PDA

View Full Version : .::üniversite yıllarından yaşanmış hikayeler::.

ahirimsensin
01-04-2006, 10:27 PM
""" Hamam fişi"""

Kaldığımız yurtta, banyo, hamam usulüydü, 40-45 kişi aynı anda, hamam tasları ve hamam kurnalarından banyo yapardık. bir de öyle her istediğinde felan diil, sabah 07:00- 07:30 arası, akşam 20:00 - 21:00 arası. yeni gelen bir arkadaş, yer kapmanın heyecanı ile sular gelse diye bekliyor. gittik yanına, "sen hamam fişi aldın mı?" diye sorduk, şaşkın şaşkın, "yooo" dedi, "hemen git müdüre, hamam fişi al, ama yok filan derse, açıktan biraz para ver, rüşvetçidir müdür" diyip elemanı yolladık müdüre, nasıl bir şanssa, akşamın o saatinde yakalamış müdürü, "hamam fişi" diye yapışmış yakasına, müdür "yok oğlum öyle bir şey, kandırmışlar seni" dedikçe, "ya tamam, görecez seni, yarın bi (walla yalan olmasın sene 93, 94 tam hatırlamıyorum, paranın miktarını sallıyorum) 50 lira işler sana" diyor, müdür hepten krizde... biz de yerlere yatıyoruz tabii, sonra uyarı cezası gelince kalktık yerden
alıntıdır...

"""Cinler bastı """

Yurtta, 12 kişi beraber aynı odada kaldığımız, İbrahim isimli bir arkadaşımız vardı, gözlüklerinin camı biraz kalıncaydı, yani kola şişesinin dibiyle kıyas yapmanız mümkün. Çok kalıplı ama bir o kadar korkaktı. Yataklarımız L şeklindeydi, yatarken gözlüklerini çıkarır öyle yatardı, bir akşam saat 23 civarı yattık, ben (artık nerden bulduysam, hatırlamıyorum) bir saat bulup, sabah erken kalkmak için kurmuştum, şu masa üstünde duran, dididididit diye çıldırtırcasına öten iğrenç saatlerden. Işığı kapattığımızda, son bir defa daha kontrol etmek için saati elime aldım, o sırada bir düğmesi olduğunu fark ettim, bastım, ışığı yandı, kaça kurduğumu görüp, ışığı kapadım, saati duvarla ranza arasına sıkıştırdım, o anda titrek bir ses geldi yandan, “paşa, senin yataktan ışık sızıyo yaaa, gördün mü sen de?”, şakayı gökte ararken yerde bulmuştum. Gözlükleri yokken fark edememiş ışığın saatten geldiğini, “ne ışığı ibo, yok ışık mışık, yat uyu” dedim, bir dakika sonra, hain planımı uygulamaya soktum, saatin ışığını tekrar yaktım, ama gözlüklerini takmış olma olasılığını düşünerek, biraz altta tuttum saati. O anda fırladı İbo, “cinler bastı burayıııı, kaçıııııın, aaaaaaaaaa” nidalarıyla fırladı dışarı, lambayı yaktık, diğer arkadaşlara da anlattım kısaca olayı, kimse çaktırmadan gittiler iboyu sakinleştirip tekrar odaya getirdiler. “yatmam abi ben burada, hayatta yatmam, ışık var abi, ışık sızıyo abi yaa” filan diye sayıklıyor bu. Yarım saat filan uğraştık sakinleştirdik, yatmaya ikna ettik. Yattık ama, ben rahat duramadım, 30 saniye sonra tekrar yaktım ışığı, “eşhedü en laaa” diye bir kalkışı vardı yataktan, anlatılmaz yaşanır cinsinden, aşağıya kadar inmiş, tutmuş nöbetçi memurun kolunda yukarı getirmiş, bir yandan anlatıyor, bir yandan titriyor. Memur da uykulu uykulu, “bak oğlum yok bişey, arkadaşların var burada, bi şey olmaz yat uyu” filan diye telkinde bulunuyor, memuru yolladıktan sonra iboyu sakinleştirmek 45 dakika falan aldı, bunun aklı biraz başına gelince, “lan oğlum. Senin başının altından çıkıyor olmasın sakın bu ışık mışık?” şeklinde veciz bir söylemde bulundu bana. “ya saçmalama ibo ne alakası var” dediysem de yatağıma yaptığı ani sortiyi engelleyemedim. Saate yaklaştıkça, ben de kapıya yaklaşıyordum, saati bulduğunda kapının hemen dışındaydım, parmağı ışık düğmesine gittiğinde, depara hazırdım, ışığı yaktı, gerisini göremedim. Bildiğim tek şey gecenin 2 sinde bir dev tarafından kovalandığımdı…
alıntıdır...

Darkcloud
01-04-2006, 10:33 PM
yaa nerden buluyorsun bunları yaaa komedi şeylre hepsi yaşasınız güzel anılar vallaha böle anıları olanlar hep mutlu olurlar heralde bunlar aklına geldikçe..!

ahirimsensin
01-04-2006, 10:36 PM
yaa nerden buluyorsun bunları yaaa komedi şeylre hepsi yaşasınız güzel anılar vallaha böle anıları olanlar hep mutlu olurlar heralde bunlar aklına geldikçe..!
ben bulurum:Darkadaşlarımın anlattıklarını da yazacağım yakında.sende paylaş mutlaka vardır manisadan bir kaç hoş anı;)

Darkcloud
01-04-2006, 10:49 PM
yaa var aslında ama çok büyük bir eşşek şakası denilir yaa o tarzdan bir anı hemde burda itiraf edeyim o zamanlar internet cafeyi yeni açtığım dönemlerde olması lazım yada askerden geldiğim dönem tabi öle bir şey cafenin 5 nci katına 4 tane ünv li kız taşındı ama nasıl güzeller anlatamam biri tanesi var o biçim bursalıydı ismide nurgül dü unutmam :D ulen ne yapsak konuşmuyorlar bakmıyorlar olmıycak dedim böle zillerinide tam kestiremiyorum hangisi olduğunu birgün bir baktım zillerine yazıyorlar ünvliler diye haa dedim olm şimdi oldu bu iş bunlar yazdı çıktı ben arkalarından söktüm zili affedersiniz eşşek şakası kısmı burası G.ev yazdım bunlar iki dk sonra aşağıya bir indi ortalık bir karıştı ama nasıl anlatamam polsiler geldi falan boşkomser bir indi bir baktım osman abi hemen çağırdım dükkana abi dedim olayı dalanıp budaklandırmayın ben yaptım örtmeye çalışın çaktırmayın dedim olm neden yaptın dedi yaa tanışıcam fırsat bulmak için dedim tmm dur sen dedi çıktı dışarıya vallaha bizim oğlan burda görmemiş kimin yaptığını bir şey olursa size yardımcı olur manisanın yerlisidir herkez tanır onu dedi kızlarım benim yanımda hiç unutmam onu tabi olay neticesinde izmirli bir kız vardı annesi falan geldi onlarla tanıştık yemeğe falan çıkmıştık bir kaç kez öle böle derken o unutulmayan nurgül evlendi manisa da kaldı çocuğuda oldu allah analı babalı büyütsün evete o zile onu yazan bendim :D:D:D itiraf ediyorum..!

ahirimsensin
01-04-2006, 10:52 PM
yaa var aslında ama çok büyük bir eşşek şakası denilir yaa o tarzdan bir anı hemde burda itiraf edeyim o zamanlar internet cafeyi yeni açtığım dönemlerde olması lazım yada askerden geldiğim dönem tabi öle bir şey cafenin 5 nci katına 4 tane ünv li kız taşındı ama nasıl güzeller anlatamam biri tanesi var o biçim bursalıydı ismide nurgül dü unutmam :D ulen ne yapsak konuşmuyorlar bakmıyorlar olmıycak dedim böle zillerinide tam kestiremiyorum hangisi olduğunu birgün bir baktım zillerine yazıyorlar ünvliler diye haa dedim olm şimdi oldu bu iş bunlar yazdı çıktı ben arkalarından söktüm zili affedersiniz eşşek şakası kısmı burası G.ev yazdım bunlar iki dk sonra aşağıya bir indi ortalık bir karıştı ama nasıl anlatamam polsiler geldi falan boşkomser bir indi bir baktım osman abi hemen çağırdım dükkana abi dedim olayı dalanıp budaklandırmayın ben yaptım örtmeye çalışın çaktırmayın dedim olm neden yaptın dedi yaa tanışıcam fırsat bulmak için dedim tmm dur sen dedi çıktı dışarıya vallaha bizim oğlan burda görmemiş kimin yaptığını bir şey olursa size yardımcı olur manisanın yerlisidir herkez tanır onu dedi kızlarım benim yanımda hiç unutmam onu tabi olay neticesinde izmirli bir kız vardı annesi falan geldi onlarla tanıştık yemeğe falan çıkmıştık bir kaç kez öle böle derken o unutulmayan nurgül evlendi manisa da kaldı çocuğuda oldu allah analı babalı büyütsün evete o zile onu yazan bendim :D:D:D itiraf ediyorum..!
allah seni ne yapmasın,öyle şaka yapılır mı.tanışacağı varsa da tanışmaz o kız,hatta cinayet sebebi bu be:D

Darkcloud
01-04-2006, 10:54 PM
ama inan bizim osman başkomserin kıyağı çok büyükdü yoksa mahalleyi bir birine sokacaktılar kim yaptı bunu diye..!

ahirimsensin
01-04-2006, 11:01 PM
ama inan bizim osman başkomserin kıyağı çok büyükdü yoksa mahalleyi bir birine sokacaktılar kim yaptı bunu diye..!
sen osman başkomiser deyince boluda bir tane başkomiser vardı osman isimli,tonton bir amca, o geldi aklıma.ortaokulda bir çocukla kavgaya tutuşup sonra da şikayetçi olmuştum,hey allahım ne günlerdi:D

exonotzor
01-06-2006, 08:00 PM
walla okadar çok şey warki nerden başlasam bilmiyorum ,, bizim bölüm biraz dengesizdir :) ögrencileride ögle

mesela ben beytepede okuyorum yaa , kampus sınınırlarının hemen dışında ziraat bakanlıgının arazisi ve gölleri war ,, girmek tabiki yasak :) arazinin içindeki göllerin birinde "dikkat radyoaktif madde" yazan bir tabela bulur bizimkilier ,, zannediyorum toprak yapısından kaynaklanan az bir radyasyon wardı o bölgede , neyse kocaman bi tabela ,, bizimkiler söker o tabelayı yerinden getirirler bölümün kapısının önüne koyarlar :) geçenlerin bakışlarını göreceksiniz :) tabi bizde o tabelanın arkasında az foto çektirmedik :)

exonotzor
01-06-2006, 08:06 PM
bigünde arkadaşlarla biraz çok içmişiz ,, aylardan ekim , ankara soguk herkezde mont palto filan war ,, mangalımızı yaptık birazda demlenince bizimkiler dedi biz o ziraat bankasının arazisindeki göle gireriz :) kampusle göl arasında 1km kadar tarla war ,, yerler çamur ,, bizimkiler içki şişelerinide aldı 4 5 kişi kadar ,, birazda cibs ,, yürü yürü gittiler göle ,, bi foto çeken arkadaş dışında bunlar soyundu :) donla girdiler göle ,, bikısım arkadaşta dışarda içiyo :)
neyse bunlar gölde yüzüyo donla ,, o tesisin güvenlik görevlisi geldi ,, sözcükler aynen şöle

"kardeşim buraya girmek yasak , içmek yasak , göle girmek yasak , siz kimsiniz yaa" :) :)

bizimkiler gölün arka tarafından yüzerek çıktılar dışarı ,, tamam abi gidiyoz filan dedik :) ,, ıslanan donları ordaki agaçların dallarına itina ile süs yapıp giyinip gittik :) tabi bi yandanda foto çekiyoruz ,,

inanın fotoya poz olmadan donu çıkartıp agaca asıp pantolonu giymek marifet istiyor :)

aklıma geldikçe daha anlatırım ben

TrkSvmli
01-06-2006, 10:40 PM
çok güzeller ya... :D :D gül gül öldüm :D :D :D

exonotzor
01-08-2006, 01:05 AM
biri der yaf ateş yaksak sabaha kadar başında wakit geçirsek ,, öbürü der bi waril olsa onun içinde yaksak ısınsak soba gibi ,, sonra bu 4 kafadar yola çıkar kampus içinde waril aramaya ,, başta sagda solda gördügü çob bidonlarını gözlerine kestirirler , ama çalma fikri hoş degildir ,, sonra kampus içindeki inşaata girerler ,, orda bi bakarlar bu iş için yaratılmış 4 4lük wariller ,, etrafa bakarlar kimsecikler yok ,, yandan bi el arabası alırlar üstüne atarlar koca bi waril götürmeye başlarlar ,, o sırada inşşata bi usta çıkar gelir "şey abi bizim proje için lazımdı da bu bikaç günlügüne bize verebilirmisin" derler ,, usta çok iyi davranın "ii alın ama elm arabasını hemen getirin der" , 4kafadar el arabasına yükledikleri koca varille okulun en manzarılı yerine doru şaşkın bakışlar altında yürürler , yaklaşık 2km :) ,, waril o manzarı yerde bi kayanın arkasına saklanılır , sonra 2km daha yürüyüp el arabasını şirin ustaya teslim edilir ,,

2gün sonra gece 9da ateş yakılmak üzere 50kg odun alınır , mondeonun arka koltulara konur , 4 çuval kadar ,, o gece 6 gibi ateş yakılır sabaha karşı 3 e kadar yenir içilir

http://img318.imageshack.us/img318/6499/yilbasi043800000000004gr.jpg

ahirimsensin
03-15-2006, 01:37 PM
gecen sene finallerde 5 arkadas sabaha namazına kadar ders calışmıştık evımız carşıya yakın oldugu ıcın corba ıcmeye ındık ınerken ezan okundu sonra karar verdık sabah namazı kılalım dıye.yusuf arkadasım ın 1 tane radyosu vardı ufak onun sesinı kapatıp cami ye girdik.tam namaz bıterken o radyo nasıl oldu anlamadık ve calmaya basladı.ve bız ne yapcagımızı sasırdık arkadasımız hemen namazı jet hızıyla kılıp radyoyu kapattıı o ankı ruh halımızı anlatamayızherkez kıpkırmızı olmuştu ve camıden hemen cıktıkk ...
alıntıdır,olay yeri -karabük:D