PDA

View Full Version : Cocuklardan Alinan Ders

speed55
01-18-2006, 07:07 PM
Bir yaz günü, plajda oturuyor, kumlarla oynayan iki çocuğu seyrediyordum.. her ikisi de, deniz

kıyısında, kapılarıyla, kuleleriyle, tünelleriyle, kocaman bir kale yapmak için beraberce harıl harıl

çalışıyorlardı. kale neredeyse tamamlanmışken, büyük bir dalga gelip kaleyi bozdu. herşey, bir anda

ıslak bir kum yığınına dönüşmüştü. bütün uğraşlarının bir anda gözlerinin önünde yok olduğunu

gören çocukların ağlamalarını beklerken çoçuklar beni şaşırttı. ağlamak yerine, ikisi de elele

tutuştular ve gülerek kıyıdan biraz daha uzaklaşıp yeni bir kale yapmaya giriştiler.

çocukların o anda bana önemli bir ders öğrettiklerini farkettim. yaşamımızdaki herşeyi yaratmak için

üstünde çok zaman ve enerji sarf ettiğimiz her karmaşık yapı, aslında kumdan yapılmışlardır. sadece

etrafımızda kurduğumuz ilişkiler ayakta sağlam kalır. er ya da geç, sadece yanında güveneceği dostları ve iyi bir ailesi olan insan gülümseyebilir ve mutlu olur.

ALINTIDIR !

Ertan Ömür
01-18-2006, 07:14 PM
Ne güzel bir yazı.Teşekkürler Hasan.+ REP. :icon_idea :icon_idea :icon_idea

speed55
01-18-2006, 07:15 PM
Ne güzel bir yazı.Teşekkürler Hasan.+ REP. :icon_idea :icon_idea :icon_idea

Bir daha sagol ertan Abi ;)

ddex
01-18-2006, 07:17 PM
çok beğendim hasan abi.. gözlerinden öpüyom :):)

LADY_DRIVER34
01-18-2006, 07:22 PM
çok güzel ve harika bir ders ellerine sağlık çok güzel olmuş teşekkürler :icon_idea

speed55
01-18-2006, 07:30 PM
Sizde sagolun arkadaslar ;)

Darkcloud
01-18-2006, 07:32 PM
ellerine sağlık çok güzel bir yazıymış gerçekten..!

hobbit
01-18-2006, 11:05 PM
etrafımızda kurduğumuz ilişkiler ayakta sağlam kalır. er ya da geç, sadece yanında güveneceği dostları ve iyi bir ailesi olan insan gülümseyebilir ve mutlu olur.

ya ben beni daha ıyı anlıyorum artık..nedır zorum sevmekle dostlukla dıye dusunup durur hep sorunlu olduguma kanaat getırırdım... ama degılmışım..

speed55
01-20-2006, 09:33 AM

ya ben beni daha ıyı anlıyorum artık..nedır zorum sevmekle dostlukla dıye dusunup durur hep sorunlu olduguma kanaat getırırdım... ama degılmışım..

Birde biz seni anlayabilsek :012: :012: :012: Saka saka severiz seni biz tt olarak :)

hobbit
01-20-2006, 10:59 AM
Birde biz seni anlayabilsek :012: :012: :012: Saka saka severiz seni biz tt olarak :)

bılıyorum be..hemen de acıklamış yıne :012: