View Full Version : polis-ceza-modifiye
nitrous1988
12-08-2004, 12:25 AM
Arkadaşlar ben polis-modifiye ve ceza üçgenini birkaç forumda gördüm ve bu konunun dağılarak herkese ulaşmasını istedim.Türkiyede polisler malesef modculara çok gaddar davranıyor.Çevirmede eğer zıt bi polis karşınıza çıktıysa adam arabaya bakıyor arabada değişiklik varsa bağlamaya kalkıyor vede bunu kanunlar içinde yapıyor(kendine göre yaptığını sanıyor)yani arabada bir egzoz var die gürültü yaptığını idda ederek muaynesi tam bir arabayı bağlamaya kalkıyor.Sizlerin bu konudaki yorumlarınızı almak istedim.Bu hep böylemi devam edecek bunun bir çözüm yolu yokmu?
Badboy
12-08-2004, 08:53 AM
Arkadaşlar ben polis-modifiye ve ceza üçgenini birkaç forumda gördüm ve bu konunun dağılarak herkese ulaşmasını istedim.Türkiyede polisler malesef modculara çok gaddar davranıyor.Çevirmede eğer zıt bi polis karşınıza çıktıysa adam arabaya bakıyor arabada değişiklik varsa bağlamaya kalkıyor vede bunu kanunlar içinde yapıyor(kendine göre yaptığını sanıyor)yani arabada bir egzoz var die gürültü yaptığını idda ederek muaynesi tam bir arabayı bağlamaya kalkıyor.Sizlerin bu konudaki yorumlarınızı almak istedim.Bu hep böylemi devam edecek bunun bir çözüm yolu yokmu?
Bermuda Şeytan üçgeninden farkı yok.Adım başı polıs ceırıyor ve bu nıye boyle kaput nıye mor egzost nıye seslı vs.vs.Bunun bı gun sonu gelıcekmı cıdden yaaaa.
fafatara53
12-08-2004, 09:46 AM
ben gelecek diye düşünüyorum vede galiba biz modifiyeciler olacağız.....
Ertan Ömür
12-08-2004, 10:44 AM
Kalbin çok temizmiş..İnan bu topiği bu sabah ben açacaktım..Ama sen açmışsın..Senin açmanada inanılmaz sevindim..bu konuda ilerde bayağı yazacaklarım olacak..Birde benim çok değişik bir anım var polislerle ilgili..Onuda anlatacağım burada.. ;)
ersin yılmaz
12-08-2004, 12:57 PM
benim arabam şuan modifiyeli değil ama anlattığın durum arkadaşlarımın başına devamlı geliyor buna kıl oluyorum ama bu bilgisiz memurlarla düzeleceğini sanmıyorum arkadaş
nitrous1988
12-08-2004, 06:24 PM
ne yani şimdi biz arabamızı görmek istediğimiz gibi yapınca polislerde bi kıskanma duygusu falan mı oluyo acaba,çekemiyolarmıdır nedir??illa ya arabayı bağlayacak ya ceza kesecek.ACT de birisi bunun için bi dilekçe kampanyası yapalım falan diyodu,ama ACT tam anlamıyla bir mod sitesi olmadığı için bu konuda yardımıcı olamamıştı.biz böyle bişey yapabilirmiyiz?
SeRSeRi_aFaCaN
12-08-2004, 06:47 PM
bakın arkadaslar cok elestrıyosunuz ama bızım turkıyede ınsanlar ıstedıklerını yapabılıyor aslında okadarda sıkı bı olay yok polıslerde gayet anlayıslı, derdınızı anlatamadıgınız polıslerde cıkabılıyo onlarda sadece kanunu uyguluyo burdakı tek eksık kanun, cunku polısın gerekcesı bu yapılan ıslemler ruhsatta ıslı degıl oluyo ama soyle bı kısır dongu varkı o yaptıgın ıslemlerı ruhsata ısletme gıbı bır sansın yok cunku ole bı uygulama yapılmıyo...
ama dedıgım gıbı turkıyede bu olay gayet gevsek dıger ulkeler bu konuda baya hassastır, en azından ben almanyaya bılıyorum orası ole ruhsata ısletmeden 1 gun bıle gezemezsın sokaklarda...
Evet arkadaşlar durum maalesef böyle.. Ama merak etmeyin ülkemizde birçok konuda olduğu gibi bu konuda da gelişmeler olacaktır. Biraz daha sabredelim olmaz mı?
DaYkO
12-15-2004, 10:00 PM
arkadaşlar bence polisler modifiyeli araç sürücülerine yoluncak kaz gözüyle bakıyolar yani bu herifte para var diye düşünüp avantaya yatıyolar :eek:
Arkadaslar Ben Bİr Formul Buldum Ama Her Yerde Gecmİyo.
Ben Arabayi Yaptigim Aksesuar Fİrmasinin Reklamini Tasiyordum Arabanin Uzerİnde. Kaportada Boydan Boya Car Tİme Tunİng Yaziyordu.bİzİ Bİr Kez Adapazarinda Polİs Cevİrdİ İcİne Bakti, Eksoza Bakti Camdakİ Fİlme Bakti.bana Ceza Yazacam Dedİ Bende Bİz Reklam Araciyiz Dedİm. Uzerİndekİ Malzemelerİ Bİz Satiyoruz.eger Bu Malzemelerİ Takmazsak İnsanlar Nereden Bİlecek Bu Şeylerİde Alacak Dedİk O Da Tamam O Zaman Bu Seferlİk Af Ettİm Dedİ.bİzde Hemen Fİrar...
Yanİ Anlatmak İstedİgİm Fİrmanin Araci, Reklam Araci, Urunlerİ Boyle Hem Gosterİyoruz Hemde Satiyoruz Falan Dİyebİlİrsİnİz.tabİ Davar Degİlse Anlar...
FRKMeRa
12-17-2004, 01:30 PM
Arkadaslar Ben Bİr Formul Buldum Ama Her Yerde Gecmİyo.
Ben Arabayi Yaptigim Aksesuar Fİrmasinin Reklamini Tasiyordum Arabanin Uzerİnde. Kaportada Boydan Boya Car Tİme Tunİng Yaziyordu.bİzİ Bİr Kez Adapazarinda Polİs Cevİrdİ İcİne Bakti, Eksoza Bakti Camdakİ Fİlme Bakti.bana Ceza Yazacam Dedİ Bende Bİz Reklam Araciyiz Dedİm. Uzerİndekİ Malzemelerİ Bİz Satiyoruz.eger Bu Malzemelerİ Takmazsak İnsanlar Nereden Bİlecek Bu Şeylerİde Alacak Dedİk O Da Tamam O Zaman Bu Seferlİk Af Ettİm Dedİ.bİzde Hemen Fİrar...
Yanİ Anlatmak İstedİgİm Fİrmanin Araci, Reklam Araci, Urunlerİ Boyle Hem Gosterİyoruz Hemde Satiyoruz Falan Dİyebİlİrsİnİz.tabİ Davar Degİlse Anlar...
aynısını bende yapıyorum :))))
ben çok görüyorum yollarda soytarılık yapanları ... normal vatandaş olsun polis olsun bunları görünce modifiyeli arabaya pekte iyi gözle bakmıyorlar.. Bunu düzeltmek te elimizde olan birşey..
EĞİTİM ŞART
DALGACI
12-17-2004, 01:39 PM
BÖyle GÜnÜ Kurtarmaya YÖnelik Careler Üretme Yerine Yasal Yollara Basvursaniz Daha Iyi Olmaz Mi Arkadaslar Mesela Kanunun Modifiyeye Ne Kadar Izin Verdigini Arastirsaniz Hangi BÖlÜmde Nereye Kadar Degisiklik Hakkiniz Oldugunu Ögrenseniz Bu Sinirlar Dahilinde Degisiklik Yapsaniz Ve Bu Kanunun Resmi Evrakini SÜrekli Aracinizda Tasisaniz Hos Olmaz Mi (diyeceksiniz Ki Sen Arastir Da BÖyle Bir Belge Varsa Bize Bul Ama Ben Modifiyenin M Sinden Anlamam :)
SeRSeRi_aFaCaN
12-17-2004, 08:30 PM
BÖyle GÜnÜ Kurtarmaya YÖnelik Careler Üretme Yerine Yasal Yollara Basvursaniz Daha Iyi Olmaz Mi Arkadaslar Mesela Kanunun Modifiyeye Ne Kadar Izin Verdigini Arastirsaniz Hangi BÖlÜmde Nereye Kadar Degisiklik Hakkiniz Oldugunu Ögrenseniz Bu Sinirlar Dahilinde Degisiklik Yapsaniz Ve Bu Kanunun Resmi Evrakini SÜrekli Aracinizda Tasisaniz Hos Olmaz Mi (diyeceksiniz Ki Sen Arastir Da BÖyle Bir Belge Varsa Bize Bul Ama Ben Modifiyenin M Sinden Anlamam :)
zaten ısın garıp tarafıda bu pyle bısey yapamıyosuın ysada bı acık yada bı kapalılık var bu konuda arabayı polıs cevırdıgınde bu ekler ruhsatta yazmıyo dıyo nasıl yazdırcam dıyosun yazdıramazsın dıyo :D
Badboy
12-17-2004, 09:03 PM
Arabanda standart üretim olarak gözüken 13 veya 14 jantın yerıne bi üstünü takmak bıle yasakken modıfıyede nereye kadar izin veriliri tartısmak yanlıs olur.Burası TURKIYE.Bu kadar özgürüz bundan fazlası haram...
vBulletin® v3.6.8, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.