PDA

View Full Version : Sizce bu siteyi diğer sitelerden farklı kılan sebepler neler?

Ertan Ömür
01-29-2005, 07:34 PM
Arkadaşlar her site birbirinden farklıdır..Sizce bu forumun diğer forumlardan en önemli farkı ne?:confused:

Badboy
01-29-2005, 07:36 PM
Modifiyenin dışında da muhabbet edilebileceğinin ispatı bu sıteyı dıger sıtelerden farklı kılıyor....

fafatara53
01-29-2005, 07:48 PM
arkadaşlık dostluk kardeşlik....

alid90
01-29-2005, 08:11 PM
arkadaşlık dostluk kardeşlik....
++1.999.888.777.666.555.444.333.222.111.000YTL :hail: :icon_idea

fafatara53
01-29-2005, 08:14 PM
karışık rakamlar yazıpta beni şekle sokma....

hobbit
01-31-2005, 10:04 AM
sizler :)

Power
01-31-2005, 10:51 AM
hertürlü

Badboy
01-31-2005, 11:11 AM
İlk basta bızım farkımız diğer modifiye sitelerinde oldugu gıbı sadece modıfıye hakkında yorum yapılmıyo(kişisel fikrim)
Genelde burada olan kısıler bırbırlerıne saygılı bır sekıdle yazısıyor.Ornegın bırısı bır sey hakkında konu actıgında bu yanlıs sen bılmıyosun gıbı yorumlar yapılmıyo.Eger daha ıyı bı kaynak varsa gosterılıyo ve ben bu sekılde gordum gıbı bılgıler verılıyo
Özellıkle benım en cok sevdıgım sey ınsanların bırbırıyle kardes gıbı olması.Sena ya abla Ertan abıye abı veya alid90 a kardes gıbı yorumların yapılması.Bu benım cok hosuma gıdıyor
Sıte ıcerısınde olan hıc bır uyenın yasına veya arabası olup olmadıgına bakılarak yorum yapılmıyo.Bazı sıtelerde senın daha araban yok yasın kac koc gıbı yorumları okuyorum.
ERTAN abinin sabrı.Bu konu benım ıcın cok onemlı.Bana aynı sabır x bır sıtede x bır admınde var dıyebılen varsa elınden operım.
Sıtenın goruntusu.Bu şablon benim çok hoşuma gidiyor
Bunlar benim kişisel fikirlerim.Kimse üstüne alınmasın ;)

ultrAslan_Erhan
01-31-2005, 11:17 AM
Sitenin farklılıklari cok, user lar ve mod lar arasında bir ayrımcılık yok bu cok dogru bir karar.
herkesin olmasa bile sitenin % 90 bir birine saygı ile yaklasiyor. diger modifiye siteleri bilmedigim icin bu konuda yorum yapamıyacam. ancak buranın bir farklılık yanıda cogu kisinin bir birini realden tanıması mesela bulusmadan once bile ertan abiyi tanıyodum ugur abiyi tanıodum saim abiyi daha once gormustum vs vs vs bunlarda cok onemli faktorler sanal alemde her sey sanal ama burası real alem arkadaslar degeri bilin.
Saygılarımla...
Erhan SENGULER

Ertan Ömür
03-10-2005, 12:09 PM
Ya bizim siteden sonra hangi modifiye sitesine girsem bunalıma giriyorum.MODİFİYE siteleri çok statik.Mesaj aralıkları çok dar.İlgi gören topik oranı inanılmaz az.Üye sayıları 20.000 DİYE TELAFFUZ EDİLEN BAZI SİTELERDE BİZDEN DAHA AZ SIKLIKTA MESAJ YAZILIYOR.Halbuki o sitede de bizde hangi bölüm varsa var.Hatta daha fazla bölüm olduğu da bir gerçek.Tuning Turkey aktiflik sorunu yaşamayan bir MODİFİYE sitesi.Bunun sebebide alt bölümleri sürekli canlı tutmaya çalışmamız. :sad:

saydam
03-10-2005, 02:29 PM
Daha once hicbir grup uyeligim olmadı....once bunu soyliyim ..

Sitede insanı ceken cok fazla sey var..birincisi yeni oldugunda kimse çömez muhabbeti yapmıyor..dogal olarak yeni uyeler aktif oluyorlar..modlar istek ve arzularını cok dikkatli sekilde dile getiriyor..

bi sorunu olan varsa herkes bunu kendi sorunu gibi gorup yardım etmeye calısıyor...Insanlar konular hakkında dusuncelerini soylerken ,diger bi uye tarafından hayır yanlıs dusunuyosun ,o oyle deil boyle tarzında bi karsılık almıyor...yapıcı yaklasımın tam ortasındayız yanii ...

Ustelik benim arabam yok,modifiye hakkında bilgim yok ama hicbizaman bunun eksikligini hissettiricek kimse olmadı ...Ve ben burda inanılmaz tatlı insanlarla karsılastım...

Ertan Ömür
03-10-2005, 02:35 PM

Sitede insanı ceken cok fazla sey var..birincisi yeni oldugunda kimse çömez muhabbeti yapmıyor..dogal olarak yeni uyeler aktif oluyorlar..modlar istek ve arzularını cok dikkatli sekilde dile getiriyor..

bi sorunu olan varsa herkes bunu kendi sorunu gibi gorup yardım etmeye calısıyor...Insanlar konular hakkında dusuncelerini soylerken ,diger bi uye tarafından hayır yanlıs dusunuyosun ,o oyle deil boyle tarzında bi karsılık almıyor...yapıcı yaklasımın tam ortasındayız yanii ...

Ustelik benim arabam yok,modifiye hakkında bilgim yok ama hicbizaman bunun eksikligini hissettiricek kimse olmadı ...Ve ben burda inanılmaz tatlı insanlarla karsılastım...
:icon_idea :icon_excl

ЅENA
03-10-2005, 02:38 PM
Tsunami:wub:

saydam
03-10-2005, 02:45 PM
Ertan abii....batiiiiiii..... :hug:

2004palio
03-10-2005, 02:54 PM

tebrikler :icon_idea

saydam
03-10-2005, 03:03 PM
tebrikler :icon_idea

mersiiiii :thumbsup:

DRIVER34
03-10-2005, 03:11 PM
ertan abi ben tek kelime yazacam bunun manasını zaten biliyorsundur

İNSANLIK

Ertan Ömür
03-10-2005, 03:20 PM
ertan abi ben tek kelime yazacam bunun manasını zaten biliyorsundur

İNSANLIK
Sağol canım bilmem mi!!!!:icon_idea

^^CaRiSMa^^
03-10-2005, 03:41 PM
site icinde ki DOSTLUKLAR,ARKADASLIKLAR,MUHABBETLER,YARDIM SEVERLİK,SAYGI,SEVGİ,SAMİMİYET ve ayrıca bu site sayesinde MODİFİYE HAKKINDA,GENEL KULTUR HAKKINDA ve HAYAT HAKKINDA gercekten cok seyler ogreniyoruz....hepinize cok tesekkur ediyorum...

ve ERTAN ABİ' me Samimiyetimle Sevgi ve Saygılarımı sunarım..... :icon_excl :icon_idea

DRIVER34
03-10-2005, 03:48 PM
Sağol canım bilmem mi!!!!:icon_idea

:hug:

Ertan Ömür
03-10-2005, 04:02 PM
site icinde ki DOSTLUKLAR,ARKADASLIKLAR,MUHABBETLER,YARDIM SEVERLİK,SAYGI,SEVGİ,SAMİMİYET ve ayrıca bu site sayesinde MODİFİYE HAKKINDA,GENEL KULTUR HAKKINDA ve HAYAT HAKKINDA gercekten cok seyler ogreniyoruz....hepinize cok tesekkur ediyorum...

ve ERTAN ABİ' me Samimiyetimle Sevgi ve Saygılarımı sunarım..... :icon_excl :icon_idea
Sağol canım bu içten samimi ve sıcak yazın için. :icon_idea

^^CaRiSMa^^
03-10-2005, 04:16 PM
Sağol canım bu içten samimi ve sıcak yazın için. :icon_idea
eywallah abi.... ben tesekkur ederim.