View Full Version : Sağa bak bambaşka bir hayat,sola bak bambaşka..
Ertan Ömür
12-08-2004, 02:31 PM
Arkadaşlar bir önceki forumda koymuştum bu resimi..Ben bu resimi tekrar tartışmaya açmak istiyorum..ne düşünüyorsunuz bu resim hakkında? :confused:
SeRSeRi_aFaCaN
12-08-2004, 07:22 PM
mermermı doselı yerlerde :D :D :D :D
fafatara53
12-08-2004, 08:34 PM
abi bu konuyu geçen sitede açtığında sinirlerim çok bozuldu...şimdide bişey yazmak istemiyorum..çünkü sol tarafta yapılan hareket doğru olabilir ama yapılan yer çok yanlış bir cami veya bir kilise hiç farketmez böyle bi durum orada çok yanlış sağ taraftakileride çok kınadılar ama kınancak bi yanları yok çünkü bayanın giydiği çarşaf aslında dinimiz gereği olan bi kıyafet bu Atatürk zamanında değişti ben yanlış yapıldı demiyorum yanlış anlaşılmasın ama bu tip giyinenler ülkemizde çok kınanıyo...çok gereksiz tavır alınıyo....saygılar..
^^CaRiSMa^^
12-08-2004, 09:27 PM
kesinlikle terbiyesizlik , saygızsızlık yaa boyle seymi olur yaa ulen beyazıt camii bide hee allahtan biz gormemisiz onları......... :mad:
Bence Resİmde Hİcbİr Problem Yok Gayet Normal Bosuna Tartismayalim Ama Herkesİn Kendİ Gorusu Saygi Duymak Lazim
Ertan Ömür
12-09-2004, 01:59 PM
kesinlikle terbiyesizlik , saygızsızlık yaa boyle seymi olur yaa ulen beyazıt camii bide hee allahtan biz gormemisiz onları......... :mad:
Beyazıt camii olduğunu nereden anladın FETHİ? :confused:
philcollins
02-25-2005, 06:40 PM
özgürlük dünyanın en değerli hakkı olsa gerek...
Phill noktayı koymusun bence
Ertan Ömür
02-26-2005, 12:04 PM
Phill noktayı koymusun bence
Lafta özgürlük genelde.Mesela sen yeteri kadar özgür olduğuna inanıyormusun Selçuk?:confused:
t n c r
03-21-2005, 04:06 PM
normal bısey bence bıranlık sakalasmada olabılır buyutecek bısey yok arkadaslar ınsanlar nerelerde neler yapıyorlar
^^CaRiSMa^^
03-21-2005, 04:22 PM
Beyazıt camii olduğunu nereden anladın FETHİ? :confused:
sen anlayamadınmı abi? resime bakınca bariz beyazıt camii oldugu anlasılıyo.... cok kolay hatta ardaya sorun o da aynı seyi soler.. :icon_idea
DRIVER34
03-21-2005, 04:44 PM
bence de yer çok kötü o kadar kuytu yer var sen git abuk bi yerde yap
DRIVER34
03-21-2005, 04:45 PM
bence de yer çok kötü yani herşeyin bi yeri var zamanı var ....
Ertan Ömür
03-21-2005, 07:00 PM
sen anlayamadınmı abi? resime bakınca bariz beyazıt camii oldugu anlasılıyo.... cok kolay hatta ardaya sorun o da aynı seyi soler.. :icon_idea
Ardaya ne soracağım canım,sen belli ipuçlarını versen yeter.:confused:
2004palio
03-21-2005, 07:02 PM
özgürlük dünyanın en değerli hakkı olsa gerek...
tebrik ediyorum :icon_idea
DEVIL
03-21-2005, 07:14 PM
Resimi görünce işte İstanbul diyor insan..Karışık bir şehir... Orası cami olabilir, onlarda ataist olabilirler yada yabancı yada x .... Bence kimseyi ilgilendirmez, ayrıca ben terbiyesiz birşey görmüyorum ....
Ertan Ömür
03-21-2005, 07:21 PM
Ya açıkcası benim merak ettiğim birşey var.Müslümanlık hoşgörü dini diyoruz.Toplumsal olarak hoşgörü hoşgörü diye orada burada söylemlerde bulunuyoruz.Nedir bu hoşgörünün sınırı?Mesela orası bir cami avlusu değilde kilise önü olsaydı ve sahne aynı olsaydı nasıl bir yorumda bulunurduk?Bir diğer konuda acaba bir kilise avlusunda 2 müslüman sarmaş dolaş otursalardı ve onlara bakanlar hiristiyan olsaydı hiristiyanların bu resime tepkisi ne ölçüde olurdu?:all2:
SNOWMAN
03-21-2005, 07:36 PM
Bence o resimdeki insanlar turist. Yerlisi, yabancısı.
Öyle olmadığını farzetsek; ülkemizin bir kültür mozaiği olduğunun kanıtı.
Her ne olursa olsun iki konu ön plana çıkıyor.
Özgürlük; nereye kadar olduğu tartışmasına girmeden.
Merak.
Birileri rahatlık içinde. Birileri belki hayret ve ibret içinde, belki de bilinç altına itilen dürtülerin başkaldırışı içinde. Kimbilir.
Bence bırakalım herkes hayatını yaşasın.
serhat
03-21-2005, 07:41 PM
Alla alla ne var orda gayet samımı dusunsenıze bızım camılerde cenaze namazı kılınırken sarkı soylenmıyor ama hrıstıyanlıkta sarkı soylenıyor... demekkı ınsanların yasam ve ozgurluklerıne karısmamalıyız...
sonucta orası halka acık bır yer ısteyen dua eder ısteyen opusur dıye dusunuyorummm..
serhat
03-21-2005, 07:44 PM
Sonucta biz TURKİYE CUMHURİYETININ vatandaslarıyız.Nasıl ki İran da insanlar halemlik selamlık oturdugunu gordugumuzde gerı kafalılar dıyoruz bunu konuda da bız gerı kafalı olmayalım.
nitrO_Oxide
03-21-2005, 07:52 PM
valla ne yalan soolim benzio
Ertan Ömür
03-21-2005, 07:59 PM
valla ne yalan soolim benzio
Cami avluları zaten genelde birbirlerine benzemez mi?:all2:
nitrO_Oxide
03-21-2005, 08:10 PM
Cami avluları zaten genelde birbirlerine benzemez mi?:all2:
evet oyuzden benzio dedim abi :)
philcollins
03-21-2005, 09:35 PM
evet oyuzden benzio dedim abi :)
fethi direk sattı :D:D
^^CaRiSMa^^
03-21-2005, 11:36 PM
fethi direk sattı :D
harbiden de sattı yaaa :D
abi ipucunu nasıl vereyim walla birbirine benziyo dişyosunuz ama...ben oranın beyazıt camii oldugunda iddialıyım isterseniz resimi yazıcıdancıkartın ve camii ye gidin bakın...hatta istanbul üniv. bakan kapıdan girdiginizde sag tarafta kalan kısımda oturuyorlar işte budur yerinide soledim (bende resim cekilirken ordaydım dermişimmm şimdi :) )...................
ayrıca belki terbiyesizce bişi yapmıyorlar olabilirler ama yinede kutsal bi mekan oldugundan saygı gostermeleri gerekir diye dusunuyorum sarmas dolas deilde daha duzgun oturmaları gerekir diye dusunuyorum..saygılar...
nitrO_Oxide
03-22-2005, 12:33 AM
ben kimseyi satmam :samurai:
^^CaRiSMa^^
03-22-2005, 10:43 AM
ben kimseyi satmam :samurai:
saka saka satmıcanı bizde biliyoz :samurai: :)
philcollins
03-22-2005, 10:58 AM
saka saka satmıcanı bizde biliyoz :)
evet fethi arda kimseyi satmaz :D ben bunu sana daha öncede söylemiştim arda yapmaz demiştim ama dinletememiştim ki :D:D
^^CaRiSMa^^
03-22-2005, 11:14 AM
evet fethi arda kimseyi satmaz :D ben bunu sana daha öncede söylemiştim arda yapmaz demiştim ama dinletememiştim ki :D:D
haklısın ben de oyle diyom......arda seni sattı diyen kimdi yaa hatırlasam bi ona yapıcamı bilirim ben..... :D
Ertan Ömür
03-22-2005, 12:59 PM
Lütfen topik dışına taşan yazılardan kaçalım.:no:
^^CaRiSMa^^
03-22-2005, 01:03 PM
Lütfen topik dışına taşan yazılardan kaçalım.:no:
kusura bakma abi...anlasılmıstır... :icon_idea
vBulletin® v3.6.8, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.