PDA

View Full Version : Aha rezaletttttttt......

alid90
01-30-2005, 02:14 AM
REZALET DEDİĞİM İÇİN KIZMAYIN TABİKİ DEWLET BUYUKLERİMİZ AMA BAŞKA SOZ BULAMADIM

Atatürk'ün kurduğu CHP'nin bugün yapılan 13'üncü Olağanüstü Kurultayı'nda yumruklar konuştu, demir çubuklar,sandalyaler, karşılıklı küfürlür havada uçuştu.
İlk kavga kurultay başkanı seçiminde yaşandı. Küçük çaplı yumruklaşmaların bastırılmasından sonra salona Mustafa Sarıgül girdi. Sarıgül salona girince ortalık karıştı. Sarıgül'ün de karıştığı kavgada arbede yaşandı. Kurultayda savaş ise Baykal'ın konuşmasının sonlarında çıktı.
Baykal, Sarıgül'ü yolsuzlukla suçlarken salon bir anda karıştı. Taraflar karşılıklı birbirlerine şişe, sandalye atmaya başladı. Kavga başlayınca kürsüdeki Deniz Baykal'ın etrafına etten bir duvar örüldü. Mustafa Sarıgül ve eşinin çevresi de kuşatılıp koruma altına alındı.

http://img117.exs.cx/img117/8364/267bz.jpg
http://img117.exs.cx/img117/9489/134nm.jpg
http://img117.exs.cx/img117/489/272tj.jpg
http://img106.exs.cx/img106/9730/pankart7la.jpg

nitrO_Oxide
01-30-2005, 12:38 PM
olanlar cok komik bence

ЅENA
01-30-2005, 12:40 PM
Atatürk ilkelerini devralmışlar...Atatürk'ün kemikleri sızlıyordur şu an:o

nitrO_Oxide
01-30-2005, 12:52 PM
Atatürk ilkelerini devralmışlar...Atatürk'ün kemikleri sızlıyordur şu an:o

daha kendi aralarında boyle problem cıkıyo.bide hesapta bunlar turkiyeyi temsil edicek heee :laugh:

picasso
01-30-2005, 01:40 PM
bunları bırakın devlet büyüğü , aferdesiniz hiç bir B......... olamazlar ...işte ne hallerdeyiz görüyorsunuz , .

serhat
01-30-2005, 01:44 PM
bunlar memleketı nasıl yonetıcekler kendılerını yonetemıyorlar

picasso
01-30-2005, 02:01 PM
boşverin hepsine verin bir biberon ve içine hakiki yağlı milka inek sütü :)) uçsunlar rüyalar aleminde :)

huysuz
01-30-2005, 04:39 PM
Dün akşam TV de kurultayı izlerken , babam sordu : " Ne düşünüyorsun bu konuda diye "... Ki babam benim Atatürk'ümüzü ne çok sevdiğimi bilir.. Dedim ki , asla tutmayacağım bir siyasi parti varsa o da bu partidir. Sözde Atamızın partisi ama yaptıklarına bakın.. Tam o sırada Baykal selefini açıklıyorduki iyice sinirlendim.

Yaptıkları ne siyaset, ne kurucularına yakışır davranış ne de insan olmanın gerekliliği..
Çok kızdım çoooooooooooooookkkkkkkkkk :smilie_ig

serhat
01-30-2005, 05:05 PM
Dün akşam TV de kurultayı izlerken , babam sordu : " Ne düşünüyorsun bu konuda diye "... Ki babam benim Atatürk'ümüzü ne çok sevdiğimi bilir.. Dedim ki , asla tutmayacağım bir siyasi parti varsa o da bu partidir. Sözde Atamızın partisi ama yaptıklarına bakın.. Tam o sırada Baykal selefini açıklıyorduki iyice sinirlendim.

Yaptıkları ne siyaset, ne kurucularına yakışır davranış ne de insan olmanın gerekliliği..
Çok kızdım çoooooooooooooookkkkkkkkkk :smilie_ig

kızmana gerek yok bunlara sonucta senı kontrol edıcek ınsanlar (tabı kendılerını edınce) o yuzden salla

Badboy
01-30-2005, 05:24 PM
Bundan daha buyuk rezalet yok yaaa.Bırebır ızledım dun bunları.YAZIK YAZIK :(

serhat
01-30-2005, 05:28 PM
yoooo rezalet degıl bunlarınkı
dırek bır nevı hayvan sıfatına koymak lazım

demirtas
01-30-2005, 05:41 PM
Kazanan yok ama kaybeden var oda CHP.Umut bagladıgımız olması zorunlu olan sol ortalıkta yok.Nasılki olması zorunlu olan sag varsa karşısında sol da olmalıdır.Nasılki zamanı gelir sag kolunu kullanırsın,zamanı gelincede sol kolunu kullanırsın.Kullanacak sol kolun yoksa ,sagda cabuk yorulur ve aksar.Bizim ülkemizde de demokrasi böyle işliyor.Hep sag politakalarla cünkü sol yok ortalıkta ,olanlarıda dün birkez daha gördük.Ne demiş adamın biri ,Türkiye de sag devleti yer ,solda birbirini yer.Yemeye devam beyler ,gidebildimiz kadar. :mad:

SNOWMAN
01-30-2005, 05:56 PM
Siayaset kirlendi malesef. Hangi parti olursa olsun değişmiyor, Kişisel hırs, çıkar, ülke menfaatlerinin, etik değerlerin önüne geçmeye başladı.
Seçme, seçilme konusunda köklü değişikliklere gidilmezse düzeleceği de yok.

serhat
01-30-2005, 06:07 PM
bu ulke bundan bu kadar dıs borcu var zaten sıyaset yokkı

Badboy
01-30-2005, 06:10 PM
Siayaset kirlendi malesef. Hangi parti olursa olsun değişmiyor, Kişisel hırs, çıkar, ülke menfaatlerinin, etik değerlerin önüne geçmeye başladı.
Seçme, seçilme konusunda köklü değişikliklere gidilmezse düzeleceği de yok.
+1
Siyaset meydanı degıl bıldıgın ölüm arenası.
İki Kişi girer bir kiş kalır mantığı;)

WoEx
01-30-2005, 06:27 PM
Bunu asanlardan ne bekleyebiliriz ki:!:

http://img144.exs.cx/img144/7960/pic240842cm.jpg

Badboy
01-30-2005, 06:30 PM
:icon_excl :icon_excl :icon_excl :icon_excl
İşte bak ben bu adamları alkışlarım.Sorsan bı tane astık derler.Ama her yerde aynı pankarttan vardır muhakkak...

fafatara53
01-30-2005, 08:29 PM
hemfr çok yazık aynı partinin adamlarının bu şekilde mevzu yapması gerçekten çok ayıp...rezillik diyorum başkada bişey demiyorum...

thekillingroad
01-30-2005, 08:53 PM
Rezaletin önde gideni hemde.. CHP olacak birde..
Ne zaman el atacak Hasan Fehmi şu partiye.. yeter artık ya, Mandacılara mahkum bırakıorlar bizi. Bir suçluda CHP'dir, ABDULLAH GÜL başımızda ise...

Bilmeden bence hemen yorum yapmayalım, o resmi koyan sitenin sahipleri de utansınlar. her seçim zamanı neler neler yapılıyor yollara sokaklara haberleri yok, alkışlanacak şeyi dalga geçilecek hale getirmişler.

hobbit
01-31-2005, 10:13 AM
kurucusu Atatürk,bundan bir kac sene öncesine kadar en iyi sahıp cıkanı EcEviT olan bir partiye asla yakışmayan antidemokratik düşünceler ve görüntüler..

Ertan Ömür
01-31-2005, 10:59 AM
Biz sitemizdeki kavgalara anlam veremezken,başımızdakiler ihtiraslarının kurbanı olmuş birbirlerinin gözlerini oyuyor.Baş böyle olursa kuyruk ne yapsın?..G.KORE meclisteki kavgaları ile meşhurdur..Bizdekiler de hem partilerinde,hem de mecliste onları aratmayacak anlaşılan.. :s20:

Power
01-31-2005, 11:37 AM
:smilie_ig

2004palio
01-31-2005, 12:11 PM
rezil herifler

Ertan Ömür
01-31-2005, 01:14 PM
Sarıgül sarardı CHP morardı!

--------------------------------------------------------------------------------
KONGRE öncesi TV’de kendisini ‘ Ya kazanamazsanız ! ’ diye uyaran gazeteciyi azarlayarak '‘Mustafa Sarıgül kazanamayacağı yarışa girmez!’' diyerek meydan okuyan Sarıgül şimdi nasıl bir ruh halindedir, çok merak ediyorum.Deniz Baykal kongreyi kazandığı halde kaybettiğinin farkında mıdır, bunu da çok merak ediyorum.

Ama, herkesin farkında olduğu bir şey var:
CHP kaybetti! Dolayısıyla Türkiye de kaybetti!

Artık, CHP’yi ve liderini kendisine oy veren delegeleri dışında kimsenin ciddiye alması mümkün değil. Bundan böyle Deniz Baykal ve ekibi ağızları ile kuş tutsalar dahi, liderliğini korudukları sürece, kimse bu partiye bel bağlayamaz.

Şu anda Türkiye solu ve muhalefeti olmayan bir ülke!
Ben kavgalı çok kongre gördüm. Ama başbakan olma iddiasındaki bir genel başkan adayının kavgaya karışıp, kendisi ile eş durumundaki başka bir belediye başkanına yumruk attığı ilk kongre bu!

Mustafa Sarıgül kongrelerde kullanılan çok basit bir taktiği yuttu.Deniz Baykal, Sarıgül’ü sinirlendirmeyi hedef seçmişti ve bunu başardı.Mustafa Sarıgül zıvanadan çıktığı anda sadece CHP delegeleri gözünde değil, 9 ayrı kanalda kongreyi takip eden millet indinde de çok ağır yara aldı!

Türk insanının büyük çoğunluğunun hiddet ve şiddetten ne kadar çekindiğini bilmeyen bir insan ülkeyi yönetme iddiasına nasıl girer?

Ancak, Baykal kazanmadı, o da kaybetti!Küçük Kongre salonunu kendi iç sahası haline getiren, Sarıgül’ü deplasmana sürükleyen, açıkça sataştığı halde karşı tarafa anında söz hakkı vermeyen, uzun konuşmasında Sarıgül nefretinden başka hiçbir mesaj üretemeyen, kapıldığı paranoya sonucu kaybedenin hep başvurduğu için çok kanıksanan ve bıktıran komplo teorilerine sığınan ( ‘ ABD yaptı! ’ ), 1 Mart’taki duruşunu örneğin Kerkük meselesi ile ilgili kelam etmeyerek katiyen somutlaştıramayan, ülke ile ilgili hiçbir projesi yokmuş gibi bir görüntü veren Deniz Baykal da bu hafta sonu belki de siyasi kariyerine kendi eli ile son verdi.

Ancak en önemlisi:
Türkiye’nin en eski ve yaşayan tek gerçek müessese partisinin bu kadar zedelenmesi ülke için başlı başına bir kayıptır.Üstüne üstlük, demokrasilerde denetleme ve dengeleme görevi ortadan kalktığında demokrasi büyük hasar görür.

Denetleme ve dengeleme hem iktidar-muhalefet ikiliminde, hem de sağ (büyüme)-sol (dağıtım) ikiliminde vazgeçilmez bir görevdir.

Sağ bir iktidarın sol bir muhalefetten tamamen kurtulması iktidarı iyice vurdumduymaz hale getirebileceği gibi ana muhalefetin Meclis dışına kaymasına, lüzumlu-lüzumsuz insanların/ kurumların bu görevi yüklenmesine vesile olur!

29 Ocak 2005 günü sadece CHP değil, Türkiye de büyük yara almıştır!

Hurriyet
Cüneyt ÜLSEVER'IN kose yazsin dan alintidir..

philcollins
01-31-2005, 01:32 PM
:smilie_ig

thekillingroad
02-01-2005, 12:46 AM
Cüneyt Ülsever güzel yazmış.
Baykal aslında sevmediğim bir adam olsa da CHP'yi de bir ABD partisi yapmaktan kurtardı ama. Artık kendinden de kurtarmalı.

Erhan
02-01-2005, 12:54 AM
inanmazsınız beniim kaldıgım yer dibindeydi ,yapılan kurultayın yanında hemen... :D

Ertan Ömür
02-04-2005, 04:06 PM
Biz sitemizdeki kavgalara anlam veremezken,başımızdakiler ihtiraslarının kurbanı olmuş birbirlerinin gözlerini oyuyor.Baş böyle olursa kuyruk ne yapsın?..G.KORE meclisteki kavgaları ile meşhurdur..Bizdekiler de hem partilerinde,hem de mecliste onları aratmayacak anlaşılan.. :s20:
Buyurun G.KORE meclisinden bir kavga.Ha bayan üyeler de kavganın içinde..Bizimkiler yanlarında mum mum... :sad:
http://img133.exs.cx/img133/3641/koredekavga4nw.jpg

hackerbacker
02-04-2005, 04:19 PM
:smilie_ig :smilie_ig :smilie_ig