PDA

View Full Version : ..:: ask mı? para mı? yoksaaa........? ::..

uGurbocuu13
12-05-2005, 07:21 AM
Aşk mı? Para mı?,Yoksaaaaaaa MODİFİYE mi ? :thumbsup:

http://img235.imageshack.us/img235/8494/descapotablestuning00067ge.jpg

tunERkan
12-05-2005, 07:31 AM
hepsi birden... :D:D:D

Ertan Ömür
12-05-2005, 11:06 AM
Bu topik daha önce açılmıştı.Ben AŞK diyorum :003: .Bence paraya ulaşmak aşka ulaşmaktan daha kolay.Eğer eldeki para akıllıca kullanılırsa hayatı kolaylaştırır.Ama aşk hayata derin anlamlar yükleyerek insanı inanılmaz olgunlaştırır.
Mesela geçmişe bakın Leyla ile Mecnun,Kerem ile Aslı,Ferhat ile Şirin adlarını neredeyse bilmeyen yoktur.Ama o dönemlerde yaşayan tarihe geçmiş bir zengin adı söyleyin desem kara kara düşünürsünüz.İşte size aşkın gücü. :thumbsup:

hobbit
12-05-2005, 11:23 AM
Bu topik daha önce açılmıştı.Ben AŞK diyorum :003: .Bence paraya ulaşmak aşka ulaşmaktan daha kolay.Eğer eldeki para akıllıca kullanılırsa hayatı kolaylaştırır.Ama aşk hayata derin anlamlar yükleyerek insanı inanılmaz olgunlaştırır.
Mesela geçmişe bakın Leyla ile Mecnun,Kerem ile Aslı,Ferhat ile Şirin adlarını neredeyse bilmeyen yoktur.Ama o dönemlerde yaşayan tarihe geçmiş bir zengin adı söyleyin desem kara kara düşünürsünüz.İşte size aşkın gücü. :thumbsup:

canım ya...boşuna sevmiyorum seni ben... :wub: :hug:

exonotzor
12-07-2005, 01:26 AM
walla , bu dünyadaki en degerli şey nedir diye sorsalar , önce sağlık derim sonra manevi duygular ahlak , sonra aile , sonra dostlar sevgililer , sonra maddi şeyler

maddi şeylerde , 1. sırada güzel otomobiller 2. sırada diger otomobiller :)

para hayatını sürdürecek kadar olsa yeter , onu dışında hiçir konuda hiçbir sıralamaya girmeyecek kadar önemsiz bence

zırvalamayı geçip bu üçü arasında seç mi diyorsunuz :)

ben pilav diyorum :)