View Full Version : Site içinde gözünüzü tırmalayanlar(yazı,resim,olay,kişi vs vs vs vs)
Ertan Ömür
01-28-2005, 12:03 PM
Arkadaşlar site içinde gözünüzü tırmalayan sorunlar olursa bir başka topik içinde değil sadece ve sadece burada dile getirin..Bu şekilde hem topik kirliliğini,hemde gereksiz topik açılmasını önlemiş oluruz..Saygılar...E.Ö
saydam
01-28-2005, 12:25 PM
--------------------------------------------------------------------------------
Yazdıklarıma katılırmısınız bilmem ama oncelikle sunu soyliyim ozellikle belli bir sahsa bu yazımı gondermiyorum..yani ustunuze alınmayım ben gereksize yere polemik yaratmam...ama yorumlarını dinlemek isterim..
Bence gruba su son zamanlarda bende dahil olmak uzere fazla kisi uye oldu..ortamı bilen ,bilmeyen herkes burda ...birileriyle kavga etsemde ,problem cıksada yaramaz cocuk olup , sitenin gozdesi oluyim mantıgıyla haraket edenler var...yada farkında degiller boyle olduklarının...artık is cıgrından cıkmadan , kisilerin gozden gecirilmesi lazımmıs gibi geliyor..Farkındamısınız bilmiyorum ama uzun zamandır cok fazla yazmıyorum..Evet bilgisayarım bozuktu ama ben tum yazılar diger bilgisayarlardan takip ettim..bu demek degil ki TT ye karsı aldıgım bi tavır..ama bazı konusma tarzları ister istemez beni itiyor..
Sevgili Arkadaşlarım....
Ben artık bu ihraç topiklerinden sıkıldım...Canı sıkılan beni ihrac edin şunu ihrac edin diye topik açıyor.Siteyle yada site içindeki şahıslarla ilgili bir sıkıntınız olduğunda bunu arkadaşların karşısında uzatmayıp tartışmanıza özelden devam etseniz nasıl olur?
Koskoca insanlarız arkadaşlar böyle basit polemiklere girmenin hiç anlamı yok.
Çözemediğiniz taktirde aranızdaki problemi bizimle irtibata girmenizi rica ediyorum.İyi kötü burda birlkte zaman geçiriyoruz ama böyle çok afedersiniz salakça muhabetler yüzünden birden herşeyi silebiliyorsunuz ya anlam veremiyorum gerçekten.
Hiçbirşeye tahammülümüz kalmamış.Olayı uzatmak yerine kesip atmayı denesek hiç böyle şeyler olmayacak...Ortamın huzurunu bozmaya çalışan insanlara sert çıktığınız zaman onların eline koz vermiş oluyorsunuz.halbuki ciddiye almadan olayı güzellikle ifade etmeyi başabilsek bunların hiçbiri yaşanmaz değil mi canım arkadaşlarım...Siz sanıyormusunuzki o insanlar uyarılmıyor.Biz keyif mi alıyoruz sizin tartışmanızdan.Yok öyle bişi.Hepimiz arkadaşız.Birinizin sıkıntısı öbürümüzünde sıkıntısı.Lütfen aklımızı başımıza toplayalım...
Bide şu var hayat her zaman 4/4 lük olmadığı gibi insan psikolojiside 4/4 lük olamıyor.
ANLAYIS ARKADASLAR.Bu kadar zor olmasa gerek;)
Kaybetmek çok kolaydır.Kırıcı bir kelime söylersin kaybedersin.Ama kazanmak çok zordur.Savaş gerektirir.Savaşamıyorsanız o zaman hiçbirşeyin anlamı yoktur sizin için :!:
Şimdiden göstereceğiniz hassasiyet için teşekkürler.
Ertan Ömür
01-28-2005, 12:44 PM
Arkadaşlar her site büyümek ister..Yani siteler 100-200 üye ile sınırlı kalamaz.TUNING TURKEY açıkcası istatistikleri inanılmaz zorlayan bir site.Online sayımız üye sayımızla oranlandığı zaman inanılmaz boyutta.Bu tabiki bu siteyi çekici kılıyor..Mesela üye sayısı 15.000 olan sitelerde online rakamları 100 civarıdır.
Bizler bu siteye üye olacak kişileri engelleyemeyiz..Ama yeni üyeler uyum sorunu yaşayabilir..İçlerinde kötü niyetliler illaki olacaktır..Ama site sağlıklı işlediği sürece her türlü sorun bertaraf edilecektir..Birbiriyle kaynaşan üyeler nekadar çok olursa site okadar az sorun yaşar..Düzgün insanlar zaten kendilerini belli ediyor..Arada sırada sorun yaratan 1-2 üyemiz olduğu doğrudur..Ama yaka paça üye atmak bu sitenin(özellikle benim)benimsemediği bir konudur.Neden bizler bu sevgi zincirinde başkalarına da şans vermeyelim?Dışlamak neye yarar?Kazanma ihtimalimiz yokmu o arkadaşlarımızı?...
ultrAslan_Erhan
01-28-2005, 12:53 PM
Peki ertan abi insan anlayışsızsa? uyarılara ragmen devam ediyorsa? sitenin ortasında hakaretler yagdırıyorsa? bunun neresinde 3S kuralı? ben burda kimseyi suclamiyorum yıkıcı degil kalıcı bir onlem arıyorum..
bugun stp bana istedigini solesin 1 kulagımdan girer otekinden cıkar o bu sitede yokmus gibi davranırım orası kolay ama arkadaslarimizinda sapkalarini onlerine koyup dusunmeleri lasim. Benim bu sitede kimseyle kişisel problemim yok olmazda ama seviye sınırlarını zorlarsa işler degisir.
saydam
01-28-2005, 01:06 PM
beni ihrac edin gibi cumleleri kullanmadım..ben bir anlık kızgınlıkla herseyi atese veren biri degilim..Sitede kimseylede kavgam yok..sadece olan olaylardan rahatsızlgımı belirttim..bir iki kendimce neden gosterip neler yapılabilcegini tartısmak istedim..Ama bu tur yorumları kaldıramıyorsanız benim cumlemi daha fazla uzatmamın zaten anlamı yok...evet buyumek lazım , ama altyapısı saglam olmayan bi bina buyumeye devam ederse yıkılır...Ben sunu anladım dusuncesini yuksek sesle,hakaretle dile getirenler ,digerlerine gore daha dikkate alınır oluyor...Benim ilk yazdıgım cumlelerimi okuyun ne TT ye karsı nede shaıslara hakretlerim var ama fafatara nın dısında yorum yapan olmadı..dogru oldugum yada olmadıgım hakkında...sonuc ortada...
Ertan Ömür
01-28-2005, 01:08 PM
Peki ertan abi insan anlayışsızsa? uyarılara ragmen devam ediyorsa? sitenin ortasında hakaretler yagdırıyorsa? bunun neresinde 3S kuralı? ben burda kimseyi suclamiyorum yıkıcı degil kalıcı bir onlem arıyorum..
bugun stp bana istedigini solesin 1 kulagımdan girer otekinden cıkar o bu sitede yokmus gibi davranırım orası kolay ama arkadaslarimizinda sapkalarini onlerine koyup dusunmeleri lasim. Benim bu sitede kimseyle kişisel problemim yok olmazda ama seviye sınırlarını zorlarsa işler degisir.
STP kime ne yazmış bana bildirdinmi?Hayır bildirmedin..Bizler hafiyelik yada hakimlik yapmıyoruz.Yöneticilik yapıyoruz..Eğer sorunlu bir yazı varsa rapor edersin.Gerekli işlem yönetim tarafından yapılır..Biz kimseyi kollamıyoruz..Ama 2-3 kişi kendi arasında atıştı diye de üye atamayız..Ama olay atmayı gerektirecek boyuta varırsa tutmayız..Saygılar.E.Ö
ultrAslan_Erhan
01-28-2005, 01:14 PM
Ertan abi ben 3s kuralını sordum neden ihrac edilmedi filan demedim. size hakimsiniz bu adamı kesinde demiyorum. kimse kimseye darılmasın ama farklı seyleri konusuyoruz...
hobbit
02-08-2005, 01:13 PM
ati nin boğaz köprüsünün altındaki resmi... :D :561:
ersin yılmaz
02-08-2005, 01:18 PM
huysuzun avatarı
hastayım ben o avatara.. :laugh:
Ertan Ömür
02-08-2005, 01:18 PM
designerberker'in avatarı gözümü tırmalıyor açıkcası.Berker sana o avatar hiç yakışmıyor bence.. :s20:
Ertan Ömür
02-08-2005, 01:19 PM
huysuzun avatarı
hastayım ben o avatara.. :laugh:
Beğendiğin şeyleri değil,beğenmediklerini yazacaksın Ersin.. :huh:
philcollins
02-08-2005, 01:36 PM
ati nin boğaz köprüsünün altındaki resmi... :561:
al başına belayı :s20: ben demedim mi koymayayım siteyede yazık sizlere de diye..çok çekmişimdir ben fotolarımdan hep diye :laugh:
bu arada o fotoğrafta ben boğaz köprüsünün altında değilim dikkatini çekerim boğaz köprüsü benim üstümde gözüküyo :laugh:
uA-Mer]{eZ
02-15-2005, 12:30 PM
ertan abii ben senin avatarına alısamadıım yaniigusel durmuoo eskisi sana cok yakısıoodu
Ertan Ömür
02-15-2005, 12:32 PM
{eZ']ertan abii ben senin avatarına alısamadıım yaniigusel durmuoo eskisi sana cok yakısıoodu
Philcollins te eskisini beğenmiyordu.Görüyorsun bu işler zor işler. :sad:
Ertan Ömür
02-15-2005, 12:34 PM
{eZ']ertan abii ben senin avatarına alısamadıım yaniigusel durmuoo eskisi sana cok yakısıoodu
Peki senin avatarın güzel mi?:confused:
uA-Mer]{eZ
02-15-2005, 12:39 PM
Peki senin avatarın güzel mi?:confused:
abi ben sana benim avatarım guselmi die sormadıım:P
ben sadece senin avatarın senin nickine uymadıgını solediim :smilie_ig
Ertan Ömür
02-15-2005, 12:43 PM
{eZ']abi ben sana benim avatarım guselmi die sormadıım:P
ben sadece senin avatarın senin nickine uymadıgını solediim :smilie_ig
O benim arabam.Neyi uymamış anlamadım? :sad:
uA-Mer]{eZ
02-15-2005, 12:46 PM
O benim arabam.Neyi uymamış anlamadım? :sad:
tamam senin araban ama daha gusel foto koyabilirdin nickin NEWTEAM LE UYMUOO
diger avatarda e harfi vardı uyuyodu NEW TEAM İLE
Ertan Ömür
02-15-2005, 12:55 PM
{eZ']tamam senin araban ama daha gusel foto koyabilirdin nickin NEWTEAM LE UYMUOO
diger avatarda e harfi vardı uyuyodu NEW TEAM İLE
O NEWTEAM ile uyumlu değildi.Bilakis ERTAN ÖMÜR ile uyumluydu.EÖ yazılıydı.Ayrıca E üzerinde 2 nokta vardı(ben ve 2 ortağımı simgeliyordu).Ayrıca MODİFİYE kelimesinin MO su yazılıydı.Ama ben bu avatardan şimdilik memnunum.İleride ne olur bilmiyorum. :)
uA-Mer]{eZ
02-15-2005, 12:59 PM
O NEWTEAM ile uyumlu değildi.Bilakis ERTAN ÖMÜR ile uyumluydu.EÖ yazılıydı.Ayrıca E üzerinde 2 nokta vardı(ben ve 2 ortağımı simgeliyordu).Ayrıca MODİFİYE kelimesinin MO su yazılıydı.Ama ben bu avatardan şimdilik memnunum.İleride ne olur bilmiyorum. :)
TESEKKUIRLER BEN SQADECE GORUSMU BİLDİRDİM ARTIK O AVATARDA NE YAZAR BİLMEM SADECE e HARFİ VARDİİ ONUNLA UYUMU OLDUGUNU DUSUNUYORUUM
:s20:
Ertan Ömür
02-15-2005, 01:04 PM
{eZ']TESEKKUIRLER BEN SQADECE GORUSMU BİLDİRDİM ARTIK O AVATARDA NE YAZAR BİLMEM SADECE e HARFİ VARDİİ ONUNLA UYUMU OLDUGUNU DUSUNUYORUUM
:s20:
Yeter ya kafanı vurma.Değmez bir avatar için. :sad:
Ertan Ömür
02-18-2005, 04:32 PM
Benim sıkça gözümü tırmalayanlar:
1)Yeni konu açılırken konunun başına konu hakkında fikir veren ifadelerin konulmaması(smileler).
2)Yazılara küçük harfle başlanması.
3)Soru cümlelerinde cümlenin sonuna soru işareti konulmaması.
4)Çok sık avatar değiştirilmesi.
5)Üye olduğu halde sitemizi ziyaretçi olarak dolaşanlar. :sleep:
Ertan Ömür
02-25-2005, 01:26 PM
ultrAslan_Erhan,SSS(Sevgi-Saygı-Samimiyet)ilkemize ters düşen bir imza kullanmaktadır.Değiştirmesini rica ediyorum. :s20:
philcollins
02-25-2005, 01:47 PM
1) Başka yerden alınan mesajların önündeki ok işaretleri
2) İmzalarda kullanılan smiliesler
3) Başlıkların içerik hakkında bilgi vermemesi (özellikle yapılanlar hariç)
4) Yeni üye olanların siteyi tam gezmeden yeni topic açması ve dolayısıyla aynı konuların açılmış olması. Siteye yeni üye olan birisini ise bundan dolayı uyardığın zaman yeni olduğu için küsebilme ihtimali. Ayrıca "fıkra" gibi topiclerin en az 4 - 5 defa açılmış olması.
SNOWMAN
02-25-2005, 02:13 PM
1)Yeni konu açılırken konunun başına konu hakkında fikir veren ifadelerin konulmaması(smileler).
2)Yazılara küçük harfle başlanması.
3)Soru cümlelerinde cümlenin sonuna soru işareti konulmaması.
4)Çok sık avatar değiştirilmesi.
5)Üye olduğu halde sitemizi ziyaretçi olarak dolaşanlar. :sleep:
Avatarın farklı olmasının şaşıtmasının dışında, site açısından sıkıntı yaratan bir durumumu var? Teknik açıdan. Bilgi verirsen sevinirim. Çok sık değiştirenler kategorisinde liste başıyım da. :)
ultrAslan_Erhan
02-25-2005, 02:23 PM
ultrAslan_Erhan,SSS(Sevgi-Saygı-Samimiyet)ilkemize ters düşen bir imza kullanmaktadır.Değiştirmesini rica ediyorum. :s20:
Neymiş abi o imza?
Ertan Ömür
02-25-2005, 02:24 PM
Avatarın farklı olmasının şaşıtmasının dışında, site açısından sıkıntı yaratan bir durumumu var? Teknik açıdan. Bilgi verirsen sevinirim. Çok sık değiştirenler kategorisinde liste başıyım da. :)
Vallahi bizim KILIC var bilirsiniz.Kendisi 500 tane avatar değiştirmiştir belki.Beni çok sinirlendiriyordu.1 günde 4 avatar değiştirdiğini bilirim.Aynı hastalığı bu oluşumda da devam ediyor.Yoksa sizin gibi üyeler için değildi lafım. :icon_idea
Ertan Ömür
02-25-2005, 02:27 PM
Neymiş abi o imza?
İŞTE BU:
"Fenerle rezil Cimbom'la vezir TÜRKİYE CUMHURİYETİ !!! Herkez Haddini Bilsin..."
ultrAslan_Erhan
02-25-2005, 02:29 PM
İŞTE BU:
"Fenerle rezil Cimbom'la vezir TÜRKİYE CUMHURİYETİ !!! Herkez Haddini Bilsin..."
Peki abi bunun S S S ile ne alakasi var? ve bu durum bu topige kadar tasınıyorsa. bir uyenin ananlari bile işin içine katıp savurdugu kufurler neden buraya tasınmıyor bırak kullandıgı kelimelerin S S S ye uyması insanlıga uymuyor sevgili Ertan Abi...
Ertan Ömür
02-25-2005, 02:38 PM
Peki abi bunun S S S ile ne alakasi var? ve bu durum bu topige kadar tasınıyorsa. bir uyenin ananlari bile işin içine katıp savurdugu kufurler neden buraya tasınmıyor bırak kullandıgı kelimelerin S S S ye uyması insanlıga uymuyor sevgili Ertan Abi...
O tip bir küfür yada sataşma olduğu an anında müdahele ediliyor tarafımızdan.Ne yazık ki istemesekte sataşmalar oluyor.Ama imza nereye yazarsan orada gözüküyor.Arada uçurumlar var. :s20:
ultrAslan_Erhan
02-25-2005, 02:41 PM
iii ertan abi bende bir topikte ana avrat soveytim gerekli mercihlere... bunumu ima ediyorsun.??? ordaki yazilar silinse ne ima ederki adam sitede genis genis dolastıktan sonra.. sen simdi bana uye kaybetmek kolaydır ama kazanmak zordur diceksin onu ihrac etmedin ama yine 1 tane uye kaybettin abi...
Ertan Ömür
02-25-2005, 02:47 PM
iii ertan abi bende bir topikte ana avrat soveytim gerekli mercihlere... bunumu ima ediyorsun.??? ordaki yazilar silinse ne ima ederki adam sitede genis genis dolastıktan sonra.. sen simdi bana uye kaybetmek kolaydır ama kazanmak zordur diceksin onu ihrac etmedin ama yine 1 tane uye kaybettin abi...
Ali Şengüler bizim eski oluşumda doğan 1903 ün imzasında yazan bir yazıya çok kızmıştı.Hatta ben böyle adamların olduğu siteye yazmam demişti.Yazı neydi biliyormusun?"EN BÜYÜK BEŞİKTAŞ,GERİSİ TRAŞ" :sleep:
ultrAslan_Erhan
02-25-2005, 02:49 PM
Ertan Abi bende kalkıp stp gibi adamlarin oldugu siteye yazmam derim sana
Arkadaşlar :!:
Lütfen ama yaaa....
Ertan Ömür
02-25-2005, 02:59 PM
Ertan Abi bende kalkıp stp gibi adamlarin oldugu siteye yazmam derim sana
Peki öyleyse sen kazandın.Bu imzayı kullanmaya devam et. :sleep:
ultrAslan_Erhan
02-25-2005, 03:18 PM
ertan abi sorun imzayı kullanıp kullanmamak degil.
Ertan Ömür
02-25-2005, 03:19 PM
ertan abi sorun imzayı kullanıp kullanmamak degil.
Boşver unut gitsin. :s20:
philcollins
02-25-2005, 04:07 PM
Erhan haksızsın....çünkü bir başkasının yaptığı bi yanlışı sen de aynı yanlışı yaparak düzeltemezsin. sonuçta cezalandırdığın bizleriz başkası değil. senin gibi bu sitenin bi parçası olmuş bi kişinin bilakis bu konularda daha hassas olması gerekir bence. zannediyo musun benim de sinir olmadığım durumlar olmuyo. tabiki oluyo ama bazı şeyleri sineye çekerek yeri geldiğinde dile getirerek yoluma devam ediyorum. site için daha iyi olacağını düşündüğüm için. senden de böyle bi olgunluk beklerdim açıkcası.
Ertan abi haksızsın...eski oluşumdan beri dilimde tüy bitti..biliyorum ki sen de bu yüzden bana kızıyosun artık..birilerine verilen fazladan ödün başkalarını rahatsız ediyo..ki ben bazı üylerin ayrıcalıklı olmasını da kesinlikli kabul edenlerdenim..tabiki bu sitede battista, badboy, fafatara gibi üyelerin yeri ayrı olmalıdır..ama bu onlara bile sonsuz hak verilmesini gerektirmez..erhan yaptığında değil ama söylediğinde sonuna kadar haklı..
yapıcak ya da diyecek hiç bi şey yok...
ultrAslan_Erhan
02-25-2005, 04:12 PM
Abi anneme kufur eden bi zihniyet bu sitede elini ayagını sallıyarak dolasiyor.. bunu sana yapsa ne yapardın? ki bu imza bu olaydan oncede vardı...
Ertan Ömür
02-25-2005, 04:12 PM
Erhan haksızsın....çünkü bir başkasının yaptığı bi yanlışı sen de aynı yanlışı yaparak düzeltemezsin. sonuçta cezalandırdığın bizleriz başkası değil. senin gibi bu sitenin bi parçası olmuş bi kişinin bilakis bu konularda daha hassas olması gerekir bence. zannediyo musun benim de sinir olmadığım durumlar olmuyo. tabiki oluyo ama bazı şeyleri sineye çekerek yeri geldiğinde dile getirerek yoluma devam ediyorum. site için daha iyi olacağını düşündüğüm için. senden de böyle bi olgunluk beklerdim açıkcası.
Ertan abi haksızsın...eski oluşumdan beri dilimde tüy bitti..biliyorum ki sen de bu yüzden bana kızıyosun artık..birilerine verilen fazladan ödün başkalarını rahatsız ediyo..ki ben bazı üylerin ayrıcalıklı olmasını da kesinlikli kabul edenlerdenim..tabiki bu sitede battista, badboy, fafatara gibi üyelerin yeri ayrı olmalıdır..ama bu onlara bile sonsuz hak verilmesini gerektirmez..erhan yaptığında değil ama söylediğinde sonuna kadar haklı..
yapıcak ya da diyecek hiç bi şey yok...
Şimdi bu olay gelip STP yemi bağlandı.Kusura bakma ama nedemek istediğini anlamadım.Ben kime sonsuz hak veriyormuşum?:all2:
2004palio
02-25-2005, 04:20 PM
Ertan abicim bede istiyorum sonsuz hak :D
Ati ,Erhan Oyunmu oynuyoruz arkadaşlar neden bahsediyorsunuz.
philcollins
02-25-2005, 04:24 PM
Şimdi bu olay gelip STP yemi bağlandı.Kusura bakma ama nedemek istediğini anlamadım.Ben kime sonsuz hak veriyormuşum?:all2:
ben isim vermedim ertan abi..zamanında oldu bi kaç şey işte..şimdi yeniden eşelemenin bi manası yok zaten..ama üzülüyorum bazı arkadaşların böyle isyan etmesine :sleep:
ultrAslan_Erhan
02-25-2005, 04:25 PM
Ertan abicim bede istiyorum sonsuz hak :D
Ati ,Erhan Oyunmu oynuyoruz arkadaşlar neden bahsediyorsunuz.
evet gol atan kaleye oynuoz
Ertan Ömür
02-25-2005, 04:27 PM
Vay be Erhan ne imzaymış.Bir anda nerelere geldik. :s20:
uA-Mer]{eZ
02-25-2005, 04:28 PM
ertan abi yeter vurma kafanı
2004palio
02-25-2005, 04:28 PM
Arkadaşlar niye Admini zor durumda bırakarak konuları surekli ayrıcalıga falan baglıyorsunuz anlamıyorum dogrusu.
Sonuçta çeşitli yerlerden, farklı sehirlerden, farklı toplum kesiminden insanlar var bu sitede ve herkesin birbirinin istediği gibi davranmaması gayet dogal
mesela bazen bende yazılan bazı seylere karsı oluyorum ama ne yapıyorum o konu hakında yorumda bulunmuyorum.
Örnek :(ben fenerliyim ama dun akşam yenildik Erhan bir suru fener hakkında yazı yazdı ama yorum yapmıyorum cunku Arkadaşa cevap versem ortalık kızışacak atışmalar başlayacak ne gerek var sonuçta birbirimizi kırmaya, kızdırmaya)
Not :Erhan senin hakkında ornek verdim diye kızma Sadece Sen GS li ben FB liyim diye bu ornegi verdim .
ultrAslan_Erhan
02-25-2005, 04:32 PM
Bak palio ben hic bir sey demedim o malum sahıs icin. ertan abi bugun imza demis bende yazdım olay bu. orneginede kısmam ama orda hepsi geyik maliyetinde yani senin sahsına veya baska birinin sahsına hakaret etmedim.
saydam
02-25-2005, 04:32 PM
Arkadaslar ; erhan ın biraz bu konuda hassa olmasının sebebi Serhat-yani abisi ve ailesine soylenen bazı sozler..bunu herkes eminim olumlu karsılayacaktır..,
Erhan'cım sende artık daha fazla yorum yapmazsan iyi olur..bence alınması gereken msj alındı herkes tarafından...
Artı hit lere baktım hala yukselmedi...hnaii mevzuu olunca yukseliyordu yaaa:)
ultrAslan_Erhan
02-25-2005, 04:34 PM
tamam filiz abla sen ole diosan ole olsun...
saydam
02-25-2005, 04:37 PM
tamam filiz abla sen ole diosan ole olsun...
yerim ben seniii..askere de gitcek yakında zaten...artıık soylersin ay aksamdan ışıktır..yaylalar..yaylalar.....
uA-Mer]{eZ
02-25-2005, 04:38 PM
amaan askerlik nedir ki gelir gecer
ultrAslan_Erhan
02-25-2005, 04:39 PM
valla kurtulcam sizden askere gidince.
aslında kendimi kandırıyorum.. kimseden kurtulmayacam aksine ozleyecem.. tribunde 3lu cekmeyi burgerda muhabbet etmeyi. tuning de geyigi kısacası her seyi ozliyecem.
hackerbacker
02-25-2005, 04:39 PM
askere askere erhan reis askere :)
460 gun sensiz cimbom ne yapacak ?
Galatasarayi bu sitede kim koruyacak ya da savunacak ?
ultrAslan_Erhan
02-25-2005, 04:40 PM
size yavru aslan bırakcam 1 tane...
uA-Mer]{eZ
02-25-2005, 04:42 PM
konuya bak askere dondu /abla hep senin yusunden:-l
2004palio
02-25-2005, 04:42 PM
Bak palio ben hic bir sey demedim o malum sahıs icin. ertan abi bugun imza demis bende yazdım olay bu. orneginede kısmam ama orda hepsi geyik maliyetinde yani senin sahsına veya baska birinin sahsına hakaret etmedim.
Bende benim sahsıma hakaret etin demiyorum .
sadece her konu hemen ayrıcalıklara geliyorda onu demek istedim. Sonuçta insanların fikirleri farklı olabilir hemen gerilmeyelim onu demek istiyorum.
mesela şimdi olay imzadan kızıştı nerelere geldi .
Bu arada senin imzanada niye karsı cıkıldıgını hala anlamadım .Bi imzadan olay yine 1 ay oncesine gitti. Sonuçta sen GS lısın istediğin imzayı kullanırsın . Herkez kendi takımı hakkında sozler maniler yazabilir. onu anlatmaya çalışıyorum
mesela biz şimdi atışmaya başlarsak online kullanıcı sayısı artacak :)
ultrAslan_Erhan
02-25-2005, 04:45 PM
yok yemesler ben kimseyle tartısmam artık... askere gidioz gidipde donmemek var :)
Ertan Ömür
02-25-2005, 04:48 PM
Arkadaslar ; erhan ın biraz bu konuda hassa olmasının sebebi Serhat-yani abisi ve ailesine soylenen bazı sozler..bunu herkes eminim olumlu karsılayacaktır..,
Erhan'cım sende artık daha fazla yorum yapmazsan iyi olur..bence alınması gereken msj alındı herkes tarafından...
Artı hit lere baktım hala yukselmedi...hnaii mevzuu olunca yukseliyordu yaaa:)
Bu sitenin sayacı belli sürelerde değişiyor.Birazdan yükselir merak etme. :)
hackerbacker
02-25-2005, 04:48 PM
allah korusun kardesim ne bicim konusuyorsun oyle :(
2004palio
02-25-2005, 04:52 PM
yok yemesler ben kimseyle tartısmam artık... askere gidioz gidipde donmemek var :)
ne saman gidiyorsun :)
fafatara53
02-25-2005, 04:55 PM
erhan ağzını hayrı aç...
ultrAslan_Erhan
02-25-2005, 04:56 PM
mayısa kalmas
2004palio
02-25-2005, 04:59 PM
hayırlısı olsun kardeş inşallah iyi biyer düşer
Ertan Ömür
03-14-2005, 03:39 PM
mayısa kalmas
Ben bu imzadan birşey anlamadım. :ermm: :all2:
hobbit
03-15-2005, 12:27 AM
Ben bu imzadan birşey anlamadım. :ermm: :all2:
bence işine gelmiyor ..ama gercekten anlamadım diyorsan tribün kültürünün olmayışına bağlarım ancak..
Ertan Ömür
03-15-2005, 11:18 AM
bence işine gelmiyor ..ama gercekten anlamadım diyorsan tribün kültürünün olmayışına bağlarım ancak..
1.)Emanet olanlar ne,meşaleler mi?:all2:
2.)Aramazsan Aramalan daki aramalan ne olaki?Ben bu yaşıma geldim böyle bir türkçe duymadım :all2:
ultrAslan_Erhan
03-18-2005, 06:09 PM
Ertan abi o imza deplasman maclarında polisleri gordukten sonra soylenen bir bestedir yani bıcakları bulamazsiniz manasinda bende cok severim o besteyi.
Ama Su anda yeni bir imza ile aranısdayım......
vBulletin® v3.6.8, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.