PDA

View Full Version : Bu sitede ne olmazsa olmaz?...

Ertan Ömür
01-19-2005, 01:21 PM
Sizce bu site de ne olmazsa olmaz?Yani ne olmazsa siz bu siteye girmek istemezsiniz?Politik değil içten cevaplar bekliyorum sizlerden..Saygılar.. :all2:

ЅENA
01-19-2005, 01:23 PM
Badboy olmasa girmezdim:p

philcollins
01-19-2005, 01:24 PM
bati olmasa girmezdim :p

2004palio
01-19-2005, 01:29 PM
Battista, bulo, designerberker, ErhanMJ, ersin yılmaz, NEWTEAM, philcollins, piserol
ve bunlara ek olarak
badboy, kılıç, faftara53,devil, saydam, astra eser olmazsa olmaz diyorum , ama suanda onl,ne olmayıpta unuttuklarım mutlaka vardır .

kısaca ben o arakadaşlara sitenin nese kaynakları, sitenin vazgeçilmezleri demek istiyorum ,

onlar olmazsa olmaz

Erhan
01-19-2005, 01:32 PM
eed katılıyorum bence sitedeki herhangi biri olmasa belki daha farklı seyler olacaktı...o yuzden iiki varız diorum...bide oyun bolumu olmasa ben olmazdım...cunku oyunları cok seviyorum... :D

ЅENA
Sevgili Ertan Abi...Bu siteye üye olmamdaki en büyük faktörün sen olduğunu herkes biliyor.
Burdaki samimiyet,burda ki sıcaklık,burdaki sevgi çok başka benim için.
Her defasında söylüyorum belki bundan sıkıldınız ama emin olun çok içten söylüyorum burdaki herkesin çok ayrı bir yeri var bende....Sanal ortamda bu kadar güzel insanı bulmak kolay değildir.
Yerine göre kimi zaman kırgınlıklarımız oldu,yerine göre birlikte tartıştık birlikte tarttık birlikte yargıladık ama yinede hep birbirimizi destekledik sevdik ve saydık...
Ben bu durumdan son derece keyif alıyorum...Bizi üzmeye çalışan arkadaşlarımız oldu ama yinede bizi bölmeye yetmedi yaptıkları.Kendileri zarar gördü.
Birlikten kuvvet doğar ve bunuda yaşadık...
Her biriniz bu sitenin bir parçasısınız.Olmazsa olmazısınız.Genelleme yapmayacağım birinizin yokluğu hemen hissediliyor..Alıştık artık birbirimize ve siteye yeni katılan arkadaşlar o kadar çabuk uyum sağlıyor ki buda ayrıca sevindirici bir durum....
Hepinize tek tek teşekkür ederim yemeğe kattığınız sevgi için.

Sevgiler.

hobbit
ERTAN..sabah bi nevi bu konuya cevabımı cok acık bir şekılde belirttım..seni seviyorum dostum..

ersin yılmaz
01-19-2005, 01:33 PM
gırgır olmasaydı girmezdim :)

Badboy
01-19-2005, 01:35 PM
Badboy olmasa girmezdim:p
Vayt kuzenıme bak beeeee.
Bıtanesın sen bıtaneeeeeeee :icon_idea

Ertan Ömür
01-19-2005, 01:37 PM
Bu topiğe lütfen ciddi cevaplar verelim..Yani şakalaşmak tabiki olabilir ama gerçekten sizlerin fikirlerine inanılmaz önem veriyoruz..Bizlerin gözünden kaçan şeyler olduğuna eminiz..Bizler ekip çalışmasına inanıyoruz.Unutmayın ki sizler bu sitede teksiniz.Evet teksiniz..Hiç dikkatinizi çekiyormu bilmiyorum ama aynı karakterden 1 tane daha yok..Herkes ayrı bir değer..Yorumlarınızı ve cevaplarınızı bekliyoruz.Saygılar...E.Ö

Ertan Ömür
01-19-2005, 01:38 PM
ERTAN..sabah bi nevi bu konuya cevabımı cok acık bir şekılde belirttım..seni seviyorum dostum..
Keşke açık açık dile getirseydin.Bence çekinmek siteye yarardan çok zarar verir.Yinede sen bilirsin.. :)

Badboy
01-19-2005, 01:39 PM
1.bu sıtede cok katı kurallar olsaydı insanlar bırbırını sureklı asagılayıcı ve kucuk dusurucu konussaydı gırmezdım.
2.Uye arkadaslarımın bu kadar sıcak degılde soguk tavırları olsaydı ve benım ıcın en onemlısı tanısma topıgıne geldıgımde bu kadar guzel karsılanmasaydım durmazdım
3.Admınlerın uyelerle sıkıfıkı olmalarıda bunların yanında cok buyuk bırer etkendır.
Benım kendı fıkırlerım... :icon_idea

ЅENA
01-19-2005, 02:07 PM
Sevgili Ertan Abi...Bu siteye üye olmamdaki en büyük faktörün sen olduğunu herkes biliyor.
Burdaki samimiyet,burda ki sıcaklık,burdaki sevgi çok başka benim için.
Her defasında söylüyorum belki bundan sıkıldınız ama emin olun çok içten söylüyorum burdaki herkesin çok ayrı bir yeri var bende....Sanal ortamda bu kadar güzel insanı bulmak kolay değildir.
Yerine göre kimi zaman kırgınlıklarımız oldu,yerine göre birlikte tartıştık birlikte tarttık birlikte yargıladık ama yinede hep birbirimizi destekledik sevdik ve saydık...
Ben bu durumdan son derece keyif alıyorum...Bizi üzmeye çalışan arkadaşlarımız oldu ama yinede bizi bölmeye yetmedi yaptıkları.Kendileri zarar gördü.
Birlikten kuvvet doğar ve bunuda yaşadık...
Her biriniz bu sitenin bir parçasısınız.Olmazsa olmazısınız.Genelleme yapmayacağım birinizin yokluğu hemen hissediliyor..Alıştık artık birbirimize ve siteye yeni katılan arkadaşlar o kadar çabuk uyum sağlıyor ki buda ayrıca sevindirici bir durum....
Hepinize tek tek teşekkür ederim yemeğe kattığınız sevgi için.

Sevgiler.
+ Boş ve gereksiz muhabbetler olsaydı burda olmazdım...

ЅENA
01-26-2005, 05:15 PM
Sizsiz bu site bir hiç olurdu arkadaşlar:wub:
IYI KI VARSINIZ

ultrAslan_Erhan
01-26-2005, 05:17 PM
bu sitede battista olmazsa olmaz

2004palio
01-26-2005, 05:19 PM
bu sitede battista olmazsa olmaz

+1 :D ( çingenesiz olmaz)

serhat
01-26-2005, 05:20 PM
hey bende olmaz sam olmaz ama olsun hepınız olun beyaaa ben tek basıma sıkılırım :)

Merkez_SeRdAr
01-26-2005, 05:22 PM
topik kirliligi olmazsa olmaz

ЅENA
01-26-2005, 05:24 PM
topik kirliligi olmazsa olmaz
Alam ya neye takmış bakar mısın yaaa:D

Badboy
01-26-2005, 06:15 PM
Bu sitenin olmazsa olmazı yaşadık ve gördük ERTAN abi :(

serhat
01-26-2005, 06:42 PM
Alam ya neye takmış bakar mısın yaaa:D

ben bılıyorum batısta onun ısı gucu yok ondan ona takıyor :)

alid90
01-26-2005, 06:49 PM
Sizce bu site de ne olmazsa olmaz?Yani ne olmazsa siz bu siteye girmek istemezsiniz?Politik değil içten cevaplar bekliyorum sizlerden..Saygılar.. :all2:

BEN OLMAZSM OLMAZ :D şaka bi yana burdaki insanlar çok iyi sewmesem girmezdim ama çok guzel bu insanlar olmazsa olmaz bide burdaki muhabbetler

huysuz
01-27-2005, 12:33 PM
Valla , Ertan hasta olupta onu özlediğimiz bu günlere kadar,inanın bu topiğe cevap olarak, şımarıklık yapmak için , bu sitede ben olmazsam olmaz diyecektim ve bunu huysuzun tarzına yakışır şekilde yazacaktım.... Ama son günlerde gördüm ki , eli sopalı adminim olmazsa bu site olmuyor ya..... Valla dün açmadım bile siteyi... Bunu politik bir cevap ya başka anlamlar yükleyerek düşünmeyin.... :sleep:

Ertan olmazsa bu site eksik kalıyor arkadaşlar,tamam bizde yapıyoruz bir şeyler ama... Olmalı ya... Sevgili Ertanım ya , Allah adminimi bize admin olsun diye yaratmış..... :laugh:

philcollins
01-27-2005, 12:54 PM
Valla , Ertan hasta olupta onu özlediğimiz bu günlere kadar,inanın bu topiğe cevap olarak, şımarıklık yapmak için , bu sitede ben olmazsam olmaz diyecektim ve bunu huysuzun tarzına yakışır şekilde yazacaktım.... Ama son günlerde gördüm ki , eli sopalı adminim olmazsa bu site olmuyor ya..... Valla dün açmadım bile siteyi... Bunu politik bir cevap ya başka anlamlar yükleyerek düşünmeyin.... :sleep:

Ertan olmazsa bu site eksik kalıyor arkadaşlar,tamam bizde yapıyoruz bir şeyler ama... Olmalı ya... Sevgili Ertanım ya , Allah adminimi bize admin olsun diye yaratmış..... :laugh:
valla aynen...

hobbit
01-27-2005, 02:14 PM

hala aynı düşüncedeyim..sizler gibi..

philcollins
02-18-2005, 12:59 PM
sevgi olmazsa olmaz :wub: