PDA

View Full Version : Pirelli Tuning Ödülleri 04

tuningTR
01-24-2005, 11:11 PM
Pirelli Tuning Ödülü 2004 Finali Autodrom'daydı...

TR Tuning Dergisi ve Pirelli tarafından düzenlenen Pirelli Tuning Ödülü 2004'de dereceye girenler belli oldu. 16 Ocak 2005 Pazar günü Autodrom'da gerçekleştirilen finalde, okuyucuların oyları ile belirlenen Türkiye'nin en iyi modifiyeli otomobilleri bir araya geldi...

http://www.auto-drom.com/images/pirelli-tuning/002.jpg

Auto Start Dergisi'nden Halit BOLKAN ve Onno USTA, Oto Haber Dergisi'nden Emre ANAMUR, CMS Satış ve Pazarlama A.Ş. Genel Müdürü Alper KAYA, Autodrom Genel Müdürü Ethem GENİM, JSV Genel Müdürü Vedat ALUF, Alba Performance'dan Mehmet CENGİZ ve TR Tuning Dergisi'nden Ahmet Sait ÖZEN'in juri üyesi olarak görev yaptığı finalde; Avrupa, Amerikan, Uzak Doğu ve Yerli kategorilerinde en iyiler belilendi.

http://www.auto-drom.com/images/pirelli-tuning/003.jpg

2004 yılında itibaren modifiyeli otomobillerin fotoğraflarının TR Tuning Dergisi'nde yayınlanması ile başlayan yarışmada Kasım ayında yayınlanan son fotoğrafların ardından, adım adım finale gelindi. TR Tuning okuyucuları, beğendikleri otomobillere oy vererek yarışmaya katıldılar ve her kategoride en çok oy alan 3 otomobil finale kaldı.

http://www.auto-drom.com/images/pirelli-tuning/004.jpg

İlk üç dereceye girenlere, PIRELLI, JSV ve Alba Performance'dan çeşitli ödüller verildi. PIRELLI her kategorinin birincisine 4 adet ultra yüksek performans lastiği olan P Zero Nero hediye ederken, JSV ve Alba Performance da hediye çekleri armağan etti.

http://www.auto-drom.com/images/pirelli-tuning/007.jpg

Amerikan Otomobilleri kategorisinde Corvette Stingray ile Ekrem VARDAR birinciliği kazanırken, Avrupa Otomobiller kategorisinde Peugeot 307 ile Ahmet YILMAZ, Japon Otomobilleri kategorisinde Honda CRX ile Cem TAŞÇI ve Yerli Otomobiller kategorisinde de Hyundai Accent ile Ufuk ASLAN mutlu sona ulaşan isimler oldular.

tuningTR
01-24-2005, 11:13 PM
http://www.auto-drom.com/images/pirelli-tuning/006.jpg

Çok sayıda davetlinin katıldığı ödül töreni, karting turnuvası ile sona erdi. 24 kişinin mücadele ettiği turnuvada Türker İNAN birinciliği elde ederken, Buğra UMUR ikinciliği ve Aktan AKSOY da üçüncülüğü kazandı. Yağışlı havanın etkisi ile oldukça zorlu ama bir o kadar da eğlenceli geçen turnuvada, tuning tutkunları bu kez farklı bir heyecan yaşadılar.

http://www.auto-drom.com/images/pirelli-tuning/005.jpg

Alıntı: ATIL ATILGAN AutoDrom

STP
01-25-2005, 12:02 AM
bundan benım nasıl haberım olmadı yaf sasırdım kaldım resmen

fafatara53
01-25-2005, 09:28 AM
geçen seneki yarışmada büyük haksızlıklar olmuştu...inşallah bu sefer adaletli olmuştur....

DEVIL
01-25-2005, 02:49 PM
Oldukça güzel bir organizasyondu ama pek reklamı olmadı ..Sanırım en zevkli anı kartingti , millet o hava da bayağı eğlendi..

nitrO_Oxide
01-25-2005, 04:54 PM
gecen seneki fiyasko bu senede devam etti.
cok komik yaa nerde alfa nerde TT nerde egg honda pembe 106 .....

fafatara53
01-25-2005, 05:07 PM
nitro biraz sakin ol canimmm.....ben sana o saydığın araçların nerede olduğunu söyliyeyim...alfa romeo(sapık italyandan bahsediyorsun galiba)araç pert audi TT ben yapılışını gördüm o kadar masrafa daha güzel olabilirdi o araç ama yinede emek var helal olsun heriflere....pempe 106'ya gelince çok iyi hazırlanmış üzerinde çok büyük emekler var o araba paşa tuningde yapıldı ve bildiğim kadarı ile 2.5 ay dükkanda yattı...rengiyle herşeyi ile çok özel bi araç nasıl olurda birinci gelmedi şaşırdım....

nitrO_Oxide
01-25-2005, 06:20 PM
ben sadece 1-2 araba ismi verdim.aklıma gelince yazarım ama benim anlatmak istediğim sey x yerden git orjial parcaları al sonra pirelli odullerine katıl sonrada 1. ol yok ole dava.adama arabasını dodikle şişirmiiş komple tampon yaptırmış.okadar ugras gostermiş ama hakkını alamamış.aynı sey gecen sende olmuştu ve bu sende devam edio bakalım seneye neler olacak...

fafatara53
01-25-2005, 06:25 PM
sana katılıyorum katılmıyorum demedim ki....geçen senede doğan birinci geleceği yerde hyundai ve tabut(focus)1. ve 2. gelmişti....

Badboy
01-25-2005, 06:26 PM
Gri honda CRX benim kanka :p
Adı Cem.Satıyo arabasını bilginiz olsun

fafatara53
01-25-2005, 06:29 PM
bizim focusta satılık haberiniz olsun....

2004palio
01-25-2005, 06:37 PM
kaça satıyor

nitrO_Oxide
01-26-2005, 12:15 AM
burası satılık ilanı verilen kısım değil arkadaslar konuyu saptırmayalım ;)

Ertan Ömür
01-26-2005, 07:16 PM
Açıkcası bu tür girişimler çok iyi bu sektör adına.Ama ne yazık ki arkasında TR TUNING dergisinin olduğu böyle bir organizasyon yine fiyaskoya yakın bir organizasyonla sonuçlanmış.Ben buradaki yorumlara göre yazdım bu yazımı.Kesinlikle yanlış anlaşılmasın..Hastalığım sebebiyle uzak kaldım sizlerden.Ama ben böyle güzel girişimlerin çok daha ihtişamlı olmasını bekliyorum..Neden bilmiyorum hep sönük geçiyor..Heralde millet arabasını saklamaya bayılıyor..Yada dergilerde görüpte milletin hayran olduğu araçların çizik ve vuruk içinde yaraışmalarda görünüp büyünün kaybolmamasını istiyor değerli araç sahipleri.Aslında bu tamamen tartışmaya açık bir topik... :confused:

SeRSeRi_aFaCaN
01-26-2005, 08:29 PM
ya fıyasko dıyosunuzda daha ıyısımı yapıldı arkadaslar arabalarıon her yonuyle ılgılenılıyo kıyaslanıyo bu yarısmöada bırazda onu goz onunde bulundurun ama. ayrıca 1. secılebılecek arabaların cogu gelmedı gelemedı alfa pert zaten dıgerlerındende gelmeyenler oldu dogal olarakta yarısmaya gelenler aldı odullerını bunu abartıcak bısey yok mılletı kolundan tutup gel senı 1. secıcezmı dıcektık?

nitrO_Oxide
01-27-2005, 10:49 AM
ya fıyasko dıyosunuzda daha ıyısımı yapıldı arkadaslar arabalarıon her yonuyle ılgılenılıyo kıyaslanıyo bu yarısmöada bırazda onu goz onunde bulundurun ama. ayrıca 1. secılebılecek arabaların cogu gelmedı gelemedı alfa pert zaten dıgerlerındende gelmeyenler oldu dogal olarakta yarısmaya gelenler aldı odullerını bunu abartıcak bısey yok mılletı kolundan tutup gel senı 1. secıcezmı dıcektık?

tabikide haklısın ama dergiye cıkan ve yarışmaya katılan arabaları gorunce.bide donup pirelli odullerini kazanan arabalara bakınca ne demek istediğimi cok iyi anlayacaksın kanka.hadi alfa patladı ya diğerleri....

2004palio
01-27-2005, 11:02 AM
korayın alfamı patladı .. bence pembe 106 kimin bilmiyorum ama o adama haksızlık edilmiş diye düşünüırum o arabadaki emekler cok fazla

nitrO_Oxide
01-27-2005, 11:47 AM
korayın alfamı patladı .. bence pembe 106 kimin bilmiyorum ama o adama haksızlık edilmiş diye düşünüırum o arabadaki emekler cok fazla

onun gibi kac tanesi var.
adam bukadar ugrasa rağmen 1.lik alamıyorsa daha ben ne diyeyim.
o 1. olan 307 si autoshopta rengine kadar o sekilde satılıyor.alıp takmış.
ama 106yı yapan kişi arabasını şişirmiş anlayın farkı artık yaaa

cemtasci
01-31-2005, 09:54 AM
nitro oxide valla darıldım pirelli ödülünü kazanan bir ben oldum birde b.k sarısı pejo 307.ben arabamla 1,5 senedir uğraşıyorum ve bir ev parası harcadım arabaya ben o ödülü hak ettiğime inanıyorum.saygılar..

fafatara53
01-31-2005, 11:12 AM
o 106'ya çok büyük emekler harcandı heleki sahibi adam 45 gün otobüs minibüsle arabasının yanına gitti geldi...

Power
01-31-2005, 11:15 AM
hyundai yi pek beğenmedim ben

Badboy
01-31-2005, 11:17 AM
Ben halen CEM ın arkasındayım ve o arabadakı tamponların,marşpiyerlerin,muzık sıstemının,jant ve lastik takılması için yapılan sistemin(vtec yay konı amartısor)iç dizaynın nasıl yapıldıgına ve nekadar uzun suren ugraslarla yapıldıgına kadar bılıyorum.1.liği hakkettiğine inanıyorum.Yakında turbo kitinde gelırse daa da gusel olucak kankam;)

Power
01-31-2005, 11:28 AM
turbo??

oyoyoyyy

nitrO_Oxide
01-31-2005, 01:18 PM
nitro oxide valla darıldım pirelli ödülünü kazanan bir ben oldum birde b.k sarısı pejo 307.ben arabamla 1,5 senedir uğraşıyorum ve bir ev parası harcadım arabaya ben o ödülü hak ettiğime inanıyorum.saygılar..
http://www.tuningturkey.com/forum/showthread.php?t=1093&page=2

abi ben senin araban için soylemiyorum yanlış anlama beni.
linke tıkla senin araban hakkında bi cumle kurmusum.
benim sozum diğerlerine

DEVIL
01-31-2005, 02:02 PM
Kavga etmeyin, emek harcanmış her arabada...Zevkler renkler tartışılır..hepsi gayet güzeldi, hatta pembe olana ben göz koydum(sahibine de söyledim, ben alacağım diye) .... Sabah 10da oradaydık :) en güzel kısmı sonuydu.............

nitrO_Oxide
01-31-2005, 02:22 PM
Kavga etmeyin, emek harcanmış her arabada...Zevkler renkler tartışılır..hepsi gayet güzeldi, hatta pembe olana ben göz koydum(sahibine de söyledim, ben alacağım diye) .... Sabah 10da oradaydık :) en güzel kısmı sonuydu.............

ya dilek abla allahını seversen eline bir kac trtuning dergisini al tamammı.
sonra en arka sayfasını ac ve pirelli odullerine katılan arabalara bak sonrada kazananlara.ozaman dediğimi anlayacaksın

DEVIL
01-31-2005, 02:34 PM
ya dilek abla allahını seversen eline bir kac trtuning dergisini al tamammı.
sonra en arka sayfasını ac ve pirelli odullerine katılan arabalara bak sonrada kazananlara.ozaman dediğimi anlayacaksın
Anladım ama sonuç olarak bazı şeylerin belli nedenleri var(abla lafını sevmem baştan söyleyeyim :laugh: )..........o arabalardan bazıları gelemedi, kazalı vs...Sonunda iyi niyetli olarak organizasyon yapılıyor ve cidden çok emek alan işler.... Keşke süper olsa vs. ama şuan Türkiye bazı şeyleri o kadar kolay aşamadı......

nitrO_Oxide
01-31-2005, 02:41 PM
Anladım ama sonuç olarak bazı şeylerin belli nedenleri var(abla lafını sevmem baştan söyleyeyim :laugh: )..........o arabalardan bazıları gelemedi, kazalı vs...Sonunda iyi niyetli olarak organizasyon yapılıyor ve cidden çok emek alan işler.... Keşke süper olsa vs. ama şuan Türkiye bazı şeyleri o kadar kolay aşamadı......

tamam abla sana bi daha abla demem :laugh:

ya emek var diyorsunda o 307 nin tamponları autoshopta hazır bir sekilde satılıyor rengine kadar yaa.
ama diğer tarafta adam 106 gtisini şişirmiş içi dısı tam bir show car yapmış
ama 1. olamamış varmı boyle bişi yaaaaa :smilie_ig

2004palio
01-31-2005, 04:20 PM
oluyor işte boyle haksızlıklar nitro kardeş

Badboy
01-31-2005, 04:36 PM
Herkez haksızlık dıyor ne haksızlıgı yaaa.Adam paşalar gıbı aldı bırıncılıgını.Anlayamıyorum ???

fafatara53
01-31-2005, 04:43 PM
aldı ama haksız aldı ben o b.k rengi 307'yi gördüm beş para etmez bi araçtı hiç hoşuma gitmemişti...nasıl birinci nasıl kazandı anlamış değilim....

KediyeKafaAtanPskopatFare
01-31-2005, 04:46 PM
307 iyimişş

cemtasci
01-31-2005, 05:55 PM
madem herkes eteğindeki taşları dökmüş bende söyliyim.o hyundailer oraya gelmeyi gerçekten hak etmiyordu araçları yakınen gördüm arabalar sadece tak takıştır.yerli araba katagorisindeki iki araçta hyundai accent enterasandı evet bu konuda haklısınız .ama adamlar davet edilmişti ve finale bazı arabalar çağrıldığı halde gelmedi oda bizi ilgilendirmez.bu arada pejo konusundada haklısınız oda hazıra konmuştu.ama gerçeği söylemek gerekirse bu ülkede böyle kanunlar olduktan sonra bu tür arabalar yapmak paraya sokağa atmaktan farksız.avcılardan bakırköye gitmeye korkuyorum aracım bağlanıcak diye..aslında bu devletin bizden istediği hepimizin standart arabaya binmesi.tunerlarla hız sapıklarını karıştırmayalım. ben o kadar para harcadım arabama ayda bir belki biniyorum.neyse sizi sıkmayayım yine duygusallaştım.

2004palio
01-31-2005, 06:00 PM
madem herkes eteğindeki taşları dökmüş bende söyliyim.o hyundailer oraya gelmeyi gerçekten hak etmiyordu araçları yakınen gördüm arabalar sadece tak takıştır.yerli araba katagorisindeki iki araçta hyundai accent enterasandı evet bu konuda haklısınız .ama adamlar davet edilmişti ve finale bazı arabalar çağrıldığı halde gelmedi oda bizi ilgilendirmez.bu arada pejo konusundada haklısınız oda hazıra konmuştu.ama gerçeği söylemek gerekirse bu ülkede böyle kanunlar olduktan sonra bu tür arabalar yapmak paraya sokağa atmaktan farksız.avcılardan bakırköye gitmeye korkuyorum aracım bağlanıcak diye..aslında bu devletin bizden istediği hepimizin standart arabaya binmesi.tunerlarla hız sapıklarını karıştırmayalım. ben o kadar para harcadım arabama ayda bir belki biniyorum.neyse sizi sıkmayayım yine duygusallaştım.

sana sonuna kadar katılıyorum. :icon_excl
Bu ülkede hırsızlık yapmak suç değil ama kendi kazandıgımız para ile arabamıza bişeyler yapmamız suç

fafatara53
01-31-2005, 06:02 PM
ayrıca sis lambamızı yakmakta suç....

nitrO_Oxide
01-31-2005, 06:53 PM
ben 1. olanlara kızmıyorumki onları 1.lik kursusune davet eden leri kınıyorum
(crx hariç )