View Full Version : Bir Masumun Ölümü
SCREAM
01-22-2006, 05:45 AM
Dün bir partiye gittim anne, bana öğütlediklerin aklımdaydı İçki içme yavrum demiştin, yalnız soda içtim anne Senin dediğini yaptığım için yüreğim gururla doluydu Diğerlerine benzemedim ve içkili araba kullanmadım Ben doğru olanı yaptım anne, tıpkı senin istediğin gibi Şimdi parti sona eriyor anne ve herkes içkili Bense arabama binerken sana tek parça geleceğimden emindim Arabayı kullanmaya başladım anne, tam yola çıkacaktım... Diğer araba beni görmedi anne, bana bir eşyaymış gibi çarptı Kaldırımda uzanmış yatarken ben yaralı, Polisin, “bu çocuk sarhoş” dediğini duydum anne Bana çarpan sarhoşsa, onun hatasını ben mi ödeyecektim anne? Burada ölüyorum anne, ne olur yanıma gel Bu bana nasıl oldu anne, hayatım bir balon gibi sönecek mi? Etraf kan dolu anne, benim kanımla Hissediyorum birazdan öleceğim... Sana son bir şey söylemek istiyorum anne, Yemin ederim hiç içmedim, İçen ben değil, onlardı anne... Galiba bana çarpanla aynı partideydik, Tek fark: o sadece sarhoş, bense ölüyorum... İnsanlar neden içer anne? Bu senin yaşamını mahvedecek... Şimdi keskin bir acı duyuyorum, tıpkı bıçak gibi... Bana vuran çocuk yürüyor, görüyorum, bu haksızlık! Ben burada yatıyor ve ölüyorum Kardeşime söyle ağlamasın anne, Babama söyle cesur olsun, Mezarımın başına, “babasının kızı” diye yazmayı unutmasın, Birileri ona içkili araba kullanmamasını söylemeli anne Eğer bunu yapsalardı, ben şimdi yaşıyor olacaktım anne Nefesim tükeniyor anne, gittikçe halsizleşiyorum Ne olur ağlama arkamdan, Ne zaman ihtiyacım olsa yanımdaydın Son bir sorum var anne, elveda demeden önce Suçlu ben olmadığım halde, ölen neden benim? :sad: :sad: :sad:
TrkSvmli
01-22-2006, 01:41 PM
güzely azmış..peki bu yazı annesine ulaşmış mı ?? :) :confused:
sahra
01-22-2006, 02:09 PM
Çok acııııııııııı :( :(
tamam be tamam bırakıyorum içkiyi :012:
siyah şeytan
01-22-2006, 10:59 PM
cok acıklı acıı bir son...... :crying:
pre_lude
01-22-2006, 11:08 PM
duyun duyunn içkilii kullanmayın ......
hele corluda asla : )()(
duyun duyunn içkilii kullanmayın ......
hele corluda asla : )()(
ahmet plakanı aldım görmiim yolda :D:D
pre_lude
01-22-2006, 11:54 PM
hehehe
yav göremedik zaten erkanıda gaza getir kacırsın arabayı :D
gelin gece gimanın oraya cıkalım
gazlayalım:D:D
hobbit
01-23-2006, 11:10 AM
yazık...yazık cunku olabılıyor bu tıp olaylar..bunu yaşamış ve ne yazık kı yaşıyacak ne cok anne baba var...hayatının baharında öbür dünyaya göc edenler ve kendılerıyle beraber yaşamın en degerli kısmını sevdiklerinden alıp gidenler..
Ertan Ömür
01-23-2006, 11:20 AM
Bu yazıda anne kelimesi gereğinden çok abartılı sayıda kullanılmış.Bu olay ne yazık ki bu yazının etkileyiciliğini ve büyüsünü inanılmaz bozuyor. :sad:
/////|LPINE®
01-23-2006, 12:33 PM
Bencede abi okurken geyik bi hikaye sandım hatta sonra yorumları görünce farkına vardım
baracuda
01-23-2006, 01:03 PM
vay beaaa ben beğendimmm ama ertan abiye katılıyorummm daha güzel yazılsaydı büyüsünü etkileyiciliğini kaybetmezdiii
SCREAM
01-23-2006, 02:41 PM
2004 de yazılmış bi makale :) ne diim yane okuyup yorumladığınız için teşekkür ederim.
"BlnT5"
01-23-2006, 03:42 PM
içicekseniz de içmeyi bilin adam gibi için sarhoş olup daa araba kullanmak insanların yaşamını bi ipliğe bağlamaya bezer YANİ İÇKİLİ ARABA KULLANMAYIN WE KULLANDIRTMAYIN
vBulletin® v3.6.8, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.