PDA

View Full Version : .:::: Sizce ülkemizde otomotiv sektöründe bir forum enflasyonu var mı? ™ ::::.

Ertan Ömür
02-22-2006, 07:44 PM
Arkadaşlar modifiye sektörü ile ilgili inanılmaz bir hızda forum açılıyor.Ama sektördeki pasta neredeyse hiç büyümüyor :no: .Tabiki bu benim görüşüm :003: .Sizce ülkemizde bir forum enflasyonu söz konusu mu? :confused:

tunERkan
02-22-2006, 07:46 PM
evt bence var. ama açılış sebepleri. nedenleri de önemli... neyse derin bir konu....
ama motorlu taşıtlarda ne işi var bu konunun forumlara motor mu takıldı:D:D

Ertan Ömür
02-22-2006, 07:49 PM
evt bence var. ama açılış sebepleri. nedenleri de önemli... neyse derin bir konu....
ama motorlu taşıtlarda ne işi var bu konunun forumlara motor mu takıldı:D:D
Başlığı ve yazımın içeriğini değiştirdim. :icon_idea

tunERkan
02-22-2006, 07:54 PM
anlamadım abi gene... :all2:

sen ne düşünüyon. forumların ototmotiv sektörünün ne açıdan etkilediğini düşünüyorsun...?

Yiğit
02-22-2006, 07:58 PM
Bence kaliteli bir forum sitesi olduktan sonra çok tutuyor

Açıkca trnin en ilgi gören modifiye sitesi herkesin bildiği gibi modifiyem.com

Ama tuning turkey olarakta türkiyede en üst sıralarda yer alıyoruz :icon_idea

Bu arada her önüne gelen forum sitesi açarsa çok saçma olur zaten açılanların hepside ilgi görmüyor

Ertan Ömür
02-22-2006, 08:00 PM
anlamadım abi gene... :all2:

sen ne düşünüyon. forumların ototmotiv sektörünün ne açıdan etkilediğini düşünüyorsun...?
Hayır ya sürekli açılan MODİFİYE ve OTOMOTİV forumlarından bahsediyorum. :003:

tunERkan
02-22-2006, 08:04 PM
hm... anladım abi...

şimdi yazıyorum:012:

şimdi açılması herhangi bir foruıma zarar da vermiyor. bir yere kadar. açanın cebine veriyor başta zarar. ya bu beni açıkçası etkilemiyor. büyümkler her zmn ayakta kalıocaktır tabi. küçüklrtr arasında sıkı bir rekaner olur. bu da iyiye işarettir. eğer rekabetin yönü değişmezse....

Ertan Ömür
02-22-2006, 08:07 PM
hm... anladım abi...

şimdi yazıyorum:012:

şimdi açılması herhangi bir foruıma zarar da vermiyor. bir yere kadar. açanın cebine veriyor başta zarar. ya bu beni açıkçası etkilemiyor. büyümkler her zmn ayakta kalıocaktır tabi. küçüklrtr arasında sıkı bir rekaner olur. bu da iyiye işarettir. eğer rekabetin yönü değişmezse....
Bu nasıl yazı böyle ya :no: .Kardeş bu yazdığınız karınca duası mı? :blink: Daha geçen bu konuda yeni konu açmadın mı sen?Cık cık cık cık :no:

tunERkan
02-22-2006, 08:08 PM
nerede takıldın abi:all2:

Boomerang
03-10-2006, 07:44 PM
Selam arkadaslar benim kafami kurcalayan soyle bir olay var.
tuninig sektorune soyle bir bakinca her yil daha ileri gittigi ap acik ortada.

Bunun bir parcasi olan Tuning siteleri , forumlari hakkinda ne dusunuyorsunuz??

Ornegin kendi adima konusayim.
Bir derginin sitesindeki ilk uyelerdenim 2 yildan fazla Adminlik sifati ile yoneticilik yaptim.
Fakat bazi konularda Dergi ( en azindan kurumsal bir sirket ) altinda yapamadiklarimi kendim yapmak icin kendi sitemi ve forumumu actim..

Sizce herkesin bir site vss acmasi sektore yararli mi yoksa topluluklari bolmek bir sekilde zararli mi ?
yada amaaan canim uye olan insan istedigi yere olsun mu diyorsunuz .
Mantar gibi cogalan forumlar ne olucak ??
Sonup gidicek mi ??
Yoksa icinden iyi seyler cikabilir mi ??

Iyi bir forum portal vss diyince akliniza ne geliyor??

Yorumlarini bekliyorum !!

selamlar burak

Ertan Ömür
03-10-2006, 07:49 PM
Sevgili Burak SORGULAMALAR bölümüne sadece yönetim yeni konu açabiliyor.Bu konuda talebi olan yönetime bildiriyor ve değerlendirip öyle tarafımızdan konu açılıyor.Senin açtığın konuyla ilgili zaten ben daha önce bir konu açmıştım.Konuları birleştirdim. :003: