View Full Version : Site İçerisin de En İyi Anlaştığınız İnsanlar Kimler???
Badboy
01-21-2005, 04:26 PM
Emınım kı TuningTurkey aılesınde bırbırınden nefret eden ınsan yoktur.Ama herkezın bır topluluk ıcerısınde çok iyi anlaştığı kişiler veya davranışlarını begendiği kişiler vardır.Bunları sebeplerıyle acıklayalımmı???
NEWTEAM(ERTAN ABİ):O abidir , o babadır , o insan üstü insandır , o hiç kimseye kızmayan , peygamber sabrı olan , herşeyi iyilikle düzeltmeye çalışan ve etrafındakilere her zaman pozitif elektrik yayan kişidir.Seni seviyoruz abiiiiiii: :love6:
PhillCollıns(ATALAY):Konuşmaları,Yapıcılığı,Seviye li Tartışmaları,İyimserliği
Battista(SENA) :Çok ama Çok temiz kalpli oluşu,hiç kimseye ayrım yapmadan cevap yazması,sürekli benimle dalaşması:D
Palio2004(SERKAN):Arabalar hakkındaki bilgisi,Modifiye camiasında tanımadıgı kişi olmayışı,vurdumduymazlığı ve benımle olan 22 senelık arkadaşlığı;)
Woex(TOLGAHAN) :Aynı apartmanda ikamet ediyor olmamız:D,bazen cok sessız bazen cok seslı davranısları , iyimserliği.
Nıtro_Oxide(ARDA) :Bugune kadar tanıdıgım en temız kalplı ınsanlardan biri olması,ağzından bir kere bile kötü söz çıkmaması,cana yakın oluşu,samimiyeti,sevecenliği vs.vs.(Arda anlatmakla bitmez)
Fafatara53(FATİH) :Nasıl bır kısılıktır cozemedım,bu kadar neselı bu kadar delı dolu bu kadar esprılı baska bı ınsan yok desem yerıdır.
alid90
01-21-2005, 05:28 PM
Fatİh Abİm
KediyeKafaAtanPskopatFare
01-21-2005, 07:14 PM
EEEEEEEeeeeeeeeeeeeeeeeee
fafatara53
01-21-2005, 09:20 PM
kısaca bu sitede konuştuğum herkes desem...
Newteam:Her konuda akıl danışabileceğim akıl hocam,abim,arkadaşım,dostum...
Badboy:Büyük aşklar kavgayla başların yapımcısı:DŞaka bir yana dert ortağım.Kuzenim;)
PhilCollins:Burçdaşım,cana yakın içten arkadaşım.
Kılıç:Adam gibi adam;)
Fafatara53:Enteresan kişilik.Cana yakın,dünya tatlısı,sevecen,temiz kalpli kardeşim.
Alid90:Sitenin mecnunu.Şirinem:p
Nitro_Oxide:Aklı başında efendi kardeşim
UltrAslan Erhan:Peltekim,dünya tatlısı muhalefet kardeşim
Huysuz: Dünyanın en tatlı Huysuzu
Hobbit:Sitenin ablası,uyumlu,sıcak,şirine
HackerBacker:Sitenin ünlü fotoğrafçısı,Erhanımın ekürisi
K.K.A.P.Fare: Sitenin en eğlenceli,matrak nickine sahip arkadaşımız
vs vs vs....Hepiniz çok ayrı dünyalarsınız....
İyi ki varsınız ne diyeyim.
Bu sitede anlaşamadığım bir karakterle henüz karşılaşamadım
fafatara53
01-21-2005, 10:44 PM
beni kimse çözememiş...bişey itiraf edeyim bende kendimi çözmüş değilim....
BaDbOy ve SuPRaDyN
"bazen cok sessız bazen cok seslı davranısları" tolga abi bu ne demek ya anlamadım :huh:
alid90
01-22-2005, 01:42 AM
dediğim gibi 1.fafa 2battista (ama batt ile site içinde pek muhabbetimiz olmuyo aslında )
Badboy
01-22-2005, 09:01 AM
dediğim gibi 1.fafa 2battista (ama batt ile site içinde pek muhabbetimiz olmuyo aslında )
Alicim Sebepleri nelerdir bunlarıda yazarsan sonunda bu arkadasları gercekten hepımız ıyı tanıyabılmısmıyız bunu anlıyabılırız. :sad:
Badboy
01-22-2005, 09:02 AM
BaDbOy ve SuPRaDyN
"bazen cok sessız bazen cok seslı davranısları" tolga abi bu ne demek ya anlamadım :huh:
Senın bazı zamanlarda daha dogrusu enerjık ve canının sıkkın olmadıgı zamanlarda kı hıperaktıflıgın benım hosuma gıdıyor.Bı o kadarda canın sıkkın oldugu veya yorgun oldugun zamanlarda mayhos hareketlerın de benı gulduruyor. :)
Oke...:D
Cnm benim ben Güzin abla olarak arka planda takılıyorum biliyorsun ki;)
huysuz
01-22-2005, 01:07 PM
Sitedeki herkesin , gerek muhabbet ettiğim, gerekse topiklerde art arda yarıştığım arkadaşlarımın kardeşlerimin hepsini seviyorum.
Yaşları itibariyle enerji dolular,yazılarında , yorumlarında bu enerjilerini hissediyorum, güzel şeyler yapmak,yaptıklarını anlatmak ve paylaşmaktan yanalar,aferin onlara...
Ama...............
Sevgili Newteam : Modifiyelimle başlayan bizleri sopayla kovalayarak üye yapma çalışmaların olmasaydı , biz bu kadar şeker insanları nerede ve ne zaman tanırdık, paylaşımın her zaman olması gerektiğine inanan ben sayende pek çok kardeşimle tanıştım ve sevdim,yaptıkların için sağol.
Sevgili Hobbit : Canım benim o. Her ne kadar onunla çok uğraşsamda,gerçi bu sitede rahat bıraktım fazla takılmadım ona ama , o benim birtanem,yaşlı, bunak, ihtiyar fosilim, arasanız bulamayacağnız kadar sevgi dolu,insanları hep sevmekten ve hata yapsalar bile affetmekten yana. Ne yaparsınız işte,yaşlılar yufka yürekli olurlarmış. ( Pazartesi gelince canıma okuyacak,eyvaaaaaakkkkkk.) :hypnodisk
Sevgili Philcollins, öküs o öküsssssss..ama nasıl sevimli nasıl sıcak ...Canım ya, severim onu...Msn de huysuz diye bağıra bağıra,onun simgesi o güzlüklü şapşal suratını göstermiyor ya artık,özledim ya.... Bu arada huysuz nickinin yaratıcısı bizzat kendisidir...Oysa ne huysuzluğumu gördü bilmem,allah aşkına siz deyin , hiç ben huysuzluk yaptım mı yaaa????
Sevgili Kılıc : O her şeydir,küçük ağadır,yavyustur,kılıcım kabına sığmazımdır, öğrencidir,ne yaptığını asla anlamadığım her yerde ve herşeydedir ama apla 2 olarak birtanecik kardeşimdir.
Sevgili pıtırcıklarım : Dedim ya iyiki buralardasınız da , sizlerler hayatı paylaşıyoruz.
Yaptığımız genelde geyik de olsa, aslında özünde küçük Türkiye'yi kurduk burada, yönetiyor,geliştiriyor ve ilerliyoruz... :love6:
Ne güzel yazmışsın be güzelim :icon_excl
philcollins
01-24-2005, 01:04 PM
tolga güzel bi topic olmuş abicim :happy: ama ben herkesi çok seviyom ki birini yazsam biri eksik kalır kıyamam üzülürüm, herkesi ayrı ayrı öperim ben be :love6:
fafatara53
01-24-2005, 01:05 PM
şii ne iş hakandan mı bulaştı öpme hastalığı...
tolga güzel bi topic olmuş abicim :happy: ama ben herkesi çok seviyom ki birini yazsam biri eksik kalır kıyamam üzülürüm, herkesi ayrı ayrı öperim ben be :love6:
Cnm benim ya çok tatlısın teşekküler :love6:
2004palio
01-24-2005, 01:27 PM
bende ayrım yapmıyorum herkesin farklı yeri var .
ve kimse ile benim sorunum yok :D
Badboy
01-25-2005, 12:15 AM
Sen nasıl politik bi adamsın yaaaaaa ATALAYYYY:p
Abi sana küçükken annenimi babanımı daha cok sevıyosun dıye cok sordular herhalde hemen patlatmıssın cevabı:D
hobbit
01-26-2005, 11:14 AM
TT de bir bütünün parçası olabilmeyi başarmış ,egolarını bir kenara bırakmış,sevgiye kucak acmış herkesi seviyorum..
ultrAslan_Erhan
01-26-2005, 03:23 PM
NEWTEAM : Ertan abi sitenin babası.
BATTISTA: Sena apla ap ayrı bir kişilik cok severim kendisini.
BEYAZ KARTAL: Saim abi sitenin en ince ruhlu insanı
HOBBIT : Birsen apla icmeye ne zaman gidiyoz. Severim kendisini.
BADBOY: Tolga Kafa dengi ama fenerli sanırım.
HACKERBACKER : O bir şair , o bir fotorafcı , o bir web master ve o hersey ekurum penim.
SAYDAM: Amcamın kızı olur cogu zaman iyi anlasiriz ama arada kavgada ederiz.
ERSIN YILMAZ : Ersin abi 1 numarasin moda da bile beni yanlız bırakmadı.
FAFATARA 53 : Fatih espirili gardeşim benim. ( Erkek adamın carşı ile pazarla işi olmaz )
ultrAslan_Erhan
01-26-2005, 03:36 PM
ne demek apla yawww. ALLAH'ım aplamı bana peltek desin diye yaratmışş yawwwww
ne demek apla yawww. ALLAH'ım aplamı bana peltek desin diye yaratmışş yawwwww
Peltek dedim diye bana kızmadın değil mi:o
ultrAslan_Erhan
01-26-2005, 03:42 PM
yok apla ne kızması estafurulla. yani ben cok severim peltekligimi..
fafatara53
01-26-2005, 03:42 PM
erhan nasıl yaptın bu yamuğu bana...
ultrAslan_Erhan
01-26-2005, 03:45 PM
naptım ssana?
fafatara53
01-26-2005, 03:46 PM
daha ne yapacan saydamın b.sayarını niye yaptın??az daha öldürüyodu zor kaçtım....
ultrAslan_Erhan
01-26-2005, 03:48 PM
olm kafam şişti yapmak zorundaydım<
fafatara53
01-26-2005, 03:49 PM
anlıyorum seni erhan....ne yapalım kader....
Saydam güzelim ne istiyo bu çıtırlar senden :D
ultrAslan_Erhan
01-26-2005, 03:56 PM
valla apla ben ondan degil o benden hep yardım istiyor.
cemtasci
01-31-2005, 09:34 PM
ben bu siteden bir tek badboy nickli sahsı sevmiyorum sırf ona gıcıklık yapmak için buraya üye oldum :icon_idea
KediyeKafaAtanPskopatFare
01-31-2005, 09:41 PM
sitede sayılı konuşan insan var zaten bence hepsi oldukça iyiilerrr
Ya Ben KonuŞtugum Herkesle İyİ AnlaŞiyorum İsİm Verİlcekse Badboy,ertan Abİmİz Var Tabİ, Zaten Pek Kİmseyle Samİmİ Sohbetİmİz Olmadi...
philcollins
02-01-2005, 10:58 AM
ben bu siteden bir tek badboy nickli sahsı sevmiyorum sırf ona gıcıklık yapmak için buraya üye oldum :icon_idea
bakma sen aslında tolga iyidir :laugh:
fafatara53
02-01-2005, 10:59 AM
tolga iyidir iyi....
Ertan Ömür
02-01-2005, 11:25 AM
Ben sitemizdeki üyeleri anne ve babanın evlatlarını sevmesi gibi seviyorum.Farkındaysanız STP(SELÇUK)-34 GS 1905(RAİF)-RX-7(HAKAN) konularında inanılmaz sabırlıydım..Onlara herşeye rağmen sahip çıkmaya çalıştım..DEVIL(DİLEK)için büyücü dendi içim acıdı.Ben bazı özellikleriyle öne çıkan üyeleri ayrı bir yere koyuyorum.Ama sadece ayrı bir yere koyuyorum..Ama bu sitede farkındaysanız birbirine benzeyen üye az.Herkes ayrı ayrı karakter..Mesela 2. bir Battista varmı?2. bir Phillcollins varmı?tabiki yok...Ben kendimi çok şanslı görüyorum...Çünkü çevrem de bukadar genç ve dinamik insan bir arada hiç olmamıştı.Bunu bana sanal denen bu alem sağladı...Sağolasın TUNING TURKEY..
Badboy
02-01-2005, 11:56 AM
bakma sen aslında tolga iyidir :laugh:
Sağolun kankalarımmmmmmm :icon_idea
Power
02-01-2005, 12:34 PM
2 kişi haricinde kimseyle sorunum yok
Ne olursa olsun ne yaşanırsa yaşansın hepinizi seviyoruz....
Power
02-01-2005, 12:40 PM
ben herkesi sewmiyorum
2004palio
02-01-2005, 12:41 PM
bati nerdesin yaw valla sitede sen olmayınca bi eksiklik varmış gibi geliyo :D
ben herkesi sewmiyorum
Kimse kimseyi sevmek zorunda değil tatlım...Biz seni seviyoruz;)Senin sevmediklerin düşünsün bunu
FRKMeRa
02-05-2005, 05:38 PM
badboy denen moderatör bozuntusu ile
Badboy
02-05-2005, 07:15 PM
Terbiyesssizzz :D:D
Frk kardeşim...İyi koymuşsun lafı çıkmadan bi tebrik edeyim dedim :frech11:
iyi akşamlar herkese
Şu Sıralar Pek Fazla Yazamıyorum.. TT de Yeni Olan Arkadaslar Pek Tanımazlar ßeni.. Ama Modifiyelim i ßilenler.. ßenide ßilirler.. Yazmıyor Olmam Okumuyor Oldugum Anlamına Gelmez ;) Pek Cok Yeni Arkadas Katıldı Aramıza.. Hatta Sitenin Ana Karakterleri ßaşlıßaşına Değişti.. Pek Fazla Ortalarda Olmadığım İçin.. Kimle Ne Kadar Anlaşabileceğimi Pek ßilmiyorum.. Ama Yazılarından Anlaşabileceğimi.. Hatta Aynı Yonde Olduğumuzu Düşündüğüm İnsanlar..
BATTISTA ( Ayrıca Adam Gibi Adam Kelimesi için Teşekkürler) Badboy, uLtrAslan erhan, frk06, saydam, nitro_oxide, H100, fafatara53, alid90( nicki aklima gelmeyen arkadaslar lütfen yanlis anlamayin.. )
NEWTEAM, hobbit, huysuz:P, phillcollins, beyazkartal ise zaten az cok tanıyor beni ( az ? cok ¿ :) )
Badboy
02-05-2005, 07:51 PM
Şu Sıralar Pek Fazla Yazamıyorum.. TT de Yeni Olan Arkadaslar Pek Tanımazlar ßeni.. Ama Modifiyelim i ßilenler.. ßenide ßilirler.. Yazmıyor Olmam Okumuyor Oldugum Anlamına Gelmez ;) Pek Cok Yeni Arkadas Katıldı Aramıza.. Hatta Sitenin Ana Karakterleri ßaşlıßaşına Değişti.. Pek Fazla Ortalarda Olmadığım İçin.. Kimle Ne Kadar Anlaşabileceğimi Pek ßilmiyorum.. Ama Yazılarından Anlaşabileceğimi.. Hatta Aynı Yonde Olduğumuzu Düşündüğüm İnsanlar..
BATTISTA ( Ayrıca Adam Gibi Adam Kelimesi için Teşekkürler) Badboy, uLtrAslan erhan, frk06, saydam, nitro_oxide, H100, ( nicki aklima gelmeyen arkadaslar lütfen yanlis anlamayin.. )
NEWTEAM, hobbit, huysuz:P, phillcollins, beyazkartal ise zaten az cok tanıyor beni ( az ? cok ¿ :) )
Sağol Kılıc Kardesım.:D
ben herkesi sewmiyorum
Herkes te Seni Sevmiyor Rahat Ol..
ßayboy Önemli Değil Kardeşim..
Badboy
02-05-2005, 07:59 PM
RX-8 yazdıklarımıza dıkkat edelım.Sen fıkrını soyledın KILIC fıkrını soyledı.Herkezın kendı fıkrı.Bı sorun olmasın,cunku bu sıtede sorun ıstemıyorum artık...
Power
02-05-2005, 08:01 PM
RX-8 yazdıklarımıza dıkkat edelım.Sen fıkrını soyledın KILIC fıkrını soyledı.Herkezın kendı fıkrı.Bı sorun olmasın,cunku bu sıtede sorun ıstemıyorum artık...
benim yazımda kılıc yada başka birisinin adı geçtimi?
Badboy
02-05-2005, 08:03 PM
O zaman sen ne yapmaya calısıyosun yazıyı uzerıne alıcak bırınımı arıyosun.Kım kıme ne dedıgını ıyı bılıyo asenalık yapmayalım.Konuyu uzatmayalım cunku msjlarınız okunmadan sılınır aksı taktırde.He ben bosa yazmak ıstıyorum dersenız buyrun yazın.Ama ben uyardım sonrasında msjlarım sılınıyo dıye bagrınmayın ortalarda.
alid90
02-05-2005, 08:03 PM
ben valla fafa batis veee bide badboy abim eklendi:D
Power
02-05-2005, 08:09 PM
O zaman sen ne yapmaya calısıyosun yazıyı uzerıne alıcak bırınımı arıyosun.Kım kıme ne dedıgını ıyı bılıyo asenalık yapmayalım.Konuyu uzatmayalım cunku msjlarınız okunmadan sılınır aksı taktırde.He ben bosa yazmak ıstıyorum dersenız buyrun yazın.Ama ben uyardım sonrasında msjlarım sılınıyo dıye bagrınmayın ortalarda.
1. ben hiçbir zaman bağırmadım msjlarım neden siliniyor diye.
2. gizlim saklımda yok. isterseniz anlaşamadığım kişileri teker teker yazarım insanlara gerekliyse.
Badboy
02-05-2005, 08:12 PM
Yaaa tabiiki yazabilirsin RX-8 bız kımlerı sevmıyosunuz dıye topıc acmadık.Kımlerle ıyı anlasabılıyosunuz dıye actık.Bu kısımda ben sen ve bı baskası ancak anlasamadıklarını yazabılır.Onemlı olan stres ortamı yaratmamak ve benım amacım da bu.!
Sizden ricam bu konuyu kapatalım.
Power
02-05-2005, 08:14 PM
Yaaa tabiiki yazabilirsin RX-8 bız kımlerı sevmıyosunuz dıye topıc acmadık.Kımlerle ıyı anlasabılıyosunuz dıye actık.Bu kısımda ben sen ve bı baskası ancak anlasamadıklarını yazabılır.Onemlı olan stres ortamı yaratmamak ve benım amacım da bu.!
Sizden ricam bu konuyu kapatalım.
ok......
Erhan
02-06-2005, 12:04 PM
benim samimi oalrak soleyeyim kimseyle aram bozuk deil...ondan forumdaki herkesi dierleri kadar seviyorum... ;)
serhat
02-06-2005, 12:05 PM
Hobbit & Huysuz
İkiside benım gıbı cok konusuyor :laugh:
hobbit
02-06-2005, 04:25 PM
BATTISTA ( Ayrıca Adam Gibi Adam Kelimesi için Teşekkürler) Badboy, uLtrAslan erhan, frk06, saydam, nitro_oxide, H100, fafatara53, alid90( nicki aklima gelmeyen arkadaslar lütfen yanlis anlamayin.. )
kimsin kardeşim sen...
kimsin kardeşim sen...
Küçük Ağa.. :)
serhat
02-06-2005, 04:37 PM
Benı tanıyormusun HOBBİT
hobbit
02-06-2005, 04:38 PM
sevsinler.... :)
hobbit
02-06-2005, 04:39 PM
Benı tanıyormusun HOBBİT
yok valla cıkaramadım...mucck serhatcım naber :laugh:
huysuz
02-07-2005, 11:22 AM
yok valla cıkaramadım...mucck serhatcım naber :laugh:
Sana yüz kere dedim ya yüz verme diye....Amam kime diyorum .şşştt aloo... :hail: :laugh:
serhat
02-07-2005, 12:01 PM
Sana yüz kere dedim ya yüz verme diye....Amam kime diyorum .şşştt aloo... :hail: :laugh:
Kıme dıyorsun HUYSUZ cıkaramadım da
DRIVER34
02-07-2005, 12:04 PM
çok derin olmasada herkezle tabiki iyiyiz ama sıte dışı muhabettlerimiz çok olduğu için badboy biraz ağır basabiliyo :)
hobbit
02-07-2005, 12:18 PM
yüz de veririm yüz elli de..dıyom sana hep hükümet gibi hatunum ben die... :laugh:
serhat
02-07-2005, 12:34 PM
yüz de veririm yüz elli de..dıyom sana hep hükümet gibi hatunum ben die... :laugh:
Verırsın hukumette bol keseden sallayıp duruyor :)
hobbit
02-07-2005, 12:38 PM
:) when I say it I mean it........
serhat
02-07-2005, 12:43 PM
:) when I say it I mean it........
Turkce mealı nedır bunun
huysuz
02-07-2005, 12:56 PM
Devrik hükümet .... :laugh:
Bu arada serhat ; o ne derse o dur....... :hail:
Badboy
03-13-2005, 12:53 AM
çok derin olmasada herkezle tabiki iyiyiz ama sıte dışı muhabettlerimiz çok olduğu için badboy biraz ağır basabiliyo :)
Operım senı canım benım :hug: :52:
^^CaRiSMa^^
03-13-2005, 01:39 AM
HERKES suan anlasamadıgım kişi yok...
philcollins
03-30-2005, 01:34 PM
ben bi tek fafatara fatihle analaşamıyom :D:D:D
ultrAslan_Erhan
03-30-2005, 01:38 PM
Philcoliins ve kılıc
Merkez_SeRdAr
03-30-2005, 01:46 PM
bu kadarcik mi Erhan?
ultrAslan_Erhan
03-30-2005, 01:50 PM
o kadarmıski o kadar yazmısım
t n c r
03-30-2005, 01:52 PM
bırsen abla en ıyı anlastıgım kısı ondan sonra saım abı ertan abı ve meltem abla battısta (ısmını unuttum battıstanın :) )
Merkez_SeRdAr
03-30-2005, 01:53 PM
ne o erhan sert yapiyon tamam bisi demedik ozur
saydam
03-30-2005, 01:55 PM
Cok fazla isim var anlastıklarım arasında...kendini bilen biliyooo zaten..
Ertan Ömür
03-30-2005, 02:24 PM
Cok fazla isim var anlastıklarım arasında...kendini bilen biliyooo zaten..
Ben biliyorum. :icon_idea
fafatara53
03-30-2005, 02:27 PM
ben bi tek fafatara fatihle analaşamıyom :D:D:D
bende bitek atiyle anlaşamıyorum....:D
UltrAslan Erhan:Peltekim,dünya tatlısı muhalefet kardeşim
Bu aralar anlamıyorum kendisini....
Belkide oda bizleri anlamıyor bilemiyorum:o
ultrAslan_Erhan
03-30-2005, 03:02 PM
bakın ben herkesi anlıyorum ama beni anlayan yok sorunda burda saten... adam bana ezik diyor espiriydi diye gecistiriliyor.
adam anneme kufur ediyor hala burda adama kanka muhabbetleri yapılıyor...
gozunu seveyim birasda benim yonumden bakın olaya? ben de burda bir kac kişinin kalbini kırdım ama durup duruken kimseye laf etmedim soleyin ya sen bana laf ettin deyin bende diyeyimki haklısın kardes ozur dilerim ama yok..
bakın ben herkesi anlıyorum ama beni anlayan yok sorunda burda saten... adam bana ezik diyor espiriydi diye gecistiriliyor.
gozunu seveyim birasda benim yonumden bakın olaya? ben de burda bir kac kişinin kalbini kırdım ama durup duruken kimseye laf etmedim soleyin ya sen bana laf ettin deyin bende diyeyimki haklısın kardes ozur dilerim ama yok..
ßen Seni Anlıyorum Kardesim.. Hemde Cok İYi Anlıyorum.. Rahat Ol.. Salla.. Ha ßen Sallıyomuyum Hayır..
saydam
03-30-2005, 03:24 PM
Ben biliyorum. :icon_idea
:laugh: diyosunnnn .....
Salla başı al maaşı:p
2004palio
03-30-2005, 03:38 PM
bende bircok kişiyle anlaşıyorum. hatta sevmediğim uye yok ki.
zaten herkes birbirini sevmese boyle bir ortam kuramazdık ki sanal ortamda.
ultrAslan_Erhan
03-30-2005, 03:44 PM
Salla başı al maaşı:p
Maaş vercekseniz metalci bile olurum valla.
designerberker
03-30-2005, 05:24 PM
ben anlastıgınız degılde konusabıldıgınız diye algılıyorum konuyu :)
sena ablam ve fatih im ilk sırada...
tabiki ertan abi kılıç başrollerde :)
ve daha yeni yeni diğerlerini tanıyorum :)
hobbit
03-31-2005, 01:20 AM
en iyi anlaşabildiğim insanlar ben leb demeden leblebi demek ıstediğimi anlayan ve anlayabildiğim insanlar..
SNOWMAN
03-31-2005, 03:05 AM
en iyi anlaşabildiğim insanlar ben leb demeden leblebi demek ıstediğimi anlayan ve anlayabildiğim insanlar..
Leb konusunda inanılmaz bir yeteneğe veya sezgiye sahipsin gerçekten :)
scorpion
03-31-2005, 03:24 AM
Birsen aplaaa, :)
leb.... ? :frech11:
^^CaRiSMa^^
03-31-2005, 10:04 AM
newteam,hobbit,nitro,phill,badtolga,fafi,battista, huysuz,scorpion,stp,kılıc,warsteiner,2004palio,dri ver34,olderman,desingerberker,enjoy-yk,emre1,devil,H100
arkadaslar aklıma gelenleri yazdım unuttuklarım olabilir kusura bakmasınlar onlar zaten kendilerini bilir.
Birsen aplaaa, :)
leb.... ? :frech11:
Şımarık yaaaa:D
philcollins
03-31-2005, 10:23 AM
newteam,hobbit,nitro,phill,badtolga,fafi,battista, huysuz,scorpion,stp,kılıc,warsteiner,2004palio,dri ver34,olderman,desingerberker,enjoy-yk,emre1,devil,H100
arkadaslar aklıma gelenleri yazdım unuttuklarım olabilir kusura bakmasınlar onlar zaten kendilerini bilir.
çıkarsana olum ismimi burdan :D:D
^^CaRiSMa^^
03-31-2005, 10:41 AM
çıkarsana olum ismimi burdan :D:D
kesseler yine cıkarmam uleynn ;)
fafatara53
03-31-2005, 10:43 AM
çıkarma çıkarma....:D:D
t n c r
03-31-2005, 10:43 AM
bırı bendenmı bahsedıyor :)
huysuz
03-31-2005, 10:45 AM
Neeeee , amaninnnnnnnnn olamazzzz... Sen leb derken leblebi mi emek istemiştin.. Ayyy ben yanlış anladımmmm........ Oysa ben onu lebunya olarak anlamıştımmmmmmm.... :52:
( tamam , sabah sabah iğrenç oldu , tamam ne kızıyorsunki , yaaa vurma kafama yaaaa, akıllı olacam vurma :bash_1_: )
t n c r
03-31-2005, 10:46 AM
Neeeee , amaninnnnnnnnn olamazzzz... Sen leb derken leblebi mi emek istemiştin.. Ayyy ben yanlış anladımmmm........ Oysa ben onu lebunya olarak anlamıştımmmmmmm.... :52:
( tamam , sabah sabah iğrenç oldu , tamam ne kızıyorsunki , yaaa vurma kafama yaaaa, akıllı olacam vurma :bash_1_: )
ıyyyyyyyyyyyyyyyy :smilie_ig :)
huysuz
03-31-2005, 10:47 AM
ıyyyyyyyyyyyyyyyy :smilie_ig :)
Sana ne be allah allah....... Gelmiyim bak..... :samurai: :laugh:
2004palio
03-31-2005, 10:47 AM
tuncerte tartuşmayla başladık ama pek bi iyiyiz :D :D iyi dostuklar kavgayla başlar sozu geregi bizde masustan tartıştık :D
t n c r
03-31-2005, 10:49 AM
tuncerte tartuşmayla başladık ama pek bi iyiyiz :D :D iyi dostuklar kavgayla başlar sozu geregi bizde masustan tartıştık :D
abı senı alır kacarım valla :)
2004palio
03-31-2005, 10:50 AM
napacen olum beni erotik genc
t n c r
03-31-2005, 10:51 AM
napacen olum beni erotik genc
abı dusundugun sey degıl emın ol buna sanada bıraz erotıklık empoze edıcem :)
erotık abı olucan :)
philcollins
03-31-2005, 10:54 AM
kesseler yine cıkarmam uleynn ;)
işin şakası tabi, eksik olma emi fethicim :)
t n c r
03-31-2005, 10:56 AM
Sana ne be allah allah....... Gelmiyim bak..... :samurai: :laugh:
gel gel gel :samurai:
huysuz
03-31-2005, 10:58 AM
gel gel gel :samurai:
:scared: geldim ne var küçükkkkkkk :scared: :laugh:
t n c r
03-31-2005, 10:59 AM
:scared: geldim ne var küçükkkkkkk :scared: :laugh:
gelde bı kahvemı ıc dıyecektım büyüüüüüük :)
huysuz
03-31-2005, 11:12 AM
gelde bı kahvemı ıc dıyecektım büyüüüüüük :)
Senin ellerinden zehir olsa içerim canımmmmmmm :)
t n c r
03-31-2005, 11:15 AM
Senin ellerinden zehir olsa içerim canımmmmmmm :)
zehır ıcırırmıyım ben sana be abla en fazla boyle kafanı sısırırım ıste :)
huysuz
03-31-2005, 11:18 AM
zehır ıcırırmıyım ben sana be abla en fazla boyle kafanı sısırırım ıste :)
Sen benim kafamı şişir kardeşimm..Bende seni severim olur mu :bash_1_:
t n c r
03-31-2005, 11:20 AM
Sen benim kafamı şişir kardeşimm..Bende seni severim olur mu :bash_1_:
olur bana uyar abla :)
hobbit
03-31-2005, 11:47 AM
ay siz ne güzel anlaşmışsınız bugün böyle... :laugh:
t n c r
03-31-2005, 11:49 AM
bız herzaman boyleyız canım dermısım :)
huysuz
03-31-2005, 12:05 PM
Evet...bizimle gurur duydun dimi... Bizi öpmek mi istiyorsun?? :hug:
Du ben geleyim hemen , yettimmmmmmmmm... :561:
saydam
07-19-2005, 05:49 PM
İmzama Bakarsanız TsunaMİ H2Q var..
Bunlar Mihrak
H2 - hobbit -huysuz Qurny :)
aslında bi cok arkadasım var....zaten yazılarına cevap verdigim insanların hepsiyle anlaşıyorum...:)
Yiğit
07-19-2005, 05:52 PM
Bende ayrım yapamam herkesle anlaşırım
SNOWMAN
07-19-2005, 05:52 PM
:52: :p :012: Hıııhhhh hiç birini sevmem de anlaşmam da gıcıııııııığğğııııımmmmm bu site elemanlarına yawwwwwwwww :52: :p :012:
hobbit
07-19-2005, 05:57 PM
:52: :p :012: Hıııhhhh hiç birini sevmem de anlaşmam da gıcıııııııığğğııııımmmmm bu site elemanlarına yawwwwwwwww :52: :p :012:
bıze de nasıl koydu bılıyor musun... :D :D :D
t n c r
07-19-2005, 05:59 PM
ne kadar kotu oldum anlatamam :D :D :D
Şovalye
07-19-2005, 06:02 PM
Hüseyin abi Senden beklemezdim böle bişe...:D:D:D:D:D:D
bende diyodum Hüseyin abi nekader iii birisi....
SNOWMAN
07-19-2005, 06:05 PM
:p Gııcccııııkkksıııınııızzzzz işte kardeşim delllendirmeyin adammıııı :p :52: :012:
Alayınıza :icon12: :icon12: :icon12: :icon12: :icon12: :icon12:
hobbit
07-19-2005, 06:07 PM
:p Gııcccııııkkksıııınııızzzzz işte kardeşim delllendirmeyin adammıııı :p :52: :012:
Alayınıza :icon12: :icon12: :icon12: :icon12: :icon12: :icon12:
bana gıcccık dıyen adamın ben var yaaaa.. :D
SNOWMAN
07-19-2005, 06:09 PM
bana gıcccık dıyen adamın ben var yaaaa.. :D
Alllooooo aklını alırım adamın :p :52: :012: rektefe eder geri veririm
hobbit
07-19-2005, 06:13 PM
Alllooooo aklını alırım adamın :p :52: :012: rektefe eder geri veririm
valla de...iyi... o zaman alnını karşıklar ..kalbini cıkarır..türlü türlü işkenceler ederim.. :D :D :D
Saido
07-19-2005, 06:15 PM
Emınım kı TuningTurkey aılesınde bırbırınden nefret eden ınsan yoktur.Ama herkezın bır topluluk ıcerısınde çok iyi anlaştığı kişiler veya davranışlarını begendiği kişiler vardır.Bunları sebeplerıyle acıklayalımmı???
NEWTEAM(ERTAN ABİ):O abidir , o babadır , o insan üstü insandır , o hiç kimseye kızmayan , peygamber sabrı olan , herşeyi iyilikle düzeltmeye çalışan ve etrafındakilere her zaman pozitif elektrik yayan kişidir.Seni seviyoruz abiiiiiii: :love6:
PhillCollıns(ATALAY):Konuşmaları,Yapıcılığı,Seviye li Tartışmaları,İyimserliği
Battista(SENA) :Çok ama Çok temiz kalpli oluşu,hiç kimseye ayrım yapmadan cevap yazması,sürekli benimle dalaşması:D
Palio2004(SERKAN):Arabalar hakkındaki bilgisi,Modifiye camiasında tanımadıgı kişi olmayışı,vurdumduymazlığı ve benımle olan 22 senelık arkadaşlığı;)
Woex(TOLGAHAN) :Aynı apartmanda ikamet ediyor olmamız:D,bazen cok sessız bazen cok seslı davranısları , iyimserliği.
Nıtro_Oxide(ARDA) :Bugune kadar tanıdıgım en temız kalplı ınsanlardan biri olması,ağzından bir kere bile kötü söz çıkmaması,cana yakın oluşu,samimiyeti,sevecenliği vs.vs.(Arda anlatmakla bitmez)
Fafatara53(FATİH) :Nasıl bır kısılıktır cozemedım,bu kadar neselı bu kadar delı dolu bu kadar esprılı baska bı ınsan yok desem yerıdır.
Lan deli DANA... Birini unutmadın mı?
saydam
07-19-2005, 06:23 PM
Kılıç msj ını onceden gormedigim icin tesekkur etmemişim....saolasın..... :icon_idea
Yalçın.EK-516
07-19-2005, 06:41 PM
fafi,AGS,tosun,faruk abi,bahadır,filiz,sevcan,fethi abi,çaycımız yiğit,,,,;)
saydam
07-19-2005, 06:43 PM
:icon_idea :icon_idea :icon_idea :icon_idea :icon_idea
siena_16V
07-19-2005, 06:56 PM
bana kıllık yapmayana ben kıllık yapmam...
benimle anlaşana bende anlaşırım....
mihrak
07-19-2005, 06:59 PM
:) :) :) :) :) :)
Yalçın.EK-516
07-19-2005, 07:18 PM
:icon_idea :icon_idea :icon_idea :icon_idea :icon_idea
kafama yedim çekici ben böle hata nasıı yaptım...
birsen apla'yı unutmusum, sevcanı çıkarıp birsen aplayı yazıyım barii..;)
hobbit
07-19-2005, 07:19 PM
hadi leyyynnnn asıl şimdi yersın cekıcı..
mihrak
07-19-2005, 07:20 PM
:mecry: :mecry: :icon5: :tristi14:
nolur çıkarmaaaaa!!!!!!!!!!!
saydam
07-19-2005, 07:21 PM
:D:D:D:D :D:D
Yalçın.EK-516
07-19-2005, 07:27 PM
:mecry: :mecry: :icon5: :tristi14:
nolur çıkarmaaaaa!!!!!!!!!!!
ama olmaz canım, birsen aplayı almak zorundayım, baska çıkaracağım kise yook kura sana çıktı,
heee kontejyan yetse çıkarmamda,yetmiyoo..;)
saydam
07-19-2005, 07:28 PM
:D:D:D:D:D:D
mihrak
07-19-2005, 07:28 PM
ama olmaz canım, birsen aplayı almak zorundayım, baska çıkaracağım kise yook kura sana çıktı,
heee kontejyan yetse çıkarmamda,yetmiyoo..;)
ama hatrım kalır yalçın...
kendimi intihar ederim....
vicdan azabından kıvranırsın sonraaaaaaa :sleep: :sleep:
:D:D
Yalçın.EK-516
07-19-2005, 07:31 PM
ama hatrım kalır yalçın...
kendimi intihar ederim....
vicdan azabından kıvranırsın sonraaaaaaa :sleep: :sleep:
:D:D
''vicdan'' bende yoook ki, canım ben defolu imalatım herseyi bekleme benden...;)
hobbit
07-19-2005, 07:31 PM
adam şey korkusundan benle ıyı anlaşacak ıyı mı...alma istemez... :D :D :D
mihrak
07-19-2005, 07:32 PM
''vicdan'' bende yoook ki, canım ben defolu imalatım herseyi bekleme benden...;)
bak şansını zorlama istersen ne dersinnnn:D:D :bash_1_:
Yalçın.EK-516
07-19-2005, 07:35 PM
bak şansını zorlama istersen ne dersinnnn:D:D :bash_1_:
:!: :!: şu andan sonra birsen hanım ile bütün bağım kopmusur :!: :!:
hadi canım çıkarmıcam seni,, sevin sevin..;)
mihrak
07-19-2005, 07:36 PM
hah hah hah!!! :sleep:
Yalçın.EK-516
07-19-2005, 07:41 PM
hah hah hah!!! :sleep:
tamamda o surat işareti ne dir.. :icon14:
hobbit
07-19-2005, 07:41 PM
göbek bağı..ayakkabı bağı..üzüm bağı ahı ahı ahı hangi bağ olmmm ;) :D
mihrak
07-19-2005, 07:42 PM
tamamda o surat işareti ne dir.. :icon14:
tribal bir durumm... :sleep: :d
Yalçın.EK-516
07-19-2005, 07:44 PM
göbek bağı..ayakkabı bağı..üzüm bağı ahı ahı ahı hangi bağ olmmm ;) :D
ipekten iplik ile olan..;)
Yalçın.EK-516
07-19-2005, 07:44 PM
tribal bir durumm... :sleep: :d
bol bol ıhlamur iç geçer....;)
hobbit
07-19-2005, 07:48 PM
ipekten iplik ile olan..;)
aha ben buldum..
sevdim seni bir kere
başkasını sevemem
delı dıyorlar bana
desınler değişemem desinler değişeeeeemm ooooo :D
beşıktaşın aşkı biz delirtir kardeşim.. :52:
Yalçın.EK-516
07-19-2005, 08:09 PM
aha ben buldum..
sevdim seni bir kere
başkasını sevemem
delı dıyorlar bana
desınler değişemem desinler değişeeeeemm ooooo :D
beşıktaşın aşkı biz delirtir kardeşim.. :52:
Dikkat edin otobanda baskin yemeyin,
Carsi gelip sizi s.kmesin,
FBI bizden operasyon ögrensin,
KRaL CARSI alemde teksin
----------------------------
KadiKöy'de DepreM oLdu aLLaH KoRusuN
KarTaLim ACI Fener'e Ne oLurSun,
iNanMaYan ALi AYDIN'a SorSun,
NasiL Koydu ama AhMet DurSun..
vBulletin® v3.6.8, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.