PDA

View Full Version : Akhisar Yolundaki Kaza ...!

ahirimsensin
02-15-2006, 06:15 PM
ARkadaşlar video'da izleyeceğiniz kaza gerçektir ve Türkiye'de yaşanmıştır.Olay, polis kamerası tarafından görüntülenmiştir.Nasıl olduğunu anlatmayayım, sizler izleyin görün...
http://rapidshare.de/files/1607545/KAZA.WMV.html

Ertan Ömür
02-15-2006, 06:24 PM
İnanılmaz bir görüntü gerçekten.İnsanın kanı çekiliyor. :( :sad: :sleep:Bu videoyu daha önce izlemiştim :003: .Koyacağım gün yükleyeceğim sitede sorun olmuştu.Koymak sana nasip oldu.+ REP. :icon_idea

ddex
02-15-2006, 06:31 PM
video için teşekkürler ahrmsnsn ibret alınması gerek bir olay

gaus
02-15-2006, 06:53 PM
gerçekten çok kötü bi olay böle olaylar olmaması için gerekeni lütfen yapalım

SNOWMAN
02-15-2006, 07:27 PM
Bu görüntüler 1-1,5 yıl önceye ait. Bu kazada 1 kişi ölmüş.

Taksicinin büyük hatasına otobüs sürücüsünün de hatası eklenince malesef kaza kaçınılmaz olmuş.
Taksici o kazanın olduğunu aynadan gördükten sonra kaçmaya başladı şerefsiz.

İbret verici video.

ddex
02-15-2006, 07:33 PM
Bu görüntüler 1-1,5 yıl önceye ait. Bu kazada 1 kişi ölmüş.

Taksicinin büyük hatasına otobüs sürücüsünün de hatası eklenince malesef kaza kaçınılmaz olmuş.
Taksici o kazanın olduğunu aynadan gördükten sonra kaçmaya başladı şerefsiz.

İbret verici video.

duygularıma tercüman oldunuz :003: :)

TrkSvmli
02-15-2006, 09:05 PM
cidden çok kötü bi olay..sanırım izlemiştim..da otobüs neden okadar kaydı aklım almadı doğrusu :S

Darkcloud
02-15-2006, 09:08 PM
vallaha herşeyden ilginçi i aslında ne biliyormusunuz bu kaza olduğu gün haberlerden önce bu görüntü ogrish.com dan yayınladı ve çoğu haberlerde de altında ogrish.com yazılı şekilde gösterildi bu video..! ben ona çok şaşırmıştım..!

ali önver
02-15-2006, 09:30 PM
kimse alınmasın ama, nerde bir trafik sıkışıklığı var,nerde bir olay var,altından ya taksici çıkar ,yada dolmuş çıkar ..yada onların parmağı vardır.. bunların insanlara zerre kadar saygısı yoktur.. buda tipik bir örneği..

Ferhat
02-19-2006, 04:25 AM
kimse alınmasın ama, nerde bir trafik sıkışıklığı var,nerde bir olay var,altından ya taksici çıkar ,yada dolmuş çıkar ..yada onların parmağı vardır.. bunların insanlara zerre kadar saygısı yoktur.. buda tipik bir örneği..
evet abi çok doğru küt diye atlıyolar bi arabanın önüne

TOLGA_GULER
02-19-2006, 11:30 AM
evet abi çok doğru küt diye atlıyolar bi arabanın önüne kötü bişey allah kimsenin başına vermesin. :(

Alp
02-20-2006, 02:23 PM
aynen..sonra da karşı çıkınca yok "ekmekçiyiz, garibanız" gibisinden laflar fasa fiso..tamam mesleğine saygı duyuyoruz fakat içinizde biraz insanlık olsun di mi ama....

MeRiÇ
02-20-2006, 04:29 PM
ya bütün suç söförde röterdarı çekmemiş aptal

Alp
02-21-2006, 11:47 AM
aslında şimdi bi daha izledim de...taksi göz göre göre yola çıkmış AMA sonradan kenara çekilmiş di mi yol vermiş sanki..ama otobuüs far yakıyor bi çkıyor çıkış o çıkış..o adam sizce niye tekrar yola giremedi...sola çıkınca doğru karşıya uçtu???

Darkcloud
02-21-2006, 12:15 PM
şimdi olay şöle o yolda gidip geldiğimin hatti hesabı yoktur benim ve tam o muhit çok kaygan bir parlak asfaltı vardır hemde otobüs yukardan aşağıya doğru iniyor ve tam frene bastığı yerdeki suyu görüyorsunuz orda değil motor freni paraşüt açsa o otbüs durmaz o kadar mesafede hızı almış geliyor ee bu ufacık alet değil ki kıçını toparlasın direksiyonu kırınca araç savruluyor direkman ve toparlayamıyor olay buu bütün iş şerefsiz taksicide oda tam gaz kaçıyor şerefsiz herif..!