıcan Moru :1newwink:

CooperS
03-10-2006, 10:05 PM
Stok araçlardan bahsediyorsak vti yalan olur.S bir kaç boy açar.
evet stock araçlar..

CooperS
03-10-2006, 10:06 PM
Uygar'ım Tabi ki UUU 30'S

Cooper S derim Ben..Kırmızı/Siyah
Veya Patlıcan Moru :1newwink:
peki buğra sence hangisinin standartı ayırır.. hangisi qeçer...

MeRiÇ
03-10-2006, 10:41 PM
tabikide VTI :icon_idea

ilkeer
03-10-2006, 10:55 PM
vtı cılay fenasınız yaaa yuklenen her araba sayı kazanır bunuda unutmayınnn

sword
03-11-2006, 01:30 AM
stock denedik üst devirde basılınca vtec alt devirde mc geçio

STP
03-11-2006, 02:56 AM
vtı cılay fenasınız yaaa yuklenen her araba sayı kazanır bunuda unutmayınnn

sana 5000 usd vercem bende 5000 usd ... 206 na 5000 dolar harca bende vtecıme.. bakalım noluyo yuklenınce

savasaktulum
03-11-2006, 05:54 PM
bence standart üzerinden konuşun modifiyeli halinden değil

BuğraCvc
03-11-2006, 07:07 PM
peki buğra sence hangisinin standartı ayırır.. hangisi qeçer...

tabi ki CooperS derim baba yaa..kullanan bilir gerisi yalan... :angryfire

savasaktulum
03-11-2006, 07:37 PM
vtııııııııııııı yok otesii

WRX STI 44
03-11-2006, 08:28 PM
tabiki honda civic

CooperS
03-12-2006, 10:08 PM
tabi ki CooperS derim baba yaa..kullanan bilir gerisi yalan... :angryfire
kızma buğra korkuttun beni kardeşim.. :thumbsup:

ilkeer
03-12-2006, 10:35 PM
sana 5000 usd vercem bende 5000 usd ... 206 na 5000 dolar harca bende vtecıme.. bakalım noluyo yuklenınce
senın arabayla benımkı zten aynı sayılarda deil ikincısıı bu işlerrr tecrubeye bakar tecrubelı olan kaznır benım arabam vtı geçer demıyorum zaten oledebı ıddıam yokkk çok ıstersem alırım bıtane bende gazlarım oyuzden boşverın gazlayın ben oyuzden antıkalarla ugraşmıyorum sıfırı olan arabalara bını yorum terend yakalyın arkadaşlarrrr :cattive54

CooperS
03-13-2006, 12:36 AM
senın arabayla benımkı zten aynı sayılarda deil ikincısıı bu işlerrr tecrubeye bakar tecrubelı olan kaznır benım arabam vtı geçer demıyorum zaten oledebı ıddıam yokkk çok ıstersem alırım bıtane bende gazlarım oyuzden boşverın gazlayın ben oyuzden antıkalarla ugraşmıyorum sıfırı olan arabalara bını yorum terend yakalyın arkadaşlarrrr :cattive54
mantıklarıda 98 bunların..!!! o yıllarda kalmışlar haLa...

STP
03-13-2006, 12:45 AM
dıyorumkı bayıgıtler alın yapın karsıma cıkın ok.. 98 . hemıde boru gıbı. cok konusmayın... TR dekı butun S lere gıder...

CooperS
03-13-2006, 12:46 AM
:012: :012: :012: :no: :no:

STP
03-13-2006, 12:49 AM
ne guldun kardes.. ole yazıp ortalıga sıkmakla olmuyo yapın cıkın konusun

ogunmisir
03-13-2006, 02:21 PM
Herhangi bir koşulda s i geçmek mümkün olamaz.Bırakın modlamayı stok halleriyle konuşuyoruz,ne alt devir ne üst devirde vtec her türlü ayrılır.Yıl olayına gelince bu tartışmasız bir gerçekki,arada teknoloji farkı var.2005 ile 98 değerleri aynı bile olsa km den sebep zaten yıpranmış ve son sahibini arıyordur.

STP
03-13-2006, 02:50 PM
98 vtecmı son sahıbını arıyor.. ozaman senınkı hurdalık nerde dıye arıyordur...

CooperS
03-13-2006, 04:20 PM
Herhangi bir koşulda s i geçmek mümkün olamaz.Bırakın modlamayı stok halleriyle konuşuyoruz,ne alt devir ne üst devirde vtec her türlü ayrılır.Yıl olayına gelince bu tartışmasız bir gerçekki,arada teknoloji farkı var.2005 ile 98 değerleri aynı bile olsa km den sebep zaten yıpranmış ve son sahibini arıyordur.
:011101010

CooperS
03-13-2006, 04:22 PM
doğru 98 vtecleri anca yeni yetmelere kitlersin qider ne olacak zaten..

Darkcloud
03-13-2006, 04:26 PM
doğru 98 vtecleri anca yeni yetmelere kitlersin qider ne olacak zaten..

Vtec i hiç bir zaman için yeni yetmeler almaz bu işe gönül vemişler alır ve buişin bilincinde olanlar ve gerçekten agresif birşeyler yapmak isteyenler alır..!

ogunmisir
03-13-2006, 05:24 PM
İster vtec ister Meggy,98 model en temizi 100 küsür bini devirmiş.Neticede istediğin kadar modla metal yorgunluğu denen birşey var.Dedikleri gibi anca yeni yetmeler alır,tabi o kadar parayı biriktirip almaları mümkün olmadığı için para babadan anadan gelecek.Ana baba da o kadar parayı yeni yetme veledine üstünde ölsün riski için vereceğine 0 daha makul,yeni teknoloji ve emniyetli bir araca gider.
Benim F7R hurdalık arıyor mevzuuna gelince her daim benim standart ve zorlanmamış Megim senin vtekinden daha rahat sahip bulur.
Biraz düşünürsen herkes modlu dolu araçlara hasta,gördümü içi gidiyor gıpta ediyor ama mevzu almaya geldimi son limitlere kadar zorlanmış,hoşaf olmuş ama makyajlı araçlar yapanın elinde patlıyor.Herkes modsuz,orijinal alıp kendi bildiğini bildiği şekilde yapmak istiyor.Yani olayın görüntüsü başka kendi başka.Diğer bir taraftan piyasada ve netteki vteklere bakınca ne son sahip nede hurdalık yeter o kadar vteke.
Benimkinde 49 tane girmiş Türkiyeye,nette ya 2 ya 3 tane bulursun F7R.
Yerde taş çok değersiz,altın yok değerli.
Neticede piyasada birşey ne kadar çoksa o kadar değersizdir.Zamanının özeli bugün abartı fiyatlara satılmak isteniyor ama satılmıyor.

sword
03-13-2006, 07:00 PM
ben stock mini ile denedim vtec açıkken bastık ve 2boya yakın öndeydim stock f7r ile de denedim beni mini kadar zorlamadı bile bu iki araca standart olarak sahip olan ve denemek istiyenlerle deniyebiliriz diğer yorumlarla ilgilenmiorum:)

STP
03-13-2006, 08:42 PM
İster vtec ister Meggy,98 model en temizi 100 küsür bini devirmiş.Neticede istediğin kadar modla metal yorgunluğu denen birşey var.Dedikleri gibi anca yeni yetmeler alır,tabi o kadar parayı biriktirip almaları mümkün olmadığı için para babadan anadan gelecek.Ana baba da o kadar parayı yeni yetme veledine üstünde ölsün riski için vereceğine 0 daha makul,yeni teknoloji ve emniyetli bir araca gider.
Benim F7R hurdalık arıyor mevzuuna gelince her daim benim standart ve zorlanmamış Megim senin vtekinden daha rahat sahip bulur.
Biraz düşünürsen herkes modlu dolu araçlara hasta,gördümü içi gidiyor gıpta ediyor ama mevzu almaya geldimi son limitlere kadar zorlanmış,hoşaf olmuş ama makyajlı araçlar yapanın elinde patlıyor.Herkes modsuz,orijinal alıp kendi bildiğini bildiği şekilde yapmak istiyor.Yani olayın görüntüsü başka kendi başka.Diğer bir taraftan piyasada ve netteki vteklere bakınca ne son sahip nede hurdalık yeter o kadar vteke.
Benimkinde 49 tane girmiş Türkiyeye,nette ya 2 ya 3 tane bulursun F7R.
Yerde taş çok değersiz,altın yok değerli.
Neticede piyasada birşey ne kadar çoksa o kadar değersizdir.Zamanının özeli bugün abartı fiyatlara satılmak isteniyor ama satılmıyor.

ben zor musterı bulurum demek :) ben satmak ıstedıgımde sattım. sonra 5 ay gectı dayanamadım gerı aldım sen konushala... ayrıca 12 kaat araban edıyo alınır tabı ne olacak :D

CooperS
03-13-2006, 11:43 PM
ben stock mini ile denedim vtec açıkken bastık ve 2boya yakın öndeydim stock f7r ile de denedim beni mini kadar zorlamadı bile bu iki araca standart olarak sahip olan ve denemek istiyenlerle deniyebiliriz diğer yorumlarla ilgilenmiorum:)
ben zaten vteclerler kalkmam model yükselt öle gel....
artık vteclerle kalkıpta piyasada o arabayı adam yerine koydurtmam...
gidin 106 larla kalkın siz..

sword
03-14-2006, 12:09 AM
bu laflarınla kendini çocuk yerine koydurtmuşsun selametle:)

nitrO_Oxide
03-14-2006, 12:38 AM
Arkadaslar komik olmayalım vtec derken bi dusunelimde konusalım.yok hurdaymıs yok 106 gti ile kalkın sizmiş sacma sacma konusmayın yaa.O eski dediğiniz araba o yeni dediğiniz kac arabaya tabiri caizse şaka yapıyor.
98 model arabaya eski diyorsanız 1000 beygirlik americanlara ne diceksiniz.

Bide laflarımızı yazarken iyice tartıp ole yazın.Marka fanatikleri olabilir hiç bisekilde küçük dusurucu seyler yazmıyalım :!:

CooperS
03-14-2006, 01:30 AM

CooperS
03-14-2006, 01:30 AM
bu laflarınla kendini çocuk yerine koydurtmuşsun selametle:)
sağol kardeşim... :011101010

ogunmisir
03-14-2006, 10:32 AM
Çocuk girmiş nete bakmış f7r a,bulmuş bir tane sarı bildiğim kazalı olanı.Adam 12 istiyor,sen hala mevzunun senin benim araçlarımla alakalı olduğunu öğrenemedin,bundan sonrada öğrenemeyeceksin.Öteki kalkmış mini zorlamadı,3 boy f7r 10 boy filandı herhalde.Öteki yok şaka yapar demiş,evet hepiniz şakasınız ya.
Her karşılaştırmada vtec geçecek değilya birader.Biraz aklını başına topla,silkin ve kendine gel.Cooper s sizi ciddiye alıp kalkmamalı bile.Dalgamısın,alkollümüsün,müptelamısın?

sword
03-14-2006, 11:52 AM
f7r ile her kalkışta vtec geçer istersen gel deniyelim:) bu arada sarı megane coupe rulez:)

STP
03-14-2006, 01:33 PM
Ogun SSS mısır

ben bugune kadar meganeı kaale alıp denemıs adam degılım. cooper s demek vtı ı kaale almamalı... gırtlagına kadar dolu cooper s e neler yaptıgım ıyı bılınır zamanında hıc konusmaya gerek yok. 163 hp teker gucu boru degıl ...

Cooper S nıcklı uye..

ıstedıgın kadar yukle arabanı gel okı. sana hıc sozum yok... mın 0.8 basıyor olacak TB 0.8 basıcam baskada bamsıycam ıstedıgın kadar yukledıgın halde okı .basarsam adamda degılım. neymıs model yukseltte gel.. aslan parcası 2720 cc hacıme tekabul eden araban var.. ozaman gıt 2.0 lıtre typerlada john benjamın gec madem . 1.6 mızı zor zaptedıyorsun... bu arada 30 35 bın euroluk araban var 163 hp 5 bın euro daha harca 230 hp... 20 mılyarlık arabam var 160 hp 10 bın dolar harcadım oldu 400+ hp... hadı sıze selametle...

ogunmisir
03-14-2006, 03:09 PM
Ogun SSS mısır

ben bugune kadar meganeı kaale alıp denemıs adam degılım. cooper s demek vtı ı kaale almamalı... gırtlagına kadar dolu cooper s e neler yaptıgım ıyı bılınır zamanında hıc konusmaya gerek yok. 163 hp teker gucu boru degıl ...

Cooper S nıcklı uye..

ıstedıgın kadar yukle arabanı gel okı. sana hıc sozum yok... mın 0.8 basıyor olacak TB 0.8 basıcam baskada bamsıycam ıstedıgın kadar yukledıgın halde okı .basarsam adamda degılım. neymıs model yukseltte gel.. aslan parcası 2720 cc hacıme tekabul eden araban var.. ozaman gıt 2.0 lıtre typerlada john benjamın gec madem . 1.6 mızı zor zaptedıyorsun... bu arada 30 35 bın euroluk araban var 163 hp 5 bın euro daha harca 230 hp... 20 mılyarlık arabam var 160 hp 10 bın dolar harcadım oldu 400+ hp... hadı sıze selametle...
SSS Sen,daha insanlarla iletişim kuracak duruma bile gelemedin,50 defa uyarıldın ,forumlardan atıldın banlandın iflah olmadın.Laftan anlamadığın gibi okuduğunu da anlama kabiliyeti olmayan birisın ki,kişilerin şahsiyetlerine hele soyadlarına klavye efeliği yaparak sataşıyorsun.Diyorum bu birgün efendi olacak ama yok,asil azmaz bal bozmaz demişler. :cattive54 :samurai: :cattive54

Ertan Ömür
03-14-2006, 03:23 PM
:icon37: :icon37: UYARI :icon37: :icon37:

Sevgili Selçuk ve Ogün,lütfen üslubunuza ve kullandığınız kelimelere dikkat edin.Tartışmanıza lafımız yok.Sabahlara kadar tartışın.Ama karalayıcı yada alçaltıcı kelime yada cümlelere taviz veremeyiz.Münakaşaya sebebiyet verecek cümlelerden kaçınmanızı sizlerden özellikle rica ediyorum.Sorunlarınızı MSN yada özelden halledin lütfen. :003:

STP
03-14-2006, 03:27 PM
benımkını sılıyosunda onunkınıde sılsene ya yeter bee

Ertan Ömür
03-14-2006, 03:33 PM
benımkını sılıyosunda onunkınıde sılsene ya yeter bee
Yazını yazmadan önce silmiştim zaten :003: .Yalnız yazılarınızı düzeltmek yada silmekle bu işler yürümez.Ya neden insanlar tartışmayı bu kadar kolay münakaşaya taşır anlayamıyorum.Ya arkadaşlar her ikinizde üretken insanlarsınız ama allem edip kallem edip sivri laflarla birbirinize giriyorsunuz.Ne yalan söyleyeyim bu gidiş gidiş değil.Saygılar. :sleep:

ogunmisir
03-14-2006, 03:36 PM
f7r ile her kalkışta vtec geçer istersen gel deniyelim:) bu arada sarı megane coupe rulez:)
Hayhay istediğin zamanda ,nerdesin sen.İzmirdemi?Ben bu aralar İstanbulda değilim.Stok haliyle her türlü. :king:

ogunmisir
03-14-2006, 03:46 PM
Beni tanıyanlar bilir ,kendi aracım ne olursa olsun hiçbir zaman bu tarz diyaloglara girmem ancak bir değil 2 değil devamlı en klas bu ,boy boy ayırır hoplar zıplar,olmadımı yok atmosferik yok turbo yok dolu yok boş.Stok konuşuyoruz her defasında aynı polemiğe giriyor,yetmiyor msnden küfürün 1000 i bir para.Efendi efendi takıl bilgi paylaş,paslaş ama yok ben en iyiyim,yerim olmazki.Her defasında da dikkat ederseniz olayı şahsi araç ve kişilik sataşmasına taşıyan biri.Bizde neyse onu yazıyoruz.Adamın derdi f7r veya benle ilintili değil,herkese her araca sataşmak.Kişilerin şahsi haklarına bulaşmadan olmazmı ya.
Bırak artık bu işleri.

Ertan Ömür
03-14-2006, 03:55 PM
Beni tanıyanlar bilir ,kendi aracım ne olursa olsun hiçbir zaman bu tarz diyaloglara girmem ancak bir değil 2 değil devamlı en klas bu ,boy boy ayırır hoplar zıplar,olmadımı yok atmosferik yok turbo yok dolu yok boş.Stok konuşuyoruz her defasında aynı polemiğe giriyor,yetmiyor msnden küfürün 1000 i bir para.Efendi efendi takıl bilgi paylaş,paslaş ama yok ben en iyiyim,yerim olmazki.Her defasında da dikkat ederseniz olayı şahsi araç ve kişilik sataşmasına taşıyan biri.Bizde neyse onu yazıyoruz.Adamın derdi f7r veya benle ilintili değil,herkese her araca sataşmak.Kişilerin şahsi haklarına bulaşmadan olmazmı ya.
Bırak artık bu işleri.
Diyelimki bu konuyu kilitledik.Bütün sorunlu mesajları editledik.Yada hak mahrumiyeti cezaları verdik.Ne olacak?Ne değişecek?Önemli olan bu sektöre emeği geçen insanların bir şekilde paylaşımda bulunması.Hoplatırım zıplatırım türü sözler modifiyecilerin çok sık kullandığı kelimeler.O yüzden o tür kelimeleri editlemiyorum kolay kolay.Eğer hayaliyse bir başka üye o iddiayı çürütür olur biter.Ama münakaşaya varan yazılar sadece can sıkar.Kimse kimseye ders vermeye çalışmasın burada.Burası ne dershane ne mahkeme salonu.Sadece ve sadece kendi halinde bir forum. :003:

sword
03-14-2006, 04:12 PM
neyse nerde kalmıştık:) ben izmirde değilim istanbuldayım bu tarafa gelirsen her zaman deneriz benim izmire gelmem şuara çok zor ama izmirde erol la denemişsin:) sonucu yazsana merak ettim:)

STP
03-14-2006, 04:44 PM
Bırak artık bu işleri.

kes kes.. her sıtede popo ettıler actıgın her konuda daha neyı konusuyorsun... benım kalıtem bellı...

ddex
03-14-2006, 05:28 PM
Bırak artık bu işleri.

STP sen konuşursun millet seni senin deyiminle popo eder -olan şey hep bu- bir gün belki sende bıkarsın bundan, biz senin saçmalamalarından ve senin düştüğün durumları görmekten bıktık (!)

CooperS
03-14-2006, 06:33 PM
Ogun SSS mısır

Cooper S nıcklı uye..

STP şu siteyi iyi inceLe..
parçalarım gelsin allahın izniyle senide qöndeririz.
ya da sen bizi qönderirsin ama oncelikle..
ßi Type-R alda öyle kalkalım ama..
Hiç değilse yaktığımız 100 oktan lara deyer...

CooperS
03-14-2006, 06:40 PM
turbo+supercharger= mini cooper S
kaç beygir olduğunu ve 6 viteste bile uzadığını biliyomusun...!!!

ogunmisir
03-14-2006, 07:00 PM
neyse nerde kalmıştık:) ben izmirde değilim istanbuldayım bu tarafa gelirsen her zaman deneriz benim izmire gelmem şuara çok zor ama izmirde erol la denemişsin:) sonucu yazsana merak ettim:)
Maşallah haberi almışsınız,biz burada farklı işler yapıyoruz,kimin kimle sidik yarışı yaptığına bakmıyoruz.Koskoca bir Tuning klübü üyeleri önünde fanatiklikten uzak dostluk ve samimiyetle gırgırına bazen kalkıyoruz.
Mevzuyada gelince headers ve komple egzostlu vtec son süratte geçti beni.Süratte 220 civarı idi,benim aracımda egzost dahi yok.
Şimdi hangi otorite yorum yapacak merak ederim.Üzerinde sadece filtre egzost ve headerslı bir vtec hemde son süratte geçiyor.
Neyse mevzu sende takılmış zaten.O beni geçer ,başka biri başka bir şehir ve mekanda seni geçer,büyü biraz boşver bu sidik yarışlarını.Dostluğa oyna.

sword
03-14-2006, 07:14 PM
büyü-sidik yarışı bu kelimelerle ilgilenmiorum kötü laf sahibine:) demek geçti seni son süratte avatardaki gibi kadranı oturtsaydın 240 olmadımı:) allah allah sen hep derdin ya torklu hacimli araba sonunda geçer diye tam tersi olmuş ilginç:) bende filtre ve egsoz var ben bunlara pek önem vermezdim baya etkiliymiş demek:) header almalıyım en kısa zamanda etkisi büyükmüş:)

STP
03-14-2006, 07:32 PM
STP şu siteyi iyi inceLe..
parçalarım gelsin allahın izniyle senide qöndeririz.
ya da sen bizi qönderirsin ama oncelikle..
ßi Type-R alda öyle kalkalım ama..
Hiç değilse yaktığımız 100 oktan lara deyer...

sen tc+sc yap bende darton mıd 85 cakarım olurum 2 lıtre ozaman evlere senlık olur... ılkın sen benım fiteği gecteeee ondan sonra konusuruz... sen bana sıte verıp duruyorsun ama ben sana vermıyım dıkkat et ne hp ler cıkmıs aklın kacar bı yerlerıne. bu arada typer demıssınde B serısı herzaman K serısınden ıyı olmustır haberın olsun...

STP
03-14-2006, 07:33 PM
Maşallah haberi almışsınız,biz burada farklı işler yapıyoruz,kimin kimle sidik yarışı yaptığına bakmıyoruz.Koskoca bir Tuning klübü üyeleri önünde fanatiklikten uzak dostluk ve samimiyetle gırgırına bazen kalkıyoruz.
Mevzuyada gelince headers ve komple egzostlu vtec son süratte geçti beni.Süratte 220 civarı idi,benim aracımda egzost dahi yok.
Şimdi hangi otorite yorum yapacak merak ederim.Üzerinde sadece filtre egzost ve headerslı bir vtec hemde son süratte geçiyor.
Neyse mevzu sende takılmış zaten.O beni geçer ,başka biri başka bir şehir ve mekanda seni geçer,büyü biraz boşver bu sidik yarışlarını.Dostluğa oyna.

sen full stock arabanlamı typer gecen 106 yı gecmıstın :D

CooperS
03-14-2006, 09:13 PM
:011101010 sadece qülüyorum STP sana bo$ver...

STP
03-15-2006, 03:03 AM
gul kardes gull.. benım ve TB nın ne oldugu bellı ;)

ogunmisir
03-15-2006, 10:08 AM
Madem öyle bende güleyim.

ogunmisir
03-15-2006, 10:10 AM
sen full stock arabanlamı typer gecen 106 yı gecmıstın :D
Şöyle bir düzeltme yapalım geçen ben değildim.Araç bir arkadaşımdaydı.Ben film edilmesini izledim. :king:

ogunmisir
03-15-2006, 10:28 AM
büyü-sidik yarışı bu kelimelerle ilgilenmiorum kötü laf sahibine:) demek geçti seni son süratte avatardaki gibi kadranı oturtsaydın 240 olmadımı:) allah allah sen hep derdin ya torklu hacimli araba sonunda geçer diye tam tersi olmuş ilginç:) bende filtre ve egsoz var ben bunlara pek önem vermezdim baya etkiliymiş demek:) header almalıyım en kısa zamanda etkisi büyükmüş:)
Sanada gelince Erol benim kardeşim,terbiyesizlik yapmamıştır.
Kadranı oturtmak veya iddia değil gırgırına otobanda gazladık.Filtre,egzost,headers ile 220 üstünde bir süratte yanyana giderken yaklaşık 2 -5 km sürat farkı ile geçti.Denildiği gibi yaklaşık 10 hplik bir artısı vardır herhalde.Tabi bir takım duyumlar chip veya başka modlar üstüne ancak o kadarda önemli değil.Nasılki benim araçla İnanç meşhur 106 yı geçmişti,başka biride onu geçebilir.
Kadran 240 görmedi derken yine ben 5500 devir gibi vites atarım ve mesafe olduğunda görür o sürati.Neticede belkide bagajdaki kutu bassları çıkarıp,az benzinle ve 0 dan kalksaydık,veya ben yine aracı İnanç'a verseydim netice farklı olurdu,veya bende headers,egzost filan yapsaydım.
Neticede önemli olan şuki,bir vtek geçmekle nasılki tüm vtekler veya 106 lar yalan olmuyorsa bizde aramızda takıldık öylesine.Biz biribirimizi kutlayacak tebrik edecek kadarda sıkı fıkı insanlarız.
Senin vtekine gelince bu 2 aracın teknik verileri ortada,biri 2000 diğeri 1600 ancak son süratleri aynı.Ancak km ve bakıma göre değişiklik gösterebilir.
Geçmeyi veya geçilmeyi erkeklik ve babayiğitlik emaresi olarak algılamaya devam edip bu şekilde sağda solda efelenmeyle,bire bin ekleyip diğer tüm markaları telmaşa gördüğünüz süreçte ancak klavye babası olursunuz.Ancak reelde,yüzyüze yüzünüz kızarır sonra.
Dünya küçük,Türkiye de daha da küçük.Karşılaşırız. :003:

hakanhun
03-15-2006, 11:48 AM
Ancak reelde,yüzyüze yüzünüz kızarır sonra.
Dünya küçük,Türkiye de daha da küçük.Karşılaşırız. :003:

Her zaman bekleriz:D Sword ta benim kardeşim sıkıntı olmasın:)
ama senin yüzün kızarmasın sonra:)
Yaşının adamı gibi konuşmuyosun.. yazık..
şakasın sen şaka..

STP
03-15-2006, 12:16 PM
way be vtec nezamandır fıltre egsoz headers ıle 10 hp alır oldu... neyse oguncum sana lafım yok...

ogunmisir
03-15-2006, 12:16 PM
Her zaman bekleriz Sword ta benim kardeşim sıkıntı olmasın
ama senin yüzün kızarmasın sonra
Yaşının adamı gibi konuşmuyosun.. yazık..
şakasın sen şaka..

Hah bir sen eksiktin sende geldin ya tam oldu.Hadi birkaç kişi daha tamam çete oldunuz.

STP
03-15-2006, 12:18 PM
S S S

ogunmisir
03-15-2006, 12:22 PM
S S S
Ya sen niye heyecanlandın yine,bir ogüncum bir . SSS .Sakin ol,kalbine zarar. :1newwink:

STP
03-15-2006, 12:32 PM
sakinim ben sen rahat ol... :003:

Ertan Ömür
03-15-2006, 12:43 PM
Selçuk bu konuda seni son kez uyarıyorum.Lütfen sarfettiğin kelimelere dikkat et. :sleep:

STP
03-15-2006, 12:53 PM
S S S

EVO VIII
03-15-2006, 12:56 PM
Kardeş ayıp oluyor kes felan!!!

sword
03-15-2006, 01:55 PM
selçuk pit cezası senin araban modifiyeli arkadan yetişirsin bize:)
ben çete değilim free takılıyom single racer:)
ben burda bitane siyahla denemiştim yolda denk geldi megane coupe dedim1,6tımı yok 2,0dedi fena gitmiodu kopmadı 3boy arkamda felan kaldı.
ben zaten sıkılıyorum klavye başında uzun yazamıorum amanapim rakipler hep burda yoldakiler denemio benle:)

ogunmisir
03-15-2006, 02:11 PM
selçuk pit cezası senin araban modifiyeli arkadan yetişirsin bize:)
ben çete değilim free takılıyom single racer:)
ben burda bitane siyahla denemiştim yolda denk geldi megane coupe dedim1,6tımı yok 2,0dedi fena gitmiodu kopmadı 3boy arkamda felan kaldı.
ben zaten sıkılıyorum klavye başında uzun yazamıorum amanapim rakipler hep burda yoldakiler denemio benle:)
İşe bak ısmet işte.90-2005 arası 15 yıl birfiil yaşadım İstanbul'da.Ortaköyden,Ataköye,Göztepeden,Bahçelie vlere kadar en son da Erenköy ve Maltepede yaşadım.Önce beyazFlash ardından F7R ile ancak rast gelmemişiz.
Yanlız bir konuda seni bilgilendireyim Meggy 2.0 lar 3 çeşit,ideler var 140 lık,f7r ler var 150 lik.Bunların ikiside 16v 2000 cc.Bir 2000 cc olan daha var 8 valve 135 lik.Şimdi diyeceksinki hangisi?
Genelde kasada oynama yapılmamışsa yan sinyallerin üstünde 2.0 yazanlar 8 valve,16 v yazanlar model yılına göre 99-98 ise F7R 2000 ve üstü model ise idedir.150 hplik ve 185 nm lik bir aracın senin aracının stok halinde kopmaması zaten normalde,Her 2 16 valve içinde 3 boy geride kalması zor.Tabi adam şehiriçi trafikte akıllı davranıp basmadı veya başka bir mevzu varsa bilemem.Belkide senin dikiz aynasında sorun vardır. :012:

sword
03-15-2006, 02:56 PM
bendede vardı flash S hehe hatta ondan önce broadway ve fairway
http://img221.imageshack.us/img221/2460/vbt986sw.jpg

ama hondaya geçince olay bitti:) zaten burdaki f7r larla denesemde farketmez senle denemeden bi anlamı yok o adamlar burda yazmıo çünkü:) dikiz aynama yakışcakmı bakalım magane:)

ogunmisir
03-15-2006, 03:06 PM
Yok yok ben İstanbul'a haber saldım,tüm F7R lar haberli olaydan.Hatta sen gördüklerine beni sor tanıyormusun diye.Hepsinin saygı ve sevgili abisiyimdir.Hatta bir birlik oluşturmaya çalışıyoruz.Ancak ne yazıkki F7R lerden sadece 7 tane bulabildim tüm Türkiyede.Bu arada senin aracın ne hatcback vtecmi?Hani ona göre ayna alayım ben,sığmaz filan.:)

sword
03-15-2006, 03:25 PM
oo iyi demmeki en kıdemlisin sensin seni geçtikmi dierleri saygı duruşu yapar artık:)
benimki sedan hb den biraz daha ağır şansına:)

ogunmisir
03-15-2006, 04:20 PM
Yok ben en sakin ,yaşlı ve gazlamayan ,piyasa takılanlarıyım.Zaten ondan sebep 18 krom bakıyorum.Ancak autodromda kalkışlara giren safkan siyah f7rımız var.Enkei hafif yarış jantlı.Bir tane Dentistanbul'da doktor arkadaşımda var ama o da hırslanmadıkça pek gazlamaz.Ankara'da var bir arkadaşım heran hazır,17lerle kalkmış defalarca hemde hatchbacklerle.Dediğine göre çerez.Ancak genelde bu aracın kullanıcıları çetin ceviz.Stok halleriyle bile kolay yutulur lokma değiller.

Bunlar araçlarını bildiğim dostlarım,benden bir selam iletmen yeterli.

http://img88.imageshack.us/img88/7279/07bv3xl.jpg

http://img80.imageshack.us/img80/9020/megan8lz.jpg

http://img103.imageshack.us/img103/5945/08gh3bn.jpg

http://img103.imageshack.us/img103/9800/09gp6tc.jpg

http://img63.imageshack.us/img63/6506/uncles4xf.jpg

Bu en meşhuru,bunu tavsiye etmem.Şimdi zaten koltukları filanda söktü,enkei jantta aldı. :samurai:

http://kelalaka.net/old/secure/foto/27aug_3/images/img_5688.jpg

http://kelalaka.net/old/secure/foto/27aug_1/images/img_5490.jpg

ogunmisir
03-15-2006, 04:27 PM
Bu arada asıl konuda bayağı saptı ancak hala ısrarla vtec önde ya el insaf yahu??!!??
Bu vtek herkesi geçiyor her karşılaştırmada.

sword
03-15-2006, 04:56 PM
hehe sana zahmet bu siyah ın autodrom süresini öğrenirmisin bakalım uf mu olmuş yoksa napmış:) bu arada 16 kırmızı doktorla tanıştım ama sakin bir arkadaş angel stop gib işeylerle uğraşıodu en son:) doktarla denerim ama kıstas olmaz gibi geliyo zayıf biraz:)

ogunmisir
03-15-2006, 05:21 PM
Sen hangi bölgedesin,ismin ne sword kardeşim?Birde 3.hondanı siyah olanı İzmiremi sattın?

sword
03-15-2006, 05:34 PM
ist üsküdar murat yarışmaya b16a2 ilen katılıyorum :) o siyah vtec izmitte kocaeli yani

ısrarla siyah meganın süresini öğrenmek isterim:)

ogunmisir
03-15-2006, 05:38 PM
Valla sahibine ulaşamıyorum ama deniyorum,sen sanki biliyor gibisin.:)
Veya sen dereceni yaz sorayım Arasıma.

sword
03-15-2006, 05:47 PM
yok bilmiorum fikir sahibi olmak için mümkünse öğreniver:)

ogunmisir
03-15-2006, 05:50 PM
Dur bakalım senin jantlar 17 mi,onlarmı yürüyeceksin??Yalan oluverirsin. :icon_bigg

sword
03-15-2006, 06:27 PM
17lerle yürüyo 15 takarsam koşar:) ben ayarlarım lastik sorun değil:) bu arada siyah megan autodrom derece bekleniyor hala:)

ogunmisir
03-15-2006, 06:41 PM
Yapabileceğim birşey yok ne yazıkki,adamın telefonu kapalı.Ancak bulacağız sana merak etme bir f7r.

CooperS
03-15-2006, 08:37 PM

BuğraCvc
03-15-2006, 08:39 PM
Konu neden dağıtıyosunuz arkadaşlar
CooperS mi VTİ mı?

sword
03-15-2006, 09:10 PM
vti vs diğerleri konu nası olsa tek tek konu açılıyo toplu halledelim:)

CooperS
03-15-2006, 10:40 PM
Konu neden dağıtıyosunuz arkadaşlar
CooperS mi VTİ mı?
işte bize çoçuk diyenler neler yapıyor..
acaba kendileri çoçuk değilmi boşver ßuğra...

sword
03-15-2006, 11:06 PM
yav sen hala niye buraya yazıon muatap olmadığın araba ile karşılaştırma arabanı imajın zedelenmesin:) ama diorsanki yazarım ozaman bence vti alır:)

CooperS
03-15-2006, 11:10 PM
yok ben zaten sözümde ısrarcıyım senle kalmam ki...
sadece kendiniz çoçuk çoçuk hareketler yapıyorsunuz...

sword
03-15-2006, 11:22 PM
haklısın kalkma değmez vtec için
sağdan devam:) sol şeriti değersiz ama hızlı vti a bırakalım:)

linkinpark
03-16-2006, 12:17 AM
nitro oxide + 100000000000000000

CooperS
03-16-2006, 01:28 AM
haklısın kalkma değmez vtec için
sağdan devam:) sol şeriti değersiz ama hızlı vti a bırakalım:)
haklıyım çünkü biz VTI larla 1999 gazlıyoduk..!!!
.

savasaktulum
03-16-2006, 10:25 PM
yok ben zaten sözümde ısrarcıyım senle kalmam ki...
sadece kendiniz çoçuk çoçuk hareketler yapıyorsunuz...
kalkmana bencede değmez yetişemezsin zaten boşver:)

TOLGA_GULER
03-16-2006, 11:24 PM
bencede honda ama cooper s da fena yürüyo yüklenince güzel yürüyo arkadaşlar ...

Ramazan
03-16-2006, 11:37 PM
vtec alır hertürlü

CooperS
03-16-2006, 11:47 PM
sende galiba ferrrari var...

ilkeer
03-16-2006, 11:47 PM
haklıyım çünkü biz VTI larla 1999 gazlıyoduk..!!!
.
bu cevap yeter galıbaa vtı cı kardeşşşş sanaa sen soldan gazlada yeter o arabaları artık doguya gonderelımm :icon_excl :icon_excl

CooperS
03-16-2006, 11:53 PM
bu cevap yeter galıbaa vtı cı kardeşşşş sanaa sen soldan gazlada yeter o arabaları artık doguya gonderelımm :icon_excl :icon_excl

doğuda ki maholar gazlasın kayseri tuning falan ........ zuahahahahahahahahhahhahahahahahhahaha :011101010

CooperS
03-16-2006, 11:56 PM
yok 2 kişi konuşurken 3 ye halt yemek düşer :003: ...

ogunmisir
03-17-2006, 03:10 PM
Kesinlikle yakında tüm doğu vti kaynayacak.Hem oralarda havada soğuk daha iyi gazlar vtekler.
Şaka gibiya cooper s le kıyaslandığı yetmiyor birde geçiyor. :wave:

Mechanix
03-17-2006, 06:40 PM
doğu değil batıya çoğunu amerikaya yollamışlar bi araştırın usa daki honda ve diğerleri farkını:) güneş balçıkla sıvanmaz :)

sword
03-17-2006, 06:44 PM
mini gazlarken ağlayan araba değilmi bu haha vvviiiiiiiiiiiğğğğğ :)

WarsteineR
03-17-2006, 08:12 PM
ya şu vtec'e neden bu kadar taktınız..

ogünmısır neden sürekli vtecler ile ilgili kıyaslamalar yapıosun..demekki sende gözünde çok büyütüosun ki..bakalım ben geçemedim başkaları geçebilirmi bu aracı diosun konular açıosun..ama sonuç hep hüsran..

cooper s de iyi..ancak vtecle karşılaştırılacak kadar iyi deil..

ogünmısır..madem yaşça büyüksün..yaşının gerektirdiği gibi konuş..yazılarını baştan beri okuyorum..sürekli bişiler ispatlamaya çalışıosun..

neyse..artık sizlere vtec geçer filan demek saçma..şu sitenin index'i anladı vtecin geçeceğini..siz annamadınız..ne diyim..

böle devam edin.. ;)

arabanada çok güveniosan..gelirsin kimle kalkmak istiorsan kalkarsın..

CooperS
03-17-2006, 11:04 PM
ya şu vtec'e neden bu kadar taktınız..

ogünmısır neden sürekli vtecler ile ilgili kıyaslamalar yapıosun..demekki sende gözünde çok büyütüosun ki..bakalım ben geçemedim başkaları geçebilirmi bu aracı diosun konular açıosun..ama sonuç hep hüsran..

cooper s de iyi..ancak vtecle karşılaştırılacak kadar iyi deil..

ogünmısır..madem yaşça büyüksün..yaşının gerektirdiği gibi konuş..yazılarını baştan beri okuyorum..sürekli bişiler ispatlamaya çalışıosun..

neyse..artık sizlere vtec geçer filan demek saçma..şu sitenin index'i anladı vtecin geçeceğini..siz annamadınız..ne diyim..

böle devam edin.. ;)

arabanada çok güveniosan..gelirsin kimle kalkmak istiorsan kalkarsın..

:011101010 :011101010 :011101010 :011101010 :011101010 :011101010 :011101010

ogunmisir
03-18-2006, 03:00 PM
Yazdıkların anca kumda oyun işi,konuyu benmi açtım,veya diğerlerini açan kim.Neyse yazda geliyor,klavyelerden kale yapın siz.

savasaktulum
03-18-2006, 07:47 PM
sende galiba ferrrari var...
SEB BOŞA FORU MAÇAMA YA ZEKİ DOSTUM BENDE NE ODUGU TARTIŞILMAZ BENDE PALİO VAR KONU SENİN ARABANLA V-TEC OZAMAN FERRARİ İLE İLGİLİ BİR FORUM AÇIM KİMSE YAZAMAZ BİŞE KİMSEDE YOK FERRARİ BEN KENDİMDE NE ARABA VRA ONA GÖREMİ CEVAP YAZCAM YOBE TOBE:(

Badboy
03-18-2006, 08:34 PM
sıyah meganın autodrom derecesı nerde yahuu hala yazılmamıs.. selçugun bos halındekı derecesı 9.810 du...

CooperS
03-18-2006, 08:38 PM
SEB BOŞA FORU MAÇAMA YA ZEKİ DOSTUM BENDE NE ODUGU TARTIŞILMAZ BENDE PALİO VAR KONU SENİN ARABANLA V-TEC OZAMAN FERRARİ İLE İLGİLİ BİR FORUM AÇIM KİMSE YAZAMAZ BİŞE KİMSEDE YOK FERRARİ BEN KENDİMDE NE ARABA VRA ONA GÖREMİ CEVAP YAZCAM YOBE TOBE:(
:011101010 :011101010 :011101010 :011101010 :011101010 :011101010 :011101010 :011101010 :011101010 :011101010

Badboy
03-18-2006, 08:40 PM
:011101010 :011101010 :011101010 :011101010 :011101010 :011101010 :011101010 :011101010 :011101010 :011101010

acaba senın cooper ın varmı sıkıyosun burda...

CooperS
03-18-2006, 08:44 PM
34 UUU 30 ruLez.....

Badboy
03-18-2006, 08:46 PM
hee hee bak bende yazıyorum 34 ASU 43.... rulez... oldumu

CooperS
03-18-2006, 09:25 PM
lan benim tolga kırmızı cooper s ikitelli de drag yapmışıtık ya
magneX toLqa... zuahahaha
ilker de vardı hatta ..

ilkeer
03-19-2006, 12:52 AM
ya kardeş ılk once bıtane gtı al ondan sonra vtı s li konulara gır ole baba arabasıyla gazlamıyoruzz :frech11:

ogunmisir
03-19-2006, 01:08 AM
hee hee bak bende yazıyorum 34 ASU 43.... rulez... oldumu
Konu başlığı farklı yerlere nasılda geliyor.Adamın birinin derecesini yazmışsın sonrada milletin derecesini merak ediyorsun?
Hadi yazdım 8 ne olacak?Kim neyi neyle kanıtlıyacak.Elalemin derdi derecesini bırakta kendi aracına keyfine bak. :003:

sword
03-19-2006, 01:10 PM
8mi hımm 300hplik bir evoyı geçiyor yani :) kendi aracımızın keyfine bakalım ben baya keyf alıyorum yav S de geçiorum F7R da ama burdakiler değil yolda karşılaştıklarımı:)

savasaktulum
03-19-2006, 06:45 PM
gul sadece çocuk gibisin ya iki kişi konuşurken üçüncüye ne düşer yazmışsın artık açtırdın agzımı ozaman form sen ve selcık arasında olsun kimse yazmasın bişe .olum sen vallaha düşünmeyi bilmiosun çelişki konuşup batma boşa v-tec e yetişemezsin uğraşma boşa

ogunmisir
03-19-2006, 06:53 PM
Alayınıza 10 boyyyy.

CooperS
03-19-2006, 08:32 PM
gul sadece çocuk gibisin ya iki kişi konuşurken üçüncüye ne düşer yazmışsın artık açtırdın agzımı ozaman form sen ve selcık arasında olsun kimse yazmasın bişe .olum sen vallaha düşünmeyi bilmiosun çelişki konuşup batma boşa v-tec e yetişemezsin uğraşma boşa
:011101010 :011101010 :011101010 :011101010 :011101010 :011101010 http://img381.imageshack.us/img381/7857/drifttokiyo071dm.jpg

CooperS
03-19-2006, 08:32 PM
..........................................

ogunmisir
03-20-2006, 10:20 AM
8mi hımm 300hplik bir evoyı geçiyor yani :) kendi aracımızın keyfine bakalım ben baya keyf alıyorum yav S de geçiorum F7R da ama burdakiler değil yolda karşılaştıklarımı:)
F7R ın ne yapacağı belli olmaz.Maximegane da olan motora diyorlar F7R,0-100 ü kaç biliyormusun?
2.7 sec.Ezbere konuşmayacan.

sword
03-20-2006, 12:07 PM
siyah meganın derecesi sorulmuştu sende buna karşılık 8dedin unutkanlık başladı galiba:)
ethem abiden satın al arabayı sonra konuşursun böle:) sen kendi arabanla gelde ben sana b16a2 1600cc le f7r 2000cc nası ayrılır dersi verim:)

ogunmisir
03-20-2006, 01:08 PM
Kendine güvenmek güzel ancak cengaverlik apayrı.

GENÇLER GRUP HALİNDE,
>>
>>YETİŞKİNLER İKİŞER İKİŞER,
>>
>>İHTİYARLAR İSE TEKER TEKER YÜRÜRLER
Sen bak dalgana,gün gelir devran döner,senide ayırırız tekten.

Low-Rider
03-20-2006, 02:57 PM
F7R ın ne yapacağı belli olmaz.Maximegane da olan motora diyorlar F7R,0-100 ü kaç biliyormusun?
2.7 sec.Ezbere konuşmayacan.
ezbere konuşan sensin
iiki bi şu meganın motor kodunu biliosun heryerde efyediar,can sıkıyosun artık

neymiş maxi megan 0-100:2.7ymiş
evet maxi megan ın 2.7 ama senin arabanın motor kodu dışında maxi meganla hiçgbir benzerliği yok bunu sok artık o kafana

hee bende arabamı maxi meganla aynı speclere getiricem diyosan eywallah,yap arabanı maxi megan ondan sonra ona buna gider yap

hobbit
03-20-2006, 03:14 PM
ne o tartışıyor musunuz cocuklar :012: ...bu dünya ne sıze ne bize kalmaz.. kimseye kalmaz beyler ...bırakın tarışmayı kavgayı ..ne kadar vaktımiz kaldı hıc bırımız bilmiyoruz...onu da güzel degerlendirin hadı bakalım :)

ogunmisir
03-20-2006, 03:37 PM
ezbere konuşan sensin
iiki bi şu meganın motor kodunu biliosun heryerde efyediar,can sıkıyosun artık

neymiş maxi megan 0-100:2.7ymiş
evet maxi megan ın 2.7 ama senin arabanın motor kodu dışında maxi meganla hiçgbir benzerliği yok bunu sok artık o kafana

hee bende arabamı maxi meganla aynı speclere getiricem diyosan eywallah,yap arabanı maxi megan ondan sonra ona buna gider yap
İşinde ol,sakinleş cool down.Zoruna gitti belli.

Low-Rider
03-20-2006, 03:46 PM
ne demessin nasıl zoruma gitti bir bilsen aah ah

sword
03-20-2006, 06:25 PM
yav onun bişe yapacağı yok parmaklar yorulmadı :) ben diyom gel arabalar yorulsun gel işte kalkalım 9nisanda körfeze:) devran ne kadar dönerse dönsün senin megan hep arkada kalır:)

savasaktulum
03-22-2006, 10:38 PM
ya kardeş ılk once bıtane gtı al ondan sonra vtı s li konulara gır ole baba arabasıyla gazlamıyoruzz :frech11:
baba parası falna çaloştık para kaazndıkta almadıkmı ben daha oğrenciyim ayrıca saçma saçma konuşma olduu ya arabamız yujlu olmayınca konuşamıcazmı paloı var bened dostum ama emın ol arabama aşığım çünkü_ BABA PARASI_
çünkü garçlıklarla yapıldı ufak tefek şeyler ama şundan emin ol iş güç sahibi olunca orum yapmaya cesaret edemeyecegin araba çıkarıcam bekle ve gör ukala dstum ayrıca arabası şahin doğan olanlar konuşmasınmı arkadaşım ukalalığın alemi yok

REvolution131
03-23-2006, 12:00 AM
cooper yalan..

STP
03-23-2006, 03:35 AM
2.7 yazan yerı bana soylermısın.. atıl a soruyorum 5 cıvarında dıyor sen 2.7 dıyorsun?

ogunmisir
03-23-2006, 10:19 AM
Ethem abiye soracan,kaç generasyon geliştirildi F7R diye.,Atıl mahalleden arkadaşın galiba.

STP
03-23-2006, 11:41 AM
Ethem abiye soracan,kaç generasyon geliştirildi F7R diye.,Atıl mahalleden arkadaşın galiba.

aynen oyle. zorunamı gıttı,muhabbetımız ıyıdır ıyı bı arkadastır.butun pıst organızasyonlarımızda beraberızdır.bu sıtenın drag day ıde onun sayesınde basarı ıle gecmıstır....
2.7 sanıye dedıgın olan wrc lerde dahı yok onden ceker bır makınede olsun.Atıl a bole dıyolar dedım yok daha neler 4.5 5 cıvarında dedı.. ama sen ondan ıyı bılıyosundur sımdı

CooperS
03-23-2006, 03:08 PM
cooper yalan..
(SSS) o kadar bana yuklensen bende giderim..
cooper s de bi 10 sene qeçsin öle yüklenilir..
araba yeni ve güzel olduğundan dolayı kıyamıyoruz..
anladınmı (SSS) ..

STP
03-23-2006, 03:13 PM
neye kıyamıyosun yaw... bos konusma burda... safı kolpasınız.. :no:

CooperS
03-23-2006, 03:14 PM
S S S

CooperS
03-23-2006, 03:15 PM
S S S

CooperS
03-23-2006, 03:16 PM
S S S

STP
03-23-2006, 03:17 PM
S S S

CooperS
03-23-2006, 03:17 PM
S S S

Ertan Ömür
03-23-2006, 03:27 PM
:icon37: :icon37: UYARI :icon37: :icon37:

Yazdıkları mesajlarda S S S gören arkadaşlara sesleniyorum.Şu 3 günlük Dünyada neyin peşinde olduğunuzu anlayamıyorum.Bu forum birbirinize laf sokma,aşağılama,gaz verme,karalama,tehdit etme,kışkırtma,göz dağı verme yeri değildir.Asla ve aslada olmayacaktır :no: .Buraya yazdığınız yazılardaki kelimelere ve üsluba dikkat etmezseniz sonuçlarına katlanırsınız.Saygılar ERTAN ÖMÜR. :sleep:

STP
03-23-2006, 03:29 PM
yaw abı ben adam gıbı cvp yazdım hakaret felanda yazmadım banada yazdın sss

Ertan Ömür
03-23-2006, 03:32 PM
yaw abı ben adam gıbı cvp yazdım hakaret felanda yazmadım banada yazdın sss
Senin ben SSS yazmadan önce alıntı yaptığın yazı sorunluydu o yüzden yazmışımdır onu.Ayrıca mesajda kullandığın bir kelimeye takılmış da olabilirim :003: .Sinirden ne sildiğimi hatırlıyormuyum ki? :012:

ogunmisir
03-23-2006, 04:52 PM
Maşallah yine hararet artmış neden acaba?
Bir gün benim babam senin babanı döver muhabbeti bitermi acaba? :confused:

BuğraCvc
03-23-2006, 10:00 PM
neye kıyamıyosun yaw... bos konusma burda... safı kolpasınız.. :no:

İyi de dostum adam arabasına aşık ve kıyamıyo sanane bundan sen kendi dalgana baksana :angryfire
Arabasını iyice gözden çıkarsın o zaman görürsün :icon13:

MeRiÇ
03-23-2006, 10:16 PM
bu topic SSS yazılarıyla dolu yaww nolluyo burda:012:

ilkeer
03-23-2006, 10:23 PM
gazcı çok burdaaa kardeşş

CooperS
03-23-2006, 10:41 PM
ya bende honda VTI yada HACI MURAT olsa ben turbo sokmakla uğraşmam
direk uçak motoru sokarım.... Bu da çok bilen abilere NOT...

MeRiÇ
03-23-2006, 10:48 PM
gazcı çok burdaaa kardeşş
ben en iyisi araya girmiyim baştan sona okudum da :)
selçuk abiyle başedemezsiniz yaaa çünkü selçuk abimiz lafını esirgemezzzz ;)

MeRiÇ
03-23-2006, 11:04 PM
ya Kes Sende Ne Adamsin Yaaaa Sen SelÇuk Abİye Şapka Çikart Tamam Mi???? ;)

BuğraCvc
03-23-2006, 11:29 PM
ya Kes Sende Ne Adamsin Yaaaa Sen SelÇuk Abİye Şapka Çikart Tamam Mi???? ;)

Dostum burada kimseye müdahale edemezsin kimin kime saygı duyacağına karışamassın herkes sınırları aşmadıkça istediğini yazar böyle kes falan diyerek konuşma,şapkayı da çıkartma kafanda kalsın

BuğraCvc
03-23-2006, 11:30 PM
ya bende honda VTI yada HACI MURAT olsa ben turbo sokmakla uğraşmam
direk uçak motoru sokarım.... Bu da çok bilen abilere NOT...

sinirlenme uygarım alırız bi vtec sokarız uçak motorunu rahat ol :012: :012:

MeRiÇ
03-23-2006, 11:45 PM
Dostum burada kimseye müdahale edemezsin kimin kime saygı duyacağına karışamassın herkes sınırları aşmadıkça istediğini yazar böyle kes falan diyerek konuşma,şapkayı da çıkartma kafanda kalsın
şapka tak toz yutma;) 5 boyy hehehee :icon4:

BuğraCvc
03-23-2006, 11:53 PM
Biz şapka takmayız,sen tak sen çıkart vtec li abine

Burçin
03-24-2006, 12:11 AM
neyin tartışmasını yapıyosunuz ya sizin kavgalarınızı göremek zorundamıyız konuyla alakasız seyler yüzünden kalbinizi kırmaya degermi yaa.orda iki kelime soruluyor onların cevabıni verin yeter

hobbit
03-24-2006, 12:16 AM
:) teşekkür ederim burcin..

cocuklar kücük büyük birbirinize konuşurken saygıda kusur etmeyın rıca edıcem..kımın kımden fazla bıldıgı kımın kimden hızlı gıttıgı bızı hıc ılgılendırmıyor... bılgı ve dusuncelerımızı paylaşmak ıcın buradayız..eger bırılerıne faydanız olacaksa buyrun paylaşın..
saygılar...

MeRiÇ
03-24-2006, 12:57 AM
tamam son bişe sööliyim SELÇUK ABİYE HER ZAMAN ŞAPKA ÇIKARTIRIM AMA SİZİN GİBİLERE KILIMI BİLE KIPIRDATMAM

STP
03-24-2006, 04:23 AM
İyi de dostum adam arabasına aşık ve kıyamıyo sanane bundan sen kendi dalgana baksana :angryfire
Arabasını iyice gözden çıkarsın o zaman görürsün :icon13:

gozden cıkarsında gorelım ozaman aslan... cak cık cak cıkla olmuyor bu ısler.... yapıcaksın cıkıcaksın.yapmıyosanda susacaksın cıtını cıkarmıyacaksın... :no:

STP
03-24-2006, 04:25 AM
kupırcı.. hayatında modıfıye adına basardıgın ne var bı soylesene bakım barıyerlere patlamaktan baska? sen gıt benım basardıklarımı ortaya cıkardıklarımı cıkar sonra konus orda burda.. :003:

ogunmisir
03-24-2006, 10:28 AM
Serious behaviour problem,can't watch own language.

STP
03-24-2006, 12:29 PM
turkceye noldu? :blink:

ilkeer
03-24-2006, 03:06 PM
ya beylerr ne çıkardınız ya ona buna yalanmaktan başka bıldınyınız bışeyyok hele o ufaklık ne konuşuyo 89 lumu nee onun 2005 i yokkmu yaa herzaman soyluyorum antıkalarla ugraşmayınn dıyeeee

STP
03-24-2006, 03:07 PM
sen ne diyosun? kım kıme yalanıyormus... ufaklık felan adam akıllı konusuyor zoruna gıtmesın ilker. antıkalarla ugrasmayıp senınki tipinde arabalarlamı ugrasalım sımdı. boyle abuk subuk konusuyorsun cınlerım tepeme cıkıyo... :no:

‡ЗмRЗ‡
03-24-2006, 03:18 PM
daha önce bikere görmüştüm selçuk abiyi trafikte baya sağlam gidiodu....
soför herşeyi deiştirir derim ben.... ;)

STP
03-24-2006, 03:20 PM
yok kardesım benım trafıkte gazlama olayım son bulmustur... nıyetım o yondeydı dun en yakın dostlarımdan bırı buyuk bır kaza gecırdı ve suan komada :( sabaha kadar basındaydım. eve geldım banyo felan yaptım yıne gıdecegım.. trafık ısı sakat.. o arkada kalanları gormek ıstemıyorum ben... pıst ve drag ıyıdır...

Ertan Ömür
03-24-2006, 03:21 PM
:icon37: :icon37: UYARI (2) :icon37: :icon37:

Yazdıkları mesajlarda S S S gören ve yazıları düzenlenen arkadaşlara sesleniyorum.Şu 3 günlük Dünyada neyin peşinde olduğunuzu hala anlayamıyorum.Bu forum birbirinize laf sokma,aşağılama,gaz verme,karalama,tehdit etme,
kışkırtma,göz dağı verme yeri değildir demiştim.Asla ve aslada olmayacaktır diyede irdelemiştim :003: .Tekrar ediyorum.
Buraya yazdığınız yazılardaki kelimelere ve üsluba dikkat etmezseniz sonuçlarına katlanırsınız.3. uyarıdan sonra bu konu kesinlikle kapatılacak ve buna sebebiyet verenler ne yazıkki cezalandırılacaktır.Saygılar ERTAN ÖMÜR. :sleep:

‡ЗмRЗ‡
03-24-2006, 03:25 PM
biliorum trafilte yanlamanın tehlikeli olduğunu ama en çok tat veren seyy arabada
ayrıca çok geçmiş olsunn....

H100
03-24-2006, 03:32 PM
bence bu muhabbet çok uzadıı....gereksiz mesajlar hayli fazlaa...yönetimin bu konuyu kapatıp silmesini istiyorum...haddini aşan arkadaşlar gereken cezayı alsınn...lütfenn

ilkeer
03-24-2006, 03:54 PM
sen ne diyosun? kım kıme yalanıyormus... ufaklık felan adam akıllı konusuyor zoruna gıtmesın ilker. antıkalarla ugrasmayıp senınki tipinde arabalarlamı ugrasalım sımdı. boyle abuk subuk konusuyorsun cınlerım tepeme cıkıyo... :no:
sen niye ustune alınıyorsun benım kımsenın arabasına lafım yok ayrıcaaa cılerındemıvarr

ilkeer
03-24-2006, 03:56 PM
benım hiçbişey zooruma gıtmezz benkendı halımde bı adamımm

STP
03-24-2006, 03:56 PM
nasıl nıye ustune alınıyosun. burada yazanlara yazmıssın yazını. bende burada yazan olduguma gore alınırım... ama haklısın sızın yazdıgınız abuk sabuk basıtlıklerle muhatap olmak hata

STP
03-24-2006, 03:58 PM
madem kendı halınde bır adamsın. ona buna laf atma burada...

ilkeer
03-24-2006, 03:58 PM
aynenn yazmanda hata yuce insann

STP
03-24-2006, 04:00 PM
mod hakkında bılgı becerı yapılan ıcraatlar sozkonusu edılırse sızın yanınızda yuce oluyorum orada haklısın...

ilkeer
03-24-2006, 04:01 PM
yurubeeeee namın buyusun

hobbit
03-24-2006, 04:03 PM
beyler ikili üçlü beşli çekişmeler istemiyoruz yetmez mı artık ..neyı alıp veremıyorsunuz :mad:

ilkeer
03-24-2006, 04:04 PM
beyler ikili üçlü beşli çekişmeler istemiyoruz yetmez mı artık ..neyı alıp veremıyorsunuz :mad:
tamam ablacım pardon

H100
03-24-2006, 04:04 PM
abla suç sizde siz neden konuyu kapatmıyosunuzz...daha önceden bu kadar esnek davranmazdınızzz???

STP
03-24-2006, 04:05 PM
yurubeeeee namın buyusunsende nam yap senınkıde yurusun...

hobbit
03-24-2006, 04:10 PM
abla suç sizde siz neden konuyu kapatmıyosunuzz...daha önceden bu kadar esnek davranmazdınızzz???

Selcuk yeter sus artık...bilge kişi bilgisini paylaşırken bıle mutevazı olan ınsandır...

ve Oral...esnek davranmak soz konusu degıl kardeşim amac bılgı paylaşımı ve aktarımı olan bır konuyu kılıtleyıp susturmamaya calışmaktı..fakat buna sadece bizler degıl sız uyelerınde sahıp cıkması gerekıyor..marıfet kılıtlemek degıl kı konuyu..

BuğraCvc
03-24-2006, 11:25 PM
tamam son bişe sööliyim SELÇUK ABİYE HER ZAMAN ŞAPKA ÇIKARTIRIM AMA SİZİN GİBİLERE KILIMI BİLE KIPIRDATMAM

Zaten sana bi şey yap diyen yok kendi kendine gelin güvey olma büyüde gel

BuğraCvc
03-24-2006, 11:27 PM
gozden cıkarsında gorelım ozaman aslan... cak cık cak cıkla olmuyor bu ısler.... yapıcaksın cıkıcaksın.yapmıyosanda susacaksın cıtını cıkarmıyacaksın... :no:

Çıkarınca görürsün aslan parçası

ogunmisir
03-25-2006, 01:01 AM
Tatmin derecesi farklı herkesin,bu muhabbet hiç bitmeyecek.

ctggy
03-25-2006, 07:58 AM
Ya beyler basdan beri okudum. Konunun acilma sebebi Cooper S vs. Vti. Bunlari karsilastirirken olaylar kisisel algilamalara gelmis. Burda birbirinize laf soluyorsunuz sonra baska bir konu altinda yine konusuyorsunuz. Yapmayin beyler, anlik degil ileriyi dusunelim.

Cooper S i olan illa Cooper modifiyesi yapmak zorunda degil. Herkesin arabasi kendine.Ister modifiye eder ister etmez. Ister mora boyar ister sariya(ornek). Herkes butcesi kadar birseyler yapmaya calisiyor. Yok ben onu gecerim yok ben bunu gecerim. O zaman bende giriyim elimde imkanda var Supra getiriyim bende, otuyim oyle. Asagilayim sizleri. Yapmayin beyler ya. Herkes parasi kadar bir araba aliyor, modifiye ediyor. Gecen konusmalarda birisi sen git de GTI al gel konus demis. Baba parasi girmis olaylara falan filan. Komik valla ya. Herkes bu Dunyada ana baba parasi ile bir yerlere geliyor.

Beyler herkes ilk uye oldugu zaman ne diyor. " Dostluk icin geldim" demiyor mu. O zaman hem yeni uyelere karsi hemde kendimize saygimiz olup butur tartismalara girmeyelim. Hadi kolay gelsin.

Ertan Ömür
03-25-2006, 11:04 AM
bence bu muhabbet çok uzadıı....gereksiz mesajlar hayli fazlaa...yönetimin bu konuyu kapatıp silmesini istiyorum...haddini aşan arkadaşlar gereken cezayı alsınn...lütfenn
Sevgili Oral,ben iyi bir yönetici olabilmek için bazı büyük forumlarda aktif oldum.Oralarda yaşadığım tecrübeleri şimdi yöneticilikte kullanıyorum.Ben yazılarımın ve paylaşımlarımın inanılmaz hit yaptığı çok büyük bir forumu neden terkettim biliyormusun?Açtığım konuların bazılarının sırf gereksiz bazı mesajlar yüzünden kilitlenmesi yüzünden.Konu çok güzel giderken bir kaç kendini bilmez yüzünden güzelim konularım güme gitti.Hatta moderatörler seviyesizce ingilizce KİLİTLİ demek olan LOCKED yazarak kilitlediler.Yapılması gereken neydi?Önce uyarmak,hatta bir kaç kez daha uyarmak.Sorunlu mesajları silmek yada düzeltmek.Sonra bıçak kemiğe dayanınca kilitlemek.Sonuçta modifiye sektöründeki arkadaşların çoğu ya asabi yada aşırı heyecanlı.Her üyeden standart davranışlar bekleyemeyiz değil mi?.Ben gerekli düzeltme ve uyarıları yetişebildiğimce yapıyorum :003: .Ufak tefek takılmalara müsamaha ediyorum.Ama gözümden kaçanlar olabiliyor ne yazıkki.Sonuçta her yere yetişmem tek başıma mümkün değil doğal olarak.Saygılar.ERTAN ÖMÜR. :sleep:

H100
03-25-2006, 11:13 AM
Sevgili Oral,ben iyi bir yönetici olabilmek için bazı büyük forumlarda aktif oldum.Oralarda yaşadığım tecrübeleri şimdi yöneticilikte kullanıyorum.Ben yazılarımın ve paylaşımlarımın inanılmaz hit yaptığı çok büyük bir forumu neden terkettim biliyormusun?Açtığım konuların bazılarının sırf gereksiz bazı mesajlar yüzünden kilitlenmesi yüzünden.Konu çok güzel giderken bir kaç kendini bilmez yüzünden güzelim konularım güme gitti.Hatta moderatörler seviyesizce ingilizce KİLİTLİ demek olan LOCKED yazarak kilitlediler.Yapılması gereken neydi?Önce uyarmak,hatta bir kaç kez daha uyarmak.Sorunlu mesajları silmek yada düzeltmek.Sonra bıçak kemiğe dayanınca kilitlemek.Sonuçta modifiye sektöründeki arkadaşların çoğu ya asabi yada aşırı heyecanlı.Her üyeden standart davranışlar bekleyemeyiz değil mi?.Ben gerekli düzeltme ve uyarıları yetişebildiğimce yapıyorum :003: .Ufak tefek takılmalara müsamaha ediyorum.Ama gözümden kaçanlar olabiliyor ne yazıkki.Sonuçta her yere yetişmem tek başıma mümkün değil doğal olarak.Saygılar.ERTAN ÖMÜR. :sleep:
abi ben sana hak veriyorum ama kullandıkları kelimeler ve cümleler çok yanlışşş...cezayı hak ediyolar ne bu yaa şahsen ben rahatsız oldum bu olaydan...gereken yapılsın abi sitenin yararına olacağına inanıyorum

Ertan Ömür
03-25-2006, 11:16 AM
abi ben sana hak veriyorum ama kullandıkları kelimeler ve cümleler çok yanlışşş...cezayı hak ediyolar ne bu yaa şahsen ben rahatsız oldum bu olaydan...gereken yapılsın abi sitenin yararına olacağına inanıyorum
Eeeeeeeee gördüğün gibi forum yöneticiliği uzaktan göründüğü gibi kolay iş değil :no: .Bunlar gülün dikenleri.Ne kadar sakınsak da zaman zaman elimize batıyor. :sleep:

H100
03-25-2006, 11:19 AM
Eeeeeeeee gördüğün gibi forum yöneticiliği uzaktan göründüğü gibi kolay iş değil :no: .Bunlar gülün dikenleri.Ne kadar sakınsak da zaman zaman elimize batıyor. :sleep:
abi sen örnek alınacak bir yöneticisin...şahsen ben bu sitenin yöneticisi olsam bunları hiç konuşturmam direk banlarım...ama sen yapmıyosun

hakanhun
03-25-2006, 01:14 PM
Ertan abi şu ogün mısırı bi banla gitsin ya:) huzursuzluk çıkarıyo valla..

STP
03-25-2006, 01:21 PM
Çıkarınca görürsün aslan parçası

o cıkardıgında benım altımda BOOSTED K20A olur... sızımı beklıycez... sende el zamazıngosuyla gerdek yapacagına su 1.4 unu yap.... oyle konus... :icon37:

BuğraCvc
03-25-2006, 01:30 PM
o cıkardıgında benım altımda BOOSTED K20A olur... sızımı beklıycez... sende el zamazıngosuyla gerdek yapacagına su 1.4 unu yap.... oyle konus... :icon37:

Beklersen görürsün beklemezsen keyfin bilir
Bn 2tane Vtec parçaladım ama yine de hondadan vazgeçmedim artık hız yapmıyorum o kazalardan sonra 1.4 aldım hızı kestim sen gazlamaya dewam et bn arkandan gelirim yavaş yavaş ama sen bariyere patlatırsan el sallar geçerim yanından :1newwink:

STP
03-25-2006, 01:36 PM
Beklersen görürsün beklemezsen keyfin bilir
Bn 2tane Vtec parçaladım ama yine de hondadan vazgeçmedim artık hız yapmıyorum o kazalardan sonra 1.4 aldım hızı kestim sen gazlamaya dewam et bn arkandan gelirim yavaş yavaş ama sen bariyere patlatırsan el sallar geçerim yanından :1newwink:

benım nasıl araba kullandıgımı bılenlere bır sor... sahıtler ne suratlerde neler yaptıgımı ve bugune kadar gazlarken hıc kaza yapmadıgımıda anlatsın sana. ben sızın gıbı duz mantık soforum sanıyorsan yanılıyorsun. tr de duayen sayılan kısılerden egıtım aldım semınerlere katıldım uygulamalarda bulundum belge aldım. bılmem anlatabıldımmı... ben duracagım yerı bıldıgım ıcın bugune kadar kaza yapmadım ALLAH a cok sukur.sen bana el sallamayı unut :icon10:

Ertan Ömür
03-25-2006, 01:36 PM
abi sen örnek alınacak bir yöneticisin...şahsen ben bu sitenin yöneticisi olsam bunları hiç konuşturmam direk banlarım...ama sen yapmıyosun
. .

Amacımız insanları mümkün olduğunca kazanmaya çalışmak :003: .Tepelerine binerek banlamak değil. :no:

BuğraCvc
03-25-2006, 01:41 PM
benım nasıl araba kullandıgımı bılenlere bır sor... sahıtler ne suratlerde neler yaptıgımı ve bugune kadar gazlarken hıc kaza yapmadıgımıda anlatsın sana. ben sızın gıbı duz mantık soforum sanıyorsan yanılıyorsun. tr de duayen sayılan kısılerden egıtım aldım semınerlere katıldım uygulamalarda bulundum belge aldım. bılmem anlatabıldımmı... ben duracagım yerı bıldıgım ıcın bugune kadar kaza yapmadım ALLAH a cok sukur.sen bana el sallamayı unut :icon10:

Yolun açık olsun dostum o zmn:003:

STP
03-25-2006, 01:43 PM
eywallah sızınde acık olsun... :003:

^^CaRiSMa^^
03-25-2006, 01:43 PM
Allah gostermesin kardeşim biliyoz seni :)

STP
03-25-2006, 01:45 PM
bılenlere sorun dedım zaten kanka....

ogunmisir
03-25-2006, 09:47 PM
Sana bir kaç laf derdim ama seviyene inmek yanlış olur.Ancak bunları yüzüme karşı söyleyecek babayiğit isterim birara.Klavyeden efelenen takımın zerre kadar değeri yok.Hondayı savunanlar ve savunmayanlar olayı bitti bende.Mevki olacak.

tunERkan
03-25-2006, 09:56 PM
Sana bir kaç laf derdim ama seviyene inmek yanlış olur.Ancak bunları yüzüme karşı söyleyecek babayiğit isterim birara.Klavyeden efelenen takımın zerre kadar değeri yok.Hondayı savunanlar ve savunmayanlar olayı bitti bende.Mevki olacak.

kardeşim yazı bence çok negatif ve senin yaşına gelmiş birinde olan olgunluğu göremedim. bence sen olaylara kışkırtma amaçlı girmemelisin. yaşının gerektirdiği olgunlukla yaklaşmalısın olaylara... :)

ogunmisir
03-25-2006, 10:21 PM
kardeşim yazı bence çok negatif ve senin yaşına gelmiş birinde olan olgunluğu göremedim. bence sen olaylara kışkırtma amaçlı girmemelisin. yaşının gerektirdiği olgunlukla yaklaşmalısın olaylara... :)
Bak kardeşim sen beni tanımıyorusun ben seni tanımıyorum,o zat içinde aynı şey geçerli.Sanaldan geçen bir muhabbet var ortada.Bir kısım gazcı,bir kısım bilgili,bir kısmın dünyadan haberi yok.Herkes birşey anlatıyor bildiği,duyduğu gördüğü kadarıyla.Olgunluk mevzusu samimiyetle alakalıdır birazda.Mesela bugün arabayı temizlerken sitenin kortunda basket oynayan çocukları gördüm.Çocuk dediğimde 18-25 yaş arası gençler.Tenis kortunda potalarda var ,basket oynuyorlar.Ancak kendileri farkında değil sürekli küfürler çıkıyor ağızlarından.Şimdi eskiden olsa direkt aralarına dalar,sitede o kadar bayan var,balkonunda oturan ayıp değilmi diyerek uyarmak hatta belkide direkt sopalamak vardı.Şimdi dediğin sebeplerden aralarından en büyüğü çağırıp aklı başında bir izahat yapıp uyardım o da gidip arkadaşlarına bir çekidüzen verdi.Bu anlayış farkıdır.
Burada bir kısım üyeler Honda Renault mevzusundan körü körüne fanatik oldukları markadan sebep diğer forumlarda ve karşılaştırmalarda sürekli Renaultu kötüleyip hatta maksadınıda aşıp olayları farklı yerlerle getirmişlerdir.Yani olayın sebep sonuç ilişkisi burada oluşmamıştır.Renault'un Honda'nın veya başka bir markanın üstün olması bu fabrikalarda hiçbirimizin hissesi olmadığı için sadece gizli düşmanlık doğurur.Ve şahsen doğurmuşturda.Özellikle Ege bölgesi ve İzmir'de buna benzer olaylar karşısında diğer forumlardan üye olsun bölge yöneticisi olsun çoğu kişiyle reelde görüştüğümde yaptığı saygısızlığın farkına varmıştır.Bu benim de ak kaşık olduğum veya mafyavari cezalandırıcı olduğum anlamına gelmez ancak yinede yaşa ve tecrübeye saygı,dediğinin ardında durabilmek gibi gerçekleri saklayamaz.
Açıkçası herşey yaş değildir derler ama aklıda başa biryerde yaş getirir.Defalarca alttan alıp çocukluğa veririm ancak devran dönüyor birgün biryerde bir şekilde karşılaşırız.Neticede hepimiz gencinden yaşlısına bu aleme gönül vermiş insanlarız.Yapılan organizsayonlardan tut ta,bahta kadar karşılaşma oranımız karşılaşmamızdan yüksek bence.Zaten nerdeyse modifiye dünyasında en üstte yer alan,bilinçli/bilinçsiz taraftarıyla Honda sempatizanı ve fanatiği o kadar kişinin olduğu bir ortamda genelde zaten hedef konumunda olan bir markayı kullanmaktayım.Bu sebeple belki bir kısmın bir kulağından girip diğerinden çıkacak bukadar uzun bir yazı yazdım.
Ünlü bir atasözü vardır çok severim,oyunun sonunda şahda piyonda aynı kutuda olacaktır. :rolleyes:

MeRiÇ
03-26-2006, 06:28 PM
neyse siz selçuk abinin kalitesini kabul edemiyosunuz bence gidin siz 1.4 hondalarla kapışın TB size 20 beden büyük :011101010

STP
03-26-2006, 06:36 PM
lan olm sende durduk yerde gaz verme ortalıga. tamam gencsın kanın kaynıyo ama yapma yanı...

BuğraCvc
03-26-2006, 07:34 PM
neyse siz selçuk abinin kalitesini kabul edemiyosunuz bence gidin siz 1.4 hondalarla kapışın TB size 20 beden büyük :011101010

2tane vtec parçaladıktan sonra 1.4 iyi geldi bana..
hadi biz 1,4 lerle kapışıyoz sen kendi kendine sidik yarışına giriyon büyü adam ol gel çık karşıma milletin malıyla övünme :no:

STP
03-26-2006, 07:36 PM
su parcaladıgın vteclerın plakalarını alabılırmıyım bı...

competiter_69
03-26-2006, 07:42 PM
cooper kücük araba modifiye honda ya daha da yakışır ben olsam honda alırım

BuğraCvc
03-26-2006, 07:45 PM
su parcaladıgın vteclerın plakalarını alabılırmıyım bı...

piyasada ki bütün vtec lerin plakalarını biliyo musunda bu soruyu bana soruyosun?

STP
03-26-2006, 07:48 PM
sen bla bla yapmada soyle plakalarını.... elbet bı bıldıgımız var...

BuğraCvc
03-26-2006, 07:59 PM
biri 34 e 4666
diğeri ist dışına satıldı ztn plakasını hatırlamıyom

STP
03-26-2006, 08:00 PM
bakalım..............

STP
03-26-2006, 08:01 PM
adam vtecının plakaısnı hatırlamıyor ahauahahaha

‡ЗмRЗ‡
03-26-2006, 08:04 PM
meriç kardesim takma sen herkes baksın dalgasınaa herşey yaşla olmuoo ne adamlar gördük biz yası büyük var bi poktan haberi yokk iki kıytırık makaas atıp kendini bişey zanneden..... :thumbsup:

CooperS
03-26-2006, 09:45 PM
:011101010 :011101010 :011101010 adam vtecının plakaısnı hatırlamıyor ahauahahaha
ya senin son kullanma tarihin qeçmiş....
:011101010 :011101010 :011101010 :011101010

WarsteineR
03-27-2006, 02:21 AM
ya onu bırakta.. sen niye vtec parçaladın..

sen araba kullanmayı bilmiomusun..niye millet gazlıo yıllarca bi halt olmuyo da sen 2 vtec parçalamışsın..bununla mı övünüyosun..

yannış şeyle övünüyosun ama..önemli olan parçalamak deil..son sürat viraja girip son sürat virajdan çıkmaktır..

bariyerlerden ağlayarak çıkmak deil..

te allahım..2 vtec parçalamış.. o 1.4 bile çok sana..sana ne lazım biliyomusun..

mini cooper'ın dizelii lazım..hani oluyo ya bayanlar kullanıyo..yavaş yavaş..ondan al..senin bile onunla kaza yapma şansın yok... :)

STP
03-27-2006, 02:36 AM
:011101010 :011101010 :011101010

. :smilie_ig

STP
03-27-2006, 02:39 AM

sen araba kullanmayı bilmiomusun..niye millet gazlıo yıllarca bi bok olmuo da sen 2 vtec parçalamışsın..bununla mı övünüosun..

yannış şeyle övünüosun ama..önemli olan parçalamak deil..son sürat viraja girip son sürat virajdan çıkmaktır..

te allahım..2 vtec parçalamış.. o 1.4 bile çok sana..sana ne lazım biliomusn..

mini cooper'ın dizelii lazım..hani oluyo ya bayanlar kullanıo..yavaş yavaş..ondan al..senin bile onunla kaza yapma şansın yok... :)

bakın bakın.. yaslarıyla dalga gectıgınız selçuk abılerının kerataları ufaklıklarındakı adam akıllı laflara bakın... kapak yapıyorlar sıze kupırcı 1.4 cu pugcı conconlar

STP
03-27-2006, 02:41 AM
:011101010 :011101010 :011101010

ya sen guncel tarıhlısınde ne oluyor? adın sanın namın TB n varmı cukentay :012: :012: :012:

ctggy
03-27-2006, 04:57 AM
Harbiden ayip ya.............. :no:

MeRiÇ
03-27-2006, 11:46 AM
2tane vtec parçaladıktan sonra 1.4 iyi geldi bana..
hadi biz 1,4 lerle kapışıyoz sen kendi kendine sidik yarışına giriyon büyü adam ol gel çık karşıma koçum milletin malıyla övünme
tamam bi gün karşına porsche 928 turboyla gelirim o zaman görürsün sidik yarışını sen....selçuk abi sizi donunda sallar kabul edinnnnn nie edemiosunuz kardeşimmm :thumbsup: işte siz kabullenemeyen insanlar hayatta muvaffak olamıyosunuz ve honda parçalayarak övünüosununzzzz ...

BuğraCvc
03-27-2006, 01:59 PM
adam vtecının plakaısnı hatırlamıyor ahauahahaha

Bi tanesini verdim diğerini de hatırlamıyom dedim.Bn snn gibi araba meraklısı değilim özel plakalı araba almadığım için plakayı hatırlamıyorum.uzatmana gerek yok

BuğraCvc
03-27-2006, 02:19 PM

sen araba kullanmayı bilmiomusun..niye millet gazlıo yıllarca bi halt olmuyo da sen 2 vtec parçalamışsın..bununla mı övünüyosun..

yannış şeyle övünüyosun ama..önemli olan parçalamak deil..son sürat viraja girip son sürat virajdan çıkmaktır..

te allahım..2 vtec parçalamış.. o 1.4 bile çok sana..sana ne lazım biliyomusun..

mini cooper'ın dizelii lazım..hani oluyo ya bayanlar kullanıyo..yavaş yavaş..ondan al..senin bile onunla kaza yapma şansın yok... :)

Zevkten parçaladım sanane SSS neden parçalamışım para bnm değil mi
sen ilk önce alnının teriyle araba al kendine sonra millete araba yakıştır;sana o gider bu gitmez diye ki bunu da yapma hakkın yokta neyse
Önce cooper ın dizeli var mı onu öğren ondan sonra bana cvp ver

BuğraCvc
03-27-2006, 02:23 PM
tamam bi gün karşına porsche 928 turboyla gelirim o zaman görürsün sidik yarışını sen....selçuk abi sizi donunda sallar kabul edinnnnn nie edemiosunuz kardeşimmm :thumbsup: işte siz kabullenemeyen insanlar hayatta muvaffak olamıyosunuz ve honda parçalayarak övünüosununzzzz ...

tabi tabi gelirsin bırak gelmeyi kapısını bile açamazsın :frech11:
Param var parçalıyorum olay bitmiştir parçalayarak zevk alıyorum bundan kime ne

Ertan Ömür
03-27-2006, 02:28 PM
Arkadaşlar burada kullandığınız kelimelelere ve üsluba dikkat etmeniz konusunda sizi son kez uyarıyorum :icon37: .Bundan sonraki adımım konuyu kilitlemek olacaktır.Saygılar. :!:

hakanhun
03-27-2006, 04:28 PM
Zevkten parçaladım sanane SSS neden parçalamışım para bnm değil mi
sen ilk önce alnının teriyle araba al kendine sonra millete araba yakıştır;sana o gider bu gitmez diye ki bunu da yapma hakkın yokta neyse
Önce cooper ın dizeli var mı onu öğren ondan sonra bana cvp ver

Sen parçaladığın vtecleri alnının teriyle mi aldın??
Alnının teriyle alsan bi tarafın yermiydi acaba parçalamaya??
3. arabamı kullanıyorum(alın teriyle alınmış) hiç birinin de plakasını unutmadım.. sen ilk önce yalan sıkmadan konuş :)

hakanhun
03-27-2006, 04:31 PM

Seni gerçekten istanbula bekliyorum.. veya telefonumu da verebilirim:) ama beni anlayacak kapasiten olmadığını biliyorum... Allaha şükür yol yordam biliriz ama anlayan adam olursa.. yüzyüze görüşürsek te senin babayiğitliğini görürüz.. yaşının adamı ol.. sana tek lafım bu..

ogunmisir
03-27-2006, 04:51 PM
Olacam,pm attım.

hakanhun
03-27-2006, 06:14 PM
Olacam,pm attım.

ilgine teşekkür ederim.. bilgileri yolladım bekliyorum :1newwink:

CooperS
03-27-2006, 11:00 PM
ßuğra konuşma dediğim gißi.....
adamların son kullanma tarihi geçmiş... sadece gülüyorum.. ßunlara
:011101010 :011101010 :011101010 :011101010 :011101010 :011101010 :011101010 :011101010 :011101010

CooperS
03-27-2006, 11:01 PM
konuşmana deymez Buğra.. Seni zaten bilen biliyo...

CooperS
03-27-2006, 11:04 PM
cukentay sensin gel yanımada..... puahahahah :011101010

ilkeer
03-27-2006, 11:21 PM
abiler bşey yazmayın artık civciv ciler fenaalar evet bızde 1.4 te var 1.6 da var 2,0 devar bıde ayryetten bız daha 19 yaşindayız bıde boylebı gazcıyız askerden geldıkten sonra neye bınerız onu ben bıle duşunemıyorum bazılarıda abılerıne çok guvenıyoo bende bıtana abım var ona guvenıyorum EWO VIII PRS ONU GEÇSIN BIDE bakalım çok guvendyınız vti bu konuyuda burda bıtırıyorum ......... bıde bız patlıyoruz ama sızın gıbı araba az yaksın dıe yavaş gıtmıyoruz.......

CooperS
03-27-2006, 11:24 PM
abiler bşey yazmayın artık civciv ciler fenaalar evet bızde 1.4 te var 1.6 da var 2,0 devar bıde ayryetten bız daha 19 yaşindayız bıde boylebı gazcıyız askerden geldıkten sonra neye bınerız onu ben bıle duşunemıyorum bazılarıda abılerıne çok guvenıyoo bende bıtana abım var ona guvenıyorum EWO VIII PRS ONU GEÇSIN BIDE bakalım çok guvendyınız vti bu konuyuda burda bıtırıyorum ......... bıde bız patlıyoruz ama sızın gıbı araba az yaksın dıe yavaş gıtmıyoruz.......
aynen iLkerim aç karnın civciv hesabı VTI hesabı

he STP çok güveniyorsun ya kendine..
bi tane cukeceğin EVO VIII var PRS plakasının ortası gelde bi cuk he..
tabi senle kalkarmı bilmem..
çok dragger sın ya..
aynen parçalıyoruz paramız var
aç karnına VTI değiliz....

CooperS
03-27-2006, 11:27 PM
rahat ol STP 1- seneye kalmaz 300 luk cooperlar cukecek VTI ları...
yavaş yavaş parçalayacaz alayınızı... Loadinq...
ama ben yine söylüyorum bende VTI olsaydı turbo supercharged değil..
uçak motoru sokardım anla yani...
boş boş işlerlede uğraşmayın.. :no:

STP
03-28-2006, 01:51 AM
az kaldı dedıkya. PRS ılede denerız... nede olsa arkadasımızın arabası. İlyas acaba arabasının burada konusulduguınu bılıyormu.PRS ye harcanan paraya neler olur bılıyormusunuz? dıyelımkı TB gecemedı,gececek turbo vtecımızde var .. ama onemlı olan kendı arabanızı one surmenız.PRS yı surdunuz madem ozaman Mert ın m3 turboyu gecın hanı pembe varya.. bu boyle surup gıdecegı ıcın herkes kendı aracını yapsın yurusun okadar... el seyıyle gerdek muhabbetınız amma cok var sızın yaw.bak coopercı aslan parcası... benım ıcın ac karnına vtı felan dıye konusma yada gel dekı ben copercıyım yuzume dekı acsın sen ac vteccı felan de... hanı buzuk yerse.. mekanım bellı takıl ilkeer bebesının pesıne gel. ha bu arada ilkeer bebesı senın nasıl salak salak araba kullanıp patladıgını anlatıyordu gecenlerde shopta haberın olsun.nasıl kankasınız anlamadım ben daha senı gormeden malın tekı oldugunu ilker sayesınde anladım ..... hee 300 luk cooper 400 500 ve 800 luk vteclerı nasıl gececek anlamıs degılım... hayal alemınden cıkın bı sız.. ben 187 hp ıken 210 lugu rahat gecıyodum. gerısı bana TIN... hanı ole saklaban gıbı guluyosunya.. ............................ gul.... bu noktaları anlamak ıstedıgın gıbı anla...

ctggy
03-28-2006, 06:38 AM
az kaldı dedıkya. PRS ılede denerız... nede olsa arkadasımızın arabası. İlyas acaba arabasının burada konusulduguınu bılıyormu.PRS ye harcanan paraya neler olur bılıyormusunuz? dıyelımkı TB gecemedı,gececek turbo vtecımızde var .. ama onemlı olan kendı arabanızı one surmenız.PRS yı surdunuz madem ozaman Mert ın m3 turboyu gecın hanı pembe varya.. bu boyle surup gıdecegı ıcın herkes kendı aracını yapsın yurusun okadar... el seyıyle gerdek muhabbetınız amma cok var sızın yaw.bak coopercı aslan parcası... benım ıcın ac karnına vtı felan dıye konusma yada gel dekı ben copercıyım yuzume dekı acsın sen ac vteccı felan de... hanı buzuk yerse.. mekanım bellı takıl ilkeer bebesının pesıne gel. ha bu arada ilkeer bebesı senın nasıl salak salak araba kullanıp patladıgını anlatıyordu gecenlerde shopta haberın olsun.nasıl kankasınız anlamadım ben daha senı gormeden malın tekı oldugunu ilker sayesınde anladım ..... hee 300 luk cooper 400 500 ve 800 luk vteclerı nasıl gececek anlamıs degılım... hayal alemınden cıkın bı sız.. ben 187 hp ıken 210 lugu rahat gecıyodum. gerısı bana TIN... hanı ole saklaban gıbı guluyosunya.. ............................ gul.... bu noktaları anlamak ıstedıgın gıbı anla...

:):):):):). 300 beygirlik Cooper lar VtTI lari birak gecsin ya. Yeterince zamaninda uzulmusler belliki cok cekmisler Hondalardan :) Bosver. Bir soz vardir. Insanlar Hayalsiz yasayamazmis:)

ARIZA
03-28-2006, 12:39 PM
arabayı şöför kulanır . 1000 beygirmis 1000 torkmus laf bunnar. bizim komşu galip amca 2005 vektra aldı 70den yukarı çıkmıyo arabayı şöför kulanır gerisi boş :012: :012:

MeRiÇ
03-28-2006, 03:11 PM
S S S

CooperS
03-29-2006, 12:33 AM
S S S

STP
03-29-2006, 01:45 PM
S S S

CooperS
03-29-2006, 08:43 PM
S S S